09.11.05, 12:12
... z oczu dzisiaj patrzy! Prosze mi zaaplikowac lekarstwo na agresora, bo
nie recze za siebie!
Obserwuj wątek
    • mmagi ups??dlaczego? 09.11.05, 12:14

• kryzysowa_narzeczona75 Re: ups??dlaczego? 09.11.05, 12:16
        bo wszystko mnie wkur... Buuuu
        • mmagi Re: ups??dlaczego? 09.11.05, 12:19

• kryzysowa_narzeczona75 BO TAK!!! :) 09.11.05, 12:20
            Nie wkurzaj mnie :)))
            • mmagi ups?dlaczego?? 09.11.05, 12:21

• kryzysowa_narzeczona75 Re: ups?dlaczego?? 09.11.05, 12:23
                bo... %$*%*%^$^^%#%#@#^$&^(*&^(*&^*^(*&%*^%&$^%^%$^%*&&^*&)*&)(**&$%$@%#@^%*&&
                (*)(*(( &*&*(&*&^(&)(&)(&
                i wlasnie dlatego, rozumiesz juz? :)
                • mmagi i o to mi chodziło:-)) 09.11.05, 12:26
                  grunt ze sie uśmiechasz:)
                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: i o to mi chodziło:-)) 09.11.05, 12:29
                    No bo juz sie mecze sama ze soba, bo narzekam jak stara baba, czuje sie jak
                    stara baba i w ogole tak jakos...jesien przyszla czy cos? :)
                    • mmagi Re: i o to mi chodziło:-)) 09.11.05, 12:41
                      no przyszła,przyszła:-)jest szaro i ponuro,jedyna pociecha ze ciepło:-))
    • nisar Re: Zle mi... 09.11.05, 12:15
      kryzysowa_narzeczona75 napisała:

> ... z oczu dzisiaj patrzy! Prosze mi zaaplikowac lekarstwo na agresora, bo
      > nie recze za siebie!
      Z natury jestem raczej spokojna, ale mam takie dni, kiedy największym marzeniem
      jest spotkanie na ulicy chuligana, któremu będę mogła przyłożyć. Sposób
      wypróbowany: lektura kilku opowiadań z jednej z książek typu "Balsam dla
      duszy...". Emanują ciepłem, czułością i wiarą że świat jest dobry. Rozbrajają
      mnie (dosłownie i w przenośni). Trzymaj się!
    • istna Re: Zle mi... 09.11.05, 12:16
      Polecam potrzaskać drzwiami i głośno rzucić najgorszą wiązankę, jaką uda ci się
      sklecić. Aha, tylko trzeba to zrobić BEZ ŚWIADKÓW:)
      • mmagi najlepiej obrotowymi;-)))) 09.11.05, 12:20

• kryzysowa_narzeczona75 Re: Zle mi... 09.11.05, 12:20
        ja juz klne jak szewc, powaznie! Jeszcze taki tydzien stresu i...padne z
        wycienczenia :)
        • mmagi idz do psychologa:)))))))))))))))))))))) ))))))))) 09.11.05, 12:20

• kryzysowa_narzeczona75 Re: idz do psychologa:)))))))))))))))))))))) )))) 09.11.05, 12:24
            sama jestem pol psycholog!!!!!!! I co? I g...no, sie nie wyleczylam :(
            • mmagi Re: idz do psychologa:)))))))))))))))))))))) ))) 09.11.05, 12:26
              wiem:-))i dlatego to napisałam:-))
              • kryzysowa_narzeczona75 pamietliwa cwaniara :))) 09.11.05, 12:31

• aguszak Re: idz do psychologa:)))))))))))))))))))))) ))) 09.11.05, 12:28

> sama jestem pol psycholog!!!!!!! I co? I g...no, sie nie wyleczylam :(

a miałaś nadzieję, że będąc psychologiem wyleczysz się sama?
              • kryzysowa_narzeczona75 Re: idz do psychologa:)))))))))))))))))))))) )) 09.11.05, 12:31
                do jakiegos momentu na pewno :)
                • aguszak Re: idz do psychologa:)))))))))))))))))))))) ) 09.11.05, 12:33
                  nooo! jaaasneee... większość studentów psychologii tak myśli: postudiuję,
                  nauczę się czegoś, to ozdrowię siebie, rodzinę i całą okolicę ;)))
                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: idz do psychologa:)))))))))))))))))))))) 09.11.05, 12:37
                    ale ja nie bylam studentka psychologii ino pedagogiki + specjalnosc terapia
                    rodzinna, wiec ja nie wiem co ci psychole sobie mysla (to zart, zart, zart, nie
                    bic) :)))
        • istna Re: Zle mi... 09.11.05, 12:24
          I nie pomaga?:( Jak dla mnie zwykła swojska k..a ma cudowną moc oczyszczającą,
          jak jej jeszcze ładnie zaakcentować rrr i dorzucić parę soczystych określeń...
          Normalnie katharsis:)
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Zle mi... 09.11.05, 12:27
            ja juz jestem na takim poziomie agresji, ze 10 x ku... mi nie pomaga. Mi urlopu
            chyba potrzeba, albo jakiegos maga, co by mi dusze oczyscil i w mozgu
            rozjasnil :)
            • istna Re: Zle mi... 09.11.05, 12:29
              Znam jednego byłego boksera, który teraz dorabia bioenergoterapią (Cytat:
              "sciągnę z pani aurę").
              • kryzysowa_narzeczona75 Re: Zle mi... 09.11.05, 12:33
                a mozna mu natrzaskac podczas sciagania tej aury? :)))
                • aguszak Re: Zle mi... 09.11.05, 12:35
                  ja bym była ostrożna z tym bokserem, bo jak on ściąga w ten sposób, że ręce i
                  nogi blokuje...? Nie będzie jak przyfandzolić ;P
                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Zle mi... 09.11.05, 12:39
                    No to taki odpada. Mi jakiegos cienkiego bolka do natrzaskania potrzeba, ale
                    zeby byl na tyle silny, ze przezyje :)
                    • aguszak Re: Zle mi... 09.11.05, 12:39
                      ślepego i kulawego, coby nie rozpoznał i nie dogonił ;)
                      • kryzysowa_narzeczona75 to sie samo przez sie wie :) 09.11.05, 12:41

• istna Re: Zle mi... 09.11.05, 12:40

> a mozna mu natrzaskac podczas sciagania tej aury? :)))

Istnieje ryzyko, że on ci odtrzaska, a potem powie "taka karma":)
                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Zle mi... 09.11.05, 12:44
                    coz za agresywny osobnik. Karma nie karma, wybiore inszego do natrzaskania ;)
    • trzydziecha1 Re: Zle mi... 09.11.05, 12:17
      Nie wiem co ci doradzic??? Sama w takich wypadkach sobie nie umiem poradzic ;))
      • mmagi wyszukaj jakis kawał:-) 09.11.05, 12:20

• krysica Re: Zle mi... 09.11.05, 12:19
      kontaktu z przyrodą Ci potrzeba....zapachów i tych dźwięków.....drzewo jakie
      objąć..:)
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Zle mi... 09.11.05, 12:21
        Jak pomoze, to przysiegam, ze caly las odsciskam :)
        • mmagi moze walnij baranka;-))))) 09.11.05, 12:22

• kryzysowa_narzeczona75 z przytupem :) 09.11.05, 12:24

• mmagi ;-))) w jakąs brzózkę:-))) 09.11.05, 12:27

• kobieta_na_pasach wczoraj pies zagryzl czlowieka btxt 09.11.05, 12:21
      • kryzysowa_narzeczona75 tym razem to nie bylam jeszcze ja (ta gryzaca) nt 09.11.05, 12:22

• grogreg Re: Zle mi... 09.11.05, 12:21
      Batonika czekoladowego se zjedz.
    • aguszak Re: Zle mi... 09.11.05, 12:26
      ach! To Ty dizsiaj wybuchowa Kryzysowa, a nie depresyjna...?
      Urywek tytułu wątku sugerował coś innego i już śpieszyłam pocieszać ;)
      • mmagi pewnie ma PMSa czy jakis tak;-)) 09.11.05, 12:27

• kryzysowa_narzeczona75 Re: pewnie ma PMSa czy jakis tak;-)) 09.11.05, 12:34
          nooooo.... takiego dwumiesiecznego i z dnia na dzien sie nasila :)
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Zle mi... 09.11.05, 12:35
        ale i tak trza mi pomoc. Do lasu zabrac, drzewka pokazac... :)
        • aguszak Re: Zle mi... 09.11.05, 12:38

> ale i tak trza mi pomoc. Do lasu zabrac, drzewka pokazac... :)

oj, to Ty rzeczywiście bida w depresji, jak nawet nie wiesz, jak drzewka
          wyglądają ;P
    • kobieta_na_pasach a ja sie zapierniczylam i tez mi jest niedobrze... 09.11.05, 12:35
      • aguszak Re: a ja sie zapierniczylam i tez mi jest niedobr 09.11.05, 12:39
        czyli co zrobiłaś??
        • kobieta_na_pasach Re: a ja sie zapierniczylam i tez mi jest niedobr 09.11.05, 12:47
          aguszak napisała:

> czyli co zrobiłaś??
          >
          najadlam sie pierniczkow:))
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: a ja sie zapierniczylam i tez mi jest niedobr 09.11.05, 12:40
        To po jaka cholere tyle piernikow zjadlas, co???? Przy twoich drazliwych
        jelitach????? Wstyd! :)
        • aguszak Re: a ja sie zapierniczylam i tez mi jest niedobr 09.11.05, 12:44
          aaa... to ten lukier taki, że się ściskać muszle od razu chce ;)
          • kobieta_na_pasach Re: a ja sie zapierniczylam i tez mi jest niedobr 09.11.05, 12:48
            bo jak moje jelita wariuja to amm diete i pije ziolka, a jak jest dobrze to
            wtedy sobie pozwalam. a co ja ma z tego zycia?!
            • kryzysowa_narzeczona75 Re: a ja sie zapierniczylam i tez mi jest niedobr 09.11.05, 13:02
              jak to co masz? No te pierniczki :)
            • aguszak Re: a ja sie zapierniczylam i tez mi jest niedobr 09.11.05, 14:12
              aaa... też znam taką, co na sniadanie mocną kawę, potem na obiad pół kg krówek,
              a potem przez trzy dni nic, bo ją skręca z bólu... :((( to jest moja
              przyjaciółka z nadwrażliwymi jelitami :(((
              radzę uważać!
    • widokzmarsa Re: Zle mi... 09.11.05, 12:53
      duzo codziennego ruchu, seks, słońce, tran, witaminy, medytacje,
      autowizualizacje.
      weź się za siebie bo to deprecha
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Zle mi... 09.11.05, 13:01
        Nie chce mi sie ruchu i seksu tez mi sie ostatnio nie chce. Slonce mam za
        oknami, jak wracam z pracy to juz go nie ma :( Po tranie to mi sie ulewa....,
        witaminy biore jak babulenka, w medytacjach przeszkadza mi pies, ktory mnie
        wtedy musi calowac (to samo tyczy sie autowizualiazacji)
        Dla mnie to nadmiar stresu, a nie deprecha. Myje zeby, maluje oczy, smieje sie,
        z psem na spacer chodze (ale mnie wku... bo caly czas mu musze zabawke rzucac),
        zakupy robie (i nie krzycze na panie ekspedientki), a wewnatrz czuje takiego
        agresora, ze niech ktos mi niechcacy nadepnie na stope, to... No i domownikow
        oszczedzac trzeba, wiec tak w sobie dusze, dusze, dusze i zaraz sie udusze :)
        • widokzmarsa Re: Zle mi... 09.11.05, 13:11
          poczytaj co napisałaś i później powiedz że to stress a nie deprecha(a
          przynajmniej jej poważne zaczatki)
          słońce za oknem ci nie pomoże, potrzeba witaminy D a ta się wytwarza gdy jestś
          na słońcu, tran bierz w kapsułkach, dostaniesz wit D i niezbędne kwasy
          tłuszczowe. Większość witamin i tak wysikasz więce sama mała multiwitamina jest
          niepotrzebnym zbytkiem.
          jak się zaczniesz ruszać to ci się polepszy ale ci się nie chce - to chcesz
          żeby się polepszyło czy nie?)
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Zle mi... 09.11.05, 13:18
            O nie, nie, nie. Tu sie bede klocic (jeeee). Wiem dobrze jakie sa objawy
            deprechy i jakie sa objawy zycia w stresie. Reasumujac wszystko to co sie ze
            mna dzieje ostatnio: dlugotrwale przebywanie w towarzystwie i okolicznosciach
            wplywajacych stresujaco (tudziez destrukcyjnie) na psychiczne i fizyczne zycie
            osobnika :) Ja sie ruszam, ale uwierz, ze czasami nie mam sily po 12-14
            godzinach pracy ruszac sie jeszcze bardziej. Co do witaminek to nie zadne
            multi, a jakies body cos tam, magnez, zelazo. Znam zrodlo stresu, wiem jak je
            mozna zlikwidowac, tylko realizacja jest dosc dluga :(
    • edka-schizofredka a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:16

• kryzysowa_narzeczona75 Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:19
        Edka no boj sie boga, nos masz przeciez maly, nie mozesz miec wszystkiego :)
        • edka-schizofredka Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:20
          no to w d...e - - ta mam dużą :)))))))...
          wszyscy mnie olewają - to ja też :))))))...
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:21
            Kto ciebie olewa, kto??? POkaz palcem, to mu natrzaskam :)
            • edka-schizofredka Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:33
              e tam :))))))... pójdę na 2h na trening i mi przejdzie :)
              • kryzysowa_narzeczona75 Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:43
                buuuu, pokaz palcem, bo chce komus natrzaskac. Zrob to dla mnie.
                EDKAAAAAAAAAAAAAAAAA
          • widokzmarsa Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:24
            co wy dzisiaj takie wszystkie depresyjne(( trzeba utulić?))
            • kryzysowa_narzeczona75 Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:28
              tak, tak, tak i kanapki zrobic :)
              • widokzmarsa Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:31
                kanapki??? moze na kanapie?
                • kryzysowa_narzeczona75 Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:32
                  kuzwa i nadal glodna bede :((( To ja sie tak nie bawie :P :)
                  • widokzmarsa Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:37
                    ale ci się stress zmniejszy))
                    • kryzysowa_narzeczona75 Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:42
                      ale tylko na chwile, a rano znow wstane wsciekla
                      • widokzmarsa Re: a ja mam wszystko w nosie :( 09.11.05, 13:48
                        ehh, słyszałem, że kobietom nie dogodzisz))
    • sagis Nic nie widać:-))))) 09.11.05, 13:24
      Oczami nas zabijać w necie nie możesz:-)))))
      Jakaś współczesna odmiana bazyliszka?;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka