matrek 24.09.02, 13:00 o wiernej, Pameli, poison, itd. Nie ma już ciekawszych rzeczy do dyskusji niż sami forumowicze ? Mam już powyżej dziurek w nosie roztrząsania, czy pamela, to wierna, czy nie i tego całego korowodu wokół tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: No cóż ja się do Ciebie 24.09.02, 13:03 i tak nie odzywam bo mnie przezywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No cóż ja się do Ciebie 24.09.02, 13:05 lyche1 napisała: > i tak nie odzywam bo mnie przezywasz. Odzywaj, odzywaj - łyche ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Zobaczysz doigrasz się też sobie nick zmienię 24.09.02, 13:07 I będę gaworzyć z Xeptrekiem z rana kiedy Ty smacznie chrapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zobaczysz doigrasz się też sobie nick zmienię 24.09.02, 13:08 lyche1 napisała: > I będę gaworzyć z Xeptrekiem z rana kiedy Ty smacznie chrapiesz. Ten xeptrek to mi tutaj zalatuje naruszeniem dóbr osobistych - zbyt podobny nick do mojego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zobaczysz doigrasz się też sobie nick zmienię 24.09.02, 13:11 matrek napisał: > lyche1 napisała: > > > I będę gaworzyć z Xeptrekiem z rana kiedy Ty smacznie chrapiesz. > > Ten xeptrek to mi tutaj zalatuje naruszeniem dóbr osobistych - zbyt podobny > nick do mojego !!! Matrek Ty przecież i tak pewnie zostaniesz tutaj tym jedynym...w swoim rodzaju i wyjątkowym matrekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek matrek... 24.09.02, 13:17 nie zamierzam wcale dochodzić który, tj. matrek czy xeptrek, pierwszy pojawił sie na forum... chętnie zadośćuczynię przy najbliższej okazji naruszenie dóbr połowa nicka (rek) zasługuje na pół litra Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Zobaczysz doigrasz się też sobie nick zmienię 24.09.02, 13:20 Mój drogi ( choć to stwierdzenie jest zarezerwowane dla Xeptreka) jak już wiele razy powtarzałam. Pewnych rzeczy nie da się podrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zobaczysz doigrasz się też sobie nick zmienię 24.09.02, 13:29 lyche1 napisała: > Mój drogi ( choć to stwierdzenie jest zarezerwowane dla Xeptreka) jak już wiele > > razy powtarzałam. Pewnych rzeczy nie da się podrobić. Co masz na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Z pewnością nie będę Ci się tłumaczyła. 24.09.02, 13:34 Przecież jesteś na tym Forum i wiesz co kto pisze, jak pisze, kiedy pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Zobaczysz doigrasz się też sobie nick zmienię 24.09.02, 13:18 tak ooo taktak Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Czy możecie przestać w końcu rozmawiać 24.09.02, 13:13 Dobry pomysł. Właśnie przed chwilą wróciłam z miasta i widziałam, ka samochód potrącił dziecko. Pierwszy raz w życiu. Horror. A na dworze dzisiaj tak pięknie, a tu taki dramat. Boże, dzięki, że to nie moja córka. Odpowiedz Link Zgłoś