mysliwy.z.kijem 08.11.05, 11:30 Mozna juz mowic o takim zjawisku? Podobne okreslenie padlo juz w ktoryms z watkow dzisiajszego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: pewnie! 08.11.05, 12:12 lena_zet napisała: > ja wszystkich kocham jak braci! a ja jak siostry:) hmm sexmisja zapachnialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Rodzina Forum Kobieta 08.11.05, 11:32 ee aaaaaa yyyyyyyyy tak jakby? ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Rodzina Forum Kobieta 08.11.05, 11:37 Ja to napisałam;))) oczywiście nie chodzi mi o dosłowne znaczenie, ale o to że się po prostu tu trochę ludzi spotyka prawie codziennie, coraz więcej o sobie wiedzą, w większości przypadków się lubią, rozmawiają, żartują razem, czasem kogoś godzą, radzą, na pewno to forum nie wygląda jak wiele innych że zna się góra 5 osób a reszta to osoby przypadkowe Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec dziewucha ty raczej szukaj meża bo inaczej........ 08.11.05, 11:49 to zostaniesz stara zdewociałą panną. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Rodzina Forum Kobieta 08.11.05, 11:37 ojcem juz wiemy kto jest - boski na matke sie nadaje MMagi reszta to dzieci z prawego i nieprawego łoza a ja? ja tu sprzatam. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Rodzina Forum Kobieta 08.11.05, 11:47 rodzina, to za dużo powiedziane, ale z niektórymi osobami dobrze się tu czuje i rozmawiam chętnie, a inni mnie średnio obchodzą, bo z regóły nie podniecam się rzeczami, które nie są ważne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Rodzina Forum Kobieta 08.11.05, 11:48 aguszak napisała: "z regóły" ale kasztan!!! przepraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec czyli powstanie ruch społeczno-feministyczny 08.11.05, 11:48 walczący o delegalziacje mojej osoby ze srodowiska naturalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach a ja bym chciala byc adoptowana 08.11.05, 11:54 przez ktoregos forumowego synka:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Rodzina Forum Kobieta 08.11.05, 12:07 eche....a ja jestem czarna owca Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Rodzina Forum Kobieta 08.11.05, 12:10 krysica napisała: > eche....a ja jestem czarna owca to juz mamy dwie:) Odpowiedz Link Zgłoś