Dodaj do ulubionych

GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET

11.01.06, 12:37
Roman_tyczka w odpowiedzi na stwierdzenie oldbay: „Podobają mi się obcasy u
innych uważam że są seksowne” – odpowiedział: „i znowu ten seks! czy wszystko
co robicie musi miec podtekst seksualny? doprawdy, niech gwalca i bron broze
nie zezwalac na aborcje, bo same sie o to prosza!”

Przypomina mi sie akcja z napisami na autobusach :bo ta suka mnie
prowokowała. Kazdy czlowiek ma prawo ubierac sie jak chce, natomiast nikt nie
ma prawa tego przeciw niemu wykorzystywac. TYLKO dewianci moga powiedziec, ze
ktos sie prosil o gwałt, TYLKO . Jak można napisac, ze maja gwałcic kobiety i
nie zezwalac na aborcje, bo same się o to prosimy?? Rozumiem, ze to taka KARA
za noszenie szpilek? I od kiedy to noszenie szpilek=stwierdzeniu: prosze mnie
zgwalcic?

Do roman_tyczki: przepraszam, ale ...moze zadeklarujesz w koncu swoja plec,
bo nie wiadomo jak sie do Ciebie zwracac. Bodajze do ciasteczkowegopotwora
napisales ze jests kobieta, a w opisie masz ze mezczyzna. masz jakies
problemy (oprocz tych z seksualnoscia) z okresleniem swojej płci??

Obserwuj wątek
    • alpepe Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:40
      roman_tyczka, to stała bywalczyni tego forum, może prowokuje, ale nie sądzę, ze
      uważa gwałt za odpowiednią karę dla kobiet za nieskromny ubiór.
      • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:41
        alpepe napisał:

> roman_tyczka, to stała bywalczyni tego forum, może prowokuje, ale nie sądzę,
        ze
        > uważa gwałt za odpowiednią karę dla kobiet za nieskromny ubiór.

ROZUMIEM, TO TAKI...ŻART? hahah ...:/
      • katiushax Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:42
        Przecież romantyczka posłużyła sie ironią, można to wyczuć na kilometr.
        • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:43
          katiushax napisała:

> Przecież romantyczka posłużyła sie ironią, można to wyczuć na kilometr.

nieprawda, tam nie ma zadnej ironii. nie wymyslaj.
        • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:45
          katiushax napisała:

> Przecież romantyczka posłużyła sie ironią, można to wyczuć na kilometr.

i znowu ten seks! czy wszystko
          co robicie musi miec podtekst seksualny? doprawdy, niech gwalca i bron broze
          nie zezwalac na aborcje, bo same sie o to prosza!”
          dwa zdania zakonczone wykrzyknikiem, zadnych "usmieszkow ani innych znakow,
          ktore moga stwierdzic, ze to ironia.... po czym stwierdzasz ze to ironia? mocno
          naciagane. pozatym ciagle posty o seksualnosci, aseksualnosci...ten czlowiek ma
          powazne problemy psychiczne.
          • alpepe Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:47
            może i ma problemy psychiczne, ale to tylko sarkazm a nie na poważnie. Emotikony
            są dla niedorobionych, sorry, niewyrobionych, którym trzeba krzyczeć: uwaga, ironia!
          • kohol Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:47
            E, pobywasz, pobywasz, przyzwyczaisz się, a może i polubisz :)
            • ticoqp Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:48
              gwałt w szpilkach?
              • kohol Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:56
                Nie lubię szpilek. Za gwałtami chyba też nie przepadam. I nie sądzę, by w tym
                przypadku "dwa minusy dawały plus".
                • ticoqp Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:57
                  myslałem, że piszesz autorce, ze polubi:)))))))
            • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:49
              kohol napisała:

> E, pobywasz, pobywasz, przyzwyczaisz się, a może i polubisz :)
              >

nie lubie TAKICH ludzi, uwazam, ze o TAKICH rzeczach nie powinno sie zartowac.
              jak dla mnie, nadal nie jest to zadna ironia ani zart. poza tym bywam tu od
              jakiegos czasu i roman_tyczke widuje dopiero od kilku dni.
              • ticoqp Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:54
                bo to niezła zadymiara jest:))))))))))))))))))))))) nie słuchajcie jej:)
                • roman_tyczka Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:06
                  ticoqp napisał:

> bo to niezła zadymiara jest:))))))))))))))))))))))) nie słuchajcie jej:)

a ty to niby lepszy jestes? ludzie, idzcie na forum kuchnia, zobaczycie jak on
                  tam miesza ludziom....w garach:))))))))))))
              • kohol Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:59
                Dobra, więc uwierz nam na słowo, że to, co Roman_tyczka napisała - było
                przepojone ironą i sarkazmem (nie sądzę, by "żart" był tu dobrym okresleniem).
                Roman_tyczka to nowy nick stałej bywalczyni.
          • katiushax Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:50
            Tak właśnie odebrałam tę wypowiedź, ale oczywiscie interpretacja jest dowolna.
            Szczerze mówiać ocena stanu psychicznego człowieka, którego jedynym namacalnym
            dowodem istnienia są posty na forum, to dość nowatorski pomysł, żeby nie
            powiedzieć nietrafiony.
            • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:56
              katiushax napisała:

> Tak właśnie odebrałam tę wypowiedź, ale oczywiscie interpretacja jest dowolna.
              > Szczerze mówiać ocena stanu psychicznego człowieka, którego jedynym namacalnym
              > dowodem istnienia są posty na forum, to dość nowatorski pomysł, żeby nie
              > powiedzieć nietrafiony.

po 1 sam fakt, ze osoba taka stwierdza publicznie, iz gwalt jest dobrym
              sposobem na danie nauczki dla kobiet ktore podkreslaja swa seksownosc ubiorem-
              jest wystarczajacym dowodem na uposledzenie umyslowe, normalnemu czlowiekowi
              nawet by nie przyszlo do glowy zeby w taki sposob zartowac.
              po 2 mowienie o sobie raz jako o kobiecie, a raz jako o mezczyznie tez wskazuje
              na uposledzenie umyslowe.
              wbrew pozorom na podstawie czyis wypowiedzi na forum mozna sie duzo o nim
              dowiedziec.
              • katiushax Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:01
                Tak, tyle że nigdy nie masz pewności czy wypowiedzi tej osoby są zgodne z jej
                rozumowaniem, czy tez są podytkowane chęcią prowokacji. Dla mnie to stanowczo za
                mało by nazywać kogokolwiek osobą "upośledzoną umysłowo".
                • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:02
                  katiushax napisała:

> Tak, tyle że nigdy nie masz pewności czy wypowiedzi tej osoby są zgodne z jej
                  > rozumowaniem, czy tez są podytkowane chęcią prowokacji. Dla mnie to stanowczo
                  z
                  > a
                  > mało by nazywać kogokolwiek osobą "upośledzoną umysłowo".

sam fakt czerapnia przyjemnosci z TAKIEJ prowokacji jest NIENORMALNY.
                  • katiushax Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:05
                    Skąd wiadomo, że czerpie satysfakcję z prowokacji, ironii czy sarkazmu ?
                    • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:06
                      katiushax napisała:

> Skąd wiadomo, że czerpie satysfakcję z prowokacji, ironii czy sarkazmu ?

a inaczej po co by to robila??? po co sie wypowiada w TAKI sposob skoro
                      naprawde tak nie mysli? bo ma satysfakcje z prowokacji. to chyba...oczywiste?
                      • roman_tyczka BO JA MAM OD TEGO ORGAZMY btxtx 11.01.06, 13:10
                        bree31 napisała:

> katiushax napisała:
                        >
                        > > Skąd wiadomo, że czerpie satysfakcję z prowokacji, ironii czy sarkazmu ?
                        >
                        > a inaczej po co by to robila??? po co sie wypowiada w TAKI sposob skoro
                        > naprawde tak nie mysli? bo ma satysfakcje z prowokacji. to chyba...oczywiste?
                      • katiushax Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:10
                        Bardzo szybko oceniasz ludzi, wystawiasz "diagnozy" nie zadajac sobie trudu
                        zdystansowania się od dosłownych interpretacji. Chciałabyś żeby ktoś analizował
                        dokładnie Twoje posty ? By ktos na podstawie niezrozumianego sarkazmu przypisał
                        Ci uposledzenie ? To troche nie fair, tak więc proponuje najpierw sobie sie
                        przyjżeć, bo mamy tendencje wybielania własnych defektów.
                        • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:17
                          katiushax napisała:

> Bardzo szybko oceniasz ludzi, wystawiasz "diagnozy" nie zadajac sobie trudu
                          > zdystansowania się od dosłownych interpretacji.

a skad wiesz, ze ocenilam ja szybko? troche czasu ja czytalam zanim
                          zdecydowalam sie napisac ten post. ile twoim zdabniem powinnam poswiecic czasu
                          na obserwacje tyczki? lata? nie dam rady, za szybko zmienia nicki.

Chciałabyś żeby ktoś analizował
                          > dokładnie Twoje posty ? By ktos na podstawie niezrozumianego sarkazmu
                          przypisał
                          > Ci uposledzenie ? To troche nie fair, tak więc proponuje najpierw sobie sie
                          > przyjżeć, bo mamy tendencje wybielania własnych defektów.

przyjrzalam sie sobie, nie zartuje z ludzkiej tragedii.
                          • roman_tyczka hola 11.01.06, 13:27
                            bree31 napisała:
                            ile twoim zdabniem powinnam poswiecic czasu
                            > na obserwacje tyczki? lata? nie dam rady, za szybko zmienia nicki.
                            >

tylko nie tyczki. poza tym zmienilam nick pierwszy raz od dwoch lat. do
                            niedawna bylam kobieta na pasach, ale byt wiele kobiet na ulicy sie ze mne
                            identyfikowalo,zainspirowana wiec skeczem nazwalam sie "roman_tyczka". i tak
                            juz zostanie na jakis czas. ty se tez zmien na jakis...ambitniejszy he,he.
                            >
              • roman_tyczka TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 13:09
                widac tyle golych, opalonych, seksownie przeklutych becow na ulicach? no
                powiedz mi, jaki cel? albo te kuse kurteczki odslaniajace opieta do granic
                mozliwosci pupe, a spod spodu wyziera gole cielsko? kuli sie taka z zimna ale
                udaje , ze jest GORĄCA.

>
                > po 1 sam fakt, ze osoba taka stwierdza publicznie, iz gwalt jest dobrym
                > sposobem na danie nauczki dla kobiet ktore podkreslaja swa seksownosc ubiorem-
                > jest wystarczajacym dowodem na uposledzenie umyslowe, normalnemu czlowiekowi
                > nawet by nie przyszlo do glowy zeby w taki sposob zartowac.
                > po 2 mowienie o sobie raz jako o kobiecie, a raz jako o mezczyznie tez
                wskazuje
                >
                > na uposledzenie umyslowe.
                > wbrew pozorom na podstawie czyis wypowiedzi na forum mozna sie duzo o nim
                > dowiedziec.
                • bree31 do roman_tyczki 11.01.06, 13:12
                  roman_tyczka napisał:

> widac tyle golych, opalonych, seksownie przeklutych becow na ulicach? no
                  > powiedz mi, jaki cel? albo te kuse kurteczki odslaniajace opieta do granic
                  > mozliwosci pupe, a spod spodu wyziera gole cielsko? kuli sie taka z zimna ale
                  > udaje , ze jest GORĄCA.

wiesz co o tobie mysle? ze jestes brzydka, stara kobieta, tłusta i zapuszczona
                  dlatego zazdroscisz tak tym mlodym dziewczynom ze sa seksowne.
                  • roman_tyczka Re: do roman_tyczki 11.01.06, 13:29
                    bree31 napisała:

> > wiesz co o tobie mysle? ze jestes brzydka, stara kobieta, tłusta i
                    zapuszczona > dlatego zazdroscisz tak tym mlodym dziewczynom ze sa seksowne.

jest na odwrot, ale widze, jaka przyjemnosc ci sprawila ta wypowiedz, wiec nie
                    bede cie wyprowadzac z bledu. dodam,ze lubie bardzo ogladac nagie cialo, ale w
                    odpowiednim miejscu i o odpowiedniej porze:)
                    • grogreg Re: do roman_tyczki 12.01.06, 10:40
                      Jakiej plci jestes?
                • bree31 Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 13:13
                  roman_tyczka napisał:

> powiedz mi, jaki cel?

oczywiscie celem tych kobiet jest GWAŁT. gratuluje.
                  • roman_tyczka Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 13:30
                    bree31 napisała:

>
                    > oczywiscie celem tych kobiet jest GWAŁT. gratuluje.

nie zartuj, tylko podaj mi jakis rzeczowy argument.
                    • bree31 Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 13:31
                      roman_tyczka napisał:

> bree31 napisała:
                      >
                      > >
                      > > oczywiscie celem tych kobiet jest GWAŁT. gratuluje.
                      >
                      >
                      > nie zartuj, tylko podaj mi jakis rzeczowy argument.

JA mam ci podac argument? na co? ze nie ubiueraja sie tak po t by zgwalcic? a
                      moze mam podac ci argument na to, ze nie ma krasnolodkow? faktycznie, nie moj
                      poziom IQ :)
                      • roman_tyczka Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 13:34
                        bree31 napisała:
                        > JA mam ci podac argument? na co? ze nie ubiueraja sie tak po t by zgwalcic? a
                        > moze mam podac ci argument na to, ze nie ma krasnolodkow? faktycznie, nie moj
                        > poziom IQ :)

wyloze jak krowie na rowie wiec: PO CO ZIMA eksponuje SIE GOLE BRZUCHY?
                        • bree31 Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 13:35
                          roman_tyczka napisał:

> bree31 napisała:
                          > > JA mam ci podac argument? na co? ze nie ubiueraja sie tak po t by zgwalci
                          > c? a
                          > > moze mam podac ci argument na to, ze nie ma krasnolodkow? faktycznie, nie
                          > moj
                          > > poziom IQ :)
                          >
                          >
                          > wyloze jak krowie na rowie wiec: PO CO ZIMA eksponuje SIE GOLE BRZUCHY?

przeciez wiesz po co. po to, zeby ktos taka gołą zgwalcil :)
                          • roman_tyczka Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 13:38
                            bree31 napisała:

>
                            > przeciez wiesz po co. po to, zeby ktos taka gołą zgwalcil :)

z ta roznica w poziomach naszych IQ masz racje - nie dogadamy sie:)
                            • bree31 Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 13:40
                              roman_tyczka napisał:

> bree31 napisała:
                              >
                              > >
                              > > przeciez wiesz po co. po to, zeby ktos taka gołą zgwalcil :)
                              >
                              > z ta roznica w poziomach naszych IQ masz racje - nie dogadamy sie:)
                              >
                              faktycznie, cos nie tak z tym poziomem. najpierw sugerujesz ze chodza tak
                              ubrane po to by je moc bez poczucia winy zgwalcic, a pozniej pytasz sie mnie,
                              po co chodza tak ubrane. brawo :)
                        • bree31 Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 13:58
                          roman_tyczka napisał:

> bree31 napisała:
                          > > JA mam ci podac argument? na co? ze nie ubiueraja sie tak po t by zgwalci
                          > c? a
                          > > moze mam podac ci argument na to, ze nie ma krasnolodkow? faktycznie, nie
                          > moj
                          > > poziom IQ :)
                          >
                          >
                          > wyloze jak krowie na rowie wiec: PO CO ZIMA eksponuje SIE GOLE BRZUCHY?

moze maja chora tarczyce?? wtedy jest gorąco nawet zimą. znalam taki przypadek.
                          zoma, mroz a dziewczyna w koszulce i rozpietym futerku. a za rogiem czający sie
                          gwalciciel. a ona bidna tylko chora byla a nie chetna na gwalt.
                          • roman_tyczka Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 14:04
                            bree31 napisała:

> moze maja chora tarczyce?? wtedy jest gorąco nawet zimą. znalam taki
                            przypadek.> zoma, mroz a dziewczyna w koszulce i rozpietym futerku. a za rogiem
                            czający sie> gwalciciel. a ona bidna tylko chora byla a nie chetna na gwalt.

no.albo pala sie do chlopa.
                            • bree31 Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 14:17
                              > no.albo pala sie do chlopa.

Tobie to tylko jedno w głowie. Tarłp. Chłop. Kup sobie wibrator moze, co?
                              • bree31 Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 14:33
                                bree31 napisała:

> > no.albo pala sie do chlopa.
                                >
                                > Tobie to tylko jedno w głowie. Tarłp. Chłop. Kup sobie wibrator moze, co?

ups, miało byc tarło :)
                • miss.hyde Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 14:30
                  > powiedz mi, jaki cel? albo te kuse kurteczki odslaniajace opieta do granic
                  > mozliwosci pupe, a spod spodu wyziera gole cielsko? kuli sie taka z zimna ale
                  > udaje , ze jest GORĄCA.

Pewnie dlatego żeby na te wszystkie kobiety wyskakiwali faceci z krzaków i je
                  gwałcili. To taka podświadoma potrzeba.:/
                  Lecz się.
                  • bree31 Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 14:32
                    miss.hyde napisała:

> > widac tyle golych, opalonych, seksownie przeklutych becow na ulicach? no
                    > > powiedz mi, jaki cel? albo te kuse kurteczki odslaniajace opieta do grani
                    > c
                    > > mozliwosci pupe, a spod spodu wyziera gole cielsko? kuli sie taka z zimna
                    > ale
                    > > udaje , ze jest GORĄCA.
                    >
                    > Pewnie dlatego żeby na te wszystkie kobiety wyskakiwali faceci z krzaków i je
                    > gwałcili. To taka podświadoma potrzeba.:/
                    > Lecz się.

IQ nie da sie leczyc
                • bitch.with.a.brain Re: TO POWIEDZ MI KOCHANA DLACZEGO ZIMA.... 11.01.06, 15:35
                  lubie sie tak ubierać i juz,zazwyczaj jest mi ciepło.
          • trzydziecha1 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:13
            widzisz bree, to jest to o czym pisałam tu wczoraj :))
            Po prostu znamy się tu trochę i wiemy, o co komu chodzi...
    • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:53
      wlasciwie mnie nie dziwi taka a nie inna reakcja na ten post forumowiczek. nie
      od dzis wiadomo, ze najsurowszymi sedziami sa dla siebie kobiety. nie od dzis
      wiadomo, ze jak zgwalca kobiete, to kobiety wlasnie kur..we z tej zgwalconej
      zrobia, a z gwalciciela ofiare. jak mozna zartowac nt gwaltu? jak nt gwaltu
      moze zartowac kobieta ktorej gwalt grozi? moze jak ktoras z was zgwalca to
      przestaniecie ironizowac na ten temat. nie, mnie nie zgwalcili ale mam w sobie
      na tyle empatii aby z tego tematu nie zartowac.
      nie jestem zapyzialym babskiem, lubie zartowac i mam wielkie poczucie humoru.
      ale takiego czegos nie rozumiem.
      • alpepe Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:59
        czy ty kobietko rozumiesz, co my tu piszemy? [wielkie oczy ze zdumienia].
        Kobieta na pasach wypowiada się może dziwnie i kontrowersyjnie, ale ty teraz nas
        tu jednoznacznie podpuszczasz. Przeczytaj swoje brednie z powyższego postu.
        Jesli sie na forum znajdzie jakaś wypowiedź kobiety, która by potępiała ofiarę
        gwałtu albo gwałciciela, to chyba to jakiś makabryczny żart gimnazjalistek albo
        faceta z kobiecym nickiem. Puknij się w czoło, bo nie ty jedyna na forum jestś
        feministką, więc się nie oburzaj jak Koanna d'Arc.
        • alpepe Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 12:59
          sorry, Joanno d'Arc...
        • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:02
          alpepe napisał:

> czy ty kobietko rozumiesz, co my tu piszemy? [wielkie oczy ze zdumienia].
          > Kobieta na pasach wypowiada się może dziwnie i kontrowersyjnie, ale ty teraz
          na
          > s
          > tu jednoznacznie podpuszczasz. Przeczytaj swoje brednie z powyższego postu.
          > Jesli sie na forum znajdzie jakaś wypowiedź kobiety, która by potępiała ofiarę
          > gwałtu albo gwałciciela, to chyba to jakiś makabryczny żart gimnazjalistek
          albo
          > faceta z kobiecym nickiem. Puknij się w czoło, bo nie ty jedyna na forum jestś
          > feministką, więc się nie oburzaj jak Koanna d'Arc.

a wiec sama sie puknij w czolo zeby ci wielkie gały ze zdumienia wrocily na
          swoje miejsce. Skoro kobieta_na pasach moze sie wypowiadac dziwnie i
          kontrowersyjnie, to ja takze mam prawo wypowiadac sie feministycznie. I zrozum
          KOBIETKO ze nie kazdego bawia glupie i na poziomie gimnazjalnym zarty nt gwałtu.
          • roman_tyczka Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:33
            bree31 napisała:
            >
            > KOBIETKO ze nie kazdego bawia glupie i na poziomie gimnazjalnym zarty nt
            gwałtu
            > .

jak bedziesz zgwalcona to na pewno tego nie wysmieje. nie robie personalnych
            wycieczek:)
      • kohol Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:06
        Równie dobrze mogłabym napisać:
        właściwie mnie nie dziwi taka a nie inna Twoja reakcja, bo nie od dziś wiadomo,
        że kobiety sa zawistne, czepialskie, że najgorszym wrogiem kobiety jest druga
        kobieta itd.

Jestem feministką i mam duży dystans do tego, co pisze KnP, nie czepiam się jej
        sformułowań i nie doszukuję jakichś ukrytych poglądów w jej wypowiedziach.
      • roman_tyczka Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:11
        bree31 napisała:
        lubie zartowac i mam wielkie poczucie humoru.

łoł, masz podobne do mojego zdanie na wlasny teamt. jednak cos nas łączy:)
    • zeussss Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:06
      przeciez powszechnie wiadomo, ze adminka prowokuje najbardziej wulgarne,
      chamskie i najglupsze dyskusje. dziwi mnie tylko, ze byla chec ich
      podtrzymywania. z drugiej strony, czego sie spodziewac, jak pozwolono jej na
      dobor ludzi.
      • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:08
        zeussss napisał:

> przeciez powszechnie wiadomo, ze adminka prowokuje najbardziej wulgarne,
        > chamskie i najglupsze dyskusje. dziwi mnie tylko, ze byla chec ich
        > podtrzymywania. z drugiej strony, czego sie spodziewac, jak pozwolono jej na
        > dobor ludzi.

adminka czyli kto?
        • kohol Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:10
          Wg Zeussa - my wszystkie jestesmy zapewne wcieleniami Owcy albo Maas :D
        • zeussss Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:12
          pani Anna, ktora miedzy innymi pomaga przygotowac sie do pelnienia zawodu
          prostytutki. ze Gazeta na to pozwala dziwie sie
    • bree31 wiecie co?? 11.01.06, 13:11
      przebiłyscie dno i pukacie od spodu. nie rozumiem jak kobiety moga zartowac nt
      gwaltu. moze jak kiedys was to dotknie albo wasze corki to zrozumiecie..na
      razie nie rozumiem obronczyc tyczki ktore twierdza, ze ironia i czarnym (bardzo
      czarnym) humorem mozna wszystko wytlumaczyc.
      ta dyskusja jest bez sensu. Zeby z wami dyskutowac-musialabym sie znizyc do
      waszego poziomu. ale to tak nic by nie dalo. bo wtedy wy pokonalybyscie mnie
      swoim doswiadczeniem.
      • kohol Re: wiecie co?? 11.01.06, 13:22
        Bree, wg mnie żart to coś innego niż sarkazm.
        Nie rozumiesz czegoś - to nic na to nie poradzę.
        Poniżaj nas dalej - widzę, że to Twój mechanizm obronny.
      • trzydziecha1 Re: wiecie co?? 11.01.06, 13:23
        Jak jedna osoba powie Ci że masz ogon, wysmiej ja, jak powiedzą Ci to trzy,
        obejrzyj sie i sprawdź ;PPPP
        Nie masz poczucia humoru, ani ani , ot co! ;)))
      • roman_tyczka Re: wiecie co?? 11.01.06, 13:37
        bree31 napisała:

> przebiłyscie dno i pukacie od spodu.

kurde, masz super skojarzenia. sama wymyslasz?
    • drwejs Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:13
      jeden ksiądz który uczył mnie religii w liceum stwierdził:
      "kilkuletnie dziewczynki które ubierają się w spodniczki same się proszą o
      zgwałcenie , to ich wina ze je wykorzystuja ojcowie i ze obcy mezczyzni gwałcą
      w ciemnej ulicy." bez komentarza.
      • roman_tyczka Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:39
        drwejs napisała:

> jeden ksiądz który uczył mnie religii w liceum stwierdził:
        > "kilkuletnie dziewczynki które ubierają się w spodniczki same się proszą o
        > zgwałcenie , to ich wina ze je wykorzystuja ojcowie i ze obcy mezczyzni
        gwałcą w ciemnej ulicy." bez komentarza.

no nie. przesadzil troche. kilkunastoletnie.
        • miss.hyde Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 14:33
          Przesadził TROCHĘ... ludzie...
          • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 14:37
            miss.hyde napisała:

> Przesadził TROCHĘ... ludzie...

o cholera...czyzby nasteona, ktora nie zna sie na zartach? nie przejmuj sie, to
            tylko ironia :P
            • miss.hyde Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 14:39
              W tego typu kategoriach jestem wyjątkowo pozbawiona poczucia humoru. Pewnie
              niewyrobione je mam.;)
              • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 14:40
                miss.hyde napisała:

> W tego typu kategoriach jestem wyjątkowo pozbawiona poczucia humoru. Pewnie
                > niewyrobione je mam.;)

nie martw sie , ja tez :) po prostu jestesmy uposledzone :)
      • mlynek_kawowy dziwne słowa jak na faceta w sukience... - n/txt 11.01.06, 13:44
    • bree31 teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:24
      teraz juz wiem, skad niektore bywalczynie wiedza, ze tyczka posluzyla sie
      ironia. dzieki zeusowi. czyli zgraja bywalczyn umowila sie miedzy soba, ze beda
      robic takie prowokacje. stad wiedza, kiedy ironia byla a kiedy nie. nie wynika
      to wiec z ich wybitnej inteligencji oraz umiejetnosci wyczowania ironii na
      kilometr, czego ja rzekomo nie potrafie. Wynika to tylko z faktu, ze wiedza z
      gory co jest zartem a co nie. wiec w takim razie prosze o darowanie sobie
      udowadniania mi mojej glupoty (bo nie wyczuwam ironni o ktorej wiecie z gory)
      prosze mnie tez wtajemniczac, ktore posty i kiedy beda mialy za zadanie
      ironizowac (nawet gdy tej ironi tam nie widaca moze wlasnie tym bardziej w
      takich przypadkach) z gory wielkie dzieki.
      • bree31 aha 11.01.06, 13:27
        prosze o pisanie na maila szczegolnie w przypadkach kiedy bedziecie ironizowac
        na temat smierci, gwaltu, samobojstw itp smieszacych was ludzkich nieszczesc.
        zebym znowu nie wyszla na osobe glupia, bez poczucia humoru i obrazajaca czyjes
        uczucia. W koncu nie ma to jak sobie pozartowac z czyjegos nieszczescia.
        • roman_tyczka Re: aha 11.01.06, 13:42
          bree31 napisała:

> prosze o pisanie na maila szczegolnie w przypadkach kiedy bedziecie
          ironizowac
          > na temat smierci, gwaltu, samobojstw itp smieszacych was ludzkich nieszczesc.
          > zebym znowu nie wyszla na osobe glupia, bez poczucia humoru i obrazajaca
          czyjes> uczucia. W koncu nie ma to jak sobie pozartowac z czyjegos nieszczescia.

o matko!
      • trzydziecha1 Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:27
        hyhy zgraja sie nie umawia, zgraja ma pewien poziom IQ który umożliwia jej
        postawienie diagnozy :))
        • bree31 Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:30
          trzydziecha1 napisała:

> hyhy zgraja sie nie umawia, zgraja ma pewien poziom IQ który umożliwia jej
          > postawienie diagnozy :))

tak, to widac, szczegolnie ten poziom IQ.
      • kohol Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:28
        Bree, teraz to już zaczynam podejrzewać, że jesteś wcieleniem Zeusssa,
        Boskiego, Clinta, Siura czy kogokolwiek innego :)
        • bree31 Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:29
          kohol napisała:

> Bree, teraz to już zaczynam podejrzewać, że jesteś wcieleniem Zeusssa,
          > Boskiego, Clinta, Siura czy kogokolwiek innego :)
          >
          nie, nie jestem., i powiem Ci ze naprawde mnie to oburzylo. dziwie sie ze tego
          nie potraficie zrozumiec.
          • kohol Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:34
            Wyobraź sobie, ze rozumiem, że Cię to oburzyło. Ale nie rozumiem, ze nie
            potrafisz przyznać, że już ok, że nie załapałaś, że nie zgadzasz się itd. A Ty
            już tu popierasz jakies spiskowe teorie dziejów :(
            No dobra, to może teraz, gdy już wiesz, że KnP ma taki specyficzny styl
            pisania - mogłabys już się przestać oburzać?
            Nic na to nie poradzisz, ten typ tak ma.
            Jeśli chcesz próbować - nie zabronię Ci, ale będzie to od Ciebie wymagało dużo
            czasu, samozaparcia i będzie Cie kupę nerwów kosztować.
            Jeśli Cię ona tak drażni, że nie możesz patrzeć - wygaś sobie jej wypowiedzi.
            :)
            • bree31 Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:38
              kohol napisała:

> Wyobraź sobie, ze rozumiem, że Cię to oburzyło. Ale nie rozumiem, ze nie
              > potrafisz przyznać, że już ok, że nie załapałaś, że nie zgadzasz się itd.

ale CO ja mam przyznac? ze czego nie zalapałam? tu nie ma czego załapywac. po
              prostu zarty na takim poziomie sa ponizej jakiegokolwiek poziomu. i ja do
              niczego nie musze sie przyznawac. szczerze mowiac jeszcze bardziej mnie oburza
              fakt, ze zrobilyscie to dla prowokacji i jeszcze was to bawi i dziwi, ze komus
              sie nie spodobało.

A Ty
              > już tu popierasz jakies spiskowe teorie dziejów :(

nie popieram zadnej teorii spiskowej :)

> No dobra, to może teraz, gdy już wiesz, że KnP ma taki specyficzny styl
              > pisania - mogłabys już się przestać oburzać?
              > Nic na to nie poradzisz, ten typ tak ma.

aha wiec mam sie pogodzic z kazda glupia wypowiedzia, obrazajacą czyjes
              uczucia? a moze lepiej zastanowcie sie nad tym , jakie sa konsekwencje takich
              postow, zanim je napszecie.

> Jeśli chcesz próbować - nie zabronię Ci, ale będzie to od Ciebie wymagało
              dużo
              > czasu, samozaparcia i będzie Cie kupę nerwów kosztować.
              > Jeśli Cię ona tak drażni, że nie możesz patrzeć - wygaś sobie jej wypowiedzi.
              > :)
              >
              • kohol Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:44
                bree31 napisała:

> ale CO ja mam przyznac? ze czego nie zalapałam? tu nie ma czego załapywac.

Tego, że to miał być sarkazm - na przykład.

> po
                > prostu zarty na takim poziomie sa ponizej jakiegokolwiek poziomu.

W porządku. To Twoje zdanie. Mnie też się to nie podoba, ale rozumiem, że ktoś
                miał potrzebę się w ten sposób wyrazić. Zwłaszcza że wiem, że pogląd, że
                kobieta prowokuje do gwałtu, nie jest znowuż taki rzadki w społeczeństwie. Wiem
                jednak, że KnP jest, hm, specyficzna. I czasem lepiej olac :)

> fakt, ze zrobilyscie to dla prowokacji i jeszcze was to bawi i dziwi, ze
                > komus sie nie spodobało.

Że co? Co ja zrobiłam dla prowokacji? Teraz ja się oburzę, że coś mi
                insynuujesz :/

> nie popieram zadnej teorii spiskowej :)

A Zeussa to kto słucha :P
                Może krasnoludki :P

> aha wiec mam sie pogodzic z kazda glupia wypowiedzia, obrazajacą czyjes
                > uczucia? a moze lepiej zastanowcie sie nad tym , jakie sa konsekwencje takich
                > postow, zanim je napszecie.

A chcesz tracić nerwy na oburzanie się na połowę ludzi na forum?
                • bree31 do Kohol 11.01.06, 13:49
                  napisalas cos waznego: "Zwłaszcza że wiem, że pogląd, że
                  kobieta prowokuje do gwałtu, nie jest znowuż taki rzadki w społeczeństwie. "

własnie! i dlatego do cholery powinnismy sie starac unikac takich pogladow,
                  zeby je wyplenic. ale trudno tego wymagac od spoleczenstwa, skoro same kobiety
                  w taki sposob na ten temat zartuja. dlatego tak sie oburzam, zrozum. niby mamy
                  pretensje ze w spoleczenstwoe panuja stereotypy a same je postrzymujemy. takimi
                  glupimi zartami. po co?
                  niech sobie romantyczka bedzie prowokujaca. ale inteligentnie. bo w tej
                  wypowiedzi za grosz inteligencji nie bylo. moze i ona jest inteligentna, nie
                  wiem. ale ta wypowiedzia dala swiadectwo czemus innemu.
                  • kohol Re: do Kohol 11.01.06, 13:52
                    bree31 napisała:

> własnie! i dlatego do cholery powinnismy sie starac unikac takich pogladow,
                    > zeby je wyplenic.

Bree, nie wiem, od jak dawna korzystasz z internetu, od jak dawna udzielasz się
                    na forach, ale powiem Ci jedno - NIGDY nie spotkałam się z sytuacją, by ktoś
                    zmienił pogląd w tak poważnej sprawie dzięki dyskusji w internecie czy żeby się
                    do tego przyznał.
                    Dyskusje na forach sprzyjają raczej POLARYZACJI postaw i poglądów.

Nie ma sensu, po prostu.
                    Bywasz na FFeminizm?
                    • bree31 Re: do Kohol 11.01.06, 13:55
                      kohol napisała:

> Dyskusje na forach sprzyjają raczej POLARYZACJI postaw i poglądów.
                      >
                      > Nie ma sensu, po prostu.
                      > Bywasz na FFeminizm?
                      >

nieee..swego czasu bywałam i wpada tam tylko zgraja takich wlasnie
                      dowcipnisiow, zeby udowodnic jakie to feministki sa brzydkie, wąsate i popisac
                      wlasnie antyfeministyczne posty w stylu: ta suka mnie prowokowała. nie ma sensu.
                      • kohol Re: do Kohol 11.01.06, 13:57
                        bree31 napisała:

> nie ma sensu

Otóż to.
      • zeussss Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:29
        ona ma 2 panie, ktorych porno foty pokazywal jeden kolega na forum
        psychologia. nie ma sie co dziwic, ze jej przyklaskuja (obie stare a udaja
        nastolatki na forum)
        • kohol Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:30
          A mógłbyś to wyjaśnić jakoś? Bo nie za bardzo rozumiem. Kto ma 2 panie? Kim są
          te panie?
          • zeussss Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:37
            TWOJE TEZ BYLY, MIALAS wlosy na czarno zafarbowane, ostry make up i szkla
            kontaktowe. jedna byla przerazajaca, bylas owinieta cala w folie i podchodzila
            cie od tylu pani z wibratorem, ochyda
            • kohol Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:38
              Aaaaa! Gdzie?
              :D
              Ale jaja :)
              Masz kopie? Prześlesz? Czy wykasowałeś w poczuciu obrzydliwości?
              :D

I kto w końcu ma te dwie panie? I kim one są?
              • zeussss Re: teraz juz wszystko rozumiem 11.01.06, 13:41
                ochydne byly, a z takimi paniami to ja sie nie zadaje, wybacz
                raz, ze same klopoty, dwa obrzydzaja mnie
                • kohol FENOMENALNE! 11.01.06, 13:48
                  Czyli dowodów nie masz.
                  • zeussss Re: FENOMENALNE! 11.01.06, 13:53
                    nie mam bo wykasowalem, ale sa tacy, ktorzy maja. a na to, ze zachecasz do
                    prostytucji dowodem jest numer komputera
                    • kohol Re: FENOMENALNE! 11.01.06, 13:54
                      Numer czyjego komputera?
                      Fajnie się gada, nie?
                      :>
      • roman_tyczka dlaczego mnie ciagle obrazasz? 11.01.06, 13:41
        bree31 napisała:

> teraz juz wiem, skad niektore bywalczynie wiedza, ze tyczka

jesli zwracasz sie do mnie per tyczka to uzywaj rodzaju meskiego. a jesli
        piszesz do mnie, jak do kobiety pisz pelnym nickiem "romantyczka":)
    • oldbay Moja wina! 11.01.06, 13:26
      No tak. To ja napisałam to prowokujące stwierdzenie, że obcasy wydają mi się
      seksowne. Bo wydaje mi się że noga wygląda w nich pięknie, kobieco, obcas ją
      wysmukla, "wyzgrabnia". Ale to przeciez nie jest żadne przyzwolenie na seks.
      Ludzie, oszaleliśta?

-
      oldbay
      • bree31 Re: Moja wina! 11.01.06, 13:28
        oldbay napisała:

> No tak. To ja napisałam to prowokujące stwierdzenie, że obcasy wydają mi się
        > seksowne. Bo wydaje mi się że noga wygląda w nich pięknie, kobieco, obcas ją
        > wysmukla, "wyzgrabnia". Ale to przeciez nie jest żadne przyzwolenie na seks.
        > Ludzie, oszaleliśta?
        >
        > -
        > oldbay

ja tez bardzo lubie wysikie obcasy. nikt nie ma pretensji do ciebie ze
        napisalas taki post wiec nie wymyslaj teraz na sile. chodzi o stwierdzenie, ze
        seksowny wyglad jest usprawiedliwieniem gwałtu. tylko o to.
        • oldbay Re: Moja wina! 11.01.06, 13:34
          Wiem że nikt nie ma pretensji.
          Poza tym nie istanieje coś takiego jak przyzwolenie na gwałt. Jak jest
          przyzwolenie to nie ma gwałtu, a jak jest gwałt znaczy nie ma przyzwolenia.
          Usprawiedliwienia tez nie ma.
          -
          oldbay
          • bree31 Re: Moja wina! 11.01.06, 13:42
            oldbay napisała:

> Wiem że nikt nie ma pretensji.
            > Poza tym nie istanieje coś takiego jak przyzwolenie na gwałt. Jak jest
            > przyzwolenie to nie ma gwałtu, a jak jest gwałt znaczy nie ma przyzwolenia.
            > Usprawiedliwienia tez nie ma.
            > -
            > oldbay
            ale jak widac jest usprawiedliwienie ( i to wielkie) dla zartowania sobie z
            tego.
      • trzydziecha1 Re: Moja wina! 11.01.06, 13:28
        :))))) jeeeesu czym Ty się przejmujesz????
        • oldbay Re: Moja wina! 11.01.06, 13:31
          Nie no co wy, nie przejmuję się. Ja się wręcz uśmiecham :-)
          -
          oldbay
        • khaki3 Re: Moja wina! 11.01.06, 13:41
          Po pierwsze gdzies w srodku ktos napisal,ze dziewuchy na pol rozebrane i w
          polowie ubrane w srodku zimy sa sexowne.Tak sexownie wygladaja sine z
          zimna,sexownie cieknie im z nosa,sexownie wygladaja jak sie trzesa z zimna.Nie
          sadze,ze jest to sexowne.Rozumna kobieta ubiera sie stosownie do pory roku.

Po drugie taki sarkazm nie jest niczym zlym i niedobrym.Nikt tutaj nie nazywa
          ofiar gwaltu k... czy jeszcze gorzej.Kobiety wspolczuja drugiej jesli cos tak
          strasznego ja spotka.Pozatym nie sadze ,zeby roman_tyczka czerpala przyjemnosc
          z cierpienia drugiej osoby.W koncu to normalna osoba choc czasem
          kontrowersyjna.W prawdzie nikt nie jest na tyle zdolny,zeby domyslic sie
          ironii,sarkazmu,tonu wysmiewczego czy innych przez neta.Ale czytajac posty
          roman_tyczki przrez jakis czas mozna juz chyba "wylapac" jej sarkazm.I nikt tu
          sobie nie wysyla e-maili ze w tym i tym miejscu bedzie ironia czy sarkazm wiec
          pamietaj bo ja nie sadze tak ale wiesz...
          • bree31 Re: Moja wina! 11.01.06, 13:43
            khaki3 napisała:

Pozatym nie sadze ,zeby roman_tyczka czerpala przyjemnosc
            > z cierpienia drugiej osoby.

nigdzie nie napisałam ze czerpie przyjemnosc z cierpienia drugiej osoby. mnie
            tylko dziwi, jak mozna sobie zartowac w taki sposob na takie tematy. to
            wszystko.
            • khaki3 Re: Moja wina! 11.01.06, 13:45
              Ok dziwi Cie to.Spoko kazdy juz zrozumial.Ciebie to dziwi,innych moze nie
              dziwi.Wiec po co temat ciagnac?Ty powiedzialas co sadzisz,kazdy z nas to
              uszanowal bo to Twoje zdanie i nie musimy sie z nim zgadzac.Wiec i Ty uszanuj
              zdanie innych na dany temat.Skoncz dyskusje i poczytaj inne watki,znajdziesz
              odpowiedni dla siebie.Nie ma co tak wszystkiego brac do siebie.
      • roman_tyczka Re: Moja wina! 11.01.06, 13:51
        oldbay napisała:

> No tak. To ja napisałam to prowokujące stwierdzenie, że obcasy wydają mi się
        > seksowne. Bo wydaje mi się że noga wygląda w nich pięknie, kobieco, obcas ją
        > wysmukla, "wyzgrabnia". Ale to przeciez nie jest żadne przyzwolenie na seks.
        > Ludzie, oszaleliśta?
        >
        >\
        a bo tego seksu to juz do łobrzygania:)
    • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:34
      nie rozumiem dlaczego dla grupki kobiet z tego forum, wysmiewanie sie z rzeczy,
      ktore nie sa powodem do smiechu-ma byc zabawne dla wszystkich? skoro macie tak
      wysoki poziom IQ to powinnyscie zrozumiec, ze nie kazdego beda bawily
      stwierdzenia, ze gwalt jest kara za seksowny wyglad.
      • kohol Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:36
        Przestań już to drążyć.
        • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:45
          kohol napisała:

> Przestań już to drążyć.

odpowiadam na posty innych , tak samo jak robia to inni. rozumiem ze wszyscy
          moga pisac tylko ja nie, bo od razu drążę :)
        • roman_tyczka Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 14:05
          kohol napisała:

> Przestań już to drążyć.
          >

bo zrobisz dziurke i przebijesz dno:)
      • zeussss Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:43
        dlaczego do tej pory nie udalo sie ich za przeproszeniem wypie..c, cos
        takiego jest nie do pomyslenia
      • trzydziecha1 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:48
        wcale nie mamy wysokiego, może jest tak niski, że nas co innego śmieszy? :)))
        MOze jesteśmy "dowcipni inaczej" ? ;DDDD
        • bree31 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:52
          trzydziecha1 napisała:

nas co innego śmieszy? :)))
          > MOze jesteśmy "dowcipni inaczej" ? ;DDDD

zdecydowanie, tego nie da się ukryć.
          • trzydziecha1 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 14:01
            widzisz, jak udało nam sie wypracować porozumienie? ;PPP
    • vandikia LOL 11.01.06, 13:45
      Pomocy, pomocy dla tych, którzy żyją w wirtualnym świecie mysląc, że ktokolwiek
      pisze tu poważnie.

Pozostałym bry dzień i pa, bo pieprzy mi sie komp i tu i tam [i praca i dom],
      jakieś trojany podłapuję czy co i czeka mnie format ;(
      • bree31 Re: LOL 11.01.06, 13:51
        vandikia napisała:

> Pomocy, pomocy dla tych, którzy żyją w wirtualnym świecie mysląc, że
        ktokolwiek
        >
        > pisze tu poważnie.
        >
        > Pozostałym bry dzień i pa, bo pieprzy mi sie komp i tu i tam [i praca i dom],
        > jakieś trojany podłapuję czy co i czeka mnie format ;(
        >
        >
        >
        >
        >
        o, nastepna mądra sie znalazła. najlepiej zrobic ze mnie osobe uposledzona,
        zyjaca w wirtualnym swiecie, naiwniare ktora wierzy we wszystko co ludzie
        napiosza. tak trudno zrozumiec, ze nie o wiare tu chodzi lecz o pewne zasady.
        >
        • vandikia zasady sa po to, zeby je lamac/bt 11.01.06, 13:58

• bree31 tak mowia tylko osoby bez zasad n/t 11.01.06, 14:01
            • vandikia Re: tak mowia tylko osoby bez zasad n/t 11.01.06, 14:02
              a moze tak "piszą" ?

a ha, przejrzalam watki i dopisuje do moich poprzednich postow
              [sarkazm]
    • zeussss Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:52
      Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze takie idiotki mialy placone za tego typu
      teksty, bo ludzie nie zwracali na to uwagi, SZOK
      • kohol Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:54
        Jasne, jasne, wszystkie jesteśmy opacane za to, co piszemy, a w wolnych
        chwilach występujemy w pornolach razem z adminami.

(uwaga, uwaga, to był SARKAZM!)
        :>
        LOL
        • khaki3 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:56
          Kohol!!Mialas nic nie mowic!Pozatym nie wszystkie wystepujemy w pornolach z
          Adminkami!Wiekszosc z nas poprostu podjudza do gwaltow.Zapomnialas?

[S A R K A Z M ]
          • kohol Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 14:00
            Mów za siebie! Ja nikogo do gwałtów nie podjudzam! BRZYDZĘ SIĘ TYM!
            Co innego - do prostytucji.

(specyficzne poczucie humoru + mięciutkie poduszeczki)
            • khaki3 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 14:04
              Wiesz co najlepsza fuche mi zabierasz.Nie dosc,ze wystepujesz w filmach to
              jeszcze do prostytucji zachecasz?WSTYDZ SIE!Ale to juz!Natychmiast!Nie bedziesz
              pracowala na 3 etaty!

[ .......bu.......]
        • zeussss Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:56
          sarkazm czy specyficzne poczucie humoru?
          • kohol Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:58
            zeussss napisał:

> sarkazm czy specyficzne poczucie humoru?

Poznasz odpowiedź po numerze komputera :)
          • khaki3 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 11.01.06, 13:58
            A co za roznica?Przeciez i tak nas zaraz powyzywasz.
    • hymen Uważam, że Roman_tyczka powinna przeprosić Bree 11.01.06, 15:40
      A o dentyście jakoś zapomniałem, Romantyczko. Nie bij, wytłumacz ;))))
      • milana2 Re: Uważam, że Roman_tyczka powinna przeprosić Br 11.01.06, 16:50
        FK, to forum publiczne. Zagladam tu sporadycznie, nie znam stalych bywalcow i
        nie wiem jakie poczucie humoru maja niektorzy. Mnie wypowiedz Romantyczki
        wprawila w zazenowanie.
        Takich gosci jak ja moze byc wiecej, wiec zalozcie sobie prywatne forum,
        zamkniete dla obcych i tam dawajcie upust swojemu sarkazmowi i wyszukanemu
        poczuciu humoru.
        • roman_tyczka Re: Uważam, że Roman_tyczka powinna przeprosić Br 12.01.06, 10:15
          milana2 napisał:

> FK, to forum publiczne. Zagladam tu sporadycznie, nie znam stalych bywalcow i
          > nie wiem jakie poczucie humoru maja niektorzy. Mnie wypowiedz Romantyczki
          > wprawila w zazenowanie.
          > Takich gosci jak ja moze byc wiecej, wiec zalozcie sobie prywatne forum,
          > zamkniete dla obcych i tam dawajcie upust swojemu sarkazmowi i wyszukanemu
          > poczuciu humoru.

Pani Dobra Rada?
      • roman_tyczka Re: Uważam, że Roman_tyczka powinna przeprosić Br 12.01.06, 10:15
        hymen napisał:

> A o dentyście jakoś zapomniałem, Romantyczko. Nie bij, wytłumacz ;))))

nawet jesli nie byla nigdy zgwalcona?
        • hymen Re: Uważam, że Roman_tyczka powinna przeprosić Br 12.01.06, 10:33
          roman_tyczka napisał:

> hymen napisał:
          >
          > > A o dentyście jakoś zapomniałem, Romantyczko. Nie bij, wytłumacz ;))))
          >
          >
          > nawet jesli nie byla nigdy zgwalcona?

To tylko sarkazm.
    • kaktusik0 Re: GWAŁT KARĄ DLA NIEGRZECZNYCH KOBIET 12.01.06, 15:52
      całkowicie się zgadzam z Twoim stwierdzeniem:
      >TYLKO dewianci moga powiedziec, ze
      > ktos sie prosil o gwałt, TYLKO . Jak można napisac, ze maja gwałcic kobiety i
      > nie zezwalac na aborcje, bo same się o to prosimy?? Rozumiem, ze to taka KARA
      > za noszenie szpilek? I od kiedy to noszenie szpilek=stwierdzeniu: prosze mnie
      > zgwalcic?

dołożę jeszcze swoje 3 grosze...
      uważam że kobieta jak chce to powinna móc w samych szpilkach (albo i bez) biegać
      po ulicach i nikt nie ma prawa jej zgwałcić. Może nawet nie biegać tylko stać
      pod latarnią. To nie ma znaczenia.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka