Dodaj do ulubionych

będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

IP: *.carcade.com.pl 13.09.02, 08:45
nawet nie wiecie jaki jestem dumny !!! Dzisiaj się dowiedziałem!!!
Obserwuj wątek
    • maxel Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 08:48
      Gość portalu: andy napisał(a):

> nawet nie wiecie jaki jestem dumny !!! Dzisiaj się dowiedziałem!!!

witam

serdecznie gratuluje!!! Cygaro juz masz?:)

pzdr
    • lastka Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 08:48
      No to gratuluję!!!!
      A jednak 13 w piątek może być szczęśliwy jak widać :)
    • Gość: Nell Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 08:49
      Gratuluje, z calego serca:)
    • Gość: forty Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 212.244.192.* 13.09.02, 08:59
      gratuluję,pozdrawiam Ciebie i przyszłą Mamę
      • alimia Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 23:01
        gratuluję i cieszę się że przyjdzie na świat tak bardzo oczekiwana i już
        kochane dziciątko
    • pamela_anderson Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 09:02
      Ale jakim?
      • zona_matka_polka Wierna sie odezwala 13.09.02, 10:21
        Jak zwykle malkontentka. Facet sie cieszy, ludzie sie ciesza, a ta wyjezdza ze
        swoim skrzekliwym: "ale jakim" (oczywiscie w domysle - beznadziejnym, bo
        przeciez niemozliwe, zebys uwierzyla w to, ze ktos moze byc dobrym tata).

brak mi slow....

Ponuractwo godne kobiety zawiedzionej wlasnym zyciem.
    • matrek Nie martw się 13.09.02, 09:23
      Kupa dzidziusia wcale tak mocno nie śmierdzi ;)
    • kasiulek Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 09:53
      Gratulacje!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Vika Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.ewave.at 13.09.02, 09:56
        Dzidziusiowi ,mamie i tacie wszystkiego dobrego!!!!!!!!:-)
    • kasienkak Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 10:02
      Gratuluje!Ale i zazdroszcze podejscia. Przykro mi to pisac, ale moj maz jest
      tym faktem zalamany. O tym, ze zostanie ojcem, dowiedzial sie w niedziele i od
      tego czasu chodzi obrazony,smutny, zalamani i...ach, szkoda gadac...
      Nie poznanje osoby, w ktorej kiedys zakochalam sie po uszy:-(
      Mimo to, serdecznie Was troje pozdrawiam
      • Gość: andy Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.carcade.com.pl 13.09.02, 10:24
        ja też mu się dziwię. może się boi, że jego dotychczasowy świat legł w
        gruzach...?? na pewno teraz wasze życie będzie troszeczkę inne, ale to nie
        oznacza gorsze, przeciez nie musi rezygnować ze swoich pasji, ale musi je
        ograniczyć... bo teraz już będziecie żyć we troje i wszystko trzeba gędzie
        dzielić na trzy. może właśnie tego się obawia...??
        że będę tatą wiem dopiero od kilku godzin a już myślę jaki wózek, łóżeczko,
        waniena,..., a nawet gdzie do przedszkola... no mówię wam takie emocje, że brak
        słów...!!!
        ...bez względu na to czy dziewczynka czy chłopiec, będę z tym człowieczkiem
        dumnie szedł przez życie.
        andy
    • Gość: XXX Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 195.116.250.* 13.09.02, 10:31
      Gratuluję chociaż ciekawa jestem czy będziesz pomagał żonie w tych pierwszych
      dniach.!!!!!!
      • madziapek Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 11:14
        a czemu nie ?????? !!!!!!!!!!
        oprócz karmienia piersią młody tatus moze robic wszystko !!!!!
        i często o niebo lepiej mu to wychodzi niz młodej mamusi :-)

gratulacje i trzymajcie sie ciepło!
    • ladybird77 Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 11:06
      gratuluje, gratuluje i jeszcze raz gratuluje...
      i zycze aby ten optymizm byl z toba nie tylko przez pierwsze lata zycie twojego
      dziecka ale az tak powiedzmy przez 18 lat.....
      wszystkiego najlepszego ..dla dzidziusia, mamusi i tatusia...
      : )))
    • Gość: Anka Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.waw.cdp.pl 13.09.02, 11:13
      gratulacje. Zacznij już odkładać na studia :((
      • Gość: zuza Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.euro / *.euro-net.pl 13.09.02, 23:22
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> gratulacje. Zacznij już odkładać na studia :((

Moze najpierw zacznij odkladac na pampersy - jak zobaczysz, ile to kosztuje,
        to z przerazeniem bedziesz myslal o kosztach wyprawki do I klasy.

Zapamietaj na zawsze te dzisiejsza euforie, niech Cie podpiera w trudniejszych
        rodzicielskich chwilach.

Na studia oczywiscie zaczynaj odkladac, ale najpierw skocz po najpiekniejszy
        pierscionek dla Zony.

Juz mam duze dzieci i zazdroszcze Ci tego niepowtarzalnego momentu.

• maria_conchita Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 13.09.02, 23:44
          na jakie studia, do cholery? ja sama sobie za studia
          placilam, to Polska, a nie Hameryka, nie straszcie
          chlopaka malkontenci.
          Pozdrawiam i gratuluje, wiecej takich chlopow!
    • spinelli Re: będę tatą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 14.09.02, 04:23
      Andy,
      Wiesz, nie ma drugiej takiej milosci na swiecie, mozna sobie wczesniej mowic,
      ze ja tam dzieci nie potrzebuje, ze swiat i tak jest przeludniony, a potem gdy
      sie okaze, ze tobie wlasnie narodzi sie dzieciatko to caly ten swiat ze swoim
      przeludnieniem sie zmienia, znika cynizm, ironia i zostaje czysta, cudna milosc.
      Czesto przez te dziewiec miesiecy przychodza momenty strachu: O Jezu, jak my
      sobie poradzimy, tego nie wiemy, na to nas nie stac, a o tym to... O Matko
      Boska, nawet nie myslelismy! A potem... zaczynaja sie pojawiac ciuszki i
      wanienki i lozeczko i grzechotki i juz sie nie mozna doczekac. I mysli sie:
      Jaki ty maly czlowieczku jestes?
      I nagle czlowieczek juz jest i po prostu juz sobie jest.
      Jestem pewna, ze wasze dziecko bedzie najpiekniejsze, najmadrzejsze i bedzie
      mialo najslodszy glos (pierwszy krzyk) na calym oddziale polozniczym i reszcie
      swiata.
      Idz rodzic ze swoja zona, bo to ogromne przezycie i wazne dla was wszystkich.
      Zycze wam pieknej podrozy w nieznane
      S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka