koza_w_rajtuzach Re: Jaki macie samochód? 06.12.05, 10:23 dziewoja1 napisała: > nie mam samochodu :( A co? Blacharą jesteś? Jeśli szukasz faceta z dobrym samochodem, to zadaj to pytanie na forum Mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Jaki macie samochód? 05.12.05, 20:13 wlasny srebrne kombi, a sluzbowe m.in.rowniez kombi albo busy znacznie wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
fifi211 Re: Jaki macie samochód? 05.12.05, 21:54 własnymi rączkami zapracowane nowe renault megane kombi Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Jaki macie samochód? 05.12.05, 22:00 Odziedziczone po tatusiu piekna butelkowa zielen,sliczny mieciutko w dotyku plusz na siedzonkach,cudny misio do towarzystwa podczas jazdy w moim przepieknym TICO:) Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: Jaki macie samochód? 05.12.05, 22:38 his_girl czyzbys byla milosniczka Volviakow??? Obecnie jezdze rowerem albo autobusami, po powrocie do domku bede czegos szukala... Na codzien poruszalam sie Peugeot'cikami 205 (wszytskie byly czerwone i mialy silnik diesela - polecam jako pierwsze autko dla mlodych osob REWELACJA!), teraz mysle o tez o Peugeot'ciku ale 306, ewentualnie Honda Civic albo Golf 3. A z zamilowania fanka SAABow :) Oraz czlonek Saab Klub Polska :) Mialam swojego (900 2,0turbo 83r) ale zjadl mnie finansowo i musialam sprzedac :( Ale kiedys moze... jak bede miala porzadna i dochodowa prace to kto wie... :) Z reszta moj M mi obiecal ze mi kiedys kupi :P hihi zobaczymy :D Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Jaki macie samochód? 05.12.05, 22:39 Mój mąż jest wielbicielem Volvo i Saabów. Ale ja też lubię nasz samochodzik. :) Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: Jaki macie samochód? 05.12.05, 22:43 Macie jakis kontakt z SAAB Klubem z Warszawy?? www.saabklub.pl Jestem co prawda z Poznania ale wiekszosc czlonkow naszego klubu to Warszawiacy... Hihi... Udalo mi sie dotrzec na kilka spotkam w Stolicy moze sie spotkalismy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Jaki macie samochód? 06.12.05, 13:23 Q7? już jest dostępne w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Re: Jaki macie samochód? 05.12.05, 22:05 ja jeżdże wypasionym... Ikarusem:) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Jaki macie samochód? 05.12.05, 22:07 Alez masz bryke no no.I mozesz ze soba zabrac co zechcesz.ja zawszemam problemy z tym czy zabrac mniej czy wiecej.A i do bagaznika pewnie duzo wlezie.Nie no szpan :)Zazdroszcze Tobie.tez bym tak chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
soundtropolis Re: Jaki macie samochód? 05.12.05, 23:15 Fajny ma cztery kółka i jedzie to wystarcza aby dotrzeć do pracy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: nie macie samochodu :)))))))... 06.12.05, 09:00 na razie różową "holenderkę", póki co Odpowiedz Link Zgłoś
dziewoja1 Re: chcesz sie dowartosciowac czy zdolowac? 06.12.05, 10:41 ojej a tak z ciekawości pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Jaki macie samochód? 08.12.05, 17:15 ..dzieki Bogu teraz zaden.Wszedzie mam blisko,a od chodzenia pieszo duzo lepiej sie czuje..8) Odpowiedz Link Zgłoś