Dodaj do ulubionych

Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej?

08.11.11, 12:24
Nie WyMIGuj się! Głosuj na MIGa!

MIG13 bierze udział w ogólnopolskim konkursie gazetek szkolnych. To już FINAŁ! Walczymy o 1 miejsce! Ty też możesz nam POMÓC!
W dniach 11-20 listopada zagłosuj na nas na www.qprl.nowemedia.info i przyczyń się do zwycięstwa wałbrzyskich redaktorów!

Pomóż nam! Dzięki MIGowi Wałbrzych zyska ogromny sukces! To tylko jedno kliknięcie, nic nie kosztuje i nie wymaga rejestracji. Pomóż nam i ciesz się sukcesem młodych wałbrzyszan!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pulitzer Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? IP: 87.105.201.* 08.11.11, 13:07
      Kto, gdzie, co ?
      Redaktorzy z " koziej du....."
    • kaziopiwosz Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? 08.11.11, 13:43
      Nie interesuje mnie. Z prostego powodu: aby zagłosować, najpierw muszę zapoznać się z treścią, sądząc jednak po sposobie promocji treść owa nie jest zbyt wykwintna.
      • Gość: HIhi Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? IP: 87.105.201.* 08.11.11, 15:13
        Ale się któryś tatuś namordował nad gazetką.
        ..."Sklepy mięsne były zaopatrywane najczęściej rano. Mój dziadek pracował jako wychowawca w areszcie śledczym i miał stopień oficera służby więziennej. Jak wiadomo, w stanie wojennym obowiązywała godzina policyjna, to znaczy pomiędzy 22:00 a 6:00 rano nie wolno było poruszać się po mieście "...
      • mig-13 Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? 08.11.11, 20:15
        Treść jest udostępniona na stronie, wystarczy kliknąć w odpowiednią nazwę. Pojawi się nowe okno a po kilku minutach gazeta, którą można przewijać strzałkami. Pozdrawiamy: Redakcja MIG13
        • chocholitan Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? 08.11.11, 20:39
          Pakuj się mig-13, śmieszne są takie profesjonalne gazetki tworzone przez gimnazjalistów.
          A dziadek wspomniany wyżej mógłby opowiedzieć o "ścieżkach zdrowia", a nie o zakupach mięsa. Byłoby bardziej pouczające.
          • mig-13 Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? 08.11.11, 20:46
            chocholitan napisał:

> Pakuj się mig-13, śmieszne są takie profesjonalne gazetki tworzone przez gimnaz
            > jalistów.
            > A dziadek wspomniany wyżej mógłby opowiedzieć o "ścieżkach zdrowia", a nie o za
            > kupach mięsa. Byłoby bardziej pouczające.

Drogi czytelniku, jeśli ci gazetka nie odpowiada dziękujemy za szczerość, jednak bardzo prosimy o nie obrażanie naszej pracy. Pozdrawiamy: Redakcja
            • chocholitan Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? 08.11.11, 20:53
              Ależ jestem pełen podziwu dla umiejętności gimnazjalistów i ich rodziców.
              Pozdrawiam: Czytelnik
              • Gość: cesaria evoria Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? IP: *.play-internet.pl 08.11.11, 21:01
                goownojad nie czytelnik
                • chocholitan Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? 08.11.11, 21:02
                  Jesteś z redakcji?
                  • mig-13 Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? 08.11.11, 21:06
                    Redakcja zawiera się tylko i wyłącznie pod nazwą użytkownika mig-13.
            • Gość: cyryll Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.11.11, 21:46
              (...)
              >> prosimy o nie obrażanie naszej pracy.

NIEOBRAŻANIE (łącznie) redaktorko droga !
              • mig-13 Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? 09.11.11, 06:38
                Jestem od pomysłów-sprawdzają wyznaczone do tego osoby ;)
                • Gość: cyryll Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.11.11, 10:00
                  Jednak szlachectwo zobowiązuje ;)
                • Gość: Dr.Rada Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.11.11, 18:58
                  Jeśli dobrze rozumiem, to namawiasz, m.in. mnie, do głosowania. Głosowanie to podjęcie decyzji, w tym wypadku, że coś jest najlepsze wg. mnie z proponowanych propozycji. Jakże ja mam podjąć decyzję skoro nie znam innych alternatyw? Zwycięży ta gazetka która nie jest najlepsza ale wokół której zebrała sie grupa osób (najlepiej z kasą) robiaca dobry public relations. Hmmmm - skąd ja to znam
    • Gość: Grażyna Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? IP: *.sattom.pl 09.11.11, 18:44
      Tak .Możecie na mój głos liczyc
      • chocholitan Re: Czy interesuje Cię los gazetki szkolnej? 09.11.11, 19:13
        Na mój też. Za dziadka oficera aresztu śledczego w stanie wojennym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka