juta87 26.01.06, 11:47 moj facet nie lubi chodzic za raczke. co ja mam zrobic? :| ma ktoras taki problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przed_nami Re: reka 26.01.06, 11:53 widze ze wiecej osob uwaza to za dobry pomysl. w kupie sila! Odpowiedz Link Zgłoś
cantaloupe Re: reka 26.01.06, 11:54 moj tez nie chcial,potem ja nie chcialam, a teraz jakos spontanicznie oboje chodzimy i nie tylko za ale i pod reke:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelita Re: reka 26.01.06, 11:54 Mój były też nie lubił. Okazało się, ze po prostu nie chciał, aby "ktoś" przypadkiem nas zobaczył.... A obecny chce i sam się domaga, nawet w sklepie - na zakupach. Uwielbiam trzymać go za łapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
przed_nami Re: reka 26.01.06, 11:57 ewelita napisała: Uwielbiam > trzymać go za łapkę. a najfajniej jak tak po tatusiowemu "ciagna" za soba- co by im sie kobieta nie zgubila... Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_joanna Re: reka 26.01.06, 18:07 Mialam i mam dokladnie tak samo!!! Moj poprzedni za nic nie chcial isc ze mna za reke, ani pod reke tym bardziej... A z obecnym czesto chodze za reke, a jak raz nam sie zdarzylo isc pod reke, to powiedzial, ze wygladamy jak maz i zona, i to jakos tak z duma to powiedzial :D Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka no wiesz?? w TAKI mróz?? :D n/t 26.01.06, 11:55 juta87 napisała: > moj facet nie lubi chodzic za raczke. co ja mam zrobic? :| ma ktoras taki probl > em? > Odpowiedz Link Zgłoś
juta87 Re: reka 26.01.06, 11:57 moze moj facet nie chche zeby nas ktos zobaczyl :/ a trzymanie sie za lapki jest takie romantyczne... ehh Odpowiedz Link Zgłoś