mrs.s Re: 1. XI. rodzina potraktowała mnie jak trędowat 18.11.05, 09:47 Jeśli facet Cię uderzył to KONIEC. I nie ważne kim on jest, jak Wam było dobrze i z jakiego powodu to zrobił. Daj sobie z nim spokój. To trudne ale opłacalne. Gwarantuje. A rodzinie nie ma się co dziwić. Polska jest krajem uprzedonym do wszystkiego. Myślę, że gdybyście postanowili być razem a on okazałby się fantastycznym facetem to w końcu by go zaakceptowali. Ale jak dla mnie on taki nie jest i nigdy nie będzie więc potraktuj zachowanie rodziny jako "dobrą wróżbe" i zostaw go w cholere. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: 1. XI. rodzina potraktowała mnie jak trędowat 18.11.05, 11:06 to jakaś absurdalna historia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paula6666 Re: 1. XI. rodzina potraktowała mnie jak trędowat 18.11.05, 12:39 malinka_girl niestety twój czarny chłopak miał racje. Zareagował zupełnie normalnie.Jak sie ma taką rodzinkę (co też poniekąd świadczy źle o tobie) to należy ponieść konsenkwencje. Każdy na jego miejscu zareagowałby tak samo. Aż sie dziwie, że tylko po pysku dostałaś. Biedny chłopak, trafił na rodzinkę rasistów co to czarnego za małpę uważają. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: 1. XI. rodzina potraktowała mnie jak trędowat 18.11.05, 13:51 niezła prowokatorka Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka1 Re: 1. XI. rodzina potraktowała mnie jak trędowat 21.11.05, 16:57 malina_girl napisała: > Sayed bez powodu uderzył mnie z całej siły w twarz , leżałam > zakrwawiona a on krzyczał ze zle został przyjęty w Polsce. Potem mnie > wyrzucił z mieszkania. > Od tej pory cały czas przeklinam swoją rodzine za to co zrobili, jak myslicie > powinnam zerwac z nimi kontakt raz na zawsze? > Na kolanach dziekuj Bogu za te rodzine. Kontakt raz na zawsze to Ty zerwij ze "swoim" damskim bokserem. Kobieto, opamietaj sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
pol90 Re: 1. XI. rodzina potraktowała mnie jak trędowat 21.11.05, 17:38 Dziewczyno czy Ty masz rozum . Podziekuj swojej rodzinie za to co sie stalo. Dzieki nim przekonalas sie jaka to osoba. Po powrocie powinien cie przytulic i powiedziecZe ma to gdzies. Uciekaj i nie zaluj. Odpowiedz Link Zgłoś
ab03 Re: 1. XI. rodzina potraktowała mnie jak trędowat 21.11.05, 19:15 Jestem zdruzgotany tym jak najezdzacie na ta biedna dziewczyne. Przeciez ona ma racje. Sayed jest niewatpliwie wspanialym facetem - tylko rozwalil nos a przeciez mogl zabic. Odpowiedz Link Zgłoś