10.02.06, 08:48
taka przyjaźń na którą nie można liczyć w najtrudnijszej chwili! taka co niby
prawdziwa a kiedy potrzebna - nie ma jej! bo duma, bo złość, bo niewiadomo co!
yhhhhhhhh!
bo przyjaźń męsko-damska to chyba jednak nie istnieje!:(
Obserwuj wątek
    • maretina Re: do du.py! 10.02.06, 09:23
      jestem_w_norze_swojej napisała:

> taka przyjaźń na którą nie można liczyć w najtrudnijszej chwili! taka co niby
      > prawdziwa a kiedy potrzebna - nie ma jej! bo duma, bo złość, bo niewiadomo co!
      > yhhhhhhhh!
      > bo przyjaźń męsko-damska to chyba jednak nie istnieje!:(

istnieje:)
      po sexie... jak sie strony dogadaja
      przed sexem, jak po sexie udaja, ze nie maja czasu na dawne zwyczaje, spotkania
      jak ktoras ze sron dla drugiej jest aseksualna
      jak jedna ze stron jest homo:)
      • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 09:38
        hm.
        1.odpada
        2.odpada
        3.odpada!
        4.odpada

hm:)
        • maretina Re: do du.py! 10.02.06, 09:39

> hm.
          > 1.odpada
          > 2.odpada
          > 3.odpada!
          > 4.odpada
          >
          > hm:)

to znaczy ze albo Ty albo on jest stary albo ktos jest slepy lub julawy:)
          jesli nie... wyrko predzej czy pozniej:)
          • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 09:42
            brrrr:)
            to nie tak astraszna perspektywa:)
            ale niestety niemożliwa ze względu na fakt posiadania innych "przydatków" w
            domu:)
            a tak poważnie to ... szkoda, bo przyjaźń była ważna:(
            • maretina Re: do du.py! 10.02.06, 09:45
              az tak zawiodl? przyjacielowi wiele sie wybacza. on ma prawo do bledow...:)
              • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 09:47
                maretina napisała:

> az tak zawiodl? przyjacielowi wiele sie wybacza. on ma prawo do bledow...:)

Zalezy czy druga strona tez to uwaza za blad (nie wnikam co sie stalo, bo
                autorka nie chciala mi powiedziec).
                • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 09:49
                  Zeusie, widzisz, bo to jest taki gatunek, u którego duma rozwinęła się
                  nadzywczaj silnie:) kiedy coś nie pasuje zamyka swoją skorupę tak szczelnie że
                  długo się trzeba dobijać żeby otworzył...:)
                  • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 09:50
                    Widocznie mial powody, nic sie nie dzieje bez przyczyny
                    • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 09:55
                      miał Zeusie, bardzo ważne. mieliśmy oboje i doskonale to rozumieliśmy. ale
                      przyjaźń powinna dać temu radę...?
                      • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 09:57

> miał Zeusie, bardzo ważne. mieliśmy oboje i doskonale to rozumieliśmy. ale
                        > przyjaźń powinna dać temu radę...?

Jak sie naduzyje cudzego zaufania na przyklad w sposob znaczacy, to jest po
                        przyjazni. Szczerze mowiac nie jest to przyjazn:)
                        • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:01
                          to nie tak. nie chodzi o nadużycie zaufania, a przynajmniej nie w sensie, jaki
                          masz na myśli zapewne. chodzi o problem, który spotyka nas oboje a my juz nie
                          mamy siły...:( i nie wiem, czy dlatego, że naprawde jest trudno czy dlatego, że
                          to nie było to...:(
                          • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:02
                            Skad wiesz co ja mam na mysli?:)
                            • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:03
                              oj, no tak myślę sobie noooo:)
                              • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:04
                                Nadinterpretacja czy jasnowidztwo?:)
                                • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:06
                                  ooo, zaraz tak daleko posunięte wnioski:)
                                  ani jedno ani drugie:)

• 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:07
                                    Kosza dostalas?
                                    • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:11
                                      eeeej, my tu o przyjaźni rozmawiamy!:)
                                      • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:12
                                        Maretina pisala o lozku, ja spytalem o kosza:)
                                        • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:18
                                          nieeee, nie to.
                                          po prostu zastanawiam się, czy rzeczywiście bez łóżka to może się udać...?
                                          • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:20

> nieeee, nie to.
                                            > po prostu zastanawiam się, czy rzeczywiście bez łóżka to może się udać...?

A co, wiesz, ze do lozka nie ma szans?
                                            • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:22
                                              są. możliwość w każdej chwili. ale mamy swoje zobowiązania. i żadne z nas nie
                                              potrafi ich na całe szczęście złamać.
                                              • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:23
                                                Nie ma to jak lojalnosc:)
                                                • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:25
                                                  na pewnym etapie związku to powinno być raczej normalne:)

• 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:26
                                                    To chodzilo ci o przyjaz czy o zwiazek, bo cos krecisz:)
                                                  • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:28
                                                    o przyjaźń. ale każde z nas ma swoje połowy. i jakoś nie wiemy czy jest sens,
                                                    chociaż każde z nas potrzebuje się wygadać, zadzwonić, pożalić, wypić kawę.
                                                    i tak jakoś wyszło, że oboje nie mieliśmy już nerwów i... poszło!:)
                                                  • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:30

> o przyjaźń. ale każde z nas ma swoje połowy. i jakoś nie wiemy czy jest sens,
                                                    > chociaż każde z nas potrzebuje się wygadać, zadzwonić, pożalić, wypić kawę.
                                                    > i tak jakoś wyszło, że oboje nie mieliśmy już nerwów i... poszło!:)

Musialas byc wyjatkowo upierdliwa:)
                                                  • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:31
                                                    obrażasz mnie czy tak mi się tylko zdaje?:)
                                                  • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:35

> obrażasz mnie czy tak mi się tylko zdaje?:)

Nie obrazam, tylko wnioskuje:)
                                                  • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:36
                                                    a to przepraszam, nie odczułam różnicy...:)
                                                  • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:37
                                                    nie mniej jednak, skąd ten wniosek?
                                                  • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:40

> nie mniej jednak, skąd ten wniosek?

Na podstawie dyskusji oczywiscie:)
                                                  • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:41
                                                    aaaa, szuka rowiązań znaczy się upierdliwa...:) rozumiem, rozumiem:)
                                                  • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:42

> aaaa, szuka rowiązań znaczy się upierdliwa...:) rozumiem, rozumiem:)

Niewlasciwy wniosek, ale juz mi sie nie chce:)
                                                  • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:44
                                                    jasne jasne:)
                                                  • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:29
                                                    matko boska, no jak już ma człowiek jakiegoś Ktosia na stałe co w każdym
                                                    przypdaku podejrzewają go o kręcenie:)
                                                  • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 10:31

> matko boska, no jak już ma człowiek jakiegoś Ktosia na stałe co w każdym
                                                    > przypdaku podejrzewają go o kręcenie:)

Mylisz sie, nie w kazdym:)
              • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 09:47
                otóż to... ile razy można łapę wyciągać? za którymś razem chyba chciałoby się,
                żeby to do niego wyciągnięto, chociaż niby nie ważne.
                i to dręczące pytanie... czy to aby była przyjaźń na pewno...?
                • maretina Re: do du.py! 10.02.06, 09:49
                  nie pukaj. sam wyjdzie.
                  • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 09:52
                    wiem. i zamierzam czekać.
              • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 10:03
                BTW - Kajtuś jest boski!!!:)
    • kaktusik0 Re: do du.py! 10.02.06, 09:32
      > bo przyjaźń męsko-damska to chyba jednak nie istnieje!:(

istnieje :) wiem to z doświadczenia :))
      • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 09:36
        też tak uparcie twierdziłam, aż do teraz:(

no cóż:) nie każdemu dane:)
        • kaktusik0 Re: do du.py! 10.02.06, 11:14
          u mnie był moment "kryzysu". Powiedział mi że za bardzo mnie zaczął lubić :(.
          Poczułam się jakby ktoś mnie w buzię piąchą strzelił. No ale on już sobie
          wszystko poukładał, ja jestem troszkę ostrożniejsza, ale wszystko jest OK. Mam
          nadzieję że tak pozostanie. :)
          • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 11:25
            zakładam, że udaje, że poukładał, żebyś nie odeszła...:(
            • kaktusik0 Re: do du.py! 10.02.06, 12:18
              > zakładam, że udaje, że poukładał, żebyś nie odeszła...:(

nie, sądzę że nie. Ma kogoś kogo bardzo kocha. Ja zresztą też. Wiem, że
              poświęcił by wszystko żeby swojej Ukochanej nie stracić - również mnie - i
              bardzo się z tego cieszę, bo umarłabym chyba gdybym wiedziała że przeze mnie
              rozpadł się jego związek.
              • jestem_w_norze_swojej Re: do du.py! 10.02.06, 12:39
                oby było jak mówisz.
    • 1zeus1 Re: do du.py! 10.02.06, 09:38
      Co sie stalo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka