migdalek.niebieski 19.09.05, 21:07 chcę zmienić fryzurę i nieznacznie kolor włosów ale zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać. Znacie może jakieś fajne strony z fryzurami??? Adze i Babie mogę wysłać zdjęcie jeżeli będą chciały mi pomóc;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:08 no to czekam, ale żadna strona chwilowo mi nie przychodzi do głowy :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:09 To Ci zaraz wyślę i pomyśl może balejaż jakiś czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:27 heheheh, taki mnie zaszczyt kopnal, ze nawet zdjecie moge dostac? :)) Ja niedawno zmienialam fryzure, i kilka fajnych stron znalazlam. Wszystko zalezy od tego jaki masz typ wlosow. Pamietaj ze fryzury ze zdjecia rzadko kiedy wychodza tak samo, a nawet jak sie uda, to dzien po juz sa inne, bo samemu trudno odtworzyc fryzjerski oryginal :)) Najlepiej wiec znajdz cos co wiesz ze nie wymaga zachodu przy ukladaniu. A jakie masz wlosy? Proste, falowane, krecone, trwala, grube, cienkie, malo, duzo? Krotkie, dlugie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:30 Zaszczyt Cię kopnął bo wiem że niedawno zmieniałaś fryz;))) wyślij mi może adresy tych stron to Cię nie będę męczyć i sama poszukam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:31 Nie, bo ze stron ktore wtedy znalazlam i pamietam, to tlyko ta jedna jedyna fryzura mi sie podobala, ta moja. Reszta do kitu. To jakie masz te wlosy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:32 ładna z Ciebie kobitka :)))) wracając do tematu - ja w swoich zapędach byłabym za czerwonym :DDD a myślałaś może o jakimś brązowym odcieniu??? albo pasemka utrzymane w brązowej tonacji??? skróciłabym też nieznacznie włosy poza tym wydaje mi się, że i tak najlepiej doradziłaby Ci fryzjerka i mogłaby profesjonalnie dobrać fryzurę do rodzaju Twoich włosów i typu urody :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:33 to daj mi tez to zdjecie moze... Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:40 Jak możesz to wyślij Adze bo mi się komp zacina przy wysyłaniu, Tobie słałam trzy razy. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:43 Ja właśnie byłam u fryzjera dzisiaj ale te fryzjerki wogóle jakieś takie że powinnam chyba je najpierw przeprosić że przyszłam.. myślałam że może by jakiegoś warkocza i balejaż.. tylko nie za bardzo na brązowo bo ja mam włosy takie jasne naturalnie i zaraz by mi było widać jasne odrosty a to raczej jest obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:44 images.google.pl/imgres? imgurl=www.frenchculture.org/cinema/pix/moreau3.jpg&imgrefurl=http://www. frenchculture.org/cinema/festival/programs/0105moreau.html&h=269&w=180&sz=18&tbn id=JHjfhKwP0MoJ:&tbnh=108&tbnw=72&hl=pl&start=25&prev=/images%3Fq%3DJeanne% 2BMoreau%2B%26start%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:46 coś mi nie wyszło za pierwszym razem... www.frenchculture.org/cinema/festival/programs/0105moreau.html ja rok temu zrobiłam lepszy numer... obejrzałam "Dziennik panny służącej" z 1964 roku i stwierdziłam, że chcę mieć identyczną fryzurę jak Jeanne Moreau :))) zdjęcia w necie szukałam chyba z tydzień, ale uparłam się i gdy tylko na nie trafiłam, wydrukowałam i pobiegłam do fryzjerki :PPPP i to była właśnie ta fryzura :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:44 Nadal nie dostalam fotki, wiec wysylam co popadnie :)) www.free-beauty-tips.com/short-haircuts.html www.greatestlook.com/shorthairstyles.html www.greatestlook.com/shorthaircuts.html www.greatestlook.com/medium.html Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:47 już Ci wysyłam zaczekaj, bo być może będę musiała najpierw na dysku zapisać... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka to jest fajny link 19.09.05, 21:50 www.rg-distribution.com/pg/albums.php3 Jak klikniesz na te albumy, to otwiera sie okienko, a na dole numerki. Jak klikasz na numerki to pokazuje ci kolejne fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka a nie, pomylka 19.09.05, 21:51 Tylko w jednym albumie sa numerki. Inne nic. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: Proszę o pomoc 19.09.05, 21:55 Ok, dostalam fotki. Fajna z ciebie dziewczyna ;) Wlosy masz podobne do moich. Wiem ze wszyscy sie boja ciecia na krotko, ale ja scielam i jestem bardzo zadowolona. Moglabys sprobowac cos takiego jak mi zrobili. Czekaj, odnajde link (tylko ta modelka jest okropna) www.fryzury.friko.pl/?fryzury=krotkie&st=1 (ta ostatnia, na granatowym tle) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 21:57 Też zastanawiam się nad zmianą fryzury, mam bardzo gęstę włosy, trochę prostę ale jednak nie do końca, mam je półdługie (do lopatek) i kompletnie sobie z nimi nie radze w zwiążku z czym chodzę z końskim ogonkiem i czuję się szaro:( Może wiecie jak ułożyć takie włosy jak moje starczące, żeby były ładne i łśniące?? Podobno miał mi pomóc jedwab ale dupa jasiu karuzela ... nic z tego: (((( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:00 też mam gęste włosy i ostatnio tak mi je wycieniowali - 3 różne długości, że teraz jest ich o połowę mniej i przynajmniej mi nie ciążą :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:02 Ja właśnie skończyłam Adze wysyłać, nie wiem czemu u mnie to tak długo trwa:( dzięki że też jej wysłałaś;))zaraz będę przeglądać te linki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka migdalek 19.09.05, 22:03 Wyslalam ci tez dwa moje zdjecia fryzury sprzed roku, w ktorej calkiem dobrze sie czulam. Mozesz sie przymierzyc :)) Niestety z nowa fryzura jeszcze nie mam zdjec, ale jest podobna jak w linku ktory gdzies wczesniej wkleilam, z ta babka na granatowym tle. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: migdalek 19.09.05, 22:06 Aga Ty laska jesteś!! i jakie pazurki masz ładne;)) ja mam grubsze policzki i właśnie nie mogę takich fryzur..:( chociaż bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: migdalek 19.09.05, 22:08 ahahah, dzieki za komplementy :) W kazdym razie, skoro to odpada, bo mowisz ze nie pasuje do twoich policzkow... to szukam dalej :) A przejrzalas te linki co ci wkleilam? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: migdalek 19.09.05, 22:10 Właśnie przeglądam;)) Twoją fryzurkę nową już wcześniej widziałam;)) ale boję się krótkości;)) co prawda kiedyś miałam włosy na 2cm ale już chyba za stara jestem..:( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: migdalek 19.09.05, 22:10 mojej fryzury to nawet nie raczyłaś skrytykować, a tyle się naszukałam... niewdzięczna!!!! :)))) ja się tak nie bawię :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: migdalek 19.09.05, 22:11 Bo ja Ciebie nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!111 (jeżeli to do mnie było;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: migdalek 19.09.05, 22:13 bo ja Ci tylko lina z "moją" fryzurą na pani aktorce podesłałam :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: migdalek 19.09.05, 22:15 Aha;))) a Aga mi wysłała swoje zdjęcie wiesz??? a Ty tylko linka:( Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: migdalek 19.09.05, 22:15 2cm??? Kurde, odwazna jestes! Wiesz, a propos policzkow, skoro nie chcesz ich uwydatniac to odradzam wszelkie grzywki. Chyba ze dlugie i na bok. Tylko ze takie lubia wpadac do oczu. :)) (Ja za to lubie grzywki, bo mam wysokie czolo (chociaz na zdjeciach co ci wyslalam akurat mam grzywke dokladnie zaczesana do boku). Ale zazwyczaj mam.) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: migdalek 19.09.05, 22:17 Tylko raczej kicha z grzywką bo będzie mi to w pracy przeszkadzało:( Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:05 Hmmm wyciueniowac, 3 różne dlugości, może do tego grzywka na bok i od tej grzywki bi mi postopniowała??? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:07 tak właśnie mi zrobiła :)))) od spodu są dłuższe niż z wierzchu i przez to ma się wrażenie że jest ich mniej i jakoś przyzwoicie się układają Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:08 A prostujesz je czymś??Są puszyste?? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:12 niczym ich nie prostuję, w sumie to nic z nimi już nie robię bo nawet nie trzeba - wyglądają względnie przyzwoicie i są mniej puszyste niż kiedyś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:13 A do twarzy okrągłej będzie taka fryzujrka pasować ? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:17 hmmm to już Ci chyba lepiej fryzjerka doradzi... np. ja zawsze myślałam, że mam okrągłą twarz - a tu mi pani powiedziała, że pociągłą, myślałam też, że jestem szatynką... a fryzjerka na to, że kolor moich włosów to ciemny blond... tak więc do końca kompetentna w tej kwestii nie jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:12 Nie czytalem calego watku, jaki mamy temat??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:14 Chyba mało ciekawy dla Ciebie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:14 szukamy Migdałowi fryzury :))) a w innym wątku zaglądałyśmy facetom do majtek... Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:16 Na Twojego linka Babo robi mi się not found;( więc chyba nie zobaczę tej fryzury:( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:19 www.frenchculture.org/cinema/festival/programs/0105moreau.html Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:22 Tu się otworzyło;)) to fajna ta Twoja fryzurka, bardzo;))) ale Ty jesteś szczuplejsza, ja mam policzki:((((((((((((((((i dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:24 poza tym baba, jesli ma faktycznie taka fryzure, to domyslam sie ze ma duzo gestych wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:26 Ja na pewno tyle nie mam żeby sobie pozwolić na taką fryzurkę, co oczywiście nie zmienia faktu że jest ona bardzo ładna;))tylko do mojej gęby nie pasuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:30 oj faktycznie miało się duuuużo gęstych włosów, ale potem zintegrowałam się z nożyczkami i problem się skończył :))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:27 fajna to ona była na tym zdjęciu, ja w niej aż tak ładnie nie wyglądałam, poza tym włosy odrosły mi ekspresowo i znowu mam do ramion... a z tymi policzkami to przesadzasz... każdy ma policzki, mam i ja :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:30 Ale na pewno mniejsze;)) dzięki za pomoc, teraz będę myśleć dalej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:31 nie zapominaj tylko, że mniejsze nie oznaczają lepsze czy ładniejsze :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:33 Tu bym się kłóciła;)) może nie zawsze ale najczęściej tak jest;)) a o warkoczach coś wiecie może???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:40 kłócić to Ty się możesz zawsze... a czy masz rację to już inna kwestia :))) a co o warkoczach chcesz wiedzieć??? mam 2 zwinne łapki i sama sobie potrafię zapleść cudownego, równiusieńkiego warkocza francuskiego :PPP ale zapewne nie o to Ci chodziło :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:43 Co to jest warkocz francuski..???? ja taka nieobyta..:( Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:44 Ja z Francji a tez nieobyta jakas :)) Za to wiem co to jest pocalunek francuski :p Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:45 ..i seks francuski...;))) ale warkocz?????;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:49 o raaaju, u mnie nazywało się to warkoczem francuskim lub francuzem... taki warkocz pleciony od samego czubka glowy, aż do samego karku dobiera się na przemian kolejne kosmyki - niby zwykły warkocz z tą różnicą, że pleciony od samej góry (taka minimalnie trudniejsza wersja) nic a nic nie kojarzycie?? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 22:52 U nas się na to dobierany mówi;)))) i ja właśnie o czymś takim myślałam i żeby np balejaż jakiś zrobić.. tylko u mnie bardzo brzydko taki dobierany wygląda na końcu bo włosy mam pocieniowane i taki mysi ogon mi zostaje:( myślłam że może jakieś spinki czy cóś..????? jak go ładnie zakończyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 23:01 a może po prostu jak już ostatni raz przekładasz ogonek przez frotkę to nie przekładaj go całego tylko tak do połowy... kurka wodna nie umiem tego wytłumaczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 23:00 Trybie teraz. Ale nie wiedzialam ze to sie nazywa francuski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 23:01 no wychodzi na to, że tylko u mnie... dla innych to po prostu "dobierany" jest :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 23:04 Dobra, dzięki, idę cierpieć w samotności:( naprawdę ciężko go ładnie zakończyć..:((( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: coś zmyślasz :PPP 19.09.05, 23:06 ja po prostu tej mini kitki nie przekładam do końca i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:16 ahaa, no to ja Wam nie pomoge :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:19 no wlasnie, mi tez sie Baby link nie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Do Was dziewczyny ...:) 19.09.05, 22:22 Widzisz?? nie zmyślałam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk padam powoli na pyszczek, więc idę integrować się 19.09.05, 23:05 ... z rewolucją meksykańską :))) mam nadzieję, że odrobinę pomogłam, a jak nie to że chociaż nie namieszałam za bardzo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: padam powoli na pyszczek, więc idę integrować 19.09.05, 23:06 Dzięki naprawdę;))) udanej rewolucji;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: padam powoli na pyszczek, więc idę integrować 19.09.05, 23:08 nie ma za co, polecam się na przyszłość :))) Odpowiedz Link Zgłoś