Dodaj do ulubionych

Kobieta z papierosem.

IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 13:01
Uwazam , ze kobieta z papierosem wyglada fajnie.Dodoaje jej to uroku.Widok
palacej dziewczyny podoba mi sie wizualnie, nawet zaciaganie sie i wydychanie
dymu przez kobiety wyglada tak niewinnie.Wiem , ze wiekszosc z Was sie ze mna
nie zgodzi, ale , kazdy ma jakies tam dziwactwa urojone w mozgu.Pzdr
Obserwuj wątek
    • fe_male Re: Kobieta z papierosem. 21.11.02, 13:03
      Gość portalu: UrNammu napisał(a):

> Uwazam , ze kobieta z papierosem wyglada fajnie.Dodoaje jej to uroku.Widok
      > palacej dziewczyny podoba mi sie wizualnie, nawet zaciaganie sie i wydychanie
      > dymu przez kobiety wyglada tak niewinnie.Wiem , ze wiekszosc z Was sie ze mna
      > nie zgodzi, ale , kazdy ma jakies tam dziwactwa urojone w mozgu.Pzdr

A jak wygląda zaciąganie się i wydychanie dymu przez mężczyzn?
      • Gość: UrNammu Re: Kobieta z papierosem. IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 13:05
        Chamsko, Wy to robicie z gracja.
        • fe_male Re: Kobieta z papierosem. 21.11.02, 13:33

> Chamsko, Wy to robicie z gracja.

Gracja jest cechą bardziej kobiecą niż męską, więc to naturalne.

A wystudiować czy tam wystylizować można każdą czynność - nawet obieranie
          ziemniaków może stać się rytuałem. Tylko po co?

Co do palenia, może sama czynność niesie ze sobą jakieś walory estetyczne, ale
          (i tu nie myliłeś się)nie poprę Cię. O ile patrzenie za specjalnie mnie nie
          rusza o tyle, bezpośredni kontakt z osobą "spożywającą" wyroby tytoniowe jest
          dla mnie raczej niemiły i bardzo mnie stresuje.

papierochy fuj!

fe_Pa.

PS Czy żucie gumy przez kobietę też jest "niewinne" i niesie ze sobą wrażenia
          artystyczne?
    • pajdeczka Re: Kobieta z papierosem. 21.11.02, 13:21

Jeśli jesteś mężczyzną to Twój zachwyt jest jak najbardziej uzasadniony.
      Zapewne wygląd papierosa kojarzy Ci się z fallusem.
      Osobiście jestem wrogiem papierosów w czyichkolwiek ustach.
      • Gość: UrNammu Re: Kobieta z papierosem. IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 13:28
        pajdeczka napisał:

> Gość portalu: UrNammu napisał(a):
        >
        > > Uwazam , ze kobieta z papierosem wyglada fajnie.Dodoaje jej to uroku.Widok
        >
        > > palacej dziewczyny podoba mi sie wizualnie, nawet zaciaganie sie i wydycha
        > nie
        > > dymu przez kobiety wyglada tak niewinnie.Wiem , ze wiekszosc z Was sie ze
        > mna
        > > nie zgodzi, ale , kazdy ma jakies tam dziwactwa urojone w mozgu.Pzdr
        >
        > Jeśli jesteś mężczyzną to Twój zachwyt jest jak najbardziej uzasadniony.
        > Zapewne wygląd papierosa kojarzy Ci się z fallusem.
        > Osobiście jestem wrogiem papierosów w czyichkolwiek ustach.
        >
        Wiesz pajda, nawet bym na to nie wpadl , ze papieros moze sie kojarzyc z
        fiutem. Moze do tej pory mialas do czynienia z fallusami optycznie zblizonymi
        do fajki.Wspolczuje.
        • pajdeczka A ja na to : ha, ha! 21.11.02, 13:31

> pajdeczka napisał:
          >
          > > Gość portalu: UrNammu napisał(a):
          > >
          > > > Uwazam , ze kobieta z papierosem wyglada fajnie.Dodoaje jej to uroku.
          > Widok
          > >
          > > > palacej dziewczyny podoba mi sie wizualnie, nawet zaciaganie sie i wy
          > dycha
          > > nie
          > > > dymu przez kobiety wyglada tak niewinnie.Wiem , ze wiekszosc z Was si
          > e ze
          > > mna
          > > > nie zgodzi, ale , kazdy ma jakies tam dziwactwa urojone w mozgu.Pzdr
          > >
          > > Jeśli jesteś mężczyzną to Twój zachwyt jest jak najbardziej uzasadniony.
          > > Zapewne wygląd papierosa kojarzy Ci się z fallusem.
          > > Osobiście jestem wrogiem papierosów w czyichkolwiek ustach.
          > >
          > Wiesz pajda, nawet bym na to nie wpadl , ze papieros moze sie kojarzyc z
          > fiutem. Moze do tej pory mialas do czynienia z fallusami optycznie zblizonymi
          > do fajki.Wspolczuje.

A po co zaraz ta złośliwość? Czyżby nie miał kto ci opróżnić zbiorniczków i tak
          eksplodujesz? Nie znasz starej prawdy: nie ważne czy duży czy mały byle sprytny?
          • Gość: UrNammu Re: A ja na to : ...... IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 13:38
            pajdeczka napisał:

> Gość portalu: UrNammu napisał(a):
            >
            > > pajdeczka napisał:
            > >
            > > > Gość portalu: UrNammu napisał(a):
            > > >
            > > > > Uwazam , ze kobieta z papierosem wyglada fajnie.Dodoaje jej to u
            > roku.
            > > Widok
            > > >
            > > > > palacej dziewczyny podoba mi sie wizualnie, nawet zaciaganie sie
            > i wy
            > > dycha
            > > > nie
            > > > > dymu przez kobiety wyglada tak niewinnie.Wiem , ze wiekszosc z W
            > as si
            > > e ze
            > > > mna
            > > > > nie zgodzi, ale , kazdy ma jakies tam dziwactwa urojone w mozgu.
            > Pzdr
            > > >
            > > > Jeśli jesteś mężczyzną to Twój zachwyt jest jak najbardziej uzasadnio
            > ny.
            > > > Zapewne wygląd papierosa kojarzy Ci się z fallusem.
            > > > Osobiście jestem wrogiem papierosów w czyichkolwiek ustach.
            > > >
            > > Wiesz pajda, nawet bym na to nie wpadl , ze papieros moze sie kojarzyc z
            > > fiutem. Moze do tej pory mialas do czynienia z fallusami optycznie zblizon
            > ymi
            > > do fajki.Wspolczuje.
            >
            > A po co zaraz ta złośliwość? Czyżby nie miał kto ci opróżnić zbiorniczków i
            tak
            >
            > eksplodujesz? Nie znasz starej prawdy: nie ważne czy duży czy mały byle
            sprytny
            > ?
            Nie bede sie z Toba sprzeczal , po prostu dla mnie jestes inteligentnym
            prymitywem i tyle......
            • pajdeczka Re: A ja na to : ...... 21.11.02, 13:42
              A wiesz kto to taki: inteligentny cham?

> pajdeczka napisał:
              >
              > > Gość portalu: UrNammu napisał(a):
              > >
              > > > pajdeczka napisał:
              > > >
              > > > > Gość portalu: UrNammu napisał(a):
              > > > >
              > > > > > Uwazam , ze kobieta z papierosem wyglada fajnie.Dodoaje jej
              > to u
              > > roku.
              > > > Widok
              > > > >
              > > > > > palacej dziewczyny podoba mi sie wizualnie, nawet zaciagani
              > e sie
              > > i wy
              > > > dycha
              > > > > nie
              > > > > > dymu przez kobiety wyglada tak niewinnie.Wiem , ze wiekszos
              > c z W
              > > as si
              > > > e ze
              > > > > mna
              > > > > > nie zgodzi, ale , kazdy ma jakies tam dziwactwa urojone w m
              > ozgu.
              > > Pzdr
              > > > >
              > > > > Jeśli jesteś mężczyzną to Twój zachwyt jest jak najbardziej uzas
              > adnio
              > > ny.
              > > > > Zapewne wygląd papierosa kojarzy Ci się z fallusem.
              > > > > Osobiście jestem wrogiem papierosów w czyichkolwiek ustach.
              > > > >
              > > > Wiesz pajda, nawet bym na to nie wpadl , ze papieros moze sie kojarz
              > yc z
              > > > fiutem. Moze do tej pory mialas do czynienia z fallusami optycznie zb
              > lizon
              > > ymi
              > > > do fajki.Wspolczuje.
              > >
              > > A po co zaraz ta złośliwość? Czyżby nie miał kto ci opróżnić zbiorniczków
              > i
              > tak
              > >
              > > eksplodujesz? Nie znasz starej prawdy: nie ważne czy duży czy mały byle
              > sprytny
              > > ?
              > Nie bede sie z Toba sprzeczal , po prostu dla mnie jestes inteligentnym
              > prymitywem i tyle......
    • Gość: grogreg Re: Kobieta z papierosem. IP: proxy / 212.160.165.* 21.11.02, 13:27
      Palaca kobieta jest asaksualna. Przynajmnie dla mnie.
      • Gość: Gucwa Re: Kobieta z papierosem. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.11.02, 13:30
        bleeeeeee paląca kobieta wyglada fatalnie, nie mówiąc o tym że po prostu
        śmierdzi, śmierdzi cała, zarówno ubranie, bielizna, jak i skóra, nie mówiąc o
        obrzydliwym smaku cipeczki....
        • pajdeczka Re: Kobieta z papierosem. 21.11.02, 13:33
          Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> bleeeeeee paląca kobieta wyglada fatalnie, nie mówiąc o tym że po prostu
          > śmierdzi, śmierdzi cała, zarówno ubranie, bielizna, jak i skóra, nie mówiąc o
          > obrzydliwym smaku cipeczki....

Ale palący facet też śmierdzi niepalącj kobiecie, nie mówiąc o smaku ptasiora.
          • Gość: Gucwa Re: Kobieta z papierosem. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.11.02, 15:43
            pajdeczka napisał:

> Gość portalu: Gucwa napisał(a):
            >
            > > bleeeeeee paląca kobieta wyglada fatalnie, nie mówiąc o tym że po prostu
            > > śmierdzi, śmierdzi cała, zarówno ubranie, bielizna, jak i skóra, nie mówią
            > c o
            > > obrzydliwym smaku cipeczki....
            >
            >
            > Ale palący facet też śmierdzi niepalącj kobiecie, nie mówiąc o smaku ptasiora.

Ależ Pajdeczko!!!! Ja fajek w ogóle nie tykam (nio czasami cygarko po cmokam
            sobie), i pachnący jestem, łącznie z ptasiorem, co ja mówię z
            ptaszyskiem. :))))))
            • pajdeczka Gucwuś 21.11.02, 15:47
              Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> pajdeczka napisał:
              >
              > > Gość portalu: Gucwa napisał(a):
              > >
              > > > bleeeeeee paląca kobieta wyglada fatalnie, nie mówiąc o tym że po pro
              > stu
              > > > śmierdzi, śmierdzi cała, zarówno ubranie, bielizna, jak i skóra, nie
              > mówią
              > > c o
              > > > obrzydliwym smaku cipeczki....
              > >
              > >
              > > Ale palący facet też śmierdzi niepalącj kobiecie, nie mówiąc o smaku ptasi
              > ora.
              >
              > Ależ Pajdeczko!!!! Ja fajek w ogóle nie tykam (nio czasami cygarko po cmokam
              > sobie), i pachnący jestem, łącznie z ptasiorem, co ja mówię z
              > ptaszyskiem. :))))))

Nieprzywoicie głośno się zaśmiałam. Czy to jest autoreklama? Może to samo
              napisz do Violi, najlepiej podaj , jak ona, dokładne wymiary.
              Czyli ptasior pachnie amforą?
              • Gość: Gucwa Pajdeczko IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.11.02, 16:05
                teraz z kolei ja na koniec dnia prychnąłem śmiechem, aż na mnie isę popatrzono
                dziwnie w pokoju :)))))))
                poza tym amfora skojarzyła mi się z kamforą....

Pozdrawiam.
                • pajdeczka Gucwusiu! 22.11.02, 15:28
                  Jak mówią lepiej późno niż wcale. Dopiero teraz znalazłam Twój post.
                  A mnie się popieprzyło w głowie i cygaro pomyliłam z fajką. Wiem, że najlepszy
                  tytoń do fajki to amfora, stąd skojarzenie. Jak zwał tak zwał, wiadomo czym to
                  pachnie:)))))

Gość portalu: Gucwa napisał:

> teraz z kolei ja na koniec dnia prychnąłem śmiechem, aż na mnie isę
                  popatrzono
                  > dziwnie w pokoju :)))))))
                  > poza tym amfora skojarzyła mi się z kamforą....
                  >
                  > Pozdrawiam.
      • pajdeczka Re: Kobieta z papierosem. 21.11.02, 13:32
        Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Palaca kobieta jest asaksualna. Przynajmnie dla mnie.

Ja nie palę Gredziu!!!!
        • Gość: grogreg Re: Kobieta z papierosem. IP: proxy / 212.160.165.* 21.11.02, 13:52
          No mysle!
    • Gość: KR$ Re: Kobieta z papierosem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 19:31
      Palaca kobieta to rzyg - totalna i natychmiastowa dyskwalifikacja. Nie ma w
      paleniu nic zwiazanego z byciem sexy - tak samo sexowny jest niemyjacy sie
      facet z serkiem za napletkiem... Nic tylko smrod, zmeczona cera i zazolcone
      bialka oczu...
    • Gość: Piotr Kociszewski Papieros podczas seksu IP: *.chello.pl 22.11.02, 16:05
      Gość portalu: UrNammu napisał:

Ja tam nie mam nic do palących kobiet.
      W szkole miałem taką fajną koleżankę, która zaciągała mnie do toalety i
      powiedziała, że mam czas na zerżnięcie jej, gdy ona wypali całego papierosa.
      No i braliśmy się do roboty. Muszę przyznać, że zazwyczaj za szybko kończyła
      palić...
      • Gość: Gucwa Re: Papieros podczas seksu IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 22.11.02, 16:22
        Gość portalu: Piotr Kociszewski napisał:

> Gość portalu: UrNammu napisał:
        >
        > > Uwazam , ze kobieta z papierosem wyglada fajnie.Dodoaje jej to uroku.Widok
        >
        > > palacej dziewczyny podoba mi sie wizualnie, nawet zaciaganie sie i wydycha
        > nie
        > > dymu przez kobiety wyglada tak niewinnie.Wiem , ze wiekszosc z Was sie ze
        > mna
        > > nie zgodzi, ale , kazdy ma jakies tam dziwactwa urojone w mozgu.Pzdr
        >
        > Ja tam nie mam nic do palących kobiet.
        > W szkole miałem taką fajną koleżankę, która zaciągała mnie do toalety i
        > powiedziała, że mam czas na zerżnięcie jej, gdy ona wypali całego papierosa.
        > No i braliśmy się do roboty. Muszę przyznać, że zazwyczaj za szybko kończyła
        > palić...

czyżbyś był długodystansowcem????????? to co napisałeś zabrzmiało jak
        autoreklama....
        • Gość: Piotr Kociszewski Re: Papieros podczas seksu IP: *.chello.pl 22.11.02, 16:24

> czyżbyś był długodystansowcem????????? to co napisałeś zabrzmiało jak
          > autoreklama....

A co - autoreklama też jest ważna.
          Ale przynajmniej miło wspominam szkołę. :-)
          • Gość: Gucwa Re: Papieros podczas seksu IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 22.11.02, 16:28
            no tak...ta rozkosz w kiblu zalatującym uryną......
            • Gość: Piotr Kociszewski Re: Papieros podczas seksu IP: *.chello.pl 22.11.02, 16:30

> no tak...ta rozkosz w kiblu zalatującym uryną......

Mi tam się podobało.
              Zresztą bardziej czułem dym z papierosa niż zapach uryny.
              No i w ogóle byłem zajęty, co nie? :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka