facetadowynajecia 02.11.05, 12:57 A może ktoś odważy się podzielić wrażeniami z własnego doświadczenia. Jakie motywy przyświecają takiej decyzji? Czego oczekujecie po takim spotkaniu? I co w ogóle sądzicie na ten temat? Mam szansę bytu? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyton31 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 12:58 Jak masz ogromną chcicę i jesteś tak brzydka, że nie możesz mieć go za darmo to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 12:58 Jasne że masz;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 12:59 ale nie mam szans, bo faceci biora wiecej niz kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:03 grogreg napisał: > Moze koles jest w promocji? przecież na początku są najlepsze promocje :)) np. minetka gratis :) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:09 Mamba30, znasz pewna piosenke o Tobie? Nuce wlasnie:))))) kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:10 w barze na rurze tańczy samba, wije się po niej czarna mamba..... znam :)) stąd się wzięła ta moja mamba, lubię czarny kolor, mam czarne włosy i kolega w radiu tak mi zawsze spiewał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach mamba-sikoreczka? 02.11.05, 13:11 kardiolog napisał: > Mamba30, znasz pewna piosenke o Tobie? Nuce wlasnie:))))) > > kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba-sikoreczka? 02.11.05, 13:12 kobieta_na_pasach napisała: > kardiolog napisał: > > > Mamba30, znasz pewna piosenke o Tobie? Nuce wlasnie:))))) > > > > kardiolog myślę, że to chodzi o piosenkę Maleńczuka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: mamba-sikoreczka? 02.11.05, 13:14 mamba30 napisała: myślę, że to chodzi o piosenkę Maleńczuka :)) no tak, mloda jestes to skad masz wiedziec, ze jest to piosenka "naszej Basi Kochanej", ktora to Malenczuk zerżnął był sobie (znaczy sie piosenke zerżnął, Basię moze jakąs kiedys tez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba-sikoreczka? 02.11.05, 13:15 kobieta_na_pasach napisała: > mamba30 napisała: > > myślę, że to chodzi o piosenkę Maleńczuka :)) > > no tak, mloda jestes to skad masz wiedziec, ze jest to piosenka "naszej Basi > Kochanej", ktora to Malenczuk zerżnął był sobie (znaczy sie piosenke zerżnął, > Basię moze jakąs kiedys tez :))) której Basi???? Trzetrzelewskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach matko jedyna! taka grupa byla! 02.11.05, 13:16 mamba30 napisała: > kobieta_na_pasach napisała: > > > mamba30 napisała: > > > > myślę, że to chodzi o piosenkę Maleńczuka :)) > > > > no tak, mloda jestes to skad masz wiedziec, ze jest to piosenka "naszej B > asi > > Kochanej", ktora to Malenczuk zerżnął był sobie (znaczy sie piosenke zerż > nął, > > Basię moze jakąs kiedys tez :))) > której Basi???? Trzetrzelewskiej?? > Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: matko jedyna! taka grupa byla! 02.11.05, 13:19 przykro mi, ale nie znam :((( nawet nie słyszałam nigdy nazwy :( Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:03 kobieta_na_pasach napisała: > ale nie mam szans, bo faceci biora wiecej niz kobiety. Właśnie się temu dziwię, przecież jest tylu napalonych wolnych facetów którzy wygrzmocą co popadnie na zawołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:09 pyton31 napisał: > > Właśnie się temu dziwię, przecież jest tylu napalonych wolnych facetów którzy > wygrzmocą co popadnie na zawołanie. takich, co by mnie przelecieli za darmow jest rzeczywiscie pelno, ale ja wole za pieniadze, "place i żądam". Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:10 No to mi wyjaśniłaś, masz potrzebę popomiatać sobie facetem za kasę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:12 pyton31 napisał: > No to mi wyjaśniłaś, masz potrzebę popomiatać sobie facetem za kasę:) ciesze sie, ze skumałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
tusia45 Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:12 ja bym tak nie mogla poniewaz lubie tez dawac cos od siebie i widziec efekty... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:13 tusia45 napisała: > ja bym tak nie mogla poniewaz lubie tez dawac cos od siebie i widziec efekty... inaczej bedziesz spiewala po kilkunastu latach dawania z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:18 to tak jak z kobietami musza robić wszystko smutne ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:19 mi ich nie szkoda, robią to z własnej woli w większości i mają za to niezłą kasę Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: no oczywiscie ja bym. 02.11.05, 13:22 ale mi nie szkoda kobiet tylko gości ze musza dawac sie poniżać ale widocznie tak chcą Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:18 czyzby to bylo nastepne wcielenie Boskiego, ktore przestarszylo sie kontaktu fizycznego ze stara wyjadaczka meżczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
facetadowynajecia Re: ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:22 A ja po prostu chciałem dowiedzieć się, jakie szanse na zaistnienie są w tej dziedzinie naszej gospodarki i otrzymać kilka podpowiedzi na temat stworzenia profesjonalengo biznesplanu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:23 jako gej do wynajęcia więcej zarobisz Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:24 pyton31 napisał: > jako gej do wynajęcia więcej zarobisz a Ty skąd wiesz???? czyzbyś przed ślubem o czymś mi nie powiedział?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:25 no coś ty Kochanie, ja!? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:29 to kamień z serca :))) wkleiłam do wizytówki swoje zdjęcie, jak prosiłeś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:31 pyton31 napisał: > Śliczne Kochanie) przeciez sam je robiłeś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
facetadowynajecia Re: ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:25 Nie sądzę, bym pomylił forum chyba, że jego ukryta nazwa to "złośliwości" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:42 facetadowynajecia napisał: > Nie sądzę, bym pomylił forum chyba, że jego ukryta nazwa to "złośliwości" :-) czyz kobieta nie rowna sie złośliwość?:) Odpowiedz Link Zgłoś
facetadowynajecia Re: ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:46 Moim skromnym zdaniem kobieta oznacza to samo, co zdobywanie szczytu świata...z niewielką różnicą; szczyt świata zdobyć można :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ależ,ależ! co na to autor watku? 02.11.05, 13:48 facetadowynajecia napisał: > Moim skromnym zdaniem kobieta oznacza to samo, co zdobywanie szczytu świata...z> niewielką różnicą; szczyt świata zdobyć można :))) a kobiete mozna doprowadzic do szczytowania. w sumie na jedno wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach otóż to! 02.11.05, 13:41 pyton31 napisał: > jako gej do wynajęcia więcej zarobisz nalezy korzystac z rad doswiadczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:27 Jasne, tylko nie wiem, czy wiesz na co się porywasz - twoimi klientkami będą tęgie panie po 50, a nie boskie trzydzieski:) Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:29 i nie zawsze umyte Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:29 wyobraź sobie lizanie zdechłej małży:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:30 pyton31 napisał: > wyobraź sobie lizanie zdechłej małży:))) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pyton przestań, właśnie jem kanapkę :( Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:30 Nie no, chyba raczej zadbane i wyperfumowane, ale starsze i niezbyt tego... tzn. nie ma brzydkich kobiet podobno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tusia45 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:32 a jesli ci za przeproszniem nie stanie na widok takiej 50tki to co? Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:33 to babcia zdejmie sztuczną szczęke i mu lodzika zrobi, to napewno będzie niezapomniane przeżycie Odpowiedz Link Zgłoś
facetadowynajecia Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:36 To będzie cudowne uczucie...nie drżeć o los najbliższego "przyjaciela", po którym przesuwają się czyjeś zapewne śliczne, ale ostre ząbki. A tutaj...można sobie poużywać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:38 facetadowynajecia napisał: > To będzie cudowne uczucie...nie drżeć o los najbliższego "przyjaciela", po > którym przesuwają się czyjeś zapewne śliczne, ale ostre ząbki. A tutaj...można > sobie poużywać :)) Boszzzzz.... przestańcie chłopy wstrętne, bo pawia rzucę na monitor... A Ty Pytonie tak mnie zniechęcisz do seksu, że będziesz musiał na ręczny przejść :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:39 Mógłbym horrory pisać no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:40 pyton31 napisał: > Mógłbym horrory pisać no nie? błe..... chyba dla Markiza de Sade.... Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:41 Jak bym tu zamieścił opis jaki mi do głowy przychodzi to wszyscy by pawia na mnitory puścili Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:45 lepiej tego nie rób, wiesz, że mam plastyczną wyobraźnię... Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:46 A potrafie toplastycznie opisać , aż chwyta za żołądek:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:51 pyton31 napisał: > A potrafie toplastycznie opisać , aż chwyta za żołądek:) w takim razie bardzo proszę o oszczędzenie moich bebechów :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:32 "> nie ma brzydkich kobiet podobno:)))" To zdanie wymyślił jakiś desperat który był bardzo długo na głodzie i mu sperma zmysły zaćmiła. Odpowiedz Link Zgłoś
facetadowynajecia Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:29 Boskie "30"...aż wpadłem w wulkan marzeń :) Dobrze, że wszystkie One są szczupłe i wysportowane. Swoją drogą...znam kobiety w okolicach "60", które powalają na kolana swoją osobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:31 That's the spirit!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:31 Zaczekaj niech cię powalą na kolana swoją pomarszczoną Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Która skorzystałaby z usług faceta na godziny 02.11.05, 13:32 dawno temu w jakiejś gazecie przeczytalam artykuł o rynku tego typu usług:). Zasadniczo z oferty korzystają kobiety na bardzo wysokich stanowiskach, które zrobiły karierę kosztem życia rodzinnego, nie mają czasu na szukanie partnera, a potrzebują czasami nie tylko bzykania, ale np.: towarzysza na okazje towarzyskie. Taki facet musi być nie tylko urodziwy i zadbany, ale także dyskretny, kulturalny i "na poziomie". Jest takich mało i nie muszą się ogłaszać, bo działa "poczta pantoflowa":). Reporterka próbowała znaleźć takiego pana z ogłoszenia, ale zgłaszały się same obleśne i prymitywne typki (jeden nawet bez zęba był:)), więc szybko zrezygnowała.:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Do faceta 02.11.05, 13:33 a na jakie usługi jesteś się w stanie zgodzić???? i co zrobisz jak Ci nie stanie???? Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Do faceta 02.11.05, 13:35 to babcia mu pociągnie po nim swoimi bezzębnymi dziąsłami i szorstkim jak tarka językiem, od razu mu stanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Do faceta 02.11.05, 13:37 ;))) raczej musiałby mieć dziwne upodobania...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Do faceta 02.11.05, 13:41 pyton31 napisał: > skąd wiesz, może mu się spodoba:) następna zboczona :) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Do faceta 02.11.05, 13:41 Fu;)) faceci potrafią być okropni... Odpowiedz Link Zgłoś