laura.x 03.10.05, 14:41 Jakie macie tzw schizy? :) Ja mam taką, ze zawsze musze kilka razy sprawdzac zanim wyjde z domu, czy zakreciłam gaz, wodę, czy balkon zamknięty, swiatła i żalezka wyłaczone itd:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: Wasze schizy:) 03.10.05, 14:44 nic takiego, zwykła nerwica natręctw. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_20 Re: Wasze schizy:) 03.10.05, 16:06 otwarta lista moich schiz: * siedzę w sali wykładowej i wyobrażam sobie że zaraz runie na nas wszystkich sufit, już mam przed oczami całą akcję ratowniczą * stoję w kolejce w markecie spozywczym w centrum handlowym i wydaje mi się, że zaraz jakiś terrorysta weźmie mnie jako zakładniczkę * przed zasnięciem wyobrażam sobie, że się obudzę w nocy i że będzie się paliło, wyobrazam sobie dokładnie krok po kroku co wtedy zrobię, jak zareaguję * wracam do domu, nikt nie odbiera domofonu, wchodzę po schodach i oczywiście myslę sobie, że na pewno się gaz ulatniał i że jak wejdę do mieszkania to ktoś już tam będzie leżał nieprzytomny, wyjmuję komórkę, wystukuję 112, wchodzę do mieszkania i okazuje się że wszystko jest w porządku * jadę tramwajem i pan przede mną wydaje mi się podejrzany, wyobrażam sobie że ma na pewno bombę * albo jadę autobusem szosą i mam przed oczyma wizję wypadku tego autobusu Nie wiem skąd to się bierze, jest tego dużo więcej, ale ogólnie nie przeszkadza mi to specjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Wasze schizy:) 03.10.05, 16:09 Widzisz??? a mi za jedno malutkie natręctwo tyle dokuczałaś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_20 Re: Wasze schizy:) 03.10.05, 19:08 jakie natręctwo? wtedy chodziło o brak tolerancji;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Wasze schizy:) 03.10.05, 21:25 Ale sobie właśnie uświadomiłam że przeszło mi to w lęki że jak tylko zacznę gdzieś jeść publicznie to się zjawi taka z sutami koło mnie!!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Wasze schizy:) 03.10.05, 21:28 co chceta od tych sutów??? Kurde... Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Wasze schizy:) 03.10.05, 21:32 Chcemy aby w całej okazałości ujawniały się tylko w zaciszu domowym (bądź innym)!!!!!!! ja tak naprawdę to jestem bardzo konserwatywna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Wasze schizy:) 03.10.05, 16:20 musze wleźć pod prysznic raz albo dwa razy dziennie i co chwila patrze na zegarek czy to nie piata juz (im blizej tym częściej) Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Wasze schizy:) 03.10.05, 17:23 Od pewnego czasu nie jestem w stanie wysiedzieć w autobusie(tramwaju) kiedy jest tłok...Wychodze w połowie drogi....Tak samo w sklepach....robi mi sie duszno i poprostu wychodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Wasze schizy:) 04.10.05, 08:13 myślisz, że prysznic raz dziennie to juz schiza? ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Wasze schizy:) 04.10.05, 09:20 Ticuś te najstraszniejsze głęboko ukrywa przed nami:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Wasze schizy:) 04.10.05, 09:18 Ticuś, co Ty nam za straszne schizy tutaj wciskasz:-)))))) Gorzej, jakbyś bał się wody i nie brał prysznica za dnia:-)))))))))) Z zegarkiem w pracy to normalka. Szczególnie, kiedy przyjemniejsze rzeczy czekają po pracy:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Schizofrenia paranoidalna :))))))... 04.10.05, 08:19 nie kochana moja diagnoza jest bardziej prawdopodobna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: jak nie - jak tak :)))))... 04.10.05, 08:21 sorry, nie wyłapałam ze to była autodiagnoza! Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: jak nie - jak tak :)))))... 04.10.05, 08:22 hehehe... :)))))... Odpowiedz Link Zgłoś