didi66 10.02.06, 18:15 Chce byc stewardessa LOTu. Czy moglby mi ktos doradzic jak to zrobic? Gdzie pojsc? Na czym polegaja eliminacje i jakie warunki musza byc spelnione. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 18:16 a jakbyś skorzystała z wyszukiwarki, to by się coś stało? Odpowiedz Link Zgłoś
didi66 Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 18:19 W takim razie po kiego gwinta jest forum? Chyba zeby sobie pomagac i doradzac by zycie bylo latwiejsze. O to przecie chodzi. Jesli ktos moglby cos doradzic, bylabym bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
bree31 Re: to nie forum praca 10.02.06, 21:22 alpepe napisał: > moderatorki przeniosą wątek jakoś do tej pory nie przeniosły, cos jak zwykle na wyrost sa te twoje oskarżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to nie forum praca 10.02.06, 21:27 jakie oskarżenia bree??? Chyba mnie z kimś mylisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
bree31 Re: to nie forum praca 10.02.06, 21:31 alpepe napisał: > jakie oskarżenia bree??? Chyba mnie z kimś mylisz??? nie, nie myle. zastanów sie, to może sie domyslisz. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to nie forum praca 10.02.06, 21:36 no, nie a ja cię broniłam przed messja, która twierdziła, że jesteś khaki. Ironia losu. Nieważne, żałuję, że myślałam, że trzymasz poziom bree31. Nie sil się na odpowiedź, na mnie już wrażenia nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
bree31 Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 21:23 alpepe napisał: > a jakbyś skorzystała z wyszukiwarki, to by się coś stało? skąd w Tobie ta agresja? zaraziłaś sie od messji? Odpowiedz Link Zgłoś
bree31 Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 21:24 bree31 napisała: > alpepe napisał: > > > a jakbyś skorzystała z wyszukiwarki, to by się coś stało? > > skąd w Tobie ta agresja? zaraziłaś sie od messji? Kto z kim przestaje, taki sie staje. Prawda stara jak świat. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 18:19 >Trzeba miec pewne predyspozycje mentalne do wykonywania tego zawodu:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 18:28 W pewnym sensie sama sobie odpowiedziałaś. Informacje na temat wymagań byłyby tu: www.lot.com/lot2/Portal/PL/aspx/415.aspx - gdyby nie to, że LOT najwyraźniej nie prowadzi teraz rekrutacji na stanowisko, jak to się ładnie nazywa, personelu pokładowego. A w sprawie obrażania się na ludzi, którzy odsyłają do wyszukiwarki, polecam kolejny link - forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
didi66 Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 18:47 Alez ja sie nie obrazam. Bron Boze... Myslalam, ze moge zaoszczedzic sobie mozolnego wertowania w sieci, posilkujac sie czyjas wskazowka czy porada:) Ale widze, ze chyba nikt sie nie orientuje..:( Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 18:52 No to chyba inne forum trzeba wybrać - tym bardziej, że jedyny przedstawiciel tego zawodu, jakiego znam, jest facetem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 19:32 pod warunkiem ze 66 to twój rocznik. w locie zawsze stare i brzydkie stewardesy były Odpowiedz Link Zgłoś
livian Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 21:06 Widok - 40 lat to stara kobieta juz jest? I brzydka obowiazkowo, prawda? Sam zawsze będziesz piekny i młody, a świat jest przeznaczony dla 18 - latek z wymiarami 60/90/60. Zawsze Cię lubiłam ale teraz przestałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
livian Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 21:32 No sam chyba rozumiesz, że Twoje nieskomplikowane rozumowanie : rocznik 66 = stara i brzydka, mogło kogoś dotkąć osobiście, że tak powiem. Więcej delikatności by się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Stewardessa LOTu 10.02.06, 22:11 1 jako człowiek kulturalny i wyjątkowo dobrze ułożony, spokojny i wychowany, odpowiem tylko że chcialem zakpić z LOT-u, ktory oprócz BA mial zawsze najbrzydsze i dosyć posunięte wiekowo stewardessy. 2. może być młoda 40tka i stara 30ka. 3. O urodzie nie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś