Dodaj do ulubionych

czy bycie prawiczkiem to wstyd?

IP: *.library.uu.nl 21.04.01, 16:22
zadaje to pytanie bo Ola-Franek uparcie twierdzi ze nim jestem,wiec ja pytam czy gdybym
nim byl to bylby to powod do wstydu? PS poczytajcie jego zboczone listy(pisane jako Ola)na
forum towarzyskim pt.dziewictwo...o jego seksownych posladkach i koronkowych
majteczkach pozdr. ciekawy
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: czy bycie prawiczkiem to wstyd? do ciekawego IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 19:43
      Co to za numery z tą Olką????????
      • Gość: ciekawy Re: czy bycie prawiczkiem to wstyd? do xyz IP: *.library.uu.nl 22.04.01, 13:34
        ZBOCZONY STARUCH(PEDOFIL LUB HOMOSEKSUALNY PEDOFIL)poszukiwal na forum mlodych chlopcow
        jako ze mu nie dalem(na razie numeru telefonu)to sie obrazil i wszedzie zaczal wysylac listy
        pt.PRAWICZEK(myslal ze mnie tym zawstydzi)wystarczy dokladnie przeczytac listy pt.DZIEWICTWO by
        zauwazyc ze nie sa one pisane przez dziewczyne-ich styl to co najwyzej styl 13latki(jak pisalem juz
        wczesniej) nalezy tylko zadac pytanie skad biora sie ci zboczency(przypominam psychopate Jana)??? PS
        Franus-Olu zapraszam do Holandii tu takich zboczencow jak ty jest(niestety)wiecej wiec jak przyjedziesz
        to sobie dowoli PORUCHASZ inne dziewczynki(takie jak Ola z kuta...mi).
        • Gość: Michal DO ciekawego IP: *.152.161.210.NewYork1.Level3.net 23.04.01, 08:57
          Stary ,rozumiem cie ,ale czy nie widzisz ,ze
          najwieksza odpowiedzia na twoje pytania jest brak
          odpowiedzi. Wyluzuj troche ,mlody jestes ,wszystko
          przed toba, nic tak nie uczy jak zycie, teoria to nie
          wszystko, czas ci pokaze wszystkie tajemnice, ciesz
          sie,ze jestes mlody i zdrowy, zycie daje po dupie nie
          pros sie o kopniaki juz teraz. Pozdrawiam Michal.
        • Gość: mesco Re: czy bycie prawiczkiem to wstyd? do ciekawego IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.01, 22:34
          Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> ZBOCZONY STARUCH(PEDOFIL LUB HOMOSEKSUALNY PEDOFIL)poszukiwal na forum mlodych
          > chlopcow
          > jako ze mu nie dalem(na razie numeru telefonu)to sie obrazil i wszedzie zaczal
          > wysylac listy
          > pt.PRAWICZEK(myslal ze mnie tym zawstydzi)wystarczy dokladnie przeczytac listy
          > pt.DZIEWICTWO by
          > zauwazyc ze nie sa one pisane przez dziewczyne-ich styl to co najwyzej styl 13l
          > atki(jak pisalem juz
          > wczesniej) nalezy tylko zadac pytanie skad biora sie ci zboczency(przypominam p
          > sychopate Jana)??? PS
          > Franus-Olu zapraszam do Holandii tu takich zboczencow jak ty jest(niestety)wiec
          > ej wiec jak przyjedziesz
          > to sobie dowoli PORUCHASZ inne dziewczynki(takie jak Ola z kuta...mi).

Ciekawy prosze nie obrazac porzadnych pedalów takich jak ja.
          Za bardzo uogólniasz. Po za tym po co wdajesz sie z psychopata w dyskusje.
          Dales sie nabrac i jestes wsciekly.
          probaowalem na forum dla mezczyzn zalozyc watki dla homos ale wiekszosc polsich
          homo niestety zyje w ukryciu i wyzywa sie w forum dla kobiet. Takie mam wrazenie
          po lekturze tekstów o dziewictwie, polykaniu itd. nie sadze ze te watki zakladja
          kobiety.
          mesco@gmx.de

• Gość: ciekawy Re: czy bycie prawiczkiem to wstyd? do ciekawego IP: *.library.uu.nl 25.04.01, 11:29
            zgadzam sie mesco,choc nie dalem sie nabrac temu
            osobnikowi.PRZEPRASZAM wszystkich homo takich jak Ty.
            • Gość: mesco Re: czy bycie prawiczkiem to wstyd? do ciekawego IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 17:30
              ok
              przeprosiny przyjete. I badz po prostu ostrozny!
              zycze Ci duzo seksu , no i w koncu oddziewiczenia!
              • Gość: Artur Czy bycie prawniczkiem to wstyd? IP: *.sasknet.sk.ca 25.04.01, 22:43
                Najgorszy wstyd to byc prawniczkiem, a nie prawiczkiem.
                Prawnicy nie sa szanowani tu gdzie mieszkam, choc kase robia, niepowiem.
    • Gość: Kobieta Re: czy bycie prawiczkiem to wstyd? IP: *.fn.pl 26.04.01, 07:53
      Ciekawy!
      Za takiego jak Ty wyszłam za mąż (sama także byłam dziewicą). Jest to
      najwspanialsze pod słońcem, uczyć się wzajemnie wszystkiego od podstaw bez
      strachu i stresu. Może dlatego, mimo dłuuugiego już stażu małżeńskiego,
      czerpiemy mnóstwo radości z sexu?
      Trzymaj się. Dla takich jak Ty wychowuję swoje dzieci.
      Kobieta
    • Gość: QWERTY Re: czy bycie prawiczkiem to wstyd? IP: *.id.uw.edu.pl 16.05.01, 18:31
      Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> zadaje to pytanie bo Ola-Franek uparcie twierdzi ze
      nim jestem,wiec ja pytam cz
      > y gdybym
      > nim byl to bylby to powod do wstydu? PS poczytajcie
      jego zboczone listy(pisane
      > jako Ola)na
      > forum towarzyskim pt.dziewictwo...o jego seksownych
      posladkach i koronkowych
      > majteczkach pozdr. ciekawy

TAK, TO WSTYD.
Inne wątki na temat: