Gość: Młoda DOROSŁA IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 10:08 Chcę się przespać z moim chłopakiem a nie mam do tego warunków. Gdzie to zrobić? I jakie są najlepsze środki antykoncepcyjne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Co mam zrobić? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 10:25 Pytasz serio? Może pójdźcie do hotelu Pigyłki anty są najskuteczniejsze, ale nie bez wad Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Co mam zrobić? 10.11.02, 12:23 Gość portalu: Młoda DOROSŁA napisał(a): > Chcę się przespać z moim chłopakiem a nie mam do tego warunków. Gdzie to > zrobić? I jakie są najlepsze środki antykoncepcyjne? Moja kumpela praktykowala to na parapecie wc, w pewnej kawiarnii... Tak wiec, dla chcacego nic trudnego, chocby pod mostem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Co mam zrobić? IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 20:55 w budce telefonicznej kiedys widzialem damskie majteczki i kondoma wiec tam tez mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Co mam zrobić? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 07:56 skoro zadjesz takie pytania to sobie jeszcze odpusc. nie dojrzalas do tego. Odpowiedz Link Zgłoś