Dodaj do ulubionych

jak pozbyc się chandry?

22.09.02, 00:13
Pomocy!!!!jest smutno,źle,nie mam ochoty na nic,nie mam apetytu!Jak się z
tego otrząsnać?Znacie jakis sposób?Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: Vika A czemu masz chandre? IP: *.ewave.at 22.09.02, 00:16
      rafto napisała:

> Pomocy!!!!jest smutno,źle,nie mam ochoty na nic,nie mam apetytu!Jak się z
      > tego otrząsnać?Znacie jakis sposób?Dorota
      Na chandre najlepiej na sile zjesc cos dobrego.Sama wyprobowalam.Dziala.A poza
      tym chodz poplotkowac ze mna i Kaska .reszta zaraz przyjdzie ale chyba na razie
      sie weekenduje.jak zobacza ,ze gadamy itensywnie to przyleza.ja ich znam:-))))))
    • kasiulek Re: jak pozbyc się chandry? 22.09.02, 00:22
      Vika dobrze gada!
      • matrek Re: jak pozbyc się chandry? 22.09.02, 00:32
        kasiulek napisała:

> Vika dobrze gada!

Wina jej ! :)
        • kasiulek Ej, Matrek! 22.09.02, 00:34
          matrek napisał:

> kasiulek napisała:
          >
          > > Vika dobrze gada!
          >
          > Wina jej ! :)

A ja wlasnie wypilam juz winko i boli mnie glowa...:((((
          • Gość: Vika Re: Ej, Matrek! IP: *.ewave.at 22.09.02, 00:50
            kasiulek napisała:

> matrek napisał:
            >
            > > kasiulek napisała:
            > >
            > > > Vika dobrze gada!
            > >
            > > Wina jej ! :)
            >
            >
            > A ja wlasnie wypilam juz winko i boli mnie glowa...:((((
            Gupias!!!Kto tyle chla!!!!:-))))tylko my w weekend,no tak!
            Nie marw sie!Zaraz nam Martus cos doradzi:-)
            Matreczku,skarbie!co jest najleprze na bol glowy?
            jak sie strula tym winem to lepiej niech sie na sile wyzyga ...co?No tak,ona
            gotowa pamyslec,ze ciotka Vika sie wyglupia ale jak jej winko zaszkodzilo to
            chyba lepiej...
            • kasiulek Eeeee... to winko... 22.09.02, 00:52
              ...dobre bylo tak w ogole...
              ...a moze spac trzeba isc?...
            • matrek Re: Ej, Matrek! 22.09.02, 00:52
              Gość portalu: Vika napisał(a):

> kasiulek napisała:
              >
              > > matrek napisał:
              > >
              > > > kasiulek napisała:
              > > >
              > > > > Vika dobrze gada!
              > > >
              > > > Wina jej ! :)
              > >
              > >
              > > A ja wlasnie wypilam juz winko i boli mnie glowa...:((((
              > Gupias!!!Kto tyle chla!!!!:-))))tylko my w weekend,no tak!
              > Nie marw sie!Zaraz nam Martus cos doradzi:-)
              > Matreczku,skarbie!co jest najleprze na bol glowy?
              > jak sie strula tym winem to lepiej niech sie na sile wyzyga ...co?No tak,ona
              > gotowa pamyslec,ze ciotka Vika sie wyglupia ale jak jej winko zaszkodzilo to
              > chyba lepiej...

Najlepsza na ból głowy jest... moja ręka :)
              Tak, tak ! Pięc minut przytrzymam i jak ręką odjął !
              • kasiulek Matrek - Kaszpirowski?:)))) 22.09.02, 00:53
                matrek napisał:

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                >
                > > kasiulek napisała:
                > >
                > > > matrek napisał:
                > > >
                > > > > kasiulek napisała:
                > > > >
                > > > > > Vika dobrze gada!
                > > > >
                > > > > Wina jej ! :)
                > > >
                > > >
                > > > A ja wlasnie wypilam juz winko i boli mnie glowa...:((((
                > > Gupias!!!Kto tyle chla!!!!:-))))tylko my w weekend,no tak!
                > > Nie marw sie!Zaraz nam Martus cos doradzi:-)
                > > Matreczku,skarbie!co jest najleprze na bol glowy?
                > > jak sie strula tym winem to lepiej niech sie na sile wyzyga ...co?No tak,o
                > na
                > > gotowa pamyslec,ze ciotka Vika sie wyglupia ale jak jej winko zaszkodzilo
                > to
                > > chyba lepiej...
                >
                > Najlepsza na ból głowy jest... moja ręka :)
                > Tak, tak ! Pięc minut przytrzymam i jak ręką odjął !

Adin, dwa, tri, cietyrie...:))))))))
                • Gość: Vika Re: Matrek - Kaszpirowski?:)))) IP: *.ewave.at 22.09.02, 00:59
                  No prosze!Matrus awansowal na WIELKIEGO SZAMANA KASZPIROWSKIEGO:-)
                  No qurcze,a moze on Rasputin jest....Matrus poradz cos na wielkie uczucia.ja
                  chce zebys mi tez reka odial.Ja chce z nieba na ziemie!!!!!!!:-((((((
                  • Gość: matrek Bluźnisz Vika, oj jak bluźnisz ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 01:05

> No prosze!Matrus awansowal na WIELKIEGO SZAMANA KASZPIROWSKIEGO:-)
                    > No qurcze,a moze on Rasputin jest....Matrus poradz cos na wielkie uczucia.ja
                    > chce zebys mi tez reka odial.Ja chce z nieba na ziemie!!!!!!!:-((((((

Kara Cię nie minie :)
                    Zwariowałaś ! Wszyscy chcą starway to heaven, a Ty w przeciwną stronę ?!
                    • Gość: Vika No bo Matreczku ja porzadna kobieta jestem... :-) IP: *.ewave.at 22.09.02, 01:08
                      Gość portalu: matrek napisał(a):

>
                      > > No prosze!Matrus awansowal na WIELKIEGO SZAMANA KASZPIROWSKIEGO:-)
                      > > No qurcze,a moze on Rasputin jest....Matrus poradz cos na wielkie uczucia.
                      > ja
                      > > chce zebys mi tez reka odial.Ja chce z nieba na ziemie!!!!!!!:-((((((
                      >
                      > Kara Cię nie minie :)
                      > Zwariowałaś ! Wszyscy chcą starway to heaven, a Ty w przeciwną stronę ?!

A co nie wolno mi??????:-)))))))))
                      • Gość: matrek A ja całkiem do rzeczy gość, mam zudną nadzieję ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 01:11

> Gość portalu: matrek napisał(a):
                        >
                        > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                        > >
                        > > > No prosze!Matrus awansowal na WIELKIEGO SZAMANA KASZPIROWSKIEGO:-)
                        > > > No qurcze,a moze on Rasputin jest....Matrus poradz cos na wielkie ucz
                        > ucia.
                        > > ja
                        > > > chce zebys mi tez reka odial.Ja chce z nieba na ziemie!!!!!!!:-((((((
                        > >
                        > > Kara Cię nie minie :)
                        > > Zwariowałaś ! Wszyscy chcą starway to heaven, a Ty w przeciwną stronę ?!
                        >
                        > A co nie wolno mi??????:-)))))))))

A pewnie że wolno, ale to taka nowa wiedeńska, Hohenzolernów moda ? Czy tylko
                        Ty masz tak ? ;))
                        • Gość: Vika Ze jestes do rzeczy to wszyscy tutaj wiemy:-) IP: *.ewave.at 22.09.02, 01:23

>
                          > > Gość portalu: matrek napisał(a):
                          > >
                          > > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                          > > >
                          > > > > No prosze!Matrus awansowal na WIELKIEGO SZAMANA KASZPIROWSKIEGO:
                          > -)
                          > > > > No qurcze,a moze on Rasputin jest....Matrus poradz cos na wielki
                          > e ucz
                          > > ucia.
                          > > > ja
                          > > > > chce zebys mi tez reka odial.Ja chce z nieba na ziemie!!!!!!!:-(
                          > (((((
                          > > >
                          > > > Kara Cię nie minie :)
                          > > > Zwariowałaś ! Wszyscy chcą starway to heaven, a Ty w przeciwną stronę
                          > ?!
                          > >
                          > > A co nie wolno mi??????:-)))))))))
                          >
                          > A pewnie że wolno, ale to taka nowa wiedeńska, Hohenzolernów moda ? Czy tylko
                          > Ty masz tak ? ;))
                          No i to nie jest moda. Tak mam od urodzenia a wywodze sie od
                          Sobieskiego,Kaminskich i Siedleckich-Grzymalow...i prosze mi nie ublizac
                          jakimis renegackimi koneksiami!NO!.A Hohenzolernow to trzeba u szwabow szukac.
                          Tu sie uchowalo jeszcze kilku Habsburgow ale tez degeneraci:-)))
                          • matrek Re: Ze jestes do rzeczy to wszyscy tutaj wiemy:-) 22.09.02, 01:33
                            > No i to nie jest moda. Tak mam od urodzenia a wywodze sie od
                            > Sobieskiego,Kaminskich i Siedleckich-Grzymalow...i prosze mi nie ublizac
                            > jakimis renegackimi koneksiami!NO!.A Hohenzolernow to trzeba u szwabow
                            szukac.
                            > Tu sie uchowalo jeszcze kilku Habsburgow ale tez degeneraci:-)))

O Boże, chyba schowam głowę w piasek. Taka gafa - i to u historyka z
                            zamiowania ;)
        • candella Re: jak pozbyc się chandry? 22.09.02, 01:31
          Setka, albo i dwie.
          • matrek Tak jest popieram. 22.09.02, 01:36
            Ewentualnie łagodniejszą wersję - 77 Sunset Strip
            • Gość: Vika Re: Tak jest popieram. IP: *.ewave.at 22.09.02, 01:57
              No i co??????
              Wiesz co? nie mam z kim isc na spacer...a tammm..do du..z chandra.Matrus to
              jak zakladamy klub antydepresyjnych czarownikow czy nie...
              Sprowadzaj mnie na ziemie do jasnej....bo sie w zyciu nie pozbieram....ja nie
              chce byc niepozbieraaanaaaa........,-)))))
              • matrek OK, let's go ! 22.09.02, 02:06
                Jeszcze ostatnie rozżalone zdanie - koniecznie ze złością w głosie - "wszystko
                jest g..., oprócz moczu !" i schodzimy na ziemię.
                Na początek, setka czegoś mocniejszego (wg upodobań), w trakcie, stawiamy przed
                sobą jasno określony cel i wytyczamy kolejne punkty ścieżki. Kiedy już to mamy -
                rzucamy w eter: "kiedy chcesz to musisz" i jazda !!!
                • Gość: Vika Re: OK, let's go ! IP: *.ewave.at 22.09.02, 02:32
                  matrek napisał:

> Jeszcze ostatnie rozżalone zdanie - koniecznie ze złością w głosie -
                  "wszystko
                  > jest g..., oprócz moczu !" i schodzimy na ziemię.
                  > Na początek, setka czegoś mocniejszego (wg upodobań), w trakcie, stawiamy
                  przed
                  >
                  > sobą jasno określony cel i wytyczamy kolejne punkty ścieżki. Kiedy już to
                  mamy
                  > -
                  > rzucamy w eter: "kiedy chcesz to musisz" i jazda !!!

Nooo Qrcze smazone niepatroszone!!!!Dziala!!!Slowo humoru - dziala!:-)))
                  Jestes leprzy czarownik ode mnie.Kocham Cie za to:-))))bo mi pomoglo:-)))
                  Ale dlaczego to trzeba az tak dosadnie?!Lagodniejsze formy zaklec nie dzialaja?

• Gość: matrek Re: OK, let's go ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 02:39

> matrek napisał:
                    >
                    > > Jeszcze ostatnie rozżalone zdanie - koniecznie ze złością w głosie -
                    > "wszystko
                    > > jest g..., oprócz moczu !" i schodzimy na ziemię.
                    > > Na początek, setka czegoś mocniejszego (wg upodobań), w trakcie, stawiamy
                    > przed
                    > >
                    > > sobą jasno określony cel i wytyczamy kolejne punkty ścieżki. Kiedy już to
                    > mamy
                    > > -
                    > > rzucamy w eter: "kiedy chcesz to musisz" i jazda !!!
                    >
                    > Nooo Qrcze smazone niepatroszone!!!!Dziala!!!Slowo humoru - dziala!:-)))
                    > Jestes leprzy czarownik ode mnie.Kocham Cie za to:-))))bo mi pomoglo:-)))
                    > Ale dlaczego to trzeba az tak dosadnie?!Lagodniejsze formy zaklec nie
                    dzialaja?
                    >

Niestety, musi być ekspresyjnie. Ekspresja jest sine qua non ! Ekspresja ładuje
                    energią, a bez niej można od razu położyć się do łóżka, popłakać w poduszkę i
                    dać sobie spokój ze wszystkim.
                    • Gość: Vika Re: OK, let's go ! IP: *.ewave.at 22.09.02, 03:14

>
                      > > matrek napisał:
                      > >
                      > > > Jeszcze ostatnie rozżalone zdanie - koniecznie ze złością w głosie -
                      > > "wszystko
                      > > > jest g..., oprócz moczu !" i schodzimy na ziemię.
                      > > > Na początek, setka czegoś mocniejszego (wg upodobań), w trakcie, staw
                      > iamy
                      > > przed
                      > > >
                      > > > sobą jasno określony cel i wytyczamy kolejne punkty ścieżki. Kiedy ju
                      > ż to
                      > > mamy
                      > > > -
                      > > > rzucamy w eter: "kiedy chcesz to musisz" i jazda !!!
                      > >
                      > > Nooo Qrcze smazone niepatroszone!!!!Dziala!!!Slowo humoru - dziala!:-)))
                      > > Jestes leprzy czarownik ode mnie.Kocham Cie za to:-))))bo mi pomoglo:-)))
                      > > Ale dlaczego to trzeba az tak dosadnie?!Lagodniejsze formy zaklec nie
                      > dzialaja?
                      > >
                      >
                      > Niestety, musi być ekspresyjnie. Ekspresja jest sine qua non ! Ekspresja
                      ładuje
                      >
                      > energią, a bez niej można od razu położyć się do łóżka, popłakać w poduszkę i
                      > dać sobie spokój ze wszystkim.
                      To cos tak jak w tym dowcipie o chlopku malorolnym.
                      Baba mu po raz kolejny sie puscila.
                      No a pobozny chlopek,modlil sie caly czas do pana Boga,zeby do tego nie
                      dopuscil.Wiec poniewaz mu bylo nadto polazl do kosciola i wydarl sie przed
                      oltarzem wygrazajac piescia:
                      -No qrwa!!!!!!Jak nie wysluchales mnie Boze po dobroci to ja z nia pogadam po
                      zlosci!!!!!!!!
                      No i babie pomoglo:-)))

Taaaaa ekspresja ma swoje dobre strony:-)))))
                      • matrek Re: OK, let's go ! 22.09.02, 04:05
                        A nie mówiem ?!!!! :)
                        • Gość: Vika Re: OK, let's go ! IP: *.ewave.at 22.09.02, 04:18
                          matrek napisał:

> A nie mówiem ?!!!! :)

Mowiles!
                          teraz ekspresyjnie gotuje bigos na jutro...przy okazji siedzenia tutaj.
                          Nie moglbys mi powiedziec gdzie ja wsadzilam grzybki suszone...No mieszam te
                          kapuche jak czarownica jaka a grzybkow brak...Nie jest dobrze...
                          • matrek Re: OK, let's go ! 22.09.02, 04:23

> matrek napisał:
                            >
                            > > A nie mówiem ?!!!! :)
                            >
                            > Mowiles!
                            > teraz ekspresyjnie gotuje bigos na jutro...przy okazji siedzenia tutaj.
                            > Nie moglbys mi powiedziec gdzie ja wsadzilam grzybki suszone...No mieszam te
                            > kapuche jak czarownica jaka a grzybkow brak...Nie jest dobrze...

Schowałaś tam gdzie zawsze, ale że ja bardzo lubię grzyby, więc... rozumiesz...
                            • Gość: Vika Re: OK, let's go ! IP: *.ewave.at 22.09.02, 04:28
                              Dobra!Zezarles?!Tak?Niech Ci idziena zdrowie:-)Przebaczam Ci
                              wspanialomyslnie.Mam tu jeszcze pieczarki swieze .Tez moga byc!
                              • matrek Re: OK, let's go ! 22.09.02, 04:31

> Dobra!Zezarles?!Tak?Niech Ci idziena zdrowie:-)Przebaczam Ci
                                > wspanialomyslnie.Mam tu jeszcze pieczarki swieze .Tez moga byc!

O choroba jasna, nieświeże jakieś były, albo muchomory... acha, już wiem, w
                                duchu myślisz sobie, żeby mi w gardle stanęły - bo nie dobrze mi się zrobiło.
                                • Gość: Vika Re: OK, let's go ! IP: *.ewave.at 22.09.02, 04:45
                                  matrek napisał:

>
                                  > > Dobra!Zezarles?!Tak?Niech Ci idziena zdrowie:-)Przebaczam Ci
                                  > > wspanialomyslnie.Mam tu jeszcze pieczarki swieze .Tez moga byc!
                                  >
                                  > O choroba jasna, nieświeże jakieś były, albo muchomory... acha, już wiem, w
                                  > duchu myślisz sobie, żeby mi w gardle stanęły - bo nie dobrze mi się zrobiło.

Jak mozesz tak brzydko o mnie myslec!!!!!>:-(((
                                  pewno je na surowo pozarles i teraz masz...trzeba bylo ugotowac!!!!
                                  • kwik Re: OK, let's go ! 22.09.02, 04:49
                                    panierowane
                                    uwielbiam
                                    :)
                                  • matrek OK, OK... 22.09.02, 04:52
                                    Żartowałem, bardzo smaczne były - udusiłem je w śmietanie i... ach... :)
                                    • Gość: Vika Re: OK, OK... IP: *.ewave.at 22.09.02, 04:59
                                      No to mi kamien spadl z serca...Bo juz chcialam pedzic do Warszawy z rycynusem
                                      zeby cie ratowac:-)
                                      na drugi raz nie lykaj tak lapczywie:-))))))
                                      Kwiczus to byly suszone grzyby...
                                      • kwik Re: OK, OK... 22.09.02, 05:01
                                        uuuuuuuuuuuuuu

myslalam
                                        ze zywe
                                        pieczarki

w soli jajku i bulce

mniam
                                      • matrek Re: OK, OK... 22.09.02, 05:02

> No to mi kamien spadl z serca...Bo juz chcialam pedzic do Warszawy z
                                        rycynusem
                                        > zeby cie ratowac:-)

Pędzić ? Kochanie, pędź, pędź, tylko pamiętaj o cukrze (najpierw sprawdź
                                        zawartość cukru w cukrze) i bez karbidu...

> na drugi raz nie lykaj tak lapczywie:-))))))

Jak taki dobry robisz, to jak tu nie pić łapczywie ?

> Kwiczus to byly suszone grzyby...

Co, bimber z grzybów ?! Jak żyję... !!!
                                        • Gość: Vika Re: OK, OK... IP: *.ewave.at 22.09.02, 05:06
                                          Jaki bimber.Ja o grzybach suszonych do bigosu a ten o przyjemnosciach...Ach ci
                                          mezczyzni..:-)))
                                          Bimber jest niebezpieczny.Leprze jest pifffko albo wodki czyste i mocne.A ten
                                          od razu bimber..fuj...
                                          • matrek Takoż kobieta 22.09.02, 05:07

> Jaki bimber.Ja o grzybach suszonych do bigosu a ten o przyjemnosciach...Ach
                                            ci
                                            > mezczyzni..:-)))
                                            > Bimber jest niebezpieczny.Leprze jest pifffko albo wodki czyste i mocne.A ten
                                            > od razu bimber..fuj...

jak zwykle nie wie o czym rzecze ;))
                                            • Gość: Vika Re: Takoż kobieta IP: *.ewave.at 22.09.02, 05:11
                                              matrek napisał:

>
                                              > > Jaki bimber.Ja o grzybach suszonych do bigosu a ten o przyjemnosciach...Ac
                                              > h
                                              > ci
                                              > > mezczyzni..:-)))
                                              > > Bimber jest niebezpieczny.Leprze jest pifffko albo wodki czyste i mocne.A
                                              > ten
                                              > > od razu bimber..fuj...
                                              >
                                              > jak zwykle nie wie o czym rzecze ;))
                                              Bestyjo zlosliwa!Chcesz sie klucic?:-))
                                              • kwik koty kochane 22.09.02, 05:13
                                                nie kloccie sie

milujcie sie

• Gość: Vika Re: koty kochane IP: *.ewave.at 22.09.02, 05:17
                                                  Alez my sie wcale nie klocimy...Cos Tyyy....:-)kazde z nas ma odmienne
                                                  szowinistyczne zapatrywania na plec przeciwna.To wszystko:-)))))
                                                  • matrek Re: koty kochane 22.09.02, 05:23

> Alez my sie wcale nie klocimy...Cos Tyyy....:-)kazde z nas ma odmienne
                                                    > szowinistyczne zapatrywania na plec przeciwna.To wszystko:-)))))

Ja tam wcale nie jestem szowinistą, wypraszam sobie !!!
                                                    Bardzo lubię kobiety :)
                                              • matrek Re: Takoż kobieta 22.09.02, 05:22

> matrek napisał:
                                                >
                                                > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                                                > >
                                                > > > Jaki bimber.Ja o grzybach suszonych do bigosu a ten o przyjemnosciach
                                                > ...Ac
                                                > > h
                                                > > ci
                                                > > > mezczyzni..:-)))
                                                > > > Bimber jest niebezpieczny.Leprze jest pifffko albo wodki czyste i moc
                                                > ne.A
                                                > > ten
                                                > > > od razu bimber..fuj...
                                                > >
                                                > > jak zwykle nie wie o czym rzecze ;))
                                                > Bestyjo zlosliwa!Chcesz sie klucic?:-))

Kto się czubi, ten się lubi ;))) :-*
                                                • kwik Re: Takoż kobieta 22.09.02, 05:24
                                                  a czy ma w czubie?

• matrek Re: Takoż kobieta 22.09.02, 05:28
                                                    kwik napisała:

> a czy ma w czubie?
                                                    >
                                                    > :)

Jak to po bimbrze :)
                                                  • kwik Re: Takoż kobieta 22.09.02, 05:30
                                                    kolego matrek
                                                    zmieniacie zeznania
                                                    wino czy bimber
                                                    oto jest pytanie
                                                  • matrek Re: Takoż kobieta 22.09.02, 05:34
                                                    kwik napisała:

> kolego matrek
                                                    > zmieniacie zeznania
                                                    > wino czy bimber
                                                    > oto jest pytanie
                                                    >
                                                    >

No więc tak:
                                                    mam na stole wino, ale Vika pędzi do Warszawy bimber, więc... sama rozumiesz :)
                                                    > iguana machine
                                                  • kwik Re: Takoż kobieta 22.09.02, 05:36
                                                    u mnie
                                                    wino wyszlo

teraz piwo+sok
                                                    jak ja nie cierpie piwa

:)))))
                                                  • matrek Re: Takoż kobieta 22.09.02, 05:38
                                                    kwik napisała:

> u mnie
                                                    > wino wyszlo
                                                    >
                                                    > teraz piwo+sok
                                                    > jak ja nie cierpie piwa
                                                    >

O cholera, to Ty kobieta z klasą jesteś :))
                                                  • kwik Re: Takoż kobieta 22.09.02, 05:39
                                                    skonczone osiem klas
                                                    mam na to papiery

• matrek Re: Takoż kobieta 22.09.02, 05:41
                                                    kwik napisała:

> skonczone osiem klas
                                                    > mam na to papiery
                                                    >

Toć przecie nie przeczę, żeś z klasą :)
                                                    No już nie bądź - jako klasowa - tak skromna, przyznaj się w końcu do tej
                                                    habilitacji :))
                                                  • kwik Re: Takoż kobieta 22.09.02, 06:12
                                                    matrek
                                                    nie sugeruj
                                                    nie insynuuj

:))))
                                                  • matrek Re: Takoż kobieta 22.09.02, 06:26
                                                    kwik napisała:

> matrek
                                                    > nie sugeruj
                                                    > nie insynuuj
                                                    >

Nie "insy..." co ?!

• kwik Re: Takoż kobieta 22.09.02, 14:07
                                                    reszta jest milczeniem
                                                    :))
                                                • Gość: Vika Re: Takoż kobieta IP: *.ewave.at 22.09.02, 05:25
                                                  matrek napisał:

>
                                                  > > matrek napisał:
                                                  > >
                                                  > > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                                                  > > >
                                                  > > > > Jaki bimber.Ja o grzybach suszonych do bigosu a ten o przyjemnos
                                                  > ciach
                                                  > > ...Ac
                                                  > > > h
                                                  > > > ci
                                                  > > > > mezczyzni..:-)))
                                                  > > > > Bimber jest niebezpieczny.Leprze jest pifffko albo wodki czyste
                                                  > i moc
                                                  > > ne.A
                                                  > > > ten
                                                  > > > > od razu bimber..fuj...
                                                  > > >
                                                  > > > jak zwykle nie wie o czym rzecze ;))
                                                  > > Bestyjo zlosliwa!Chcesz sie klucic?:-))
                                                  >
                                                  > Kto się czubi, ten się lubi ;))) :-*
                                                  No wlasnie:-)
    • erwina Re: jak pozbyc się chandry? 22.09.02, 11:07
      Weszłam na ten wątek, bo miałam nadzieję dowiedzieć się, jak sobie poradzić z
      chandrą, ale zrobiło mi się tylko przykro, że autorka wątku została zignorowana
      ze swoim problemem. Jedyna rada jest raczej nietrafiona, bo pomysł zjedzenia
      czegoś dobrego, kiedy się nie ma apetytu ...
      Mój sposób na chandrę to pójście do kina (nawet samemu). To nie rozwiązuje
      problemów, ale pozwala się do nich zdystansować, zapomnieć na chwilę. Może sama
      z tak zrobię.
      • Gość: Marucha Re: jak pozbyc się chandry? IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.02, 11:44
        erwina napisała:

> Weszłam na ten wątek, bo miałam nadzieję dowiedzieć się, jak sobie poradzić z
        > chandrą, ale zrobiło mi się tylko przykro, że autorka wątku została
        zignorowana
        >
        > ze swoim problemem. Jedyna rada jest raczej nietrafiona, bo pomysł zjedzenia
        > czegoś dobrego, kiedy się nie ma apetytu ...
        > Mój sposób na chandrę to pójście do kina (nawet samemu). To nie rozwiązuje
        > problemów, ale pozwala się do nich zdystansować, zapomnieć na chwilę. Może
        sama
        >
        > z tak zrobię.

Erwina zle to widzisz.Te dziewczyny sa super.Nie ma lepszego sposobu na chandre
        jak je troche poczytac.Ja je za to kocham
        • kasiulek Re: jak pozbyc się chandry? 22.09.02, 12:39
          Gość portalu: Marucha napisał(a):

> erwina napisała:
          >
          > > Weszłam na ten wątek, bo miałam nadzieję dowiedzieć się, jak sobie poradzi
          > ć z
          > > chandrą, ale zrobiło mi się tylko przykro, że autorka wątku została
          > zignorowana
          > >
          > > ze swoim problemem. Jedyna rada jest raczej nietrafiona, bo pomysł zjedzen
          > ia
          > > czegoś dobrego, kiedy się nie ma apetytu ...
          > > Mój sposób na chandrę to pójście do kina (nawet samemu). To nie rozwiązuje
          >
          > > problemów, ale pozwala się do nich zdystansować, zapomnieć na chwilę. Może
          >
          > sama
          > >
          > > z tak zrobię.
          >
          > Erwina zle to widzisz.Te dziewczyny sa super.Nie ma lepszego sposobu na
          chandre
          >
          > jak je troche poczytac.Ja je za to kocham

Marucha:)))))))))))))))))))))))))
          Ja odpedzam chandre i zly nastroj wlasnie tym bredzeniem sobie tutaj na forum -
          powaznie:)))

• Gość: Vika marucha i erwina!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 22.09.02, 12:57
          Gość portalu: Marucha napisał(a):

> erwina napisała:
          >
          > > Weszłam na ten wątek, bo miałam nadzieję dowiedzieć się, jak sobie poradzi
          > ć z
          > > chandrą, ale zrobiło mi się tylko przykro, że autorka wątku została
          > zignorowana
          > >
          > > ze swoim problemem. Jedyna rada jest raczej nietrafiona, bo pomysł zjedzen
          > ia
          > > czegoś dobrego, kiedy się nie ma apetytu ...
          > > Mój sposób na chandrę to pójście do kina (nawet samemu). To nie rozwiązuje
          >
          > > problemów, ale pozwala się do nich zdystansować, zapomnieć na chwilę. Może
          >
          > sama
          > >
          > > z tak zrobię.
          >
          > Erwina zle to widzisz.Te dziewczyny sa super.Nie ma lepszego sposobu na
          chandre
          >
          > jak je troche poczytac.Ja je za to kocham

Tu na tym forum nikt nikogo nie ignoruje!!!!!!!!!!!!!!nawet zlosliwych
          malp,ktore sie tytuluja pamela albo lechita albo inna kopnieta wierna.Czasami
          mniej lub wiecej grzecznie obrywa tu ktos bure jak innym zajdzie za pazury ale
          raczej na tym sie konczy.
          A forum Kobieta jest dla wszyskich na chandre znakomite.I nie ma sie co
          skarzyc ,ze ktos tam jest zignorowany.Tu trzepa wlazic i sie wyglupiac razem ze
          wszystkimi a nie biernie czytac.-)OOOO!
          Ciotka Vika wam to mowi a mnie mozna wierzyc:-)))))Zrozumiano????:-)))))))

• Gość: marucha Re: marucha i erwina!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.02, 13:09
            OK,masz racje ale do bigosu to pieczarki sie nie nadaja.MUSZA byc grzybki
            suszone i to koniecznie z Polski.Ja jeszcze daje suszone sliwki (dosc sporo)
            PYCHA.
            • Gość: Vika Re: marucha i erwina!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 22.09.02, 20:31
              Gość portalu: marucha napisał(a):

> OK,masz racje ale do bigosu to pieczarki sie nie nadaja.MUSZA byc grzybki
              > suszone i to koniecznie z Polski.Ja jeszcze daje suszone sliwki (dosc sporo)
              > PYCHA.
              A pewnie!wiem o tym ale matrek zezarl w smietanie:-)Niech mu idzie na
              zdrowie.Mam nadzieje,ze wpadnie tu dzisiaj z jakas flaszka.u mnie w barku
              puuuuuusto:-(((((
              • Gość: marucha Re: marucha i erwina!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.02, 20:49

> Gość portalu: marucha napisał(a):
                >
                > > OK,masz racje ale do bigosu to pieczarki sie nie nadaja.MUSZA byc grzybki
                > > suszone i to koniecznie z Polski.Ja jeszcze daje suszone sliwki (dosc spor
                > o)
                > > PYCHA.
                > A pewnie!wiem o tym ale matrek zezarl w smietanie:-)Niech mu idzie na
                > zdrowie.Mam nadzieje,ze wpadnie tu dzisiaj z jakas flaszka.u mnie w barku
                > puuuuuusto:-(((((

OJJJJ niedobrze!!!!
                Nie wolno dopuscic do niedoborow w barku bo to sie strasznie msci.
                Razu pewnego i mnie sie to zdarzylo.Robaki lazily po chalupie jak koty i nie
                bylo ich czym zalac.Od tego czasu zawsze mam "dyzurna" flaszeczke w bagazniku
                auta i malutka piersioweczke w ksiazkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka