karolla83 26.09.05, 14:42 Szukam romantycznego pensjonatu na Sylwestra - koniecznie Zakopane, bo jeszcze tam nie byłam, odrazu zapytam co warto tam zobaczyć?? Macie jakieś propozycje godne polecenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uniqua Re: SYLWESTER - ZAKOPANE 26.09.05, 14:44 krupówki , a i ok 15 km od zakopca jest miejcowość kościelisko , malownicza .no i góry oczyiście , łysa polana , morskie oko , wodospad chopenaitd. Odpowiedz Link Zgłoś
bo.tak Re: SYLWESTER - ZAKOPANE 26.09.05, 14:50 W Koscieliska do Morskiego Oka daleko :) ale koniecznie warto zobaczyc :) Ja polecam domek w Bukowinie Tatrzanskiej, blizej do M.O niz z Zakopanego i przpiekny widok na Tatry :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolla83 Re: SYLWESTER - ZAKOPANE 26.09.05, 14:55 Domek w Bukownie?? A masz może jakiś adres na necie gdzie mozna by zobaczyć stronkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
bo.tak Re: SYLWESTER - ZAKOPANE 28.09.05, 11:40 Przepraszam, ze tak pozno. Adresu nie mam, ale na necie jak wpiszesz w googla Bukowina Tatrzańska kwatery to jest duzo odpowiedzi i numery telefonow. Radze sie zapytac czy mają domek z widokiem :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: SYLWESTER - ZAKOPANE 26.09.05, 14:50 w zakopanem to akurat niewiel jest do zobaczenia. I w sylswestra beda miliardy ludzi, ceny skocza do gory o 20-30%... tam sa same knajpy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kominiara Re: SYLWESTER - ZAKOPANE 26.09.05, 15:07 Zakopane jest fajne, ale nie w sylwka. Pelno ludzi, ceny drakonskie, a i butelka mozna dostac... Odpowiedz Link Zgłoś