meganboss 13.11.05, 21:29 Hej hej! Dziewczyny- poradźcie: jak stracić "oponkę"? Jakie ćwiczenia są najskuteczniejsze ( bo po pozbyciu się przydałoby się troszkę popracować na bez-oponkowym brzuchem)? z góry thx ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: odchudzanko :) 14.11.05, 01:17 jesteś tłusta świnia i nic Ci już nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: odchudzanko :) 14.11.05, 08:44 masz zły dzień ? czy raczej z nocą cóś nie tak? :P Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: odchudzanko :) 14.11.05, 08:05 faktycznie brzuszki są najskuteczniejsze a jak do tego dodasz jeszcze hula hop to sukces w całej okazałości :) i nie słuchaj tej co napisała nade mną widać sama jest albo gruba albo chce zrobić karierę wrednej na forum pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach asilek, wyszla z cebie wiocha, niestety 14.11.05, 10:29 a co do oponki to radze: 1. polubic, jesli sie nie lubi ruchu 2. zrzucic - 300 brzuszkow dziennie wystarczy:)) osobiscie preferuje wariant 1. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: odchudzanko :) 14.11.05, 10:41 Cwiczenia aerobowe - plywanie, kolarstwo, bieg i ogolnorozwojowe - np: judo. Nie minie rok a oponka zejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmadleine Re: odchudzanko :) 14.11.05, 11:04 300???? brzuszkow przeciez to jets zbyt obciazajace dla kregoslupa. Na poczatek rob po 50 dziennie,albo i mniej. i co jakis czas zwiekszaj np o 10. Jesli masz klopoty z kregoslupem to nie rob brzuszkow,wez sie za hula hop i chodz na basen. no i nie zapomnij,ze przez ten czas jakas mala dieta,bo to nic nie da :) Sama walcze z oponka,ale mam problemy z kregoslupem wiec cos wolno mi to idzie :) oprcz brzuszkow sa tez inne cwiczenia na miesnie brzuchaposzukaj w necie. Najlepiej tez badz caly czas wyprostowana i miej napiete miesnie brzucha,zeby caly czas pracowaly. pozdrawiam i powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: odchudzanko :) 14.11.05, 11:07 mmadleine napisała: > 300???? brzuszkow przeciez to jets zbyt obciazajace dla kregoslupa. tyle robi codziennie Doda (podobno). Odpowiedz Link Zgłoś
zosia500 Re: odchudzanko :) 14.11.05, 16:06 Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejszy środek odchudzający!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meganboss Re: odchudzanko :) 14.11.05, 17:37 Dziękuję za podpowiedzi i odpowiedzi:). Do tłustej świni mi daleko ;)! To zaczynam od hula hop, a potem mała seria brzuszków! Trzymajcie za mnie kciuki:)! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: odchudzanko :) 14.11.05, 18:12 Jeśli starczy Ci cierpliwości i beda efekty,to moze i ja spróbuję..:-) Odpowiedz Link Zgłoś