Gość: krecha IP: *.hwr.arizona.edu 11.11.02, 21:36 o tym co "malutka" napisala w moim watku o ryzu? czy jest w tym jakas mysl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Vika/aankaa - co myslicie... 11.11.02, 21:57 przeczytała co wyprawialiśmy w piątek w nocy do dziś nie może sobie darować, że się nie przyłączyła SAMA TEŻ NIE UMIE GOTOWAĆ RYŻU :o) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Vika/aankaa - co myslicie... 11.11.02, 22:52 aankaa napisała: > przeczytała co wyprawialiśmy w piątek w nocy > do dziś nie może sobie darować, że się nie przyłączyła > SAMA TEŻ NIE UMIE GOTOWAĆ RYŻU :o) Ja to nawet potrafie przypalic wode na herbate.Razem z czajnikiem:-)Ale sztuki kulinarnej to sie trzeba uczyc zawziecie dlugie lata.Straz pozarna juz mnie dobrze zna i sobie chwali wspolprace:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Vika/aankaa - co myslicie... 11.11.02, 22:55 tak Cię to ubodło, że zupełnie zamilkłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Vika/aankaa - co myslicie... IP: *.hwr.arizona.edu 12.11.02, 00:11 nie, nie zamilklem tylko moja osiedlowa piekarenka jes 10 km stad :((( buzka :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Vika/aankaa - co myslicie... 12.11.02, 09:03 strasznie rozległe masz to osiedle ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Vika/aankaa - co myslicie... IP: *.hwr.arizona.edu 12.11.02, 09:53 Tak. rozlegle jest moje krolestwo wspaniale i bez skaz czasu mam dosc na zakupy zakupy zajmuja czas: chlebek - tu pomidorki - tam jabluszka - siam maselko i sledziki - gdzie indziej winko - za rzeka pifko - jeszcze dalej co ja jeszcze jem? aha: ryz - za siedmioma ulicami ribka - za siedmioma latarniami kafka - z internetu Odpowiedz Link Zgłoś