Gość: andy IP: *.carcade.com.pl 13.09.02, 08:45 nawet nie wiecie jaki jestem dumny !!! Dzisiaj się dowiedziałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxel Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 08:48 Gość portalu: andy napisał(a): > nawet nie wiecie jaki jestem dumny !!! Dzisiaj się dowiedziałem!!! witam serdecznie gratuluje!!! Cygaro juz masz?:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 08:48 No to gratuluję!!!! A jednak 13 w piątek może być szczęśliwy jak widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 08:49 Gratuluje, z calego serca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forty Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 212.244.192.* 13.09.02, 08:59 gratuluję,pozdrawiam Ciebie i przyszłą Mamę Odpowiedz Link Zgłoś
alimia Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 23:01 gratuluję i cieszę się że przyjdzie na świat tak bardzo oczekiwana i już kochane dziciątko Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 09:02 Ale jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_matka_polka Wierna sie odezwala 13.09.02, 10:21 Jak zwykle malkontentka. Facet sie cieszy, ludzie sie ciesza, a ta wyjezdza ze swoim skrzekliwym: "ale jakim" (oczywiscie w domysle - beznadziejnym, bo przeciez niemozliwe, zebys uwierzyla w to, ze ktos moze byc dobrym tata). brak mi slow.... Ponuractwo godne kobiety zawiedzionej wlasnym zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Nie martw się 13.09.02, 09:23 Kupa dzidziusia wcale tak mocno nie śmierdzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 09:53 Gratulacje!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.ewave.at 13.09.02, 09:56 Dzidziusiowi ,mamie i tacie wszystkiego dobrego!!!!!!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienkak Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 10:02 Gratuluje!Ale i zazdroszcze podejscia. Przykro mi to pisac, ale moj maz jest tym faktem zalamany. O tym, ze zostanie ojcem, dowiedzial sie w niedziele i od tego czasu chodzi obrazony,smutny, zalamani i...ach, szkoda gadac... Nie poznanje osoby, w ktorej kiedys zakochalam sie po uszy:-( Mimo to, serdecznie Was troje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.carcade.com.pl 13.09.02, 10:24 ja też mu się dziwię. może się boi, że jego dotychczasowy świat legł w gruzach...?? na pewno teraz wasze życie będzie troszeczkę inne, ale to nie oznacza gorsze, przeciez nie musi rezygnować ze swoich pasji, ale musi je ograniczyć... bo teraz już będziecie żyć we troje i wszystko trzeba gędzie dzielić na trzy. może właśnie tego się obawia...?? że będę tatą wiem dopiero od kilku godzin a już myślę jaki wózek, łóżeczko, waniena,..., a nawet gdzie do przedszkola... no mówię wam takie emocje, że brak słów...!!! ...bez względu na to czy dziewczynka czy chłopiec, będę z tym człowieczkiem dumnie szedł przez życie. andy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 195.116.250.* 13.09.02, 10:31 Gratuluję chociaż ciekawa jestem czy będziesz pomagał żonie w tych pierwszych dniach.!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziapek Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 11:14 a czemu nie ?????? !!!!!!!!!! oprócz karmienia piersią młody tatus moze robic wszystko !!!!! i często o niebo lepiej mu to wychodzi niz młodej mamusi :-) gratulacje i trzymajcie sie ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird77 Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 11:06 gratuluje, gratuluje i jeszcze raz gratuluje... i zycze aby ten optymizm byl z toba nie tylko przez pierwsze lata zycie twojego dziecka ale az tak powiedzmy przez 18 lat..... wszystkiego najlepszego ..dla dzidziusia, mamusi i tatusia... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.waw.cdp.pl 13.09.02, 11:13 gratulacje. Zacznij już odkładać na studia :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.euro / *.euro-net.pl 13.09.02, 23:22 Gość portalu: Anka napisał(a): > gratulacje. Zacznij już odkładać na studia :(( Moze najpierw zacznij odkladac na pampersy - jak zobaczysz, ile to kosztuje, to z przerazeniem bedziesz myslal o kosztach wyprawki do I klasy. Zapamietaj na zawsze te dzisiejsza euforie, niech Cie podpiera w trudniejszych rodzicielskich chwilach. Na studia oczywiscie zaczynaj odkladac, ale najpierw skocz po najpiekniejszy pierscionek dla Zony. Juz mam duze dzieci i zazdroszcze Ci tego niepowtarzalnego momentu. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_conchita Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 23:44 na jakie studia, do cholery? ja sama sobie za studia placilam, to Polska, a nie Hameryka, nie straszcie chlopaka malkontenci. Pozdrawiam i gratuluje, wiecej takich chlopow! Odpowiedz Link Zgłoś
spinelli Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 14.09.02, 04:23 Andy, Wiesz, nie ma drugiej takiej milosci na swiecie, mozna sobie wczesniej mowic, ze ja tam dzieci nie potrzebuje, ze swiat i tak jest przeludniony, a potem gdy sie okaze, ze tobie wlasnie narodzi sie dzieciatko to caly ten swiat ze swoim przeludnieniem sie zmienia, znika cynizm, ironia i zostaje czysta, cudna milosc. Czesto przez te dziewiec miesiecy przychodza momenty strachu: O Jezu, jak my sobie poradzimy, tego nie wiemy, na to nas nie stac, a o tym to... O Matko Boska, nawet nie myslelismy! A potem... zaczynaja sie pojawiac ciuszki i wanienki i lozeczko i grzechotki i juz sie nie mozna doczekac. I mysli sie: Jaki ty maly czlowieczku jestes? I nagle czlowieczek juz jest i po prostu juz sobie jest. Jestem pewna, ze wasze dziecko bedzie najpiekniejsze, najmadrzejsze i bedzie mialo najslodszy glos (pierwszy krzyk) na calym oddziale polozniczym i reszcie swiata. Idz rodzic ze swoja zona, bo to ogromne przezycie i wazne dla was wszystkich. Zycze wam pieknej podrozy w nieznane S. Odpowiedz Link Zgłoś