09.10.02, 21:33
Nie obijaj się, tylko leć pracować na TWA. W końcu kto będzie tam nocami
adminował ? I przestań w końcu pichcić te grzyby...
Obserwuj wątek
    • Gość: Vika Matrusssss!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 09.10.02, 21:54
      Nie zostawiajcie mnie samej!!!!!!!!!!!Ja sie nigdy nie logowalam.I teraz mam
      problemy...bo jak sie zaloguje to ktos sie podemnie podszyje i co wtedy?A jak
      sie nie zaloguje to mnie doTWA nie wpuszcza:-(((
      • Gość: lalka74 Re: Matrusssss!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:56
        a ja niestety zamierzam sie obijac ;) ale tylko do czasu, pozdrawiam.
        • Gość: matrek Re: Matrusssss!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.76.37.* 09.10.02, 22:07
          ;)
          • vika4 Re: Matrusssss!!!!!!!!!!!!!! 09.10.02, 22:27
            ty mi tu perskiego oka nie puszczaj.Co ja tarez zrobie zalogowana.Mnie sie ten
            login nie podoba.ja sie bede awanturowac.To zniszczylo moja tozsamosc i
            osobowosc mi ukradlo.Bierz sie do pocieszania bo mnie szlag trafi.
            • agniecha27 Re: Matrusssss!!!!!!!!!!!!!! 10.10.02, 10:45
              vika4 napisał(a):

> ty mi tu perskiego oka nie puszczaj.Co ja tarez zrobie zalogowana.Mnie sie
              ten
              > login nie podoba.ja sie bede awanturowac.To zniszczylo moja tozsamosc i
              > osobowosc mi ukradlo.Bierz sie do pocieszania bo mnie szlag trafi.

Vika Kochanie!
              Nikt się po Ciebie nie podszyje, chyba, że któraś z pań na "p" do Austrii
              wyjedzie, a tego im prędko nie wróżę... Znamy Twój IP i nie ma obawy :)))
              Uszy do góry :)))
            • agick ciocia vika.. 10.10.02, 10:55
              Ty jesteś jeden jedyny taki egzemplarz co to kabałę stawia i konfitury robi -
              nie ma obaw, my wiemy kto Ty jesteś....:)
              • Gość: Vika Re: ciocia vika.. IP: *.ewave.at 10.10.02, 11:17
                agick napisała:

> Ty jesteś jeden jedyny taki egzemplarz co to kabałę stawia i konfitury robi -
                > nie ma obaw, my wiemy kto Ty jesteś....:)
                >
                • agick Re: ciocia vika.. 10.10.02, 12:18
                  nowy obiekt uczuć..?
                  to zdecydowanie polepsza zdrowie kobiety...:)
                  • Gość: Vika Re: ciocia vika.. IP: *.ewave.at 10.10.02, 12:24
                    agick napisała:

> nowy obiekt uczuć..?
                    > to zdecydowanie polepsza zdrowie kobiety...:)
                    >
                    • Gość: Vika Re: ciocia vika.. IP: *.ewave.at 23.10.02, 22:27
                      no i prosze,prosze...dopiero co umieralam z milosci rzewnej i namietnej a tu mi
                      przeszlo.Wiedzialam,ze przejdzie.Szukam kandydata na nowe zakochanie .Wymaganie
                      mam jedno:ma byc przeze mnie blady,nieszczesliwy i wzdychac.Inaczej sie nie
                      bawie...:-(
                      • Gość: Mrufka Re: ciocia vika.. IP: *.abo.wanadoo.fr 23.10.02, 22:37
                        Gość portalu: Vika napisał(a):

>Szukam kandydata na nowe zakochanie .Wymaganie
                        > mam jedno:ma byc przeze mnie blady,nieszczesliwy i wzdychac.Inaczej sie nie
                        > bawie...:-(

Vika, uwazaj tylko zebys nie trafila na faceta, ktory: jest blady, bo ma
                        anemie, nieszczesliwy bo nie ma mu kto ugotowac, wyprac i posprzatac,a wzdycha
                        bo go meczy astma.
                        Buziaki :)

Mrufka
                        • Gość: liloom Re: ciocia vika.. IP: *.11.vie.surfer.at 23.10.02, 22:40
                          mrufko, ona juz odrozni czy to anemia czy nie:)
                          pichc, pichc, grzybki cacy!
                        • Gość: Vika Re: ciocia vika.. IP: *.ewave.at 23.10.02, 22:41
                          nie ,no pewnie,ze trzeba uwazac.jeden moj licealny narzeczony wzdychal bardzo
                          ladnie przez cale dwa miesiace i dopiero po 20 latach mi w zaufaniu sie
                          przyznal,ze mial za ciasne spodnie i go uwieraly tam gdzie nie powinny a ja
                          mialam zwyczaj latac w krotkich spodniczkach...czyli bylo cos kolo uczuc
                          wznioslych ale chyba nie bardzo.Jak myslisz?Z drugiej strony jak mu sie
                          wznosilo i wzdychalo to moze go zaliczyc w poczet tych co sie we mnie kochali?
                          • Gość: Vika DO TWA I BAGNA!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 24.10.02, 11:35
                            NO TO PIEKNIE!Myslicie,ze jak Wam u siebie cieplo to holotka nam forum moze
                            rozwalac?Zobaczcie jakie tu sa inteligentne dyskusje.Poza malymi wyjatkami
                            rzadzi wielonikowa melinek i wszystkim ma za zle do tego stopnia,ze awanturuje
                            sie juz sama z soba.A wy coßkawusia towarzyska a forum KOBIETA niech zdycha!!!!!
                            No pieknie,pieknie.-(((((((
                            • yonker Re: DO TWA I BAGNA!!!!!!!!!!!! 24.10.02, 11:45

> NO TO PIEKNIE!Myslicie,ze jak Wam u siebie cieplo to holotka nam forum moze
                              > rozwalac?Zobaczcie jakie tu sa inteligentne dyskusje.Poza malymi wyjatkami
                              > rzadzi wielonikowa melinek i wszystkim ma za zle do tego stopnia,ze
                              awanturuje
                              > sie juz sama z soba.A wy coßkawusia towarzyska a forum KOBIETA niech
                              zdycha!!!!
                              > !
                              > No pieknie,pieknie.-(((((((

O ile wiem, masz swobodny dostęp do Kanapy ...
                              • Gość: Vika Re: DO TWA I BAGNA!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 24.10.02, 12:04
                                yonker napisał:

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                                >
                                > > NO TO PIEKNIE!Myslicie,ze jak Wam u siebie cieplo to holotka nam forum moz
                                > e
                                > > rozwalac?Zobaczcie jakie tu sa inteligentne dyskusje.Poza malymi wyjatkami
                                >
                                > > rzadzi wielonikowa melinek i wszystkim ma za zle do tego stopnia,ze
                                > awanturuje
                                > > sie juz sama z soba.A wy coßkawusia towarzyska a forum KOBIETA niech
                                > zdycha!!!!
                                > > !
                                > > No pieknie,pieknie.-(((((((
                                >
                                > O ile wiem, masz swobodny dostęp do Kanapy ...
                                Mam i bardzo sobie to cenie.malo Cie szlag z zazdrosci nie trafi?
                      • Gość: marucha Re: ciocia vika.. IP: 62.93.97.* 25.10.02, 00:04

> no i prosze,prosze...dopiero co umieralam z milosci rzewnej i namietnej a tu
                        mi
                        >
                        > przeszlo.Wiedzialam,ze przejdzie.Szukam kandydata na nowe
                        zakochanie .Wymaganie
                        >
                        > mam jedno:ma byc przeze mnie blady,nieszczesliwy i wzdychac.Inaczej sie nie
                        > bawie...:-(

No to jak Ci przeszlo to mam w koncu jakas szanse:-}}
                        • vika411 Re: ciocia vika.. 25.10.02, 00:51
                          Ty jestes bezkonkurencyjny,zelazny narzeczony i mi nie przejdziesz wcale do
                          poznej starosci.-)))))
                          • vika411 To mialo byc do wujka Maruchy.-))))) 25.10.02, 00:51
                            vika411 napisała:

> Ty jestes bezkonkurencyjny,zelazny narzeczony i mi nie przejdziesz wcale do
                            > poznej starosci.-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka