Dodaj do ulubionych

Ratunku!!!

22.10.02, 14:00
Zgubiłem się !!!
Obserwuj wątek
    • melinek Re: Ratunku!!! 22.10.02, 14:56
      I odnalazłeś sie na tutejszym forum. Mamy tu z ciebie nie mały pożytek w
      przeciwieństwie do twojej właścicielki. Też ją tu znajdziesz i zrób to szybko,
      bo grozi jej utrata pracy. Choć czasem w pracy, rozumku, nie jesteś potrzebny,
      wiec można zostawiać cię na forum w godzinach urzędowania, a w pracy wystarczy
      robić dobre wrażenie.
    • pajdeczka Pytanie do Melinka 22.10.02, 15:04

Możesz mi odpowiedzieć na pytanie: po co odpisałeś na ten kretyński nick i co
      właściwie oznacza twoja odpowiedź. Bo nie mogę się w tym wszystkim połapać.
      Będe wdzięczna za parę słów.
      • viola2 Re: Pytanie do Melinka 22.10.02, 15:10
        ty pajda, ostatnio coś mało kumasz, wiele trzeba ci tlumaczyc. a taka bystracha
        z ciebie byla....
        a jeszcze rano pisałam, ze Vice nie bedzie tlumaczyła. Zdania nie zmieniam,
        jesten tandetna i perfidna (nie powiem stara bo ja tez kiedys bede w twoim
        wieku)
      • viola2 Re: Pytanie do Melinka 22.10.02, 15:10
        ty pajda, ostatnio coś mało kumasz, wiele trzeba ci tlumaczyc. a taka bystracha
        z ciebie byla....
        a jeszcze rano pisałas, ze Vice nie bedziesz tlumaczyła. Zdania nie zmieniam,
        jesten tandetna i perfidna (nie powiem stara bo ja tez kiedys bede w twoim
        wieku)
      • mozgpajdy mama! 22.10.02, 17:44
        pajdeczka napisał:

>
        > Możesz mi odpowiedzieć na pytanie: po co odpisałeś na ten kretyński nick i co
        > właściwie oznacza twoja odpowiedź. Bo nie mogę się w tym wszystkim połapać.
        > Będe wdzięczna za parę słów.

bavbha lupvka qlvm czzzzzam bababab mama eeeeeeeee
        • melinek Re: mama! 22.10.02, 22:09
          mozgpajdy napisała:

> pajdeczka napisał:
          >
          > >
          > > Możesz mi odpowiedzieć na pytanie: po co odpisałeś na ten kretyński nick i
          > co
          > > właściwie oznacza twoja odpowiedź. Bo nie mogę się w tym wszystkim połapać
          > .
          > > Będe wdzięczna za parę słów.
          >
          > bavbha lupvka qlvm czzzzzam bababab mama eeeeeeeee

Widać, żeście sie wreszcie odnaleźli, więc będziesz sie mogła w końcu w tym
          wszystkim połapać.
          Odpisywać będę na wszystkie posty i nicki, które mi sie spodobają o ile mój
          prywatny cenzor - mózg mi na to pozwoli.
      • melinek Re: Odpowiedz od Melinka 23.10.02, 11:07
        pajdeczka napisał:

>
        > Możesz mi odpowiedzieć na pytanie: po co odpisałeś na ten kretyński nick i co
        > właściwie oznacza twoja odpowiedź. Bo nie mogę się w tym wszystkim połapać.
        > Będe wdzięczna za parę słów.

Urazić i obrazić Ciebie, nie było to moim zamiarem. Sądziłem, że to Twoje nowe
        forumowe wcielenie. Przepraszam.
        • pajdeczka Re: Odpowiedz od Melinka 23.10.02, 11:10
          "Nowe, forumowe wcielenie"? A możesz wymienić jakie mam jeszcze inne, bo oprócz
          jednego, nie przypominam sobie żadnego? I dlaczego piszesz w rodzaju męskim?
          Przecież w jakimś wątku pisałaś jako kobieta. Wątek ten zacytował nam Rzulw.

melinek napisał:

> pajdeczka napisał:
          >
          > >
          > > Możesz mi odpowiedzieć na pytanie: po co odpisałeś na ten kretyński nick i
          > co
          > > właściwie oznacza twoja odpowiedź. Bo nie mogę się w tym wszystkim połapać
          > .
          > > Będe wdzięczna za parę słów.
          >
          > Urazić i obrazić Ciebie, nie było to moim zamiarem. Sądziłem, że to Twoje
          nowe
          > forumowe wcielenie. Przepraszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka