Gość: Ola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 10:52 Mam kłopoty z orgazmem. Nie jestem zahamowana, jest mi dobrze z moim męczyzną, ale nie mam orgazmu. Jak Wy to robicie, że macie orgazm? Poradźcie mi coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: Jak osiągnąć orgazm? IP: 213.25.39.* 02.10.02, 11:13 Myślę,że powoli. Jeśli nie masz zachamowań, jesteś blisko ze swoim mężczyzną to tylko pozwól mu się delikatnie pieścić i "przyjdzie" samo. Nie mitologizujcie, że musi być od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: Jak osiągnąć orgazm? 02.10.02, 11:23 Gość portalu: Ola napisał(a): > Mam kłopoty z orgazmem. Nie jestem zahamowana, jest mi dobrze z moim > męczyzną, ale nie mam orgazmu. Jak Wy to robicie, że macie orgazm? Poradźcie > mi coś. Najlepiej nie myśleć o sobie. Myśleć o tym z kim się kochasz, inaczej mówiąc, być ukierunkowanym tego kogoś, na jego orgazm. Jeśli potraficie oboje tak się zachowywać, wspólny - choć niekoniecznie jednoczesny - orgazm to już tylko "formalność". Przyjdzie. A tak na prawdę, to przy odpowiednich relacjach - jak napisała Lena - orgazm wcale nie jest najważniejszy w seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Ola Re: Jak osiągnąć orgazm? IP: *.miasto.gdynia.pl / 192.9.201.* 02.10.02, 12:56 sztuka polega na rozluźnieniu się, na zapomnieniu się, na zapomnieniu w tej chwili o całym świecie. Istniejecie tylko ty i on. Nie czekac na to i nie stresowac się tylko dawać sobie tak dużo rozkoszy jak się da. I relax - wybuchnie w Tobie tak, że przeżyjesz szok!. Jezu, jakie to jest piękne... Odpowiedz Link Zgłoś