29.10.05, 13:21
pozbyc sie wiecznego spiecia, nerwowosci? Bez przerwy czyms sie martwie,
stresuje. To idiotyczne, ale nie moge sie wyzluzowac, zdac troszke na los.
Tylko nie mowcie mi, ze mam sobie walnac setke czystej:P
Obserwuj wątek
    • merwinka Re: Jak mozna 29.10.05, 13:40
      można częściej kochac się z dobrym kochankiem, miec super orgazmy i stresy
      znikną.
    • mopsik12 Re: Jak mozna 29.10.05, 13:41
      Moze po prostu powiedziec sobie,ze jeśli jest coś na co w danej chwili nic nie
      mozesz poradzić,to nie przejmowac się tym...
    • ocean.niespokojny Re: Jak mozna 29.10.05, 13:43
      mnie najabrdziej stresują niepozałatwiane, odłożone sprawy, jak czegos nie
      dopiełam do konca, zaplanowałam i nie zrobiłam a rozwiazanie tego jest
      oczywiscie proste. Trudno tobie radzic skoro nie mówisz czym sie stresujesz
    • mateuszxyx Re: Jak mozna 29.10.05, 13:57
      wyslalem Ci mail
      • tralalutka Re: Jak mozna 29.10.05, 15:25
        Dziekuje:) odpisalam.
    • mmagi walnij setę czystej albo zoładkówki;-))) a.... 29.10.05, 15:20
      a z czego sie bierze ta nerwowosc i spiecie????przyczyna musi być,poszukaj ja w
      sobie a potem staraj sie cos z tym zrobić:-)),cos z niczego sie nie bierze:-
      )))))),zawsze taka jestes czy tylko w konkretnych sytuacjach???
      • tralalutka Re: walnij setę czystej albo zoładkówki;-))) a... 29.10.05, 15:27
        ogolnie cały czas jestem spieta!rzeczywiscie tylko potrafie sie wyluzowac jak
        sobie walne sete, rzadko bez tego jestem rozluzniona!
        • mmagi Re: walnij setę czystej albo zoładkówki;-))) a... 29.10.05, 15:33
          no uwazaj,bo znam takich i teraz sa AA:-)))
          pomysl nad tym co juz napisałam,PRZYCZYNA a potem juz Ci bedzie łatwiej cos
          zadziałac by sie tego pozbyc:-))
          • tralalutka Re: walnij setę czystej albo zoładkówki;-))) a... 29.10.05, 15:35
            To nie chodzi o to ze ja siegam czesto po alkohol. tylko jak sie zastanowic to
            tylko wtedy jestem wyluzowana jak walne z 2 piwka. Reszt czasu wiecznie spieta.
            I tu nie chodzi o to ze nie umiem zartowac czy nie mam poczucia humoru. Z tym
            jest dobrze, ale wieczne nerwy, ehhh...
            Przepraszam ze tak chaotycznie pisze!
            • mmagi Re: walnij setę czystej albo zoładkówki;-))) a... 29.10.05, 15:38
              no własnie!nie sugeruje zes ponurak,rozumiem co piszesz,dlatego jezt wazne
              zebys spojrzała w siebie,w przeszłośc:-))
    • mamba30 Re: Jak mozna 29.10.05, 15:34
      trudno coś napisać, skoro nie wiemy, jakie są przyczyny nerwowości... Radzę
      dobrze obserwować swój organizm, możesz mieć po prostu nerwicę wegetatywną,
      skoro masz nieuzasadnione stany lękowe... Idź może do lekarza i poproś o
      przepisanie tabletek Hydroxyzine, bierz codziennie po 1 rano i wieczorem. One
      wyciszają, bez skutków ubocznych, nie mulą, a przede wszystkim nie uzależniają,
      są na bazie ziołowej...
      • mmagi Ty wez spadaj z nazwami leków,oki?ja po tym 29.10.05, 15:36
        gó..e nie funkcjonjue wogóle,po 1 tabl zwalam sie jak kłoda,mambina nie
        podawaj zadnych nazw leków,bo cie sieknę ;-))),nie mula dobre
        sobie,mamkolezanke której ja spojrzałam w oczy to juz wiedziałam czego sie
        nałykała.
        • mmagi i uzalezniaja...wiem to do dochtora;-))) 29.10.05, 15:37

• mamba30 Re: i uzalezniaja...wiem to do dochtora;-))) 29.10.05, 15:38
            hmmm.... ja to miałam przepisane, ale nie brałam i moja paniusia co innego
            mówiła
        • mamba30 Re: Ty wez spadaj z nazwami leków,oki?ja po tym 29.10.05, 15:37
          ale brała właśnie to?????
          • mmagi Re: Ty wez spadaj z nazwami leków,oki?ja po tym 29.10.05, 15:39
            tja:-)
            ja tez to kiedys mialam,wali w łeb jak cholera,byłam po tym nacpana zdrowo:-)))
            • mamba30 Re: Ty wez spadaj z nazwami leków,oki?ja po tym 29.10.05, 15:41
              jak juz pisałam, ja nie brałam... ale pamiętam taki syrop i wiem, że ten
              dawałam dziecku przed wizytą u stomatologa :))
              • mmagi Re: Ty wez spadaj z nazwami leków,oki?ja po tym 29.10.05, 15:43
                heheee dobre:-))
                moze dla innych nie ale dla mnie hydro jest silnym lekiem:-)
                moja babcia łykała,ale potem był fajny widok nacpanej staruszki;-))))
                • mamba30 Re: Ty wez spadaj z nazwami leków,oki?ja po tym 29.10.05, 15:44
                  mogę sobie wyobrazić :))))
      • tralalutka Re: Jak mozna 29.10.05, 15:38
        wlasnie, jak pisala mmagi musze poszukac przyczyny. Nie znam jej. Moze to ze od
        dwoch lat mam prace ktorej nienawidze, ktora mnie doluje, gdzie obnizaja moja
        wartosc. Moze to mnie doluje i przez to zaczynam martwic sie wszystkim. Ale ja
        ogolenie zawsze bylam spieta.
        • mmagi Re: Jak mozna 29.10.05, 15:41
          jedna przyczyne juz na bank znalazłaś,jesli stac Cie na to to idz do
          psychologa:-)on Ci pomoze zadajac rózne pytania,relacje z rodzicami,szkoła itp
          itd:-)
        • mamba30 Re: Jak mozna 29.10.05, 15:42
          dalej podtrzymuję, że możesz mieć nerwicę... może jakieś kilka wizyt u
          psychologa by pomogły, skoro samej trudno znaleźć przyczynę lęków??
          • mmagi no samej to fakt ze trudno:-) 29.10.05, 15:43

• mmagi a nerwica z powietrza tez sie nie wzieła:( 29.10.05, 15:44

• mamba30 Re: a nerwica z powietrza tez sie nie wzieła:( 29.10.05, 15:45
              ano nie, dlatego dużo łatwiej spojrzeć na przeszłość i teraźniejszość z
              perspektywy innej osoby... chodziłam do psychologa, więc wiem, co mówię. POMAGA
              i to bardzo :))
              • mmagi Re: a nerwica z powietrza tez sie nie wzieła:( 29.10.05, 15:47
                wiem ,tez chodziłam:-))))
                • mamba30 Tralalutka, a skąd jesteś???? 29.10.05, 15:49
                  jak z Wawy, to mogę dać namiary na psychcia...
                  • tralalutka Re: Tralalutka, a skąd jesteś???? 29.10.05, 15:52
                    Dzieki, ale jestem z zadupia w wielkopolsce:(
                    • mamba30 Re: Tralalutka, a skąd jesteś???? 29.10.05, 15:55
                      wiesz co??? zaraz coś Ci skrobnę na @ :))) wejdź w pocztę za kilka minut.
                      • tralalutka Re: Tralalutka, a skąd jesteś???? 29.10.05, 15:57
                        ok:))
                        • mamba30 Re: Tralalutka, a skąd jesteś???? 29.10.05, 16:00
                          poszło :)
                          • tralalutka Re: Tralalutka, a skąd jesteś???? 29.10.05, 16:05
                            odpisalam:)
                            • mamba30 Re: Tralalutka, a skąd jesteś???? 29.10.05, 16:08
                              to we środę do dzieła, obiecaj :)))
                              • tralalutka Re: Tralalutka, a skąd jesteś???? 29.10.05, 16:13
                                zastanawiam sie tylko czy nie wyolbrzymiam swojego problemu!
                                • mamba30 Re: Tralalutka, a skąd jesteś???? 29.10.05, 16:15
                                  tralalutka napisała:

> zastanawiam sie tylko czy nie wyolbrzymiam swojego problemu!

nie sądzę, dobrze, że zauważyłaś problem, idź za tym głosem i próbuj coś
                                  polepszyć :))
    • tralalutka Re: Jak mozna 29.10.05, 15:51
      Kobiety dziekuej ze mnie powazni potraktowalyscie:)))))))
      To co mam to nie leki, raczej wieczne spiecie, stres z byle powodu. A ze bede
      musiala jechac samochodem to nie wiem czy sobie poradze ( a jakos jeszcze
      zadnego wypadku nie mialam) a ze w pracy bedzie trzeba cos komus powiedziec i
      juz bol brzucha, nawet wczuwam sie w sytuacje innych i za niech sie denerwuje.
      Jka kolezanka slub brala to denerwowalam sie barzdiej niz ona. Jakby to jeszcze
      jakas przyjaciolka byla, to bym rozumiala.
      Na psychologa niestety mnie nie stac!
      • mmagi Re: Jak mozna 29.10.05, 16:13
        no to fakltycznie masz pełne rece roboty:)
        • musia2002 Re: Jak mozna 29.10.05, 16:51

• dyskopata Re: Jak mozna 29.10.05, 19:48
      to nie jest takie łatwe też czasem mam z tym problemy ale musisz się nauczyć
      koncentrować uwagę tylko i wyłącznie na tym czym aktualnie się zajmujesz to
      wyjdzie z pożytkiem dla ciebie i dla twojej pracy
    • kobieta_na_pasach tylko autoterapia 29.10.05, 19:51
      wsparta jakimis dobrymi ksiazkami o psychologii (buleby nie amerykanskich
      autorow). a najlepiej uzbroic sie w cierpliwosc. z latami wszystko przechodzi:)
    • widokzmarsa Re: Jak mozna 29.10.05, 19:55
      kup sobie koze i zamieszkaj z nia a po miesiącu sprzedaj. Zobaczysz jak ci
      będzie lepiej))
      • tralalutka Re: Jak mozna 30.10.05, 21:21
        wiedzialam ze kretynskie odpowiedzi tez beda. panu tez sugerowałabym terapie:P
        • mmagi Re: Jak mozna 30.10.05, 21:43
          nie przejmuj sie nim ,on jest z marsa;-))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka