Dodaj do ulubionych

wodka flirt

IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.09.08, 17:22
mam pytanie to tych co byli w bulgarii i pili wodke flirt. wiecie czy moze w polsce jest ona dostepna ?? a jesli nie to jaka wodka smakuje tak jak ona ?? to znaczy chodzi mi o ta jabkowa. bo pilam jak bylam w zlotych piaskach i bardzo mi posmakowala i bym sie jeszcze raz jej napila :)
pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: D_DIESEL Re: wodka flirt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.08, 09:04
      Też piliśmy tą wódkę, ale w POLSCE jej nie dostaniesz. Chętnie załatwiłbym sobie
      jakiegoś dostawcę tego trunku, bo w hurtowni kupowaliśmy 1 litr za 10 lewa :)
      Wypas gorzałeczka :D
      • Gość: maudy Re: wodka flirt IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.09.08, 23:24
        nio wlasnie szkoda ze nie da rady jej zalatwic :( bo ja tam ogolnie mam uraz do wodki ale jak ta vodeczke sie ze spraitem wymieszalo to miodzio :D dlatego szukam chociaz czegos podobnego do niej ...
        • buterfly5 Re: wodka flirt 29.10.08, 22:28
          Może spróbuj tego:
          www.allegro.pl/item460164176_wodka_zaprawa_do_alkoholu_jablkowa.html#gallery
          lub wódki Premium apple, osobiście nie piłam, ale może akurat Ci
          podejdzie:-)
          A flirty jabłkowe mam jeszcze w barku:-)
    • mc_pele Re: wodka flirt 05.11.08, 19:33
      Heh, jeden z forumowiczów jakiś czas temu opisywał swój powrót do domu autokarem
      wynajętym przez jedno z biur podróży - wszystkie schowki w nim zapchane były
      flaszkami flirta szmuglowanymi przez kierowców - jechały do Polski więc bardzo
      możliwe że gdzieś na bazarku w jednym z miast naszego pięknego kraju są dostępne :)
      • Gość: ychupychu Re: wodka flirt IP: *.lublin.mm.pl 19.02.15, 23:27
        W Warszawie slyszalem mozna dostac w jakimś monopolowym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka