milania 31.03.06, 21:15 Czy stosując Zyrtec chce się Wam ciągle spać, czy macie nadmierny apetyt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaappa Re: Zyrtec a senność 31.03.06, 21:20 mozna miec i to i to, to zalezy od indywidualnej wrazliwosci na leki antyhistaminowe Odpowiedz Link Zgłoś
martta_k Re: Zyrtec a senność 31.03.06, 21:21 apetyt mi sie po nim nie zmienil ale spać to owszem i to bardzo mi się chcialo, raczej mogę powiedzieć że działał na mnie jak tabletka nasenna, praktycznie przesypialam caly dzien, wiec jesli czujesz się senna to bierz mniejsze dawki tego a jesli jeszcze po mniejszych dawkach bedziesz czuć się senna to odstaw to i niech ci lekarz przepisze coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Zyrtec a senność 01.04.06, 23:03 Owszem, u mnie jedno i drugie. Toleruję niestety tylko drogą Claritinę (inny składnik niż w Zyrtecu - loratadyna), i żadnych tańszych jej generyków:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Zyrtec a senność 02.04.06, 10:18 mary_ann napisała: > Owszem, u mnie jedno i drugie. > Toleruję niestety tylko drogą Claritinę (inny składnik niż w Zyrtecu - > loratadyna), i żadnych tańszych jej generyków:-(((( mnie tylko Zyrtec nie usypia, po Claritine (np) śpię dwa dni:D Odpowiedz Link Zgłoś
peggy Re: Zyrtec a senność 01.04.06, 23:15 Dlatego zyrtec powinno sie brac na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: Zyrtec a senność 02.04.06, 09:44 > Dlatego zyrtec powinno sie brac na noc. Mnie nawet brany wieczorem uśpił na cały następny dzień. Dlatego biorę połówkę tabletki - działa, a tak nie usypia. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
milania Re: Zyrtec a senność 02.04.06, 10:27 Ja właśnie wczoraj stwredziłam, że przestaje brać. Mimo iz brałam na noc i tak byłam tak spiąca, że mogłabym na stojąco zasnąć :( A do tego ten apetyt :( Mam nadzieję, że jakoś to będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
halszka48 Re: Zyrtec a senność 02.04.06, 13:42 Są to objawy dla nie których normalne (choć z jedzeniem to nie wiem jak jest). Proponyję brać to lekarstwo wiczorem tuż przed spaniem. Kojarzę, że tak poleciła mi moja doktor. Pozdrowienia nara Odpowiedz Link Zgłoś