Dodaj do ulubionych

SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-)

19.10.05, 14:15
Mieszkam z narzeczonym w Wawie i ciężko pracuję w agencji reklamowej,mam
kilka koleżanek ale głownie z branży, z którymi nie łączą mnie jakieś bliskie
więzy, inne urodziły dzieci i skończyły z jakimkolwiek życiem towarzyskim,
mimo, że wcale nie musiały....Przecież wszystko da się pogodzić....
Mimo, że mam wspaniałego narzeczonego brakuje mi babskiego
towarzystwa,wspólnych zakupów, spotkań na kawie,wypadów do kina, dyskusji o
życiu i relacjach damsko - męskich itd. Żyję właściwie w ciasnym zestawie
PRACA-DOM I MOJ facet.Szukam osób z pasjami tak jak ja, niebanalnych,
ciekawych wszystkiego, otwartych na świat,z własnymu poglądami, kochającymi
dobre kino, książki w ilościach hurtowych,teatr, podróze, architekturę,
fotografie, sporty, kulinaria, dobre jedzenie, degustacje w nowych knajpkach,
wielkie caramel macchiato, nowości kosmetyczne, mającymi własny styl w
modzie,starającymi się w ferworze pracy i pędzącego życia znalezc czas na
siebie.Nie tylko gnać i pędzić, ale pielęgnować też swoje pasje i relacje
międzyludzkie.
piszcie na adres
pati_g@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • c.eastwood a może sprawdx czy kolarze nie jadą >:) 19.10.05, 14:16
      bo po nich ...przyjdą ..Niemcy
    • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:18
      Kochaniutka, może i bym sie skusiła, bo straaaasznie lubię nowe znajomości i w
      ogóle ludzi, ale masz olbrzymie wymagania.... Niestety nie podołam, a i z
      zainteresowaniami tez klapa, na większość niestety nie mam czasu...
      • agamuza Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:33
        Zglosila sie juz jakas nowa kolezanka...? Pytam z ciekawosci... Mam podobna
        sytuacje - praca, dom, facet etc. Tylko nie mam czasu ;-) Wymagania nie są aż
        takie olbrzymie :-) bo każdy ma jakieś pasje, prawda? Mam 25 lat, a czasem
        narzekam jak emerytka i az mi wstyd, ale ja naprawde o godz. 19 padam na nos po
        przyjsciu do domu... Tyle razy probowalam nadrabiac zaleglosci towarzyskie, np.
        dzis mam wolna chate totalnie, ale kusząca wizja samej siebie zwiniętej w
        kłębek na kanapie z gorąco, malinową herbatą, mruczącym kocurem na kolanach i
        nową książką (wlasnie mi przyszla ze Swiata Ksiazki) bije na glowe plotki z
        kumpelkami. To chyba nie jest normalne, co?
        • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:35
          to jest normalne, więc sie nie martw. Każdy czasami potrzebuje chwili
          wytchnienia tylko dla siebie samego... ja tez lubię chwile samotności... ale
          nie powiem, że gardze towarzysatwem i zabawą :)))
          • agamuza Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:37
            Nie powiem zebym gardzila ;-) Tylko brak mi czasu na wszystko - praca na pelny
            etat, studia, kursy językowe no i FACET... Kiedy ja ostatnio bylam na takich
            babskich plotach - a poszlabym... Odkladam na pozniej - moze kolko rozancowe
            kolo 50 - tki ? Chyba wtedy juz mi sie unormuje troszke zycie :)))
            • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:40
              nie jęcz :)) ja mam 31, męża, dziecko, pracę, kota i dom na głowie... a jak
              chcę poplotkować, albo sie wstawić, to czas znajdę. Nawet na forum poznałam w
              realu wiele wspaniałych osób, z niektórymi nawet regularnie sie spotykam :))
              • widokzmarsa Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:42
                no właśnie i twój mąż jak słyszymy też nie narzeka na forumowiczki)))
                • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:44
                  no widzisz Widoczku jak to cięzko babie w życiu? :)))))
              • agamuza Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:30
                Dlatego nie mam jeszcze dziecko :-/ bo bym sie zajęczała jak ten pasztet na
                stole "za jęczy" ;) Wystarczy mi na razie facet i dwie kotki - z czego chłop to
                najmniejszy problem bo wredne koty maja wieczne problemy gastryczne... Ja
                plotkuję średnio raz na dwa miesiące - tyle czasu nam zajmuje zgranie
                czasowe :) I jakos tak coraz mniej wspolnych spraw nas łączy.
                • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:32
                  sama widzisz, oddalacie sie od siebie... nie warto sie izolować, moga nadejść w
                  życiu takie chwile, że będziesz bardzo pragnęła towarzystwa znajomych, tyle, że
                  już ich może nie być... Postaraj sie wygospodarować więcej czasu dla siebie i
                  kumpeli :))
    • ticoqp Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:30
      ba, zeby chociaż kółko sympatyczek analu:((((
      • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:31
        o to to.... a takie jakieś konsumpcje w knajpach, czy inne taki... :)))))
        • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:32
          a bo ona za dużo "sexu w wielkim mieście" oglądała :))
          • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:34
            he he.. ja mam sex w wielkim łóżku i dobrze mi z tym :))
            • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:35
              Ale nie chcesz założyć kółka uczestniczek? ;))
              • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:41
                NIE!!!! wystarczy mi już, że Migdałek gwałci mi w snach Pytonka :)))
                • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:42
                  To wszystko przez Twoje opowieści :))
                  • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:45
                    a skąd, stare zboczenice jesteście, znam Was nie od dziś :))
                    • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:52
                      o wypraszam sobie, zawsze młode :)
                      • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:52
                        he he.... ale do zboczenic to już sie nie przyczepiłaś :)))
                        • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:56
                          A z czym tu polemizować???? ;))
                          • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:57
                            trzydziecha1 napisała:

> A z czym tu polemizować???? ;))
                            też prawda.... nic dodać, nic ując :)
    • iwonek11 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:36
      mam ten sam problem ..mieszkam w Gdańsku...
    • widokzmarsa Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:49
      to brzmi jak laska z shitpatii. Zawsze mnie zastanawia kiedy macie czas na to
      na co nie macie czasu bo na nic nie macie czasu nawet gdy macie trochę czasu.
      • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:51
        widokzmarsa napisał:

> to brzmi jak laska z shitpatii. Zawsze mnie zastanawia kiedy macie czas na to
        > na co nie macie czasu bo na nic nie macie czasu nawet gdy macie trochę czasu.

zarąbiście to ująłeś :)))
        • widokzmarsa Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:54
          to już kolejny komplement dzisiaj. Cholera znowu będę miał sny erotyczne!
          • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:56
            tylko nie rób sobie loda... lepiej jakąś minetke ładnej laseczce :))
      • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:53
        Widoczku Ty dzisiaj wyż intelektualny masz? :))) Bo jezyk giętki się
        sprawuje ;)))
        • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:57
          bo to właśnie chodzi o to, żeby język giętki powiedział wszystko to, co mysli
          głowa :))) Jemu sie tak zrobiło po tym nocnym lodziku :))
          • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 14:59
            Widzisz, razem to zauważyłyśmy :))
            • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:02
              w takim razie coś w tym musi być :)) a autorka wątku sobie poszła, nie chce sie
              z nami zaprzyjaźnić najwidoczniej...
              • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:04
                abo nasze CV i list motywacyjny poszły do kosza :((
                • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:06
                  ożesz w mordę... czy powinnam płakać teraz?
                  • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:06
                    Myślę, że taka przyjaźń wydrenowałaby nam mózg i kieszeń :)
                    • widokzmarsa Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:11
                      biorytm emocjonalny +60, intelektualny -60, fusy w kawie mówią na odwrót, więc
                      sam już nie wiem
                      • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:12
                        zrób sobie lodzika lepiej :))) zobaczysz, jak Ci wszystko skoczy :)))
                        • widokzmarsa Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:15
                          chyba nic innego mi nie pozostaje))
                          • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:20
                            tylko nie wpadnij w uzaleznienie :)))
                      • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:25
                        a w jakiej skali? bo ja nie wiem :))
                    • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:12
                      trzydziecha1 napisała:

> Myślę, że taka przyjaźń wydrenowałaby nam mózg i kieszeń :)

myślę, że masz 100% rację :))) serio :))
                      • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:25
                        ehhh Mambusia musimy kiedyś wiecej takich mądrosci przy piwiu spłodzić :))
                        • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:27
                          niom, tylkożeby je przy pifku spłodzić, to sie musimy umówić... inaczej sie nie
                          da :)))
                          • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:33
                            anichybi :))
                            • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:38
                              w takim razie trzeba przejść do czynów :)
                              • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:39
                                Jak mi tylko młody wyzdrowieje :)
                                • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:40
                                  oki, ja tez skończe brać ścierwo na bakterię :))
                                  • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:40
                                    Bierz Trilac i Lactovaginal
                                    • mamba30 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:43
                                      mam już wykupione lekarstwa...
                                      • trzydziecha1 Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:59
                                        wiem, antybiotyki a przy nich trzeba osłonowo trilac albo pij duzo jogurtów
        • widokzmarsa Re: SZUKAM CHETNYCH DO BABSKIEGO COMBRA:-) 19.10.05, 15:02
          zaraz sprawdzę biometer(rytm) i dam znać))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka