Dodaj do ulubionych

No nareszcie!!! ;)))))

15.09.05, 19:49
Mój Koteczek się pojawił;))) tylko że jakieś cycki ogląda...:((((
Obserwuj wątek
    • szary.eminent Ktory ? 15.09.05, 19:51

• migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 19:52
        No zgadnij;)))
        • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 19:55
          migdalek.niebieski napisała:

> No zgadnij;)))

Ten dachowiec?siersciuch jeden?
          • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 19:56
            Dachowiec, nie dachowiec ale bije tu wszystkich na głowę;)))
            • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 19:57
              Ja to mysle,ze jemu bije na glowe;)
              ...............................
              Wszelkim Sygnaturkom Mowie Nie!
              • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 19:59
                Masz o nim złe zdanie???? to mów tu szybko dopóki mu się jeszcze nie oddałam!!!!
                • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:01
                  Fajny gosciu z niego;)
                  • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:02
                    To ja właśnie tak myślałam, ale teraz troszkę zwątpiłam..;)))
                    • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:05
                      Jak jest madry gosc to rozwieje Ci te watpliwosci!
                      • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:07
                        Myślisz..?? a jak do tej pory nie rozwiał, to może on wcale nie ma ochoty..?????
                        • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:11
                          Mysle,ze ma,ale cos go meczy...
                          • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:13
                            A co go może męczyć??? jest piękny, młody... ja tu wogóle nie widzę żadnego
                            powodu! wiesz coś może na ten temat???
                            • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:15

>Nie bede sie narazie wypowiadal,bo nie jestem pewien o kim rozmawiamy;)
                              • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:17
                                Przecież wiem że wiesz;)))
                                • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:18

>A co Ty wrozka?
                                  Jak tak to powinnas wiedziec wszystko!
                                  • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:21
                                    A skąd taki wniosek że wszystko????większość tylko;))) i nie zmieniaj tematu;))
                                    • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:22

Rybciuuu!ja nie zmieniam tematu;)

To jak pijemy jutro razem?
                                      • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:24
                                        Ale ja za bardzo nie umiem pić;))) chyba że nie będzie Ci przeszkadzało że ja
                                        tylko troszkę;)))
                                        • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:26
                                          BEDZIE!-To jak Ty chcesz tego kota utrzymac przy sobie?-zaraz Ci zwieje do
                                          kumpli na browara;)

P.S
                                          Ananasy dzisiaj wpierdzielalem;)
                                          • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:29
                                            Na utrzymanie kota przy sobie mam przyjemniejsze sposoby;)))
                                            naprawdę "będzie"?????:((
                                            • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:31

> Dobra!-a masz prawko?
                                              • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:33
                                                A mogę nie odpowiadać??? kurde, chyba zbieram minusy..:(((
                                                • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:35

> i tu sie zawiodlem:((((( - to kto kota z imprez bedzie wozil?A kasa za
                                                  taksowki miala byc dla kocicy na waciki!
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:38
                                                    To kot myśli że na imprezy będzie puszczany??;))))))))
                                                  • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:38

> A jak sie sam czasami pusci?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:41
                                                    Mój kot na pewno nie będzie się puszczał!!!to wykluczone!!!!
                                                  • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:43

> Ale do siebie go dopuscisz czasami?-bo inaczej wyschnie,albo wybuchnie...
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:45
                                                    Do mnie to się nie będzie nazywało dopuszczenie:))
                                                  • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:47

> malzenski obowiazek???;))))))))))))
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:48
                                                    Nieeeee!!! wogóle nie jesteś romantyczny:(((
                                                  • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:50

> Oki juz!pozostawiam romantyzm Tobie;)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:53
                                                    Tak?? i antykoncepcję pewnie też???? typowy samiec.
                                                  • szary.eminent Re: Ktory ? 15.09.05, 20:57

> Jaka antykoncepcja?Ja chce miec gromadke;))))
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ktory ? 15.09.05, 20:59
                                                    Co za dużo to nie zdrowo:))) byłeś przy porodzie i widziałeś jaka to męczarnia
                                                    dla kobiety.. max 3
    • mmagi Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 19:52
      Jaki Koteczek do cholery...mówił ze jedzie do domu:-))!!!!!!!!!!!!!
      • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 19:53
        Wiesz, taki jeden;) co tu dużo gadać;))
      • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 19:54
        mmagi napisała:

> Jaki Koteczek do cholery...mówił ze jedzie do domu:-))!!!!!!!!!!!!!

Powiedz nam cos jeszcze mmagi!!!
        • mmagi Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 19:55
          Ty nie wkurzaj mnie bo Kot powiedział ze jedzie do
          domu...........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale nie mówił do czyjego,ja mu
          przytnę ogon:-)))
          • szary.eminent A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 19:56

• mmagi Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 19:57
              zapach rybki......no cóż mógł powiedziec:-)))
              • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 19:58
                Koty lubią rybki;))) ale rybki lubią nie wszystkie koty;))))
                • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 19:59

> Koty lubią rybki;))) ale rybki lubią nie wszystkie koty;))))

Rybki nie maja raczej wyboru jesli trafia na glodnego kota!
                  • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:01
                    Sprytne rybki mają, wiesz??:))
                    • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:02

> Sprytne rybki mają, wiesz??:))ale tylko sprytne!
                      • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:04
                        No inne to są chyba raczej nieciekawe i nie wchodzą w grę prawda????
                        • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:05
                          CZy musze odpowiedziec na to pytanie?
                          • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:09
                            A więc wchodzą??:( wiedziałam, że nie jesteś monogamistą..:(((
                            • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:11

> A więc wchodzą??:( wiedziałam, że nie jesteś monogamistą..:(((

To tylko dlatego,ze jeszcze nie trafilem na odpowiednia;)
                              • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:15
                                Eee tam, monogamistą albo się jest albo nie.
                                • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:20

> Eee tam, monogamistą albo się jest albo nie.

Jaki kot wytrzyma przy jednej dziurze?...
                                  • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:22
                                    Mój!!! bo ja innego nie będę chciała;))))
                                    • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:24

>Jak bedziesz o niego dbala to jest szansa,ze wysiedzi!-duza szansa!
                                      • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:26
                                        Ależ oczywiście że będę dbała;))) dlatego tak starannie wybieram;)))
                                        • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:27

> A na starosc obiecujesz nie zobic sie zgredliwa i wielka jak szafa 3drzwiowa?
                                          • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:33
                                            Wiesz nigdy nie chciałam wyglądać jak szafa i nie spodziewam się żeby mi się te
                                            upodobania zmieniły;))) a stopień gderliwości to w 99% będzie zależał od
                                            kota;)))więc jak coś, to będzie mógł mieć tylko do siebie pretensje;)))
                                            • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:37
                                              to kot wtedy na 99% wezmie nogi za pas...albo zaknebluje;)

• migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:39
                                                Albo będzie taki cudowny że nic z tych rzeczy nie będzie potrzebne:))) i ja
                                                tylko takiego szukam;)))
                                                • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:40

> Albo sam zamieni sie w szafe i zacznie byc zgredem;))))))))))
                                                  • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:43
                                                    Jeżeli to będzie po 60tce, to i tak go będę kochała;))))))
                                                  • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:44

> On w takim tepie nie dozyje 60tki:(

Ale slicznie to napisalas!-jestem dumny z Ciebie;)
                                                  • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:46
                                                    Nos Ci urośnie jak Pinokiowi za takie rzeczy:)))
                                                  • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:50

> szkoda,ze tylko nos:((((((((((
                                                  • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:55
                                                    Inne wystające części które widziałam, to masz duże;)))już nie potrzeba trzeba
                                                    rosły;))))
                                                  • szary.eminent Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 20:58

>To byly protezy;)
                                                  • migdalek.niebieski Re: A on sobie na Rybbbki pojechal;)))) 15.09.05, 21:01
                                                    Tak, i specjalnie je do zdjęcia zakładałeś???? nie wykręcaj się, masz takie
                                                    duże;)))
          • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 19:57
            Magusiu ale mi broń boże nie chodziło o Twojego Kota!!:)zapomniałam, że też tak
            mówisz;)
            • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 19:58
              Co Wy z tymi kotami?-do marca nam jeszcze troche brakuje!?
              • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:00
                My jesteśmy nowoczesne i wcale nie musimy czekać do marca;))))
                • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:04

> My jesteśmy nowoczesne i wcale nie musimy czekać do marca;))))

Hmmm!Ale skoro jestesmy przy miesiacach to wam powiem,ze jeszcze nigdy sie nie
                  zakochalem w letnich!Zawsze w te jesienno-zimowe mnie wezmie;)-wiec czekam juz
                  z niecierpliwoscia...
                  • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:06
                    Ja akurat odwrotnie;)))) to daj znać jak Ci się cóś przydarzy;)))
                    • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:09
                      Teraz to ja sie musze zastanowic,bo wlasnie sie dowiedzialem,ze kobieta moze
                      wyplywac z piersi g...o-a ja tak lubie sobie...
                      • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:12
                        Wogóle Cię nie zrozumiałam...
                        • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:13
                          bo czytalem watek o wycieku z piersi;)haha-przepraszam;)
                          • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:16
                            Ty masz takie marzenia erotyczne?????????:O
                            • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:20

>NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE-buuuuuuuu!
                              • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:23
                                Marudny coś jesteś, wszystko dobrze???
                                • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:25

> Wrecz przeciwnie;)dzis mam super dzien!ale siedze wlasnie nad czyms i sie
                                  dwoje;)
                                  • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:26
                                    A nad czym siedzisz??
                                    • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:29

> Mam tlumaczenia i raporty do projektu.Dodatkowo usiluje sobie przypomniec jak
                                      wyglada forma polskiego CV i LM;)
                                      • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:34
                                        Na necie poszukaj:) Poważnymi rzeczami się zajmujesz, wiesz?:)
                                        • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:38

> Pewnie,ze wiem!zwlaszcza ta gruszka,ktora pozeram jest powazna;)))
                                          • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:45
                                            Koteczku mój, chyba mam gości i muszę zaraz zmykać:(
                                            • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:46

> to sio;) ja sobie popracuje! wyslalem Ci @ wczesniej!widzialas?
                                              • migdalek.niebieski Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:47
                                                Widziałam, ale chciałam z Tobą pogadać;))) jak sobie pojdą to zaraz odpiszę;)))
                                                • szary.eminent Re: No nareszcie!!! ;))))) 15.09.05, 20:49

>To pap;)Chyba jutro sie widzimy dopiero!Na @ postaram sie odpisac jeszcze dzis-
                                                  jak dam rady;)
            • mmagi nie magdusiuuuuuuuuuuuuu:))) 15.09.05, 20:02

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka