tygrysio_misio 24.09.05, 23:27 muzyka.wp.pl/niusy.html?id=17885&g=0&rfbawp=1127596854.975# nawet ja takch nie mam...i az ciezko uwierzyc ze ona ma 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Może sztuczne :))))) 24.09.05, 23:33 "O sobie... Widzę już co Was interesuje a gdzie występują poważne niedomówienia czy wręcz pomówienia. Wszystko zaczęło się 2 lata temu kiedy zostałam "odkryta" przez człowieka dzięki któremu moje życie obróciło się o 180 stopni i poszło w wymarzonym przeze mnie kierunku. Rozpoczęłam karierę fotomodelki. Miałam to ogromne szczęście, iż trafiłam na osobę która właściwie mną pokierowała i pomogła we wspaniałym realizowaniu kolejnych celów zawodowych. Chcę w tym miejscu wyraźnie podkreślić, iż to co robię jako fotomodelka, jest przez niektóre osoby traktowane zupełnie mylnie i stereotypowo. " to z jej oficjalnej strony:)) wstaw zamiast "odkryta" slowo "przeleciana" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Może sztuczne :))))) 24.09.05, 23:37 Może ją odkrył ... spod koldry :DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 24.09.05, 23:42 ciekawe czy za tymi cycami jest jakaś głębia Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 24.09.05, 23:55 ponoc to jest pewna zaleznosc ze im wiekszy biust tym wieksze serce:) ja mam duzy:)..ale nie az tak..ona to musi byc niczy Matka Teresa Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 00:14 no i dostałem potwierdzenie ale i tak nie wiem co robić bez przesady ja aż tak okrutny nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 00:16 a co chciales zrobic??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 00:28 a no jzu widzialam...wyslalam Ci maila ..nie wiem co sie dzieje bo juz powinno byc dobrze moze system spi i jutro bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mucha Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 10:51 biust jak biust. Jedne maja bardzo male, inne ogromne. Ale mnie zastanawia, ze ona wyglada na duzo wiecej, niz 20 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi [...] 24.09.05, 23:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 10:59 Oglądałem ją w programie u Wojewódzkiego. Spoko dziewczyna i dość skromna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_bee Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 11:09 Rzekłabym małomówna. Albo istotnie skroma albo nie ma po prostu nic do powiedzenia. Ale lepsze to, niż gdyby miała bełkotać jak Doda. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 11:13 No wiesz, przy stylu prowadzenia programu przez Wojewódzkiego to trudno było jej coś sensownego powiedziec, pytał sie tylko o jedno i dziewczyna była wyraznie skrępowana momentami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_bee Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 11:16 Też prawda, ale nie rzuciała mnie na kolana. Taka sobie szara myszka z balonami, których cięzaru nie umie unieść. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 11:23 ja też takich nie mam, a mam więcej niż ona lat. Zadziwiające? Odpowiedz Link Zgłoś
marika_marika Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 14:00 Ona ma 20 lat?? wygląda na conajmniej 35 Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 25.09.05, 14:28 Nie wszysycy robią karierę inteligentnymi tekstami, talentem, nie każdy go ma. Atutami (a raczej czymś co ją wyróżnia, zwraca uwagę) Ewy Sonnet są niewątpliwie piersi i nie widzę w tym nic złego, że dziewczyna wykorzystuje to dla zrobienia kariery, kazdy powienien wykorzystywac tro co ma najlepszego, a jak komus sie nie podoba muzyka czy teksty (np mi :)) to niech nie slucha. Jak dla mnie dziewczyna jest ok, skromna etc. Niektorzy jej zarzucaja ze nie ma nic ciekawego do powiedzenia, ale ja mysle ze jest po prostu malomowna, bo napewno wie czego chce, jasno sie okreslila ze w karierze fotomodelki ogranicza sie tylko do zdjec topless, chociaz z takimi atrybutami moglaby by zrobib wieksza kareiere w tym swiatku, ale dziewczyna sie szanuje. I troche drazni mnie ta cala nagonka, ze dziewczyna jest napewno pusta bo ma taaaaaaaaakie wieeeeeeeeelkie cyce :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach ...i poza tym nic wiecej 25.09.05, 16:11 taka zahukana dziewczynka ze wsi. byla u Wojewodzkiego i praktycznie umiala tylko rozmawiac o swoich cyckach i sesjach w erotycznych pismach. pewnie lansuje ja jakis podstarzaly playboy. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 26.09.05, 08:27 A ona ma zamiar cycem spiewac? bo te zdjecia sa takie wulgarne, jakby cycem miala zarobic na zycie a nie spiewanem. Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: Ale one sa sztuczne !!!! 26.09.05, 20:59 Gdzie tam sztuczne, obejrzyj zdjecia topless. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Ale one sa sztuczne !!!! 28.09.05, 09:58 butters77 napisała: > Gdzie tam sztuczne, obejrzyj zdjecia topless. Link poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wielkieeeeeeeeeee cyce!!!!! 28.09.05, 09:48 zazdrośniiiiiiica, nieładnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś