bad_blood 10.10.02, 11:27 zalozyli se prywatne forum a siedza dalej tutaj znaczy sie beda teraz smiecic w dwoch miejscach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick ano ma... 10.10.02, 12:07 baranka SE walnij.... tumany kurzu po forum grasują. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Przerąbane towarzysko 10.10.02, 12:29 Hej, niedobry bed bladzie, cos ty za jedna, znaczy jeden, co? O ktorej z biura wychodzisz, e? ;) (znowu proba i znowu nieudana, co? ) Odpowiedz Link Zgłoś
agick a wiesz reniutka.. 10.10.02, 12:31 też mi jakoś tak zapachniało.... zwłaszcza po wpisie w wątku "pomocy".. :) ps. tym razem dostałam tam trzecich zębów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Eeeeee tam...podobno jakis od cubkow zwial IP: *.ewave.at 10.10.02, 12:44 i go szukaja.Moze to ten?nagrode za niego dadza i dyplom.Zlapiemy go?Czy niech lazi po wolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Przerąbane towarzysko 10.10.02, 12:43 reniatoja napisała: > Hej, niedobry bed bladzie, cos ty za jedna, znaczy jeden, co? O ktorej z biura > wychodzisz, e? Stawiam na 16-ta. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Przerąbane towarzysko 10.10.02, 12:46 a ja stawiam na to ze wszyscy zrobilismy ko-lo-sal-na pomylke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Liloom nieprzypadkiem napisalam IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 10.10.02, 13:13 Ci kiedys w mailu, ze jestes swieta kobieta. Teraz powtorze to samo in public, pozwolisz. Serdecznie Cie pozdrawiam (z wyrazami podziwu nie tylko dla Twoich paznokci ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś