Gość: jajuga Re: że co ????? IP: *.chello.pl 03.10.02, 21:39 Minęło już ponad półtorej godziny i z nikąd nie ma odzewu. Chyba nikt cie nie zrozumiał. Bieda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: że co ????? IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.02, 22:17 Gość portalu: jajuga napisał(a): > Minęło już ponad półtorej godziny i z nikąd nie ma odzewu. Chyba nikt cie nie > zrozumiał. Bieda. Zrozumial ten co trzeba.Nie ma strachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: że co ????? IP: 213.216.82.* 03.10.02, 22:21 Gość portalu: marucha napisał(a): > Zrozumial ten co trzeba.Nie ma strachu Jak anuli można pomóc ? Bo pomóc trzeba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: że co ????? IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.02, 22:24 Gość portalu: Lena napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Zrozumial ten co trzeba.Nie ma strachu > > Jak anuli można pomóc ? Bo pomóc trzeba ! Dzieki Lena jestes fajna dziewczyna.Porozmawialem troszke z Anula na priv.Teraz poszla spac.Jeszcze raz dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: że co ????? 03.10.02, 22:25 o to to, zakładamy wątek dla Anuli ? pod tytułem "Uśmiechamy się do Anulki :)" i każdy będzie mógł się się do Anuli "uśmiechnąć".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: że co ????? IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.02, 22:27 rzulw napisał: > o to to, > zakładamy wątek dla Anuli ? > pod tytułem "Uśmiechamy się do Anulki :)" i każdy będzie mógł się się do > Anuli "uśmiechnąć".... Fajny jestes zulwik.Ona teraz spi.Ale watek mozna zalozyc,czemu nie? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: że co ????? IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.02, 22:31 rzulw napisał: > rano wstanie to się ucieszy, nie ? No chyba tak.Zeba sie tylko znow jakis paszkwil nie wpisal ze swoja madroscia. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: a mam max banke ;-)_ IP: 213.216.82.* 03.10.02, 22:35 Ona po prostu woła o pomoc !!! Każdy z nas coś kiedyś rzucał i wie jak to ciężko. Jak najpierw trzeba przeorganizować codzienne czynności by unikać sytuacji w której wypijało się dziesiątą kawę, zapalało dwudziestego papierosa. Z alkoholem jest jeszcze trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: a mam max banke ;-)_ IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.02, 22:40 Gość portalu: Lena napisał(a): > Ona po prostu woła o pomoc !!! Każdy z nas coś kiedyś rzucał i wie jak to > ciężko. Jak najpierw trzeba przeorganizować codzienne czynności by unikać > sytuacji w której wypijało się dziesiątą kawę, zapalało dwudziestego papierosa. > > Z alkoholem jest jeszcze trudniej. Lena mysle,ze jej problem jest powazniejszy niz papierosy a alkohol to tylko forma ucieczki.Nie moge tego napisac na forum.Moze Cie Anula osobiscie wtajemniczy.Staralem sie jej pomoc.Osiagnalem tyle,ze poszla spac z poczuciem,ze nie jest sama.Bo tez nie jest.Ma wielu przyjacjol na tym forum.Ciesze sie,ze rowniez Ty sie do nich zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: a mam max banke ;-)_ IP: 213.216.82.* 03.10.02, 22:42 Mogę być tylko całym sercem z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: a mam max banke ;-)_ IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.02, 22:44 Gość portalu: Lena napisał(a): > Mogę być tylko całym sercem z nią. To jest bardzo wiele.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Do jw.. IP: 213.25.39.* 04.10.02, 11:40 Re: Tłumok Podoba mi się,że się przedstawiłaś ale potem należałoby powiedzić "cześć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizdencja A kogo to obchodzi? IP: *.pl 04.10.02, 13:54 Won stąd zawszona alkoholiczko, życiowe zero jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: A kogo to obchodzi? IP: 213.25.39.* 04.10.02, 14:20 Gość portalu: pizdencja napisał(a): > Won stąd zawszona alkoholiczko, życiowe zero jesteś. Po co to robisz ? Nudzisz się ? Nie masz gdzie się rozerwać ? Wyłącz komputer, popatrz na świat, wyjdź z domu, może trochę pobiegaj. Jak w starym dowcipie - anuli do wieczora przejdzie a co z tobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_sniezka anula 04.10.02, 17:16 Won stąd zawszona alkoholiczko, życiowe zero jesteś. Po co to robisz ? Nudzisz się ? Nie masz gdzie się rozerwać ? Wyłącz komputer, popatrz na świat, wyjdź z domu, może trochę pobiegaj. Odpowiedz Link Zgłoś
agick śnieżka.. 04.10.02, 18:00 nie masz nic mądrego do powiedzenie to zamknij łaskawie dziób i nie podskakuj.. jak się wątek nie podoba - paszła.. sorki wszystkich normalnych znajomych.. ale zaczynam mieć dość pojebów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Tlumok pozostanie tlumokiem. IP: *.ewave.at 04.10.02, 19:18 krolewna_sniezka napisała: > Won stąd zawszona alkoholiczko, życiowe zero jesteś. > > Po co to robisz ? Nudzisz się ? Nie masz gdzie się rozerwać ? Wyłącz komputer, > > popatrz na świat, wyjdź z domu, może trochę pobiegaj. A ty idz do kosciola pomodlic sie o zdrowie bo o rozum to za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: A kogo to obchodzi? IP: *.chello.pl 04.10.02, 17:54 Gość portalu: pizdencja napisał(a): > Won stąd zawszona alkoholiczko, życiowe zero jesteś. Jaki wysublimowany post. Ulzylo Ci, kochana? Mimo zdegustowania Twoim postem zycze wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś