Dodaj do ulubionych

druk ruma -pytanie

14.11.10, 20:53
Właśnie okazało się ze potrzebuje druk ruma żeby dostać się do lekarza :/ (co z tego ze w mojej legitymacji jest pieczątka z 10.11 )W rejestracji panie sobie go skserują i dopną do karty Coś mi się kojarzy ze nie muszę pokazywać im całego druku tylko jego część moje pytanie : która to część
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: druk ruma -pytanie 14.11.10, 21:40
      hana80 napisała:

> Właśnie okazało się ze potrzebuje druk ruma żeby dostać się do lekarza :/ (co
      > z tego ze w mojej legitymacji jest pieczątka z 10.11 )W rejestracji panie sobie
      > go skserują i dopną do karty Coś mi się kojarzy ze nie muszę pokazywać im całe
      > go druku tylko jego część moje pytanie : która to część

"W dolnej części formularza ZUS RMUA umieszczony jest pasek, który zawiera :

* dane identyfikacyjne osoby ubezpieczonej,
      * dane dotyczące okresu, którego raport dotyczy,
      * kod wojewódzkiego oddziału Narodowego Funduszu Zdrowia,
      * podpis płatnika składek lub osoby przez niego upoważnionej i pieczątka adresowa płatnika.

Pasek ten po odcięciu jest wygodną formą korzystania przez ubezpieczonego ze świadczeń
      leczniczych bez dodatkowych dokumentów."

ubezpieczenia-spoleczne.wieszjak.pl/dokumenty/216619,Co-musisz-wiedziec-o-raporcie-ZUS-RMUA-.html

S.
      • hana80 Re: druk ruma -pytanie 14.11.10, 22:15
        Dzięki Ci wielkie jednak forum jest czasami lepsze od wujka google :P
        • snajper55 Re: druk ruma -pytanie 15.11.10, 01:25
          hana80 napisała:

> Dzięki Ci wielkie jednak forum jest czasami lepsze od wujka google :P

Zdarza się. ;)

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka