misia_2000 10.09.05, 08:49 No No juz mija moj 10 dzien Dc:)ale to leci:)scisła biore niestety 21 dni, ale mam nadzieje ze to tez szybko minie.A co u was drogie dziewczynki?:)jak odchudzanko?:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seala1 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 10:56 u mnie slabo...kryzys nadszedl....mam ochote rzucic w kat to wszystko Odpowiedz Link
misia_2000 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 12:20 sela ani mi sie waz!:)głowa do góry:>przetrwamy to i raz na zawsze pozbedziemy sie tych okropnych Kg!słyszysz????!!! na ktorym jestes dniu?? Odpowiedz Link
seala1 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 12:50 o ile dobrze licze to 12ty....ale wczoraj zawalilam i zjadlam rybe z grilla i salate Odpowiedz Link
misia_2000 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 13:18 sela nie wolno podjadac bo hamujesz procesy odchudzania w organizmie!. Odpowiedz Link
seala1 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 13:25 wiem,ze nie wolno i dlatego mam jeszcze wiekszego dola.... Odpowiedz Link
misia_2000 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 14:19 koniec dołow;)ubieraj sie i sio na spacer!!!z woda niegazowana pół litrowa!!! poogladasz te wszytskie laski i powiesz sobie no jestem juz tak blisko?i teraz mam zawalic?nie ma szan!odchudzam sie!. Ps.jesli moge spytac ile wazysz? Odpowiedz Link
seala1 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 14:55 bedziesz sie smiala....ja waze juz bardzo dobrze.w tej chwili 54....ale wiem ze po diecie zawsze wraca te 2,3 kg.....chcialabym 52-53 docelowo.mam 170 wzrostu.wiem...absolutnie nie mam nadwagi i tak naprawde to moje odchudzanie mogloby przebiegac w naturalny sposob.ale potrzebowalam szybkiego efektu zeby miec tzw "kopa".zaczynalam d 58, w miedzyczasie bylo nawet 53..teraz waga nie dosc ze sie zatrzymala to jeszcze podskoczyla... Odpowiedz Link
misia_2000 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 15:11 selus posłuchaj jestes ładna i zgrabna!skoncz te odchudzanie to moze sie zle skonczyc!piszesz ze wypadaja ci włosy itd, przejdz na diete mieszana!i zacznij brac witaminy jestes wysoka i szcupła! i ta dietea sie nazywa dieta ostatniej szany!czyli jest przeznaczona dla osob z powazna nadwaga! Odpowiedz Link
seala1 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 15:23 wlosy to mi wypadaja juz od ponad roku....takimi "partiami" mi wychodza.a co do tej diety to ja juz niedlugo przejde na mieszana bo juz nie mam sily jesc tych papek....\co do witamin to ja bralam swego czasu skrzyp, centrum itp i na wypadanie wlosow nic to nie pomoglo.wcieralam tez loxon....tez na nic.od jakiegos czasu pije preparat alveo, najpierw wlosy przestaly wypadac ale teraz jest znowu to samo.ja wagowo jestem szczupla, ale trenowalam przez 6 lat siatkowke i mam taka "ciezką" budowe.wizualnie jestem potezniejsza Odpowiedz Link
misia_2000 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 15:25 selus uwierz w siebie ja Ci mówie ze nic ci nie brakuje!zapisz sie na aerobik w mieszanej i zacznij barc witaminy a na włosy polecam "redical" dostepny w aptekach nie drogi i skuteczny!. Odpowiedz Link
seala1 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 16:09 jesli chodzi o aerobic to niestety nie moge....jestem po rekonstrukcji wiezadla krzyzowego w kolanie i takie "skakanie" to niestety nie dla mnie.zamierzam zaczac chodzic na stepperze.(mam w domku) poza tym to nie znalazlabym czasu na aerobic.....duzo pracuje, mam nienormowany czas pracy.... Odpowiedz Link
lgirl Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 18:19 seala - a co z basenem? albo zwyklym rowerkiem? ja na rowerku teleportuje sie do pracy i z pracy wiec juz troszku ruchu musze zazyc jak lekarstwo. hehe :)) Odpowiedz Link
seala1 Re: 10 ty dzien Dc 10.09.05, 18:35 niestety rower w moim wypadku odpada rowniez.czesto w ciagu dnia mam spotkania z klientami i jakby wygladala pani w szpilkach na rowerku???hhahhahahhahhaha Odpowiedz Link