Dodaj do ulubionych

puchu marny

07.12.05, 11:39
Czytając to forum odnoszę wrażenie że same słabiutkie,załamane,robione w jajo
kobitki w Polsce żyją.Kobiety co wy kurka głupie i ślepe bez instynktu
samozachowawczego jeśteście.Takie bez życia ciepłe kluchy.A póżniej żdziwione
że chłop na całe noce znika.A co będzie przy takiej marudzie,bez
zainteresowan,bez "ikry"siedział.
Obserwuj wątek
    • saga1985 Re: puchu marny 07.12.05, 11:46
      Jak takie odnosisz wrażenie i nie podoba Ci się tu to po co wchodzisz?
      • ag8100 Re: puchu marny 07.12.05, 12:04
        Kobieto ja nie piszę że mi się niepodoba.Tylko chcę zebyście spojrzały na
        siebie dopiero biadolił.Każdy problem ma przyczynę i skutek.Chcesz rozwiązac
        problem to poszukaj go u siebie.Żadna chłopina nie jest w stanie przeżyc tego
        co baba.A was takie duperele załamują.KOBIETY BEZ NAS ŚWIAT BY NIE ISTNIAŁ.
    • lena_zet Re: zgadzam się 07.12.05, 11:51
      i ni innego się nie czyta tylko "nie posprzątał, spalił obiad, wypił wódkę,
      uderzył, kopnął, osikał, zdradził, odszedł... straszne te forumowe baby, że im
      nie wstyd!przydałoby się meżom to pokazać i ciekawe co by powiedzieli na to hehe
    • grogreg Re: puchu marny 07.12.05, 11:59
      Napisz jaki to twardziel z ciebie jest.
      • ag8100 Re: puchu marny 07.12.05, 12:13
        Ze mnie żaden twardziel.Jestem 10 lat po ślubie.Mam troje dzieci,wieczne
        problemy finansowe,warunki miaszkaniowe pozostawiają wiele do życzenia.Ale
        jestem SZCZĘŚLIWA.BO potrafie rozmawiac z mężem, mam swoje zainteresowania,a
        jak mam problem to staram się go rozwiązac a nie użalc nad sobą i swoją krzywdą.
        • grogreg Re: puchu marny 07.12.05, 12:24
          Ale miszkanko wieksze i kasiorka by sie przydaly?
          • ag8100 Re: puchu marny 07.12.05, 12:29
            Owszem i nie siedzę i płaczę tylko zaiwaniałam we Wloszech na dwoch etatech.A
            co by to bylo za życie gdyby człowiek nie dążył do lepszego jutra i lepszego
            życia dla dzieci.
            • grogreg Re: puchu marny 07.12.05, 12:32
              "Zaiwaniam na dwu etatach"..... ale sie uzalasz.
    • kohol Re: puchu marny 07.12.05, 12:08
      Jeśli odnosisz takie wrażenie, to znaczy że nie masz tendencji do analitycznego
      podejścia do faktów.
      • ag8100 Re: puchu marny 07.12.05, 12:17
        No jasne wziąśc życie na analizę to zorganizowac sobie prywatne piekło.A cały
        świat jest zły i zflustrowany tylko my takie bidule nie rozumiane przez nikogo.
        • kohol Re: puchu marny 07.12.05, 12:34
          No własnie.
          Tak jak pisałam - brak analitycznego podejścia.
          Być może mam już to we krwi - (1) forum nie jest reprezentacją populacji
          kobiet, (2) kobiety zakładające nowe wątki nie sa reprezentacją populacji
          forumowiczek, (3) to chyba oczywiste, że na forum nowe wątki piszą ludzie,
          którzy w w jakimś momencie życia mają jakiś problem i nie należy z tego
          wyciągać wniosku, że populacja polskich kobiet ma same problemy związane z
          tymiż prywatnymi piekiełkami.
          Ps. Sfrustrowany.
    • maialina1 Re: puchu marny 07.12.05, 12:17
      Ja na miejscu chlopa nie zostalabym z kims kto mowi "kurka" (w roli przecinka).
      • ag8100 Re: puchu marny 07.12.05, 12:20
        Może niektórym tego "kurka" wlaśnie brakuje.Nawet kota na śmierc można
        zagłaskac.
    • kasitza bo z forum kobieta zniknely rozsadne kobiety i juz 07.12.05, 12:36
      tu nie pisuja
      • goldenwomen Re: bo z forum kobieta zniknely rozsadne kobiety 07.12.05, 12:41
        a ja to co??????????????? :)
        • grogreg Re: bo z forum kobieta zniknely rozsadne kobiety 07.12.05, 13:09
          Ty jestes silna kobieta i sie ciebie boje.
          • goldenwomen Re: bo z forum kobieta zniknely rozsadne kobiety 07.12.05, 16:35
            kurde ale ja nie gryzę :P tylko nie pozwalam soba manipulować :)
    • goldenwomen mężczyzni boja się......... 07.12.05, 12:41
      silnych kobiet i tu nie chodzi wcale o tężyznę fizyczną.lubia typy bezradnych
      bo kim by sie wtedy opiekowali?
      • grogreg Re: mężczyzni boja się......... 07.12.05, 12:44
        Panicznie.

• goldenwomen Re: mężczyzni boja się......... 07.12.05, 16:36
          pójdz me dziecię w me ramiona, przytulę do piersi i wytłumaczę w czym tkwi
          problem u męzczyzn.Zdaj się na moją intuicje tudziez doświadczenie życiowe :P
      • ag8100 Re: mężczyzni boja się......... 07.12.05, 13:00
        Tak tylko w póżniejszych latach mężczyżni odchodzą do tych młodszych,które mają
        w sobie siłe życia i jakoś się ich nie boją.Mężczyżni nie boją się kobiet oni
        pragną miec za partnerkę głupszą bo mogą czuc się dowartościowani.Dla nich
        kompromis oznacza UWAGA ZAGROŻENIE.
        • grogreg Re: mężczyzni boja się......... 07.12.05, 13:05
          Sila zycia i intelekt sie wykluczaja?
          • ag8100 Re: mężczyzni boja się......... 07.12.05, 13:15
            Naprawdę?Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
            • grogreg Re: mężczyzni boja się......... 07.12.05, 13:19
              Czyli?
    • ramadayes Re: puchu marny 07.12.05, 13:17
      forum to chyba po to jest, żeby się dowiedzieć, co inni mają do powiedzenia w
      danej sprawie. a jeżeli ktoś ma problem z którym nie potrafi sobie sam
      poradzić, dlaczego ma nie skorzystać z porad na forum? ocena sytuacji przez
      osoby trzecie jest zazwyczaj bardziej obiektywna niż kogoś, kto jest
      uczestnikiem tej sytuacji. a że ty sobie radzisz ze wszystkim bez niczyjej
      pomocy, jesteś samowystarczalna, to gratuluję przebojowości. być może te
      kobiety, które "jęczą" tu na forum robią to po to, żeby nie "jęczeć" w domu
      przy mężu czy chłopaku.
      • ag8100 Re: puchu marny 07.12.05, 13:23
        Ja się z tobą zgadzam.Tylko otuchy nie da im lament innych.Tylko wiara w swoje
        siły.Niech uwierzą w siebie.Jęczenie odbiera siły i szkoda na nie czasu.
        • saga1985 Re: puchu marny 07.12.05, 16:32
          A mi jęczenie pomaga :)np. pojęczę, że mam za dużo nauki, poużalam się nad sobą
          a potem wio do książek
    • agata206 Re: puchu marny 08.12.05, 19:55
      za to ty jestes z pewnoscia suuuuper..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka