melinek 13.11.02, 12:56 Wiem, ze moze tez unieszczesliwic, ale wole bysmy sie skupili na pozytywnych aspektach tego medium. Jakie sa wasze doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smilki Re: Internet uszczesliwia? 13.11.02, 14:48 mi zawsze poprawia humor, gdy mam kiepski i wejde sobie na net od razu lepiej sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Internet uszczesliwia? IP: proxy / 212.160.165.* 13.11.02, 14:55 To widze, ze portale informacyjne omijasz z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bączek Re: Internet uszczesliwia? IP: *.crowley.pl 13.11.02, 15:31 A ja na necie poznałem moją żonę i jestem najszczęśliwszy na świecie, bo ona była z drugiego końca Polski, a poza tym jest piękną i mądrą dziewczyną, która w "normalnych" oklicznościach prawdopodobnie nie chciałaby spojrzeć na takiego leszcza jak ja. A w necie najpierw się poznaliśmy wirtualnie, nasze charaktery, marzenia i pragnienia, więc kiedy sie spotkaliśmy to było już tak, jakbyśmy się znali od piaskownicy - jesteśmy teraz małżeństwem, a ja traktuję decyzję o założeniu stałego łącza internetowego jako najlepszą inwestycje w moim życiu. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanma Re: Internet uszczesliwia? 13.11.02, 16:18 To ja podobnie, ale nie aż tak daleko. Poznałam swojego chłopaka przez internet, rozmawialiśmy, a potem okazało się, że on mieszka na moim podwórku w bloku naprzeciw... I najzabawniejsze jest to, że nigdy wcześniej go nie widziałam! A teraz jestem naprawdę bardzo szczęśliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Internet uszczesliwia? 13.11.02, 16:52 Gość portalu: grogreg napisał(a): > To widze, ze portale informacyjne omijasz z daleka. Nie skądże, najlepsze informacje znajduje na forum humorum. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Internet uszczesliwia? 13.11.02, 21:25 OCZYWISCIE!!!!!!!!!!:-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Internet uszczesliwia? 13.11.02, 22:46 Najbardziej uszczesliwia providerow:) A na powaznie: roznie z tym bywa, dobrze wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Internet uszczesliwia? 13.11.02, 22:48 liloom napisała: > Najbardziej uszczesliwia providerow:) > A na powaznie: roznie z tym bywa, dobrze wiesz:) Bosze...nie zniechecaj mlodziezy.niech tez ma cos niecos z zycia:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś