Dodaj do ulubionych

hej mam pytanko o wesele

04.11.05, 11:48
mamy zamiar sie pobrac i mam maly dylemat czy nie bedzie groteskowo wygladalo
duze wesele
czy dac sobie spokoj i zrobic malutkie przyjecie dla najblizszych? chodzi mi
o to jak przyjmie to srodwisko itd bo wesele mialo by sie odbywac w malej wsi
u moich rodzicow
Obserwuj wątek
    • edytek1909 Re: hej mam pytanko o wesele 04.11.05, 15:19
      Rób tak jAK TO SOBIE WYMARZYLAŚ!!cO CIE LUDZIE OBCHODZĄ??cO BYŚ NIE ZROBILA I
      TAK BĘDĄ GADAĆ, A W TAKIM DNIU WAŻNE BYŚ TY I TWOJ MĄŻ BYLI SZCZĘŚLIWI!!!sZALEJ
      I BAW SIĘ!!!!!!
      • niunia_82 Re: hej mam pytanko o wesele 04.11.05, 16:00
        tez o tym tak myslalam ale zawsze sa jakies ale np to ze jak pierwszy raz
        bylismy razem na rodzinnej imprezce to nie odbylo sie bez pytan o to czy to
        jest moj profesor itd... wiadomo ze nasze szczescie jest najwazniejsze ale boje
        sie ze moze byc zaklocone przez takich 'zyczliwych' a tego bym nie przezla w
        tym najwazniejszym dla nas dniu...
        • piorunka Re: hej mam pytanko o wesele 15.12.05, 14:30
          niunia, to zawsze może się zdarzyć...wstępując w taki związek należy się
          liczyć,że niektórzy nie dorośli jeszcze do takich sytuacji..i to jest problem
          tych "nieżyczliwych" a nie Twój..
          a Ty zorganizuj wszystko tak,żebyś ty była szczęśliwa i zadowolona.I postaraj
          się zaprosić tylko tych którzy są Wam życzliwi, bo tylko z takimi osobami moim
          zdaniem warto spędzić ten dzień..
          • teresa401 Re: hej mam pytanko o wesele 16.12.05, 11:56
            Takie wesela są jak groteski w złym stylu.Wygląda to jakby oboje byli z innej
            bajki .Ona piękna , a on typu śliwka wyjęta z kompotu.Obrzydliwe.
            Wyobraź sobie jak go będziesz pilęgnować za wcale niedługi czas.
            Chyba ,że chcesz być bogatą wdową , to co Ci tam .Zrób wesela na 100 par,
            ludzom ze wsi należy się czasem teatr.
            • edytek1909 teresa401 18.12.05, 09:01
              Mam prośbe, jesli nie odpowiada Ci jakakolwiek wypoeiedz to nie odpisuj.a jesli
              razi Cie ze mloda kobieta wiaze sie ze starszym facetem to spadaj ze tego
              formu.Nie musisz tu ani zagladac ani odpisywac.Scghowaj swoje wredne uwagi dla
              siebie.A jesli na niuni weselu mialiby byc goscie Twego pokroju to rzeczywiscie
              powinna sobie darowac.Swiat skladasie z ludzi dobrych i zlych a Ty jestes ta
              zla i wrdena.Takze Adios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • teresa401 Re: Do Edytka 19.12.05, 09:29
      Ach dziękuję.Zła jestem , bo nie słodzę i nie piszę głupot , jak świeżo i młodo
      będą wyglądać?
      Sama założycielka wątku ma taki dylemat jak to bedzie wyglądać.
      Co do forum i czytania to taki dobry ktoś jak Ty jest tak mało tolerancyjny , a
      tak agresywny wobec drugiego?A gdzie dobry przykład?
      I zauważ , że to ma być w małej wsi , a nie w Wawie!!!!
      Pozdrawiem serdecznie i dystansu życzę.
      • edytek1909 Re: Do Edytka 19.12.05, 10:14
        Jak beda wygladac to niunia wie dobrze, i nie potrzebne jej sa slowa kpiny i
        drwiny.Zycie roznie sie uklada i zadna z nas nie planowala zycia z facetem tyle
        lat starszym ale tak jest.Zdajemy sobie sprawe jak to wyglada i jak moze byc
        postrzegane.Czy jednak zadaniem tego forum sa kpiny??Nie!!!Wiec oszczedz sobie
        nie potrzebych epitetow, a nie uwazam sie za zaden przyklad!!!!Ale bardzo nie
        lubie gdy ktos z kogos kpi a sam pewnie idealem nie jest...By moc kogokolwiek
        krytkowac i szydzic nalezy samemu byc w porzadku!!!Wiec zadaj sobie pytanie czy
        jestes taka super w 100% by moc krytykowac kogokolwiek.Jesli jestes to pisz ile
        wlezie moze dowiemy sie czegos ciekawego od "Matki YTeresy"!!!
    • megxx Czy odrzucimy kiedyś atawizmy? 20.12.05, 19:14
      Może choć świadomie...bo podświadomie pewnie długo nie..
      Ciągle zwracamy uwagę na wygląd, estetykę wg "naszych " norm. pasuje-niepasuje-ładny brzydki, stary młody...
      A niby życzymy ludziom szczęścia.
      Albo jest radość i życzymy pomyślności, albo patrzymy z niesmakiem, dziwujemy się (ale to wtedy my jesteśmy karykaturalni).
      :)
    • hanaria Re: hej mam pytanko o wesele 22.12.05, 13:09
      Cześć,
      może opowiesz nam co w końcu wybrałaś? Jesteście już po weselu czy dopiero się
      przymierzacie? I jaką decyzję podjęłaś?
      Pozdr,
    • niunia_82 Re: hej mam pytanko o wesele 03.01.06, 21:09
      Z bajki jestesmy tej samej :) Jest najprzystojniejszym facetem na ziemi :) nie
      jedna dziewczyna sie za nim oglada :) wesele juz niedlugo ;) jednak normalne :)
      bo po dluzszych przemysleniach i rozmowach nasunal sie jeden wniosek: zyjemy
      dla siebie a nie dla innych i jezeli sie to komus nie podoba nie musi
      patrzec :) wazne ze my jestesmy szczesliwi i ze sie kochamy :)
      • piorunka Re: hej mam pytanko o wesele 04.01.06, 10:20
        no i to jest chyba najważniejsze.
        to Ty i Twój mąż podejmujecie decyzję, to Wy będziecie kreować swoje życie,
        swój świat, bierzecie za to odpowiedzialność i nic do tego ludziom, którzy tego
        nie rozumieją. Życzę udanego,niezapomnianego, normalnego wesela i wielu
        szczęśliwych dni przed i po tym wspaniałym dniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka