Dodaj do ulubionych

Jak radzić sobie

27.09.05, 13:49
z zazdrością??? Bo coraz częściej przekonuję się, że to wcale nie takie
łatwe...:((((
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:49
      nie wiem. O ile nie przyjmie formy manii, to chyba jeszcze nic takiego
      strasznego?
      • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:50
        Ale wkurza mnie:((((
        • trzydziecha1 Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:51
          Twoja zazdrosć czy faceta?
          • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:52
            Moja mnie wkurza:(((
            • trzydziecha1 Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:53
              To nie Twoja zazdrość Cię wkurza, tylko podowy jakie daje Ci facet.
              • trzydziecha1 Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:53
                Powody,
              • krysica Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 13:53
                • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 13:54
                  No, wczoraj mi tu wszyscy mówili, że jest wart...;)))
                  • krysica Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 13:55
                    z jakiego to powodu Jesteś zazdrosna....?:)))
                    • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 13:59
                      Patrz niżej;)
                  • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 13:55
                    Ale daje ci powody czy nie?
                    • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 13:57
                      No w sumie to nie wiem, ale mógłby się mniej afiszować ze swoimi zdolnościami
                      erudyty w rozmowach z innymi kobietami..:((((
                      • sumire Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 13:59
                        Ty tak całkiem na serio?...
                        Ja nie chcę urazić, tylko pytam z ciekawości, bo w życiu bym na taki pomysł nie
                        wpadła :))
                        • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:01
                          A co w nim dziwnego???;)))) z tego co wiem to seksu z nikim innym ie uprawia, a
                          o coś trzeba;))))
                          • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:02
                            Czy Ty jestes zazdrosna o kogos z netu moze???????????? hehehehe
                            • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:03
                              ;)))))))))) przemilczę;)))))))))
                      • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:00
                        Masz kompleksy? Często niskie poczucie włąsnej wartości powoduje zazdrosć bez
                        specjalnych powodów.
                        • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:03
                          To żeś mi teraz powiedziała:( myślałam, że mnie trochę wesprzecie, żeby widział
                          że to ja mam rację;))))
                          • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:04
                            Nie masz racji... sorry ale to bez sensu :))
                            • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:05
                              Nie rób mi tegoooooooo!!!!! ja Cię wspierałam w ciężkich chwilach;)))
                              • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:06
                                Zdradz mi kto to jest to zastanowie sie i dam dobrą rade :))
                          • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:04
                            nie da rady. nie mozna być zazdrosnym o nic, zwłąszcza, ze nikt niczego Ci nie
                            obiecywał? czy ja się mylę? ;))
                            • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:07
                              ;))))))))oj, Trzydziecha, przecież Ty najlepiej znasz sytuację i żeś przeciwko
                              mnie...??;))))))))
                              • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:08
                                Ja juz głosu nie zabieram skoro przed starym znajomkiem tajemnice macie :PPPPP
                                • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:10
                                  Boluś nie mogę bez zgody migdałka, no nie mogę ;)))))
                                  Zgadnij kto...
                                  • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:11
                                    juz wiem, skoro nie szary to dyskopata zapewne...
                                    • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:11
                                      ;))))))))))))
                                  • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:11
                                    Boluś jakby chciał to by sam znalazł;))) a nietrudno chyba;)))))))
                              • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:09
                                niestety, to był przecież tylko niezobowiazujący sex? ;))))) TRzeba się było z
                                tym liczyc :D
                                • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:10
                                  Wiersze mi nawet pisał...:((((((((( ...a Ty mi tak z grubej rury..:(((((((
                                  • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:11
                                    Migdałek, trzeba być realistką :))) a poza tym wystraszysz faceta, jak będziesz
                                    go chciała na wyłączność :))
                                    • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:12
                                      On jest odważny;))) niech tylko spróbuje się wystraszyć;))
                                      • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:13
                                        Każdy by się wystraszył :DDD
                                        • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:14
                                          Taka poczwara jestem????;)
                                          • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:16
                                            Nie jestes poczwara, to nie o to chodzi :)))
                                            Chcesz rady? Poflirtuj z innymi...
                                            • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:16
                                              np. ze mną migdałecku hehehe
                                              • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:18
                                                Oj Boluś, Ty o swoim interesie nie zapominasz ;))))))
                                                • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:18
                                                  zartowałem, migdałek i tak nie zwraca na mnie uwagi takze nie mam szans ;))
                                                  • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:19
                                                    :))
                                                  • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:20
                                                    Nieprawda!!!codziennie z Tobą flirtuję;))))
                                                  • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:21
                                                    jasneeee jasneee, chyba Ci sie nicki juz pomylily hehe
                                                  • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:21
                                                    Co??? nie chcesz, żeby przy młodej się wydało?????????;))))))))
                                                  • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:22
                                                    Nie zapominaj ze mam focha na Ciebie :)))))
                                                  • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:25
                                                    Już nie masz, noooooooooo!!!!;))
                                                  • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:29
                                                    mam i to duzegoooo :)
                                                  • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:30
                                                    Bez dwuznaczności proszę;)))
                                                  • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:35
                                                    zbereznica jedna hehehe, wielkiego focha mam na Ciebie :PP
                                                  • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:39
                                                    Lubię wielkie;))) ale już czas minął, dziękujemy panu za ładnedo focha, a teraz
                                                    proszę odnowić dawne stosunki;))))
                                                  • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:42
                                                    "stosunki"... no no, ciekawie sie ta nasza przyszła znajomośc zapowiada hehe
                                              • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:19
                                                ;)))) a mieliśmy jakąś przerwę we flirtowaniu;))))
                                            • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:17
                                              A co ja robię od rana?????????????????????????????????????????;)))) zresztą to
                                              samo co zawsze;)))
                      • madzia_20 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:03
                        a to tez się erudytuj z innymi:)))
                        • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:04
                          dobrze prawisz młoda :)))
                          • madzia_20 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:08
                            co z Twoim humorem od wczoraj?
                            • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:09
                              humorek juz jest ok :)))
                        • krysica Re: Kobieto!!!!! Czyś oszalała na jego punkcie?:)) 27.09.05, 14:05
                          • migdalek.niebieski Re: Kobieto!!!!! Czyś oszalała na jego punkcie?:) 27.09.05, 14:07
                            Przejdzie mi za tydzień więc czy to można nazwać oszaleniem..??;))))))))
                            • krysica Re: Raczej ogupieniem...:)))))wyzdrowiejesz 27.09.05, 14:16
                              • migdalek.niebieski Re: Raczej ogupieniem...:)))))wyzdrowiejesz 27.09.05, 14:25
                                Dzięki Krysica;)))))
                        • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:07
                          Dobrze pamietam ze Ty mnie chcialas wczoraj pocieszac??? :)))))
                          • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:08
                            No jasne, że chciałam ale uciekłeś:(((
                            • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:09
                              Na Ciebie mam focha, a pytalem madzie :)))
                              • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:11
                                widzisz, jakiś ty domyślny? ;))
                              • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:13
                                Fochy z zasady trwają mniej niż godzinę, więc mogłam pomyśleć że mnie;)))
                          • madzia_20 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:11
                            no chciałam chciałam, ale mi nie odpowiedziałeś
                            • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:13
                              A bo poszedlem i wieczorem dopiero to zobaczylem :))
                              A jak Ty chcialas mnie pocieszac cio??
                              • madzia_20 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:14
                                jak byś został to bys sie dowiedział:)
                                • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:14
                                  aaaaa, no to dzisiaj tez mam bardzo zly nastroj i chce abys mnie
                                  pocieszyła :))))))
                                  • madzia_20 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:17
                                    sie nie łapię na takie podpuchy:)
                                    • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:19
                                      a ja zartowałem...:))
                                      Ale teraz mam pytanko, w jakim celu zalozylas kiedyś watek czy mam kogos czy
                                      nie??
                                      • madzia_20 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:21
                                        no przyznaję, że nie tylko z czystej ciekawości:))))))))))
                                        • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:22
                                          Jak mam to rozumiec?? Jaki inny powod niz ciekawosc jeszcze byl??
                                          • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:23
                                            Matttko jaki gupi, podobasz jej się ;)))))
                                            • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:24
                                              A przepraszam bardzo! Na jakiej podstawie sie jej podobam?????
                                              • raduch Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:25
                                                bolek_rz napisał:

> A przepraszam bardzo! Na jakiej podstawie sie jej podobam?????

O tak. Powinieneś być zdziwiony. :-D
                                                • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:30
                                                  raduch napisał:

>
                                                  > O tak. Powinieneś być zdziwiony. :-D

Zebys wiedzial ze jestem bardzo zdziwiony... bo jesli dobrze mysle to ktos
                                                  postapił troszke nie fair...
                                                  • madzia_20 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:32
                                                    że niby ja????
                                                  • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:35
                                                    Nie Ty, ktos inny ale nie wiem kto...
                                                  • bolek_rz sprawdz @..... 27.09.05, 14:42

• madzia_20 Re: sprawdz @..... 27.09.05, 16:14
                                                    teraz Ty sprawdź
                                              • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:26
                                                jej się zapytaj.
                                                • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:27
                                                  A moze powinienem zapytac kogos z innych forumowiczów... hmmm tylko kogo...
                                                  • trzydziecha1 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:30
                                                    Ja tam od razu ci napisałam, ze ładny chłopczyk z ciebie, ale generalnie to
                                                    kwestia gustu :))
                                                    O charakterze nie mogę wiele powiedzieć, bo nie znam :))
                                                  • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:31
                                                    Wszystko fajnie, dzieki za mile slowa, tylko jedno ale... ja jej swojego
                                                    zdjecia nie wysyłałem...
                                                  • trzydziecha1 Aha myślisz, ze ktoś 27.09.05, 14:31
                                                    podesłał jej zdjecie? nie wiem, ale madzia chyba miała inny nick wczesniej?
                                                    spytaj się.
                                                  • bolek_rz Re: Aha myślisz, ze ktoś 27.09.05, 14:32
                                                    dokładnie tak własnie mysle...
                                                  • madzia_20 Re: Aha myślisz, ze ktoś 27.09.05, 14:35
                                                    no chyba sobie żartujesz.
                                                    nie wiem dlaczego tak sądzisz
                                                  • bolek_rz Re: Aha myślisz, ze ktoś 27.09.05, 14:36
                                                    moze nie bede komentował... Ale miło ze doceniasz moje posty....
                                          • madzia_20 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:24
                                            no wiesz..... fajny z Ciebie facet:), to się chciałam dowiedzieć
                                            • bolek_rz Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:28
                                              Fajny facet ze mnie tzn. podobają Ci sie moje posty???
                                              • madzia_20 Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:31
                                                no na innej podstawie na razie nie mogę Cię ocenić
                        • migdalek.niebieski Re: A wart jest tego by sie tak truć???? 27.09.05, 14:09
                          Nie omieszkałam;)))) ale on też jest zadziora i nie zakończył swojego procederu
                          niestety:(((((((
              • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:53
                Właśnie że zazdrość, bo on przecież ma prawo tak się zachowywać:(((
        • diverse_women Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:51
          Hmm... Ale chyba furii zadych nie wywolujesz? :)
          Jak nie, to jest w porzadku :)
          • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:52
            No jeszcze nie, ale jestem bliska..
    • sumire Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:54
      Zająć się czymś innym :)
      • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:55
        No to właśnie próbowałam i mi nie wyszło:(
        • bolek_rz Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:57
          Z tego co wiem to Ty migdałku nie masz byc o kogo zazdrosna. Ni chyba ze o
          czyms nie wiem ?? :))
          • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:58
            No chyba o czymś nie wiesz, ale nie było Cię tu i to wcale nie jest tak jak
            myślisz;))))
            • bolek_rz Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:59
              Jak mnie nie bylo jak jestem. No wiec o czym nie wiem, pochwal sie wkoncu :)))
              • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:02
                Tylko, że ja się wstydzę..:) w sumie to tu wszyscy o tym wiedzą..;))
                • bolek_rz Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:03
                  No tak tak, Szary.. hehehehe
                  • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:04
                    Zonk!!! szary mnie po tej akcji zostawił..:(((((((((
                    • bolek_rz Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:05
                      To kto jak nie szary???? Mow mi tu szybko :))
                      • trzydziecha1 Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:05
                        ja wiem ale nie powiem ;PP
                        • bolek_rz Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:06
                          Ej no ciocia, przeciez dobrze zyjemy, powiedz mi na ucho :)))
                          • trzydziecha1 Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:12
                            sam zgadłeś urwisie ;PP
                      • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:06
                        Ale nie mogę być taka bezpośrednia..;))))
        • sumire Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 13:57
          Inaczej to tylko skręca. Zazdrość w umiarze to fajny pieprzyk, ale nic
          szczególnego z niej nie wynika i tak - jeśli facet ma coś nabroić, to nabroi i
          tak, niezależnie od tego, jak bardzo się będzie gryzło palce i ile nadajników,
          podsłuchów i czujników ruchu mu się założy :) poza tym i tak nie jest naszą
          własnością.
          A jeśli nie nabroi, to dobra nasza ;)
          • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:00
            Masz rację, ale i tak mnie trafia..:(((
            • sumire Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:04
              To sobie pomyśl, że ja mam chłopa półtora tysiąca kilometrów stąd i wiem, że
              sobie w weekendy baluje po pubach (jako i ja) :) i niech mu na zdrowie wyjdzie,
              bo przecież mu nie przyszyję kamery do majtek...
              • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:15
                Widzisz.. ja bym przyszyła;))))))))))
    • trzydziecha1 ale mnie rozśmieszacie :DDD 27.09.05, 14:21
      może was odgórnie podzielę w pary :DDD bedzie z przydziału, bez zbednych
      podchodów i kłótni?
      • migdalek.niebieski Re: ale mnie rozśmieszacie :DDD 27.09.05, 14:23
        Ja się zgadzam;)))) Ty wiesz do kogo mnie przydzielić;))))
        • trzydziecha1 Re: ale mnie rozśmieszacie :DDD 27.09.05, 14:23
          wiem :DD
          • migdalek.niebieski Re: ale mnie rozśmieszacie :DDD 27.09.05, 14:26
            No to przydzielaj!!!!!!;)))
    • dyskopata Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:44
      może to Ci pomoże @
      • migdalek.niebieski Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:56
        Gdybym Cię teraz widziała, to byś oberwał noooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!:
        ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
        (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((wiesz
        jak mi smutno??????????
        • dyskopata Re: Jak radzić sobie 27.09.05, 14:58
          tak będzie lepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka