lalca 15.01.06, 02:28 Czy to już znaczy że jestem gorsza? Mam się uwarzać, za mniej wartościową? Czy tak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
au.lait Re: Jestem łatwa 15.01.06, 02:34 Jesteś też wygadana. Na plus zaliczone Ci to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ironia222 Re: Jestem łatwa 15.01.06, 02:55 marzenie kazdego mezczyzny - latwa i wierna (czyt. latwowierna) kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
poprawnyinaczej Jestem wiec bardziej wartosciowa. 15.01.06, 14:13 ironia222 napisała: > marzenie kazdego mezczyzny - latwa i wierna (czyt. latwowierna) kobieta. I popieram w zupelnosci kolege. Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: Jestem łatwa 15.01.06, 04:53 Mysle , ze chlopaki sa gorszej jakosci jesli ich tak zmieniasz . Probuj dalej az dojdziesz do swojej drugiej polowy i stosuj antykoncepcje . Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Jestem łatwa 15.01.06, 10:32 beretzantenka napisała: > stosuj antykoncepcje . czasami jednakowoż biorąc cuś na wstrzymanie. taki rozbuchany popęd to niebezpieczny dla otoczebnia bywa Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Jestem łatwa 15.01.06, 14:44 au.lait napisała: >> taki rozbuchany popęd to niebezpieczny dla otoczebnia bywa > > O to niech sie otoczenie martwi. Poped seksualny jest onzaka, ze organizm jest zdrowy. Ciekawe skad wiesz JAK rozbuchany jest poped autorki watku, bo tego nie napisala. Pzdr, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Jestem łatwa 15.01.06, 16:34 Kociamamo, z przymrużonym okiem, z przymrużonym, tak na w pół otwartym okiem podejdź do tego, co się tu wypisuje. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Jestem łatwa 15.01.06, 10:37 lalca napisała: > Czy to już znaczy że jestem gorsza? Mam się uwarzać, za mniej wartościową? Czy > tak myślicie? Jest jakiś sensowny powód tej łatwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Jestem łatwa 15.01.06, 10:56 sereni napisała: > Jest jakiś sensowny powód tej łatwości ? właśnie! phi! przecież to całkiem łatwo taką łatwą być.. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Jestem łatwa 15.01.06, 14:48 au.lait napisała: > sereni napisała: > > > phi! przecież to całkiem łatwo taką łatwą być.. > Wcale nie jest łąto być "łatwą". Otoczenie jakos nie patrzy przyjaznym okiem, gdy kobieta ma odwage zaspokajac swoje potrzeby seksualne, do tego nie nalezac do jednego meza czy konkubenta. Jescze gorzej otoczenie toleruje, gdy kobieta nie dosc ze zaspakaja swoje potrzeby, nie przejmujac sie karcacym okiem roznych miejscowych moherowych beretow ma odwage sie przyznac do tego, ze ma swoje potrzeby seksualne, potrafi je zaspakajac, a do tego, jeszcze obalic mit, ze dla kazdej kobiety seks i milosc to jedno. Pzdr, KOciamama. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Jestem łatwa 15.01.06, 14:55 kociamama napisała: > au.lait napisała: > > > sereni napisała: > > > > > phi! przecież to całkiem łatwo taką łatwą być.. > > > > Wcale nie jest łąto być "łatwą". Otoczenie jakos nie patrzy przyjaznym okiem, > gdy kobieta ma odwage zaspokajac swoje potrzeby seksualne, do tego nie nalezac > do jednego meza czy konkubenta. Jescze gorzej otoczenie toleruje, gdy kobieta > nie dosc ze zaspakaja swoje potrzeby, nie przejmujac sie karcacym okiem roznych > > miejscowych moherowych beretow ma odwage sie przyznac do tego, ze ma swoje > potrzeby seksualne, potrafi je zaspakajac, a do tego, jeszcze obalic mit, ze > dla kazdej kobiety seks i milosc to jedno. > > Pzdr, > KOciamama. O zaraz, zaraz.Nie napisałam tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Jestem łatwa 15.01.06, 16:31 potwierdzam, Sereni prawdę mówi ona tak nie napisała ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: Jestem łatwa 15.01.06, 10:40 moje zdanie nie ma nic do tego, jak Ty się czujesz i czy Toie nie wadzi własne ostępowanie -takie pytanie sobie zadaj Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: Jestem łatwa 15.01.06, 13:11 Facet by napisał cos w stylu: zmieniam laski jak rękawiczki, a nie: jestem łatwy ;-) Coś ci chyba nie pasuje w tej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Jestem łatwa 15.01.06, 14:16 mamamonika napisała: > Facet by napisał cos w stylu: zmieniam laski jak rękawiczki, a nie: jestem > łatwy ;-) > Coś ci chyba nie pasuje w tej sytuacji... Kazdy facet jest latwy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 napewno? 15.01.06, 14:23 voker napisał: > Kazdy facet jest latwy ;-) Moze wielu, lub nawet wiekszosc. Znalam jednak tez kilku "trudnych". Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: napewno? 15.01.06, 14:27 iwona334 napisała: > Moze wielu, lub nawet wiekszosc. > Znalam jednak tez kilku "trudnych". Nawet jeśli.. ich łatwość była/jest ukryta. Jak przychodzi co do czego, a potem, jak się spodoba jeszcze.. trudność przechodzi jak ręką odjął. Nooooo... zazwyczaj.. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Jestem łatwa 15.01.06, 14:53 voker napisał: > Kazdy facet jest latwy ;-) To prawda ! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Jestem łatwa 15.01.06, 14:56 sereni napisała: > voker napisał: > > Kazdy facet jest latwy ;-) > To prawda ! :):):) z kobietami niestety jest trudniej ;( Odpowiedz Link Zgłoś
gentlemani Re: Jestem łatwa 15.01.06, 15:00 hedonista.oswiecony napisał: > z kobietami niestety jest trudniej ;( > moze dlatego ze maja wiecej do stracenia, a jedynie klopoty moga latwo zyskac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Jestem łatwa 15.01.06, 16:25 > z kobietami niestety jest trudniej ;( > > > moze dlatego ze maja wiecej do stracenia, > a jedynie klopoty moga latwo zyskac :) A co niby kobiety maja do stracenia? Co do klopotow, to sa latwe sposoby, by do nich nie dopuszczac. PZdr, KOciamama. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Jestem łatwa 15.01.06, 15:11 hedonista.oswiecony napisał: z kobietami niestety jest trudniej ;( I dlatego jest łatwiej ,że jest trudniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Jestem łatwa 15.01.06, 15:13 sereni napisała: > I dlatego jest łatwiej ,że jest trudniej ;) no, ale za to lepiej smakuje potem :) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Jestem łatwa 15.01.06, 16:33 oj, namiętność długo rozpalana tak potem grzeje, że... uoaaacchh... sprawdzone! ha, tak się wtrwałość i wytrzymałość faceta testuje fajnie się w to z wami, chłopcy, gra.. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: Jestem łatwa 15.01.06, 16:30 lalca napisała: > Czy to już znaczy że jestem gorsza? Mam się uwarzać, za mniej wartościową? Czy > tak myślicie? sama decydujesz o tym za kogo sie uwazasz i co myslisz o sobie. my ci tego nie powiemy Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: Jestem łatwa 17.01.06, 03:13 hahaaha głupole! Ale was zrobiłem. Lalca to mój nick i to były jaja! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
ironia222 Re: Jestem łatwa 17.01.06, 04:12 no to sie popisales. nie ma co. zobacz blad ortograficzny w tresci tego, do czego sie przyznales. a moze nawet go nie znajdziesz? i kto tu jest glupolem? Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: ja tez;-) 17.01.06, 11:49 Już samo użycie słowa "łatwa" jest w naszym kontekście kulturowym pejoratywne. Dlatego lepiej powiedzieć, ze się lubi seks bez ceregieli, albo po prostu nic nie mówić, bo to prywatna sprawa każdego z nas i nikomu nic do tego. Każdy niech pilnuje własnych majtek :))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka jakim cudem ten watek ma tyle wpisow? 17.01.06, 11:39 przeciez to mierna podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Jestem łatwa 17.01.06, 12:50 Alez skad. Jestes klejnotem w koronie niecnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: co sie dzieje ze nie mozna zakladac watkow?? 17.01.06, 13:26 Moze jakis filtr na bzdury zamontowali. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_zwana_sledziem Re: Jestem łatwa 17.01.06, 14:37 To, ze sie roznisz od ogolu, nie znaczy, ze jestes gorsza. Ale zastanow sie, czy warto byc latwa, czy szanujesz siebie i swoje cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 a wy sie wszyscy uparliscie na ten szacunek 17.01.06, 15:08 to ze laska idzie do od razu do lozka wcale nie znaczy ze nie szacunku do siebie, moze ona po prostu lubi sex i tyle, i wlasnie szanuje potrzeby swojego ciala Odpowiedz Link Zgłoś
rlena Re: a wy sie wszyscy uparliscie na ten szacunek 18.01.06, 00:32 Nie, jestes rozkoszna.. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: a wy sie wszyscy uparliscie na ten szacunek 18.01.06, 00:52 rlena napisała: > Nie, jestes rozkoszna.. co nie? rozwin wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
eferalgan Re: Jestem łatwa 18.01.06, 01:02 tak sobie pomyślałem,że swoją drogą to się nadaje na nowy wątek."Lubię sypiać z facetami".Z tego co wiem to nie oznacza ,że jestem łatwa.Ale na pewno był już poruszany spór pt."jak facet ma setki kobiet to jest maczo a jak kobieta to jest ku...ą.Może takie są intencje załozycielki wątku tylko się nie zwerbalizowała w odpowiedni sposób(z raczej nie zwer?napisała) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Jestem łatwa 18.01.06, 07:31 skoro takie myli po głowie ci chodzą to już się tak czujesz, a tak w ogóle moja odpowiedź brzmi: tak:) jesteś gorsza, mniej wartościowa........bleeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
przed_nami Re: Jestem łatwa 25.01.06, 15:12 A ja bym czasami chcial byc latwa i cholera nie potrafie! Jednakze walcze ze soba dzielnie... Odpowiedz Link Zgłoś