c.eastwood 24.01.06, 12:58 niestety , jak w piosence Kazika - Natalia w Brooklynie.. 90 ludzi mieszkających nie urodziło sie i nie jest związana z wawą u kobiet to niemalże każda i dziwić sie , ze na wawa chamieje ruja i poruta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_tyczka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 12:59 c.eastwood napisał: > niestety , jak w piosence Kazika - Natalia w Brooklynie.. > 90 ludzi mieszkających nie urodziło sie i nie jest związana z wawą o 90 osob robisz takie zamieszanie? to chyba caly twoj blok, nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 13:56 Odezwal sie Warszawiak z dziada pradziada! ;) Ktory oczywiscie przedstawi nam teraz publicznie swoje warszawskie drzewo genealogiczne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 13:57 i oczywiscie wszyscy wierzymy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:00 > niestety , jak w piosence Kazika - Natalia w Brooklynie.. > 90 ludzi mieszkających nie urodziło sie i nie jest związana z wawą > u kobiet to niemalże każda > i dziwić sie , ze na wawa chamieje > ruja i poruta no wypraszam sobie.Urodziłam się w W-wie, i wiele moich znajomych również. W gazecie co chyba środę jest taki dodatek ze zdjęciami dzieci urodzonymi w Warszawskich szpitalach (dodatek - stołeczny). O dziwo rodzą się też czasem dziewczynki :P A tak poważnie to rzeczywiście warszawa chamieje - szczególnie dobrze to widać w modzie i guście lansowanym kiedyś tylko przez nastolatki, teraz już również przez coraz starsze kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:33 to wiemy były już o tym wątki chyba , ze masz na myśli coś niesamowicie oryginalnego Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:03 ehhh clint, ja przeca z mazur, przyjezdna, a niese kaganek kultury miedzy takich cliciorów jak ty ;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:09 dzikoozka napisała: > ehhh clint, ja przeca z mazur, przyjezdna, a niese kaganek kultury miedzy > takich cliciorów jak ty ;PPPPPP wykazalas sie mazurska kultura na analnym, kiedy to obgadalas mnie i clinta. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:10 nie obgadałam, tylko napisałam DO WAS zebyście się zamknęli. I nie zaczynaj kłótni z łaski swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:37 dzikoozka napisała: > nie obgadałam, tylko napisałam DO WAS zebyście się zamknęli. I nie zaczynaj > kłótni z łaski swojej. dalej nie masz nic do zarzucenia swojej kulturze? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:44 Raczej nie, ale jeśli jesteś przeciwnego zdania, możemy sie wzajemnie ignorować. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: dzikoo , obgadywałaś mnie? n/t 24.01.06, 14:42 c.eastwood napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=35309067 Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: dzikoo , obgadywałaś mnie? n/t 24.01.06, 14:47 ee tam , pierdoły myslałem, że coś było na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: dzikoo , obgadywałaś mnie? n/t 24.01.06, 14:49 c.eastwood napisał: > ee tam , pierdoły > myslałem, że coś było na rzeczy no tak, porownanie do smrodu z gaci hutnika nie powinno byc dla ciebie obrazliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood [...] 24.01.06, 14:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka link 24.01.06, 14:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=35309067 jeśeli to uznasz za obgadanie, to sorry, ale to było do was. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: link 24.01.06, 14:45 dzikoozka napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=35309067 > jeśeli to uznasz za obgadanie, to sorry, ale to było do was. jednakowoz urazilas mnie porownaniem do clinta. to tak, jakbym ja porownala cie do siura. a szczegolnie wnerwila mnie twoja odpowiedz na post widokuzmarsa Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: link 24.01.06, 14:53 dzikoozka napisała: > I dlatego nie czytuję już waszych dyskusji. podobnie jak ja twoich zaklamanych postow. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: link 24.01.06, 14:54 Trzydziecha, czy Ty nie mówiłaś , ze lubisz tą kanalię? co?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: link 24.01.06, 15:02 c.eastwood napisał: > Trzydziecha, czy Ty nie mówiłaś , ze lubisz tą kanalię? co?:)))) widzisz, gdybys tak nie wierzyl we wszystko, co mowia kobiety, nie bylbys przez nie porzucany:) 30cha vel dzika co innego mowi, a potem zaprzecza temu, co wczesniej deklarowala. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: link 24.01.06, 15:03 moze jakiś przykład? Bo ja nie wiem, o co ci tak konkretnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: link 24.01.06, 15:07 dzikoozka napisała: > moze jakiś przykład? Bo ja nie wiem, o co ci tak konkretnie chodzi. dziecko drogie, ty naprawde nic nie rozumiesz? jesli ja kogos lubie, to nawet jesli nie spodoba mi sie, ze ktos z kims sie poklocil nie okazuje mu tego i nie zmieniam sie w stosunku do tej osoby. a juz na pewno nie zakladam watkow osmieszajacych te osobe i to na prywatnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: link 24.01.06, 15:10 Dzięki za ten pouczajacy, troskliwy, SZCZERZE matczyny ton. Sami sie nawzajem ośmieszacie kontynuując dziwne, niegrzeczne a czasami wulgarne dyskusje. Mój apel do WAS był pisany z troski o wasz wizerunek na forum... właśnie żebyście go sobie nie ruinowali. Dla mnie to koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: link 24.01.06, 15:02 Skoro twierdzi ze jestem zakłamana, to trudno. Sie nie powieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: link 24.01.06, 15:06 no ja tak mam że lubie jak ktoś mi dosrywa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: link 24.01.06, 15:08 dzikoozka napisała: > no ja tak mam że lubie jak ktoś mi dosrywa ;/ i wg tego oceniasz innych? to zapamietaj sobie, ze ja nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: link 24.01.06, 15:11 Staram sie być obiektywna w mojej ocenie. Nawet jak kogoś lubie, a czasami DLATEGO stać mnie na powiedzenie tej osobie co mnie razi lub rani. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: link 24.01.06, 15:03 moze byś mi odpowiedziała, a nie gadasz z tym indywiduum Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: link 24.01.06, 14:48 moim zdaniem porównanie do mnie nobilituje cie w stopniu najwyzszym jest co prawda na wyrost ale sie ciesz i nie rób z igły... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:06 c.eastwood napisał: > niestety , jak w piosence Kazika - Natalia w Brooklynie.. > 90 ludzi mieszkających nie urodziło sie i nie jest związana z wawą > u kobiet to niemalże każda > i dziwić sie , ze na wawa chamieje > ruja i poruta czyli co? tylko ludzie z warszawy sa kulturalni, z wszystkich innych miast sa chamami? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:10 starawyjadaczka napisała: > czyli co? tylko ludzie z warszawy sa kulturalni, z wszystkich innych miast sa > chamami? :)))))))) > clint nie jest zbyt skomplikowanym facetem. daruj mu wiec. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:36 dokłądnie :))))) zwłaszcza z Pragi są kurturarni :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:47 ci spoza warszawy siedzą ciągle w mieszkanaich/akademikach i mówią dziwnym językiem. w dodatku beszczelnie utrzymują, że to nasze słowa są beznadziejne :/. nie mam nic przeciw ludziom spoza warszawy tylko dlatego że nie są stąd, ale oni sa po prostu inni. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood ręka idx pogadaj w sprawie konia 24.01.06, 14:49 ty na poważnie takie pierdoły piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: ręka idx pogadaj w sprawie konia 24.01.06, 15:01 ja na serio. nie mówię przeciez o różnicach w kulturze, ale róznimy się językowo i sposobem spędzania czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: ręka idx pogadaj w sprawie konia 24.01.06, 15:04 ile ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: ręka idx pogadaj w sprawie konia 24.01.06, 15:04 a co za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: ręka idx pogadaj w sprawie konia 24.01.06, 15:04 speak.to.the.hand napisała: > ja na serio. nie mówię przeciez o różnicach w kulturze, ale róznimy się > językowo i sposobem spędzania czasu. ale od pasa w dol tez sie roznicie, prawda? slyszalam ze rodowici warszwiacy gola sobie przyrodzenia, bo chca byc bardzo modni, a ci przyjezdni jeszcze nie, bo sie wstydza. po tym m.in. mozna poznac nierodowitego warszawiaka. zupelnie jak z zydami. zdejmij spodnie, a powiem ci kim jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: ręka idx pogadaj w sprawie konia 24.01.06, 15:07 bo gadasz takie bzdury, ze sądzę ok .15-16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: ręka idx pogadaj w sprawie konia 24.01.06, 15:10 nie interesuje zalezność między pochodzeniem a fryzurą intymną. nie sypiam ze wszystkimi osobami spoza warszawy, ale pospędzać z nimi czas bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood 19 lat to sporo 24.01.06, 15:13 i dalej jesteś taka dziecinna? może zakończyłas bardzo wcześnie edukację? Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: 19 lat to sporo 24.01.06, 15:19 może i jestem dziecinna, ale mnie to nie obraża w najmnijszym stopniu. studiuję i właśnie na studiach te różnice stały się tak widoczne. bo chcesz gdzies iść ze wszystkimi po zajęciach, na piwo, do klubu, spacer, jakąś wystawę, cokolwiek. przyjdzie kilka osób, większość właśnie z warszawy. a reszta się dusi w akademikach. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: 19 lat to sporo 24.01.06, 15:20 a może nie mają kasy na tracenie jej po durnych wystawach Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: 19 lat to sporo 24.01.06, 15:23 spacer nie kosztuje. impreza często też nie. w czwartki wystawy w wielu miejscach są za darmo. brak pieniędzy nie jest więc wymówką. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: 19 lat to sporo 24.01.06, 15:25 a może jestes pretensjonalna i po prostu nudna po co tracić czas?>>.. Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: 19 lat to sporo 24.01.06, 15:34 może. z tym że z tymi bardziej otwartymi problemów nie mam. a jeśli oni uważają, ze jestem "pretensjonalna i nudna" a znają mnie tak dobrze jak ja ich, czyli wcale, to ja też mogę się do nich uprzedzić kategoryzując ludzi na tych stąd i tych z tamtąd. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: 19 lat to sporo 24.01.06, 15:35 no to podziały gotowe :) to podziel teraz na tych z wawy i z pragi Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_niezalezna Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:50 speak.to.the.hand napisała: > ci spoza warszawy siedzą ciągle w mieszkanaich/akademikach i mówią dziwnym > językiem. w dodatku beszczelnie utrzymują, że to nasze słowa są > beznadziejne :/. Prawda? Jak na przykład "beszczelnie". No co za beznadziejne słowo! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:50 albo : idiotki dwie ? prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:59 zmienna_niezalezna napisała: > speak.to.the.hand napisała: > > > ci spoza warszawy siedzą ciągle w mieszkanaich/akademikach i mówią dziwny > m > > językiem. w dodatku beszczelnie utrzymują, że to nasze słowa są > > beznadziejne :/. > Prawda? Jak na przykład "beszczelnie". No co za beznadziejne słowo! > :-) piekny przyklad niedouctwa. chyba lepiej jej idzie po angielsku, sadzac po wymyslnym loginie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 14:50 Taaaa jak wchodzę do autobusu czy tramwaju, to jestem atrakcją jak krowa z dwiema głowami...żałosne są tego rodzaju stwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Dzikoo 24.01.06, 14:52 wisi mi to i powiewa ;))) Ja od dawna mówię, ze za mężem się na prowincję z Berlina przeniosłam ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Dzikoo 24.01.06, 14:53 z jakiego berlina? z tego pod Raciążem czy koło Mławy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 15:00 dzikoozka napisała: > Taaaa jak wchodzę do autobusu czy tramwaju, to jestem atrakcją jak krowa z > dwiema głowami...żałosne są tego rodzaju stwierdzenia. z dwiema glowami to przesada. ale z dwiema osobowosciami - na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 15:05 KObieto, czy ja ciebie atakuję? CO ja takiego właściwie napisałam? Ze oidrzyca mnie od Twoich dyskusji z CE. to wszystko. Nie muszę, nie mam obowiazku akceptować ciebie z wszystkimi twoimi wadami, nawet jeśli cie lubie za twoje zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 15:06 nie lub jej jest wredna jak pies Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 15:12 Nie słucham się innych w kwestii sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 15:13 olej k_n_p ma problem z saganem Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 15:14 sam nie potrafisz, a mi to radzisz?????? Gdzie logika? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 15:16 w rozporku , jak zwykle :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 15:17 Aaaaaaaaa tam gdzie reszta szarych komórek ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 16:02 oj Kilnioch ale z Ciebie jajcarz :))) Czy Ty kiedykolwiek piszesz cos na poważnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Kobiety na traktory 25.01.06, 09:55 asiulka81 napisała: > oj Kilnioch ale z Ciebie jajcarz :))) > > Czy Ty kiedykolwiek piszesz cos na poważnie? :) > oj Asiulka, ale z ciebie naiwniaczka. czy kiedys z tego wyrosniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Jezeli rzady publiczne beda takie jak na tym 24.01.06, 16:03 forum, to wrocimy wlasnie do tego, co mielismy przez 50 lat Odpowiedz Link Zgłoś
gosianew Re: Kobiety na traktory 24.01.06, 16:52 coś mi się wydaje że ty z Płocka jesteś! co się czepiasz innych lisie farbowany :) Odpowiedz Link Zgłoś