melinek Re: Ratunku!!! 22.10.02, 14:56 I odnalazłeś sie na tutejszym forum. Mamy tu z ciebie nie mały pożytek w przeciwieństwie do twojej właścicielki. Też ją tu znajdziesz i zrób to szybko, bo grozi jej utrata pracy. Choć czasem w pracy, rozumku, nie jesteś potrzebny, wiec można zostawiać cię na forum w godzinach urzędowania, a w pracy wystarczy robić dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Pytanie do Melinka 22.10.02, 15:04 Możesz mi odpowiedzieć na pytanie: po co odpisałeś na ten kretyński nick i co właściwie oznacza twoja odpowiedź. Bo nie mogę się w tym wszystkim połapać. Będe wdzięczna za parę słów. Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: Pytanie do Melinka 22.10.02, 15:10 ty pajda, ostatnio coś mało kumasz, wiele trzeba ci tlumaczyc. a taka bystracha z ciebie byla.... a jeszcze rano pisałam, ze Vice nie bedzie tlumaczyła. Zdania nie zmieniam, jesten tandetna i perfidna (nie powiem stara bo ja tez kiedys bede w twoim wieku) Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: Pytanie do Melinka 22.10.02, 15:10 ty pajda, ostatnio coś mało kumasz, wiele trzeba ci tlumaczyc. a taka bystracha z ciebie byla.... a jeszcze rano pisałas, ze Vice nie bedziesz tlumaczyła. Zdania nie zmieniam, jesten tandetna i perfidna (nie powiem stara bo ja tez kiedys bede w twoim wieku) Odpowiedz Link Zgłoś
mozgpajdy mama! 22.10.02, 17:44 pajdeczka napisał: > > Możesz mi odpowiedzieć na pytanie: po co odpisałeś na ten kretyński nick i co > właściwie oznacza twoja odpowiedź. Bo nie mogę się w tym wszystkim połapać. > Będe wdzięczna za parę słów. bavbha lupvka qlvm czzzzzam bababab mama eeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: mama! 22.10.02, 22:09 mozgpajdy napisała: > pajdeczka napisał: > > > > > Możesz mi odpowiedzieć na pytanie: po co odpisałeś na ten kretyński nick i > co > > właściwie oznacza twoja odpowiedź. Bo nie mogę się w tym wszystkim połapać > . > > Będe wdzięczna za parę słów. > > bavbha lupvka qlvm czzzzzam bababab mama eeeeeeeee Widać, żeście sie wreszcie odnaleźli, więc będziesz sie mogła w końcu w tym wszystkim połapać. Odpisywać będę na wszystkie posty i nicki, które mi sie spodobają o ile mój prywatny cenzor - mózg mi na to pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Odpowiedz od Melinka 23.10.02, 11:07 pajdeczka napisał: > > Możesz mi odpowiedzieć na pytanie: po co odpisałeś na ten kretyński nick i co > właściwie oznacza twoja odpowiedź. Bo nie mogę się w tym wszystkim połapać. > Będe wdzięczna za parę słów. Urazić i obrazić Ciebie, nie było to moim zamiarem. Sądziłem, że to Twoje nowe forumowe wcielenie. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Odpowiedz od Melinka 23.10.02, 11:10 "Nowe, forumowe wcielenie"? A możesz wymienić jakie mam jeszcze inne, bo oprócz jednego, nie przypominam sobie żadnego? I dlaczego piszesz w rodzaju męskim? Przecież w jakimś wątku pisałaś jako kobieta. Wątek ten zacytował nam Rzulw. melinek napisał: > pajdeczka napisał: > > > > > Możesz mi odpowiedzieć na pytanie: po co odpisałeś na ten kretyński nick i > co > > właściwie oznacza twoja odpowiedź. Bo nie mogę się w tym wszystkim połapać > . > > Będe wdzięczna za parę słów. > > Urazić i obrazić Ciebie, nie było to moim zamiarem. Sądziłem, że to Twoje nowe > forumowe wcielenie. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś