pysia0412 21.09.05, 14:08 Dziewczyny czy macie może jakieś sprawdzone pigułki od których sie nie tyje????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia-fredzia Tyje sie od jedzenia a nie od tabletek... 21.09.05, 14:10 ... tak mie lekarz powiedzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Tyje sie od jedzenia a nie od tabletek... 21.09.05, 14:10 chyba psychiatra:P Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Tyje sie od jedzenia a nie od tabletek... 21.09.05, 14:11 Nie ginekolog :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_87 Re: antykoncepcja bez tycia!!! 21.09.05, 14:13 tak naprawdę to się nie tyje - skutkiem ubocznym tabletek jest zatrzymywanie sie wody w organizmie, co powoduje wahania wagi; przez pierwsze 3-4 miesiace waga bardzo sie zmienia, pozniej powoli sie normuje... :) spokojnie, to nie na stałe :) Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: antykoncepcja bez tycia!!! 21.09.05, 14:37 przez pierwsze 3-4 miesiace > waga bardzo sie zmienia, pozniej powoli sie normuje... :) powiedzialabym, ze to chyba od kobiety zalezy. sama bralam pigulki 7 lat w tym czasie aninie shcudlam, ani nie przytylam - jak mialam tak mam 48kg Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_87 Re: antykoncepcja bez tycia!!! 21.09.05, 14:41 nie mówię o tyciu 5 czy 6 kg, chodzi raczej o 1-3 kg, których wcale się nie zauważa, ani nie odczuwa, biorę tabletki od roku i nie wnikałam czy tyję czy nie, z resztą nie powiedziałam, że wszystkich kobiet to dotyczy, ale większości - w końcu to skutek uboczny, który nie musi występować u wszystkich kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
colli-marker Re: antykoncepcja bez tycia!!! 21.09.05, 22:29 Bardzo źle znosiłam niektóre tabletki jesli chodzi o tycie. Od kilku miechów stosuję Yasmin i nie dość, że nie tyję, wróciłam do swojej poprzedniej wagi to jeszcze chudnę cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś