Gość: Vika IP: *.ewave.at 02.10.02, 09:34 Blyskawiczna wiadomosc na priva!A moj kot ma na imie Bazyl i wyglada tak samo:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkan Vika!! 02.10.02, 09:38 Odpisałam. A ja nie mam kota. Mój mąż zamierza kupić kraby i je chodować. A potem pewnie zjeść... he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Balkan!!!!!!!!! 02.10.02, 09:40 Prześcieradła mojej babki też tak się darły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Balkan!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.10.02, 09:48 pajdeczka napisał: > Prześcieradła mojej babki też tak się darły. Moge Ci zorganizowac pomoc materialna z Caritasu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Ta pomoc jest przezna czona dla pajdy-rzecz jasna! IP: *.ewave.at 02.10.02, 09:49 Gość portalu: Vika napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Prześcieradła mojej babki też tak się darły. > Moge Ci zorganizowac pomoc materialna z Caritasu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ta pomoc jest przezna czona dla pajdy-rzecz j 02.10.02, 13:45 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Prześcieradła mojej babki też tak się darły. > > Moge Ci zorganizowac pomoc materialna z Caritasu:-) A po co? Jak nie rozumiesz aluzji to lepiej nie odpisuj i się nie kompromituj. Prześcieradła były na bandaże dla partyzantów ciemnogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ta pomoc jest przezna czona dla pajdy-rzecz j IP: *.ewave.at 02.10.02, 14:02 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Prześcieradła mojej babki też tak się darły. > > > Moge Ci zorganizowac pomoc materialna z Caritasu:-) > > A po co? Jak nie rozumiesz aluzji to lepiej nie odpisuj i się nie kompromituj. > Prześcieradła były na bandaże dla partyzantów w ciemnogrodzie. A teraz Cie rozumiem!!!To Ty z Ciemnogrodu? Odpowiedz Link Zgłoś