Dodaj do ulubionych

Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje

30.09.05, 15:21
mam pare znajomych par, które jak tylko mają troche wolnego czasu natychmiast
się kłócą jak psy
najlepiej na wyjeździe , wycieczke, czy chociazby weekendowym wypadzie
w domu oczywiscie też
sam tak robiłem , niestety :)
na czym polega myk?
Obserwuj wątek
    • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:27
      na tym, że powinniście zająć się czymś mądrym:)
      • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:36
        mam whisky :)
        • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:37
          a umiesz z niej korzystać :)
          • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:38
            wlewam do kieliszka i podpalam
            jak sie wypali , wlewam znowu i tak .....aż do czasu, gdy przyjadą panowie w
            dużym czerwonym samochodzie :)
            • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:41
              Ty znowu o chłopcach i szybkich samochodach :)
              • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:45
                lubie chłopców :)
                drogi chłopcze :)))
                • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:49
                  może daltonistą nie jesteś..., ale coś masz i tak ze wzrokiem :)
                • ratatuja74 zbok jeden :) 30.09.05, 15:49
                  c.eastwood napisał:

> lubie chłopców :)
                  > drogi chłopcze :)))
                  • c.eastwood Re: zbok jeden :) 30.09.05, 15:50
                    rata, pitolą Ci sie wątki najwyraxniej :)))))))))))))
                    • ratatuja74 Re: zbok jeden :) 30.09.05, 15:52
                      nic mi sie nie pitoli, poznałam Twoje prawdziwe JA tylko :)
                      • c.eastwood Re: zbok jeden :) 30.09.05, 15:54
                        tak ci się zdaje tylko :))))))))
                        • ratatuja74 Re: zbok jeden :) 30.09.05, 16:00
                          a co masz powiedzieć, heh :)
                          • c.eastwood wredota 30.09.05, 16:01
                            mogę zaręczyć , że lubię kobiety ...drogi chłopcze :)
                            • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 16:07
                              się zaręczysz, to chociaż zaproś :)
                              • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 16:17
                                będziesz wiedziała :)
                                • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 16:18
                                  aż tak we mnie wierzysz :DDD
                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 16:38
                                    wiem , że na wyrost:)
                                    • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 16:41
                                      dobrze, że nie przerost qrde :)
                                      • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 16:42
                                        ratka - gdzie Twój poziom ?:)
                                        • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 16:48
                                          poszedł na łykend, i tak by tu sie nie przydał, a tak to jakoś mnie kumasz :)
                                          • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 16:49
                                            mam trzylatka , który mi wyjaśnia co koleżanka pisze :)
                                            • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 16:52
                                              że masz trzy latka, to wiem, do tego wieku tylko sie rozwijacie :). Jednak to
                                              piszę się rozłącznie clinuś:)
                                              • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 16:55
                                                nigdy :0 to pisze się razem pani profesor
                                                • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 16:57
                                                  nigdy zgodzę się, ale że masz trzy latka to osobno :) i tak więcej Ci nie
                                                  dawałam. Trzylatek z mutacją:)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:00
                                                    trzylatek - tak się to pisze
                                                    jak będziesz się upierała to będę z Ciebie kpił całe lata
                                                    upewnij się
                                                    i ..nie drażnij lwa :)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:04
                                                    ale Ty nie kumaty, matko boska, nie gadam już z Tobą :)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:06
                                                    trzylatek poszedł do kibla i stąd to niezrozumienie:)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:07
                                                    a założyłeś mu czapeczkę na głowę:)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:09
                                                    a Ty zawsze zakładasz przed wizytą w wc?
                                                    dziwne
                                                    może ten Tarchomin jeszcze niewykończony ?:)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:11
                                                    Ty już wyciągnij tego trzylatka z kibla, bo jest coraz gorzej z Tobą:) i
                                                    sprawdź czy intelektu nie wypróźnił :D
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:12
                                                    ojej a ja myslałem, że Ty taka wrażliwa a tu Bawaria :)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:15
                                                    z Twoim myśleniem to juz dawno ustalone :)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:16
                                                    mi corason :)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:18
                                                    znowu używasz słów, którego znaczenia nie znasz, żeby tylko zaimponować:)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:20
                                                    mi amor :)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:24
                                                    ale coś Ci zrobił? :)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:29
                                                    jebnął na skrzyzowaniu
                                                    drogi chłopcze:)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:36
                                                    amor Ciebie jebnął :), jakieś nowoczesne te amory, kiedyś to strzelały ze
                                                    strzałek :)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:37
                                                    wiesz...geje XXI wieku:)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:45
                                                    z czasem przyzwyczaisz się :)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:47
                                                    cyniczka:)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:48
                                                    Eva:)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:50
                                                    why przez V?
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:55
                                                    bo bardziej jest miękkie..
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 17:57
                                                    eVo jesteś stuknięta :)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 17:59
                                                    oglądam się i nic:)

ale Ciebie amor i masz teraz halucynacje:)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 18:02
                                                    to była metafora
                                                    nie myl z metą :))))))))))
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 18:03
                                                    clint z każdej strony wyłazi z Ciebie starość :)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 18:05
                                                    doceniam to co mówisz :)))))
                                                    ale jak wiesz kto to Billy Mac to stawiam kawę i ciastko ( mimo skąpstwa ) :)
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 18:09
                                                    a ja oczy w słup :)))

wiem i co z tego, wypchaj się swoją serdecznością:)))
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 18:14
                                                    bardzo mnie zawiodłaś :)
                                                    znasz Love Actually? taki film , eeee
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 18:18
                                                    clint Ty inna epoka jesteś... za młoda jestem do Twoich starych historii z
                                                    lamusa:)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 18:25
                                                    ła to z 2003 roku:( ratka:((((
                                                  • ratatuja74 Re: wredota 30.09.05, 18:27
                                                    ja duzo filmów widziałam. Nie wszystkie kojarze po tytułach, pocieszę Cię
                                                    clint:)
                                                  • c.eastwood Re: wredota 30.09.05, 18:58
                                                    do jutra , mi amor :)))))))))))
    • kakija Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:29
      c.eastwood napisał:

> mam pare znajomych par, które jak tylko mają troche wolnego czasu natychmiast
      > się kłócą jak psy
      > najlepiej na wyjeździe , wycieczke, czy chociazby weekendowym wypadzie
      > w domu oczywiscie też
      > sam tak robiłem , niestety :)
      > na czym polega myk?

Bo KOCHAĆ to TRZEBA "UMIĆ"
      • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:37
        same intelektualistki - nie ma z kim gadac :))))))))
        • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:38
          clint, staram się, ale ciężko zejść tak nisko z tym poziommem :)
          • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:39
            a już myślałem , ze Cię zbajerowałem :)
            • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:42
              zacząłeś myśleć? :)) kiedy to sie stało???
                po wypadku...to był moment :)
                • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:47
                  ale Cie skrzywdzili!! myślałam, że to nic groźnego, jednak myliłam się:)))
                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:49
                    wypadki chodzą po ludziach :)
                    ale....wyjdę z tego:)
                    • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:51
                      to tym razem po czym poszły?:)

w to drugie nie wątpię:)
                      • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:55
                        po mnie - trudno to zdefiniować chociaż Monster to good choice :)
                        • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:01
                          no teraz lepiej, chociaz szybko sie uczysz:)
                          • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:02
                            to pod publiczkę , chcę Ci zrobić dobrze:)
                            masz tyle problemów :)
                            • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:08
                              clincioch, ale mam głowe zdrową :), to i problemy rozwiąże, ale co z Tobą? :)
                              • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:18
                                ja sobię kupię nowy car :) i bedę szczęsliwy :)
                                • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:19
                                  blacharz:)
                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:39
                                    nawiedzona :)
                                    • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:44
                                      materialista :)
                                      • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:46
                                        dewotka :)
                                        • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:47
                                          popapraniec:)
                                          • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:50
                                            beret moherowy:)
                                            (a moze lepiej było napisać Ty wstrętna dziwko :)))))))))))))))))))
                                            • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:54
                                              stary pryku, wykasowywuj mój tel. ze swojej komórki (jedynej jaką masz) i to
                                              nał :)
                                              • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:56
                                                krzykliwa zwolenniczka Leppera ( a jak wyjechał to Giertycha )
                                                wiedziałem co Cię podbuzuje :)
                                                • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:58
                                                  raczej kobieta, która siebie szanuje i głąbów próbuje tego nauczyć :)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:02
                                                    ee tak jej się zdaje
                                                    a teraz epitet kończący...moralny szach i mat
                                                    ....
                                                    stara panna ...:)

musiałem wygrać :)))))))))))
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:05
                                                    odezwał się młody kawaler hehe :)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:07
                                                    u menczyzn jest inacze- nie rodzą małych TRZYLATKÓW:)
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:08
                                                    zdradzę Ci pewien sekret ... - kobiety też nie rodzą trzylatków :)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:11
                                                    naumiałaś się , to krzepi :)
                                                    TRZYLATKÓW :)
                                                    jesteś mi winna wodę
                                                    oczywiście niegazowana marki.....:)
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:12
                                                    no mówię, że nie kumate to to..

winna to Ci jestem i nie omieszkam strzelić :D
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:14
                                                    ja też Cie kocham :)
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:16
                                                    nie oglądaj tylu komedii :)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:17
                                                    zwykle oglądam horrory
                                                    masz jeszcze zdjęcia
                                                    ja tak lubię zombie:)
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:19
                                                    niee, ale jak się spotkamy na coffee, to kilka Ci pstryknę :) i powiesisz sobie
                                                    nad łóżkiem...
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:22
                                                    nie mówiłem , że lubie ekstra facetów tylko co innego
                                                    ale trudno - mam pare Twoich i nieźle straszą
                                                    lubię to :)
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:25
                                                    a ja nie napisałam, że będe pstrykać extra facetowi :)

ale relanium bierzesz, czy juz przestało działać?:)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:30
                                                    to z kim idziesz na kawę ?:)
                                                    teraz biore takie niebieskie :))
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:37
                                                    liczę na Ciebie:)

to już musisz staruszku, tak szybko się wyeksploatowałeś, ponoc są już
                                                    czerwone :)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:38
                                                    czerwone to potem :))))
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:46
                                                    a to widzę, że Ty już obeznany w temacie :)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:49
                                                    mówię o witaminach :)
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:55
                                                    ładnie żeś je określił :)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 17:59
                                                    no tak
                                                    miło się rozmawiało ale muszę iść
                                                    p.s. naprawdę nie jesteś taka beznadziejna jak myslisz :)))))))))))))))))))
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 18:00
                                                    spadaj!!!!! :)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 18:02
                                                    buziaczki TRZYLATKU
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 18:03
                                                    gej i pederasta :)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 18:06
                                                    i Żyd :}
                                                    sprawiłaś mi przykrość , że tego nie dodałaś
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 18:09
                                                    czasem bymwa niedobra, ale niechcący :)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 18:15
                                                    muszę znależć nową eVę:)
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 18:23
                                                    jak to przeżyjesz:)
                                                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 18:26
                                                    takie życie :)
                                                  • ratatuja74 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 18:29
                                                    dasz radę :)
        • kakija Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:38
          Ponieważ to dzień Intelektualnych Inaczej
          • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:40
            dzień chłopaka :)
            ale ja mam 374 lata, wiec już menczyzna
            • kakija Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:41
              c.eastwood napisał:

> dzień chłopaka :)
              > ale ja mam 374 lata, wiec już menczyzna

Raczej stary Pryk :) Przy takim wieku
                wiek XXI :)
    • trzydziecha1 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:35
      Sama staram sie dociec. Moim zdaniem, problem leży w agresji i nięcheci do
      ustępstw po obu stronach oraz braku wyrozumiałości. Wszystko to pojawia sie gdy
      uczucie zanika.
      • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:37
        zanika w wolnym czasie a w zmudnym tygodniu powraca?
        • trzydziecha1 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:42
          w zmudnym tygodniu nie ma na to czasu po prostu.
          • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:44
            to moim skromnym zdaniem masakra
            • trzydziecha1 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:46
              oczywiście że masakra, zgadzam sie w 100%...
              • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:56
                ale to juz nie mój problem- zwolniłem laskę :)
                • trzydziecha1 Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:01
                  Nie drzaźnij mnie łobuzie ;)))
                  Bo Ci walnę kazania ;PPP
                  Ale na twoje szczęście spadam juz.
                  Miłego weekendu!
                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:03
                    see U on the new better world in next week , bejbe :)
    • mmagi Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:41
      ja juz dojrzałam i juz tak nie robię,no czasem sa spięcia ale krótkie:P
      • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:44
        jak w dowcipie o sliwce :)
        • mmagi Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:45
          pewnie jakis ABSURDALNY dowcip:P?
          • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:46
            nie śliwka do sliwki ( na drzewie )
            dojrzałaś ?
            no
            to spadaj
            :)
            • mmagi Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:49
              a śliweczka spasc nie chciała bo śliweczka nie dojrzała:P
              • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:57
                wolę okreslenie "brzoskwinka" w pewnych kwestiach :)))
                • mmagi Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 15:58
                  dojrzała,mięciutka i soczysta?????;-)
                  • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:00
                    hehehe lubię owoce :)
                    • mmagi Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:17
                      ja tez........od 2 tygodni jestem na śliwkach,szczególnie lubie takie duuuze
                      one sa takie słodkokwaśne i twarde:-)),nazwy nie pamietam:)
    • ratatuja74 jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 16:14
      kiedy i gdzie Ty widziałeś kłócące się psy :))))
      • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 16:19
        u babci na wsi :)
        • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 16:20
          i pewnie jeszcze na Wigilię :)
          • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 16:40
            dlatego skumałem :)
            • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 16:46
              wreszcie znalazłeś istoty na Twoim poziomie do pogadania :)
              • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 16:48
                ja naprawdę kocham psy - chciałbym być psem ( to znaczy zwierzakiem a nie
                policjantem )
                • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 16:48
                  za to Cię lubię :)
                  • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 16:51
                    a ja Ciebie za to, że lubisz mnie :)
                    • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 16:55
                      ja lubie zwierzęta, nie Cię...:)
                      • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 16:57
                        jak to nie Cię? nie Ciebie chiba :)
                        oj pani doktor - w technikum się wagarowało, co ?
                        • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 17:04
                          chiba tak - za to argumentów mi nie brakuje jak niekórym i czepiaja się...:)
                          • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 17:08
                            a inni się nie czepiają, bo nie mają za co złapać :)
                            • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 17:13
                              bo mają argumenty a nie głupty w głowie:)

ale tyż prawda u mnie nie ma za co łapać :D
                              • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 17:18
                                niestety potwierdzam :((((
                                :)
                                • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 17:38
                                  znowu wygrałam, łeee tam...
                                  • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 17:40
                                    to jest wygrana , która niewiele DAJE :)
                                    • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 17:47
                                      ja nie jestem materialistka :)

satysfakcja - wystarcza :)
                                      • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 17:52
                                        to dla naszej przebojowej Vevy piosenka , która wiele mówi o jej osobowości :
                                        Dmuchawce , latawce , wiatr:)
                                        • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 17:58
                                          żebyś Ty clint jeszcze umiał interpretować:)
                                          • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 18:00
                                            no umiem trochę :)
                                            • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 18:01
                                              chyba ciut za mało :)
                                              • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 18:03
                                                nie
                                                to stare panny są takie wymagające
                                                nie mówiłem o Tobie :))))))))))
                                                • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 18:05
                                                  nie mogłeś mówić o mnie, bo piszesz tylko:)
                                                  • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 18:07
                                                    jestem mądra jak pani od reklamy "herbaty" Saga:)
                                                  • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 18:10
                                                    clint, Ty zastanów sie nad swoją osobowością poważnie:), zaczynasz mówić, jak
                                                    kobieta, widzisz to:)
                                                  • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 18:17
                                                    to miało być jakbyś Ty mówiła - jestem ...rozumiesz....:)
                                                    a mentalnie jestem clintem i kobiety traktuję podobnie - Boze serio
                                                  • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 18:20
                                                    co TY, ależ Ty inteligencja jesteś:)

clint nie mów do mnie Boże, bo głupio się czuję wiesz:)
                                                  • c.eastwood Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 18:27
                                                    to jak mam do Ciebie mówić skoro jesteś taka mądra i piękna ?:)
                                                  • ratatuja74 Re: jeszcze wytłuamcz jedną sprawę :) 30.09.05, 18:30
                                                    po prostu Eva:)
                                                  • ratatuja74 i skromna:) 30.09.05, 18:30
                                                    c.eastwood napisał:

> to jak mam do Ciebie mówić skoro jesteś taka mądra i piękna ?:)
                                                  • c.eastwood Re: i skromna:) 30.09.05, 19:00
                                                    może wystarczy Baronowo :)
    • ocean.niespokojny Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:47
      moze wynika to z pracoholizmu, podobno taki pracoholik jak pojedzie na wczasy
      czy gdzie tam to zeby móc odpocząć tworzy sobie naturalne środowisko-czyli
      zawodowe, a więc załatwia co załatwić się da jak organizowanie miejsc przy
      basenie, wynajem sprzętu, negocjacje ze współpracownikami (czyt. kłótnie z
      małżonkami)
      ----------------------------------
      gg 8308278
      • c.eastwood Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 30.09.05, 16:48
        dobre - serio
      • kobieta_na_pasach kto sie czubi ten sie lubi clint 30.09.05, 18:46
        przeciez sam to uprawiasz na forum? a w ogole to co cie obchodzi zycie innych
        ludzi? nie masz wlasnego?
    • krysica Re: Gorzkie Gody - ale nie Polańskiego tylko moje 03.10.05, 08:44
      na tym, ze tak na prawde to....nic ich nie łączy...jeszcze tego nie uświadomili
      sobie i to im przeszkadza i dlatego sie kłócą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka