matrek 09.10.02, 21:33 Nie obijaj się, tylko leć pracować na TWA. W końcu kto będzie tam nocami adminował ? I przestań w końcu pichcić te grzyby... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Matrusssss!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 09.10.02, 21:54 Nie zostawiajcie mnie samej!!!!!!!!!!!Ja sie nigdy nie logowalam.I teraz mam problemy...bo jak sie zaloguje to ktos sie podemnie podszyje i co wtedy?A jak sie nie zaloguje to mnie doTWA nie wpuszcza:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka74 Re: Matrusssss!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 09.10.02, 21:56 a ja niestety zamierzam sie obijac ;) ale tylko do czasu, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vika4 Re: Matrusssss!!!!!!!!!!!!!! 09.10.02, 22:27 ty mi tu perskiego oka nie puszczaj.Co ja tarez zrobie zalogowana.Mnie sie ten login nie podoba.ja sie bede awanturowac.To zniszczylo moja tozsamosc i osobowosc mi ukradlo.Bierz sie do pocieszania bo mnie szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Matrusssss!!!!!!!!!!!!!! 10.10.02, 10:45 vika4 napisał(a): > ty mi tu perskiego oka nie puszczaj.Co ja tarez zrobie zalogowana.Mnie sie ten > login nie podoba.ja sie bede awanturowac.To zniszczylo moja tozsamosc i > osobowosc mi ukradlo.Bierz sie do pocieszania bo mnie szlag trafi. Vika Kochanie! Nikt się po Ciebie nie podszyje, chyba, że któraś z pań na "p" do Austrii wyjedzie, a tego im prędko nie wróżę... Znamy Twój IP i nie ma obawy :))) Uszy do góry :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick ciocia vika.. 10.10.02, 10:55 Ty jesteś jeden jedyny taki egzemplarz co to kabałę stawia i konfitury robi - nie ma obaw, my wiemy kto Ty jesteś....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ciocia vika.. IP: *.ewave.at 10.10.02, 11:17 agick napisała: > Ty jesteś jeden jedyny taki egzemplarz co to kabałę stawia i konfitury robi - > nie ma obaw, my wiemy kto Ty jesteś....:) > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ciocia vika.. 10.10.02, 12:18 nowy obiekt uczuć..? to zdecydowanie polepsza zdrowie kobiety...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ciocia vika.. IP: *.ewave.at 10.10.02, 12:24 agick napisała: > nowy obiekt uczuć..? > to zdecydowanie polepsza zdrowie kobiety...:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ciocia vika.. IP: *.ewave.at 23.10.02, 22:27 no i prosze,prosze...dopiero co umieralam z milosci rzewnej i namietnej a tu mi przeszlo.Wiedzialam,ze przejdzie.Szukam kandydata na nowe zakochanie .Wymaganie mam jedno:ma byc przeze mnie blady,nieszczesliwy i wzdychac.Inaczej sie nie bawie...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: ciocia vika.. IP: *.abo.wanadoo.fr 23.10.02, 22:37 Gość portalu: Vika napisał(a): >Szukam kandydata na nowe zakochanie .Wymaganie > mam jedno:ma byc przeze mnie blady,nieszczesliwy i wzdychac.Inaczej sie nie > bawie...:-( Vika, uwazaj tylko zebys nie trafila na faceta, ktory: jest blady, bo ma anemie, nieszczesliwy bo nie ma mu kto ugotowac, wyprac i posprzatac,a wzdycha bo go meczy astma. Buziaki :) Mrufka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: ciocia vika.. IP: *.11.vie.surfer.at 23.10.02, 22:40 mrufko, ona juz odrozni czy to anemia czy nie:) pichc, pichc, grzybki cacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ciocia vika.. IP: *.ewave.at 23.10.02, 22:41 nie ,no pewnie,ze trzeba uwazac.jeden moj licealny narzeczony wzdychal bardzo ladnie przez cale dwa miesiace i dopiero po 20 latach mi w zaufaniu sie przyznal,ze mial za ciasne spodnie i go uwieraly tam gdzie nie powinny a ja mialam zwyczaj latac w krotkich spodniczkach...czyli bylo cos kolo uczuc wznioslych ale chyba nie bardzo.Jak myslisz?Z drugiej strony jak mu sie wznosilo i wzdychalo to moze go zaliczyc w poczet tych co sie we mnie kochali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika DO TWA I BAGNA!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 24.10.02, 11:35 NO TO PIEKNIE!Myslicie,ze jak Wam u siebie cieplo to holotka nam forum moze rozwalac?Zobaczcie jakie tu sa inteligentne dyskusje.Poza malymi wyjatkami rzadzi wielonikowa melinek i wszystkim ma za zle do tego stopnia,ze awanturuje sie juz sama z soba.A wy coßkawusia towarzyska a forum KOBIETA niech zdycha!!!!! No pieknie,pieknie.-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: DO TWA I BAGNA!!!!!!!!!!!! 24.10.02, 11:45 Gość portalu: Vika napisał(a): > NO TO PIEKNIE!Myslicie,ze jak Wam u siebie cieplo to holotka nam forum moze > rozwalac?Zobaczcie jakie tu sa inteligentne dyskusje.Poza malymi wyjatkami > rzadzi wielonikowa melinek i wszystkim ma za zle do tego stopnia,ze awanturuje > sie juz sama z soba.A wy coßkawusia towarzyska a forum KOBIETA niech zdycha!!!! > ! > No pieknie,pieknie.-((((((( O ile wiem, masz swobodny dostęp do Kanapy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: DO TWA I BAGNA!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 24.10.02, 12:04 yonker napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > NO TO PIEKNIE!Myslicie,ze jak Wam u siebie cieplo to holotka nam forum moz > e > > rozwalac?Zobaczcie jakie tu sa inteligentne dyskusje.Poza malymi wyjatkami > > > rzadzi wielonikowa melinek i wszystkim ma za zle do tego stopnia,ze > awanturuje > > sie juz sama z soba.A wy coßkawusia towarzyska a forum KOBIETA niech > zdycha!!!! > > ! > > No pieknie,pieknie.-((((((( > > O ile wiem, masz swobodny dostęp do Kanapy ... Mam i bardzo sobie to cenie.malo Cie szlag z zazdrosci nie trafi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: ciocia vika.. IP: 62.93.97.* 25.10.02, 00:04 Gość portalu: Vika napisał(a): > no i prosze,prosze...dopiero co umieralam z milosci rzewnej i namietnej a tu mi > > przeszlo.Wiedzialam,ze przejdzie.Szukam kandydata na nowe zakochanie .Wymaganie > > mam jedno:ma byc przeze mnie blady,nieszczesliwy i wzdychac.Inaczej sie nie > bawie...:-( No to jak Ci przeszlo to mam w koncu jakas szanse:-}} Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: ciocia vika.. 25.10.02, 00:51 Ty jestes bezkonkurencyjny,zelazny narzeczony i mi nie przejdziesz wcale do poznej starosci.-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 To mialo byc do wujka Maruchy.-))))) 25.10.02, 00:51 vika411 napisała: > Ty jestes bezkonkurencyjny,zelazny narzeczony i mi nie przejdziesz wcale do > poznej starosci.-))))) Odpowiedz Link Zgłoś