Gość: Lena IP: 213.216.82.* 14.09.02, 07:19 Czy normalny człowiek powinien o tej porze spać? TAAAAAK ! A ja muszę być w pracy. Podobno żadna praca nie chańbi ale każda męczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: Normalny człowiek 14.09.02, 08:24 Cześć Lena. Ja "odrabiam" poniedziałek. Muszę o 12-tej iść do lekarza. Więc przyszłam dziś na parę chwil. Ale chyba pro-forma bo jakiś mądry serwer wyłączył. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Normalny człowiek IP: 213.216.82.* 14.09.02, 08:45 To życzę życzliwego lekarza .I miłego, sympatycznego i uśmiechniętego w ten słoneczny choć zimny poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Normalny człowiek 14.09.02, 09:02 A dzięki. Ale do lekarza idę dopiero w pomiedziałek. Stąd moja dziś obecność w pracy i na tym forum. Pogódka też się po mału psuje, więc czeka nas pogoda piwna. Masz ochotę pogadać? Jeszcze z godzinę będę. A w soboty to sobie można pogadać swobodnie, bo nie ma wielu "rozrabiaczy" Pewnie zaraz Vika wpadnie i Renia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Normalny człowiek IP: 213.216.82.* 14.09.02, 09:27 Nad Katowicami dalej świeci.Mam taki duży termometr, który pokazuje mi temperaturę na zewnątrz - jest 12 stopni. Mam nadzieję, że troszkę się ociepli. Piwo wypiję w domu jak wrócę tak ok. 18,30. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Normalny człowiek 14.09.02, 09:33 No ja niestety pomarzę tylko o piwie. Moi współpracownicy wyjechali i ja dziś i jutro pilnuję firmy. Niestety kilka spektakularnych włamek mieliśmy już. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Czyli robię dziś i jutro za klucznicę 14.09.02, 09:41 Nawiedzonego Dworu. Sceneria też podobna bo firma moja ma siedzibę w starym dworku. Mam tylko nadzieję, że złodzieje też gdzieś wyjechali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marucha Re: Normalny człowiek IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.02, 09:43 Gość portalu: Lena napisał(a): > Nad Katowicami dalej świeci.Mam taki duży termometr, który pokazuje mi > temperaturę na zewnątrz - jest 12 stopni. Mam nadzieję, że troszkę się ociepli. > > Piwo wypiję w domu jak wrócę tak ok. 18,30. Lena nie pracuj tyle,to boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Normalny człowiek IP: 213.216.82.* 14.09.02, 10:03 Muszę pracować. Mam taką pracę, że soboty i niedziele jak padnie na mnie z grfiku to pracuję po 12 godzin. Czasem mam spokój a czasem ... szkoda gadać. Ale lubię swoją pracę i jakoś nie wyobrażam sobie innej - spokojnej. Rodzinka też to wytrzymuje, bo musi. Mogłabym pracować w starym dworku, lubię takie klimaty. Ja mam budynek taki późny Bierut - wczesny Gomułka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marucha Re: Normalny człowiek IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.02, 10:16 Rozumiem.Fajnie,ze lubisz swoja prace.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Normalny człowiek 14.09.02, 10:21 No Lena u nas w Radomiu już pada. Więc stuknijmy się przynajmniej kubeczkami z kawą. Też dyżurujesz? Ja zaraz się ulatniam. Muszę tylko być w promieniu paru kilometrów i pod telefonem. Odpowiedz Link Zgłoś
clariette Re: Normalny cz?owiek 14.09.02, 10:43 ja niestety tez w pracy, sama , wiec nudno. A na dodatek odprysnal mi lakier z paznokcia i wygladam jak wiesniara. Kara za wczorajsze lenistwo :( Byle do 13.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Normalny cz?owiek IP: 213.216.82.* 14.09.02, 11:35 clariette napisała: > ja niestety tez w pracy, sama , wiec nudno. A na dodatek > odprysnal mi lakier z paznokcia i wygladam jak wiesniara. > Kara za wczorajsze lenistwo :( > Byle do 13.00 Moja mama zawsze obsztorcowywała mnie, że jeśli na nogach mam rajstop to druga - rezerwowa para powinna być w torebce, wymalowane paznokcie - zmywacz w torebce. Złościłam się na to a teraz w pracy trzymam zapasowe rajstopy, zestaw kosmetyków. Zresztą , co ja w tej pracy nie trzymam ... Odpowiedz Link Zgłoś
clariette Re: Normalny cz?owiek 19.09.02, 10:19 he he he druga pare rajstop mam zawsze na zapas, tak samo jak parasol przy pogodzie. Rzadko mi leci oczko gdy mam zapasy, ale zawsze gdy przez przypadek zapomne. To samo z patrasolem, gdy go zapomne murowany deszcz (nawet gdy jest upal 30 st) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Normalny człowiek IP: 213.216.82.* 14.09.02, 10:37 To cieplutkie "do zobaczenia" Twoim literkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZupelnieNikt Re: Normalny człowiek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 10:48 Gość portalu: Lena napisał(a): > Czy normalny człowiek powinien o tej porze spać? TAAAAAK Stwierdzenie jak najbardziej prawdziwe, ale przeciez kobieta to czlowiek, a jesli juz to nie jest to normalny czlowiek;) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Normalny człowiek 19.09.02, 11:21 Lacze sie z Toba w bolu ;-) co prawda juz minelo kilka godzin ale jestem od 7-mej. Masz racje - to nie jest normalna pora ! Odpowiedz Link Zgłoś