viola2 21.11.02, 14:36 przykleic na czoło "ROZWÓDKA Z DZIECKIEM" .... a,i na tyłek chyba też ****************************************** nie zwracajcie na mnie uwagi, tak sobie głosno piszu piszu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: chyba se kur*** powinnam... 21.11.02, 14:46 A czym się różni tyłek rozwódki od tyłka mężatki? Niczym! Nie przesadzaj. Ciesz się, że masz chociaż dziecko i masz je za co utrzymać. Jak będziesz tak przeżywała swoją sytuację to odbije się to na dziecku. Po co dziecku sfrustrowana matka? Tak Ci się ułożyło i trudno. Nie Tobie pierwszej i nie ostatniej. Ile kobiet siedzi teraz przed komputerami w sytuacji podobnej do Twojej? Ale nie wyrywają sobie włosów z głowy. Apeluję do Ciebie o zachowanie godności! Rozwódka z dzieckim nie jest nikim gorszym ani lepszym od panny z dzieckiem czy bez dziecka, czy też mężatki niby mającej męża, a tak naprawdę to tylko fikcja. Nie wiem już, co mam Ci jeszcze powiedzieć. Może tyle, że ładna peruka drogo kosztuje:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: chyba se kur*** powinnam... 21.11.02, 14:48 A czym się różni tyłek rozwódki od tyłka mężatki? Niczym! Nie przesadzaj. Ciesz się, że masz chociaż dziecko i masz je za co utrzymać. Jak będziesz tak przeżywała swoją sytuację to odbije się to na dziecku. Po co dziecku sfrustrowana matka? Tak Ci się ułożyło i trudno. Nie Tobie pierwszej i nie ostatniej. Ile kobiet siedzi teraz przed komputerami w sytuacji podobnej do Twojej? Ale nie wyrywają sobie włosów z głowy. Apeluję do Ciebie o zachowanie godności! Rozwódka z dzieckim nie jest nikim gorszym ani lepszym od panny z dzieckiem czy bez dziecka, czy też mężatki niby mającej męża, a tak naprawdę to tylko fikcja. Nie wiem już, co mam Ci jeszcze powiedzieć. Może tyle, że ładna peruka drogo kosztuje:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: chyba se kur*** powinnam... 21.11.02, 14:59 pajdeczka napisał: > . Może tyle, że ładna peruka drogo > kosztuje:)))))) chyba jestem głupia bo nie kumam.... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: chyba se kur*** powinnam... 21.11.02, 15:02 viola2 napisała: > pajdeczka napisał: > > > . Może tyle, że ładna peruka drogo > > kosztuje:)))))) > chyba jestem głupia bo nie kumam.... Pisałam, żebyś nie wyrywała sobie włosów z głowy, bo peruka jest droga. Nie jesteś głupia tylko pobieżnie czytasz, stąd niezrozumienie mnie. Też to mam.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: chyba se kur*** powinnam... IP: proxy / 212.160.165.* 21.11.02, 14:56 Wez ty nie pisz tutaj o swoim tylku, bo mi sie wyobraznia wlacza i rumiencem sie oblalem. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: chyba se kur*** powinnam... 21.11.02, 15:04 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Wez ty nie pisz tutaj o swoim tylku, bo mi sie wyobraznia wlacza i rumiencem > sie oblalem. Może byś tak sobie mnie zaczął wyobrażać, jak masz taką bujną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: chyba se kur*** powinnam... IP: proxy / 212.160.165.* 21.11.02, 15:26 Wyubrazni Ci u mnie dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: chyba se kur*** powinnam... 21.11.02, 15:05 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Wez ty nie pisz tutaj o swoim tylku, bo mi sie wyobraznia wlacza i rumiencem > sie oblalem. ...... 92 cm hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: chyba se kur*** powinnam... IP: proxy / 212.160.165.* 21.11.02, 15:31 No, to zastaly nam trzy jeszcze dwa wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: chyba se kur*** powinnam... 21.11.02, 15:32 Gość portalu: grogreg napisał(a): > No, to zastaly nam trzy jeszcze dwa wymiary. Jakie trzy? Chyba dwa - pas i cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: chyba se kur*** powinnam... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.11.02, 15:35 o tak!!!!! Viola prosimy o te dwa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: chyba se kur*** powinnam... 22.11.02, 07:46 pajdeczka napisał: > Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > No, to zastaly nam trzy jeszcze dwa wymiary. > > > Jakie trzy? Chyba dwa - pas i cycki. Ale cycki sa zwykle 2. Moze stad te 3 wymiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: chyba se kur*** powinnam... IP: proxy / 212.160.165.* 22.11.02, 08:27 Wzrost mnie ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: chyba se kur*** powinnam... 22.11.02, 08:47 a podobno nie chciales poznawac kobiety przez internet? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: chyba se kur*** powinnam... IP: proxy / 212.160.165.* 22.11.02, 09:13 A co to ja krowa jestem, zeby zdania nie zmieniac ? Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: chyba se kur*** powinnam... 22.11.02, 09:15 Gość portalu: grogreg napisał(a): > A co to ja krowa jestem, zeby zdania nie zmieniac ? och!! wiec jednak są szanse??? hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: chyba se kur*** powinnam... 22.11.02, 09:53 Gość portalu: grogreg napisał(a): > A co to ja krowa jestem, zeby zdania nie zmieniac ? :-))) Widze ze Cie zaintrygowala nasza wysoka dlugowlosa Viola 92-62-92 :-))) Pobudza wyobraznie, co?.. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: chyba se kur*** powinnam... 22.11.02, 09:55 anula73 napisała: > Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > A co to ja krowa jestem, zeby zdania nie zmieniac ? > > :-))) > Widze ze Cie zaintrygowala nasza wysoka dlugowlosa Viola 92-62-92 :-))) > Pobudza wyobraznie, co?.. To już nieaktualne, bo okazało się, że moje wymiary bardziej pasują do Gredzia. Na szczęście nie zapytał ile mam w pasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: chyba se kur*** powinnam... IP: proxy / 212.160.165.* 22.11.02, 10:19 o pewne rzeczy dame pytac nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: chyba se kur*** powinnam... 22.11.02, 10:19 pajdeczka napisał: > To już nieaktualne, bo okazało się, że moje wymiary bardziej pasują do Gredzia. to ile ten Gredzio ma w koncu wzrostu? > Na szczęście nie zapytał ile mam w pasie. a ja moge? ;-) pewnie 58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: chyba se kur*** powinnam... IP: proxy / 212.160.165.* 22.11.02, 11:02 > pajdeczka napisał: > to ile ten Gredzio ma w koncu wzrostu? 164cm. Czy moge uznac te kwestie za zamknieta? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: chyba se kur*** powinnam... 22.11.02, 11:11 Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > to ile ten Gredzio ma w koncu wzrostu? > > 164cm. Czy moge uznac te kwestie za zamknieta? hej, nie trzeba zaraz sie obrazac :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: 180cm :) a reszty nie powiem i juz:) IP: proxy / 212.160.165.* 22.11.02, 09:17 180? Eee, to przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: 180cm :) a reszty nie powiem i juz:) 22.11.02, 09:20 Gość portalu: grogreg napisał(a): > 180? > > Eee, to przechlapane. nieee, to Ty masz przechlapane;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek viola 22.11.02, 09:21 viola2 napisała: > Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > 180? > > > > Eee, to przechlapane. > > nieee, to Ty masz przechlapane;) Wyluzuj... Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: viola 22.11.02, 09:24 matrek napisał: > viola2 napisała: > > > Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > > > 180? > > > > > > Eee, to przechlapane. > > > > nieee, to Ty masz przechlapane;) > > Wyluzuj... ja? przeczytaj uwaznie:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: 180cm :) a reszty nie powiem i juz:) IP: proxy / 212.160.165.* 22.11.02, 09:30 Przechlapane oglonie, bezprzedmiotowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Gredziu!!!! 22.11.02, 09:23 Gość portalu: grogreg napisał(a): > 180? > > Eee, to przechlapane. Ja mam 164. Może być?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Gredziu!!!! IP: proxy / 212.160.165.* 22.11.02, 09:27 > Ja mam 164. Może być?! Jesli szpilek nie nosisz to moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Gredziu!!!! 22.11.02, 09:38 Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > Ja mam 164. Może być?! > > Jesli szpilek nie nosisz to moze byc. Łojoj, to Ty taki malutki jesteś? To jesteś dość poręczny. Noszę max 6cm obcasy. Ale co za różnica, w jakich butach chodzę, kiedy i tak razem nigdzie nie pódziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: chyba se kur*** powinnam... 22.11.02, 09:21 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Wzrost mnie ciekawi. To Ty Gredziu taki malutki facet jesteś, że masz w realu problemy? Ale wiesz,że mały facet, za to ....... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Chyba poszla po centymetr... 21.11.02, 15:42 ..bo coś długo jej nie ma. A tak circa about nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Chyba poszla po centymetr... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.11.02, 15:45 pajdeczka napisał: > ..bo coś długo jej nie ma. A tak circa about nie wiesz? albo do domku się już urwała lub do przedszkola po dzieciaczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Chyba poszla po centymetr... 21.11.02, 15:48 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > ..bo coś długo jej nie ma. A tak circa about nie wiesz? > > albo do domku się już urwała lub do przedszkola po dzieciaczka.... Całe szczęście , że nie zostałam zmuszona do podania swoich rozmiarów. Ja też już zmykam. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: Chyba poszla po centymetr... 22.11.02, 08:59 sorki, ze zwiałam bez pozegnania, ale własnie poszłam po córcie i do domku:) Gość portalu: Gucwa napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > ..bo coś długo jej nie ma. A tak circa about nie wiesz? > > albo do domku się już urwała lub do przedszkola po dzieciaczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Chyba poszla po centymetr... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 22.11.02, 09:00 viola2 napisała: > sorki, ze zwiałam bez pozegnania, ale własnie poszłam po córcie i do domku:) > > a nie mówiłem!!! poleciała po córeczke :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Gucwa 22.11.02, 09:25 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > viola2 napisała: > > > sorki, ze zwiałam bez pozegnania, ale własnie poszłam po córcie i do domku > :) > > > > > a nie mówiłem!!! poleciała po córeczke :)))) Tu byłbyś dobrym ojcem. Wiesz, co należy z dzieckiem zrobić po pracy. Inni to nawet nie wiedzą, że dziecko do przedszkola chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Kur***de Viola. 22.11.02, 00:57 Viola demonizujesz problem. Popadlas w obsesje. Zbyt tragicznie sie traktujesz. Robisz z tego happening forumowy. Mezczyzni nie lubia, gdy kobieta robi z tego problem. Moze ich nie ma, bo z toba jest cos nie tak, moze jestes zbyt dominujaca i swa osobowascia tlamsisz facetow, albo zbytnia pesymistka opowiadajaca jednynie o tym jak ci smutno, depresyjnie itd. Moze jestes ruda? Facet szukajacy powaznej kandydatki na zone ruda sie nie zainteresuje, zainteresuej sie nia tylko zonaty. Poniewaz nie znam prawdziwych powodow dlaczego tak się dzieje, polecam lektrore postow o podobnej tematyce. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=3687011&a=3704627 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=3445363&a=3451778 Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 09:04 melinek napisał: > Viola demonizujesz problem. Popadlas w obsesje. Zbyt tragicznie sie > traktujesz. Robisz z tego happening forumowy. nie robie happeningu tylko mam kur... problem. Okazuje sie ze bylam naiwna:( > > Mezczyzni nie lubia, gdy kobieta robi z tego problem. Moze ich nie ma, > bo z toba jest cos nie tak, moze jestes zbyt dominujaca i swa osobowascia > tlamsisz facetow, nie, nie, ja bardzo lubie jak facet wie czego chce, i jak sie mną opiekuj. Także to nie to, ze chce dominować. Jestem normalną kobietą. albo zbytnia pesymistka opowiadajaca jednynie o tym> jak ci smutno, depresyjnie itd. - nieeeee...., jestem wesołą dziewczyna, lubiacą zabawe , śmiech, i żarty każdego rodzaju. Teraz tylko tak sie czuje do d... Moze jestes ruda? nigdy w zyciu nie byłam ruda. MAm długie ciemne , brązowe włosy. Facet szukajacy powaznej > kandydatki na zone ruda sie nie zainteresuje, zainteresuej sie nia tylko > zonaty. - ja męża nie szukam > > Poniewaz nie znam prawdziwych powodow > dlaczego tak się dzieje, polecam lektrore > postow o podobnej tematyce. > z chęcią poczytam. Dzieki:) > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=16&w=3687011&a= > 3704627"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=16&w=36 > 87011&a=3704627</a> > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=16&w=3445363&a= > 3451778"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=16&w=34 > 45363&a=3451778</a> Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 09:28 A nie zauważyłaś, że może jestem zbyt mocno skoncentrowana na sobie? A mężczyźni tego nie lubią, stąd Twoje problemy. viola2 napisała: > melinek napisał: > > > Viola demonizujesz problem. Popadlas w obsesje. Zbyt tragicznie sie > > traktujesz. Robisz z tego happening forumowy. > > nie robie happeningu tylko mam kur... problem. Okazuje sie ze bylam naiwna:( > > > > Mezczyzni nie lubia, gdy kobieta robi z tego problem. Moze ich nie ma, > > bo z toba jest cos nie tak, moze jestes zbyt dominujaca i swa osobowascia > > tlamsisz facetow, > nie, nie, ja bardzo lubie jak facet wie czego chce, i jak sie mną opiekuj. > Także to nie to, ze chce dominować. Jestem normalną kobietą. > albo zbytnia pesymistka opowiadajaca jednynie o tym> jak ci smutno, depresyj > nie > itd. - nieeeee...., jestem wesołą dziewczyna, lubiacą zabawe , śmiech, i żarty > każdego rodzaju. Teraz tylko tak sie czuje do d... > Moze jestes ruda? nigdy w zyciu nie byłam ruda. MAm długie ciemne , brązowe > włosy. > Facet szukajacy powaznej > > kandydatki na zone ruda sie nie zainteresuje, zainteresuej sie nia tylko > > zonaty. - ja męża nie szukam > > > > Poniewaz nie znam prawdziwych powodow > > dlaczego tak się dzieje, polecam lektrore > > postow o podobnej tematyce. > > z chęcią poczytam. Dzieki:) > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a> > f=16&w=3687011&a= > > 3704627"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > f=16&w=36 > > 87011&a=3704627</a> > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a> > f=16&w=3445363&a= > > 3451778"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > f=16&w=34 > > 45363&a=3451778</a> Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 09:35 pajdeczka napisał: > A nie zauważyłaś, że może jestem zbyt mocno skoncentrowana na sobie? A > mężczyźni tego nie lubią, stąd Twoje problemy. > > Dzieki za pomoc. Pomaga mi to bardzo. Nie jest tak, ze jestem skoncentrowana na sobie. Poza tym rzucił mnie jeden facet, takze to nie jest tak, zę zaden mnie nie chce. Chodzi mi o to, ze chyba cieżko bedzie mi znaleźć mężczyznę, który nie bedzie patrzył na tyłek, tylko na to jaką jestem kobietą. I uwierz, ze potrafie bardzo skoncentrowaźć sie na facecie;) JAk jestem w związku, to patrze pod kątem nas obojga. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 09:47 Nie unoś się, ale taką sugestię można wysnuć po czytaniu zakładanych przez Ciebie codziennie wątków. Domagasz się usilnie skoncentrowania uwagi na swoim problemie. Zauważ, jak mało w sumie osób Ci odpisuje: ja, Grogreg, Gucwa i gościnnie Anula. Temat wałkowany trzeci dzień z rzędu może każdemu się znudzić. Ja staram się podchodzić do Twojego problemu z uwagą, bo mi Cię autentycznie szkoda, ale nie wiem, jak długo. Sam Grogreg poddał się przedwczoraj i przekazał Ciebie mnie:)))))) Czasami nam się wydaje , że wszystkie robimy o.k., ale w oczach innych osób wygląda to inaczej. Jeśli twierdzisz, że uwaga mężczyzn zbyt koncentruje się na Twojej cielesności, a nie na przymiotach ducha, to odwracaj ją nie skupiając się nad swoim wyglądem, a raczej nad sposobem bycia. Nawet tutaj niepotrzebie dałaś sę wciągnąć w dyskusję nad Twoim wyglądem. Ale, odbieram to jako żart. viola2 napisała: > pajdeczka napisał: > > > A nie zauważyłaś, że może jestem zbyt mocno skoncentrowana na sobie? A > > mężczyźni tego nie lubią, stąd Twoje problemy. > > > > > Dzieki za pomoc. Pomaga mi to bardzo. Nie jest tak, ze jestem skoncentrowana na > > sobie. Poza tym rzucił mnie jeden facet, takze to nie jest tak, zę zaden mnie > nie chce. Chodzi mi o to, ze chyba cieżko bedzie mi znaleźć mężczyznę, który > nie bedzie patrzył na tyłek, tylko na to jaką jestem kobietą. I uwierz, ze > potrafie bardzo skoncentrowaźć sie na facecie;) JAk jestem w związku, to patrze > > pod kątem nas obojga. Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 10:33 pajdeczka napisał: > Nie unoś się, ale taką sugestię można wysnuć po czytaniu zakładanych przez > Ciebie codziennie wątków. Domagasz się usilnie skoncentrowania uwagi na swoim > problemie. Zauważ, jak mało w sumie osób Ci odpisuje: ja, Grogreg, Gucwa i > gościnnie Anula. Temat wałkowany trzeci dzień z rzędu może każdemu się znudzić. ******** nie unosze sie:) Masz racje ze teraz zwrazm na siebie uwage, ale jest to, przyznam, prosba o pomoc, ktorą od Was dostaje i pisanie bardzo mi pomaga. Nie dziwie sie, ze Was to moze nudzic, bo mnie powoli też:) Ale bardzo mi to pomaga, i dzięjuje za cierpliwośc, i doceniam. > > Ja staram się podchodzić do Twojego problemu z uwagą, bo mi Cię autentycznie > szkoda, ale nie wiem, jak długo. Sam Grogreg poddał się przedwczoraj i > przekazał Ciebie mnie:)))))) > Czasami nam się wydaje , że wszystkie robimy o.k., ale w oczach innych osób > wygląda to inaczej. > Jeśli twierdzisz, że uwaga mężczyzn zbyt koncentruje się na Twojej cielesności, > a nie na przymiotach ducha, to odwracaj ją nie skupiając się nad swoim > wyglądem, a raczej nad sposobem bycia. ***************** nie jestem wypacykawaną lalą, ale poprostu dbam o siebie. Jednak faceci często koncentują sie na cielesności, a na takich mi nie zalecy.Ale jest ich pełno. jestem normalną osobą, przede wszystkim naturalną. JAk juz pisałam wesołą, otwartą i wiecznie usmiechniętą. I własnie dlatego poznałam, a raczej zainteresowal sie mna mój były. (ja z reszta wielu potem, jednak czesto mialam wrazenie, ze sa zaiteresowani sexem- sorki za dosłownosc) Nawet tutaj niepotrzebie dałaś sę > wciągnąć w dyskusję nad Twoim wyglądem. Ale, odbieram to jako żart. > Oczywiscie ze to był zart. Poczucie humoru mam jeszcze, a razcej wraca mi poczucie humoru, bo dzięki Wam czuje sie coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 09:58 viola2 napisała: Chodzi mi o to, ze chyba cieżko bedzie mi znaleźć mężczyznę, który > nie bedzie patrzył na tyłek, tylko na to jaką jestem kobietą. No to musisz Viola uwazac, zeby zawsze stac do niego przodem ;-) no tak, ale wtedy bedzie patrzec na cos innego... i jak tu sie ustawic? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 10:09 anula73 napisała: > viola2 napisała: > > Chodzi mi o to, ze chyba cieżko bedzie mi znaleźć mężczyznę, który > > nie bedzie patrzył na tyłek, tylko na to jaką jestem kobietą. > > No to musisz Viola uwazac, zeby zawsze stac do niego przodem ;-) > no tak, ale wtedy bedzie patrzec na cos innego... > i jak tu sie ustawic? U mnie np. odpada profil. Widać wtedy mój wystający brzuszek. Z przodu i z tyłu liceum, z boku muzeum:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 10:16 pajdeczka napisał: > U mnie np. odpada profil. Widać wtedy mój wystający brzuszek. Z przodu i z tyłu > > liceum, z boku muzeum:)))))) oj, to chyba diete trzeba zmienic ;-) regularne posilki itd. Serio mowie! jak pojechalam na wakacje z wyzywieniem, to od razu problem brzuszka zniknal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 10:20 anula73 napisała: > pajdeczka napisał: > > > U mnie np. odpada profil. Widać wtedy mój wystający brzuszek. Z przodu i z > > tyłu > > > > liceum, z boku muzeum:)))))) > > oj, to chyba diete trzeba zmienic ;-) regularne posilki itd. Serio mowie! jak > pojechalam na wakacje z wyzywieniem, to od razu problem brzuszka zniknal ;-) Problem brzuszka to problem mojego wieku, ale również lenistwa. Wraz z przybywającymi latami przybywa wagi, a ubywa chęci zrobienia czegoś z tym. Pożyjecie - zobaczycie. I jeszcze ten bezruch przy komputerze. Wcale mi nie pomagacie w spalaniu kalorii, wręcz przeciwnie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 10:31 pajdeczka napisał: > anula73 napisała: > > > pajdeczka napisał: > > > > > U mnie np. odpada profil. Widać wtedy mój wystający brzuszek. Z przod > u i z > > > > tyłu > > > > > > liceum, z boku muzeum:)))))) > > > > oj, to chyba diete trzeba zmienic ;-) regularne posilki itd. Serio mowie! > jak > > pojechalam na wakacje z wyzywieniem, to od razu problem brzuszka zniknal ; > -) > > > Problem brzuszka to problem mojego wieku, ale również lenistwa. Wraz z > przybywającymi latami przybywa wagi, a ubywa chęci zrobienia czegoś z tym. > Pożyjecie - zobaczycie. I jeszcze ten bezruch przy komputerze. Wcale mi nie > pomagacie w spalaniu kalorii, wręcz przeciwnie:)))))) ale w niektorych kulturach wystajacy brzuszek jest uznawany ze bardzo sexi. szkoda ze u nas nie, tak to trzeba ciagle uwazac... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: Kur***de Viola. 22.11.02, 10:38 anula73 napisała: > > No to musisz Viola uwazac, zeby zawsze stac do niego przodem ;-) > no tak, ale wtedy bedzie patrzec na cos innego... > i jak tu sie ustawic? pisalam juz, ale gdzies chyba uciekło, wiec powtarzam: " z boku też jest miło:)" hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Kur***de Viola. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 22.11.02, 10:54 hmm "łyżeczka" jest faktycznie przyjemna, :)))))))) faktem jednak jest niezaprzeczalnym droga Violu że faceci to wzrokowcy (kobiety chyba też, ale inaczej :))) i najpierw patrzą na "cielesność" a potem zgłeębiają tajniki duszy, oczywiście nie wszyscy.... Odpowiedz Link Zgłoś