Dodaj do ulubionych

Chore fantazje??

24.02.06, 12:06
Niezwykle podniecające jest dla mnie fantazjowanie o tym,że mój chłopak kocha się z inną kobietą.Dlaczego tak jest?To chyba niezbyt zdrowy objaw...Czy jestem jednyna? :)
Obserwuj wątek
    • p.s.j Objaw może niezbyt zdrowy... 24.02.06, 12:36
      ...ale jaki fajny :) Jezeli to choroba, to mam nadzieję, że będzie się
      rozprzestrzeniać niczym ptasia grypa
    • epona1 Re: Chore fantazje?? 24.02.06, 12:41
      miewam podobnie...
    • dar991 Re: Chore fantazje?? 24.02.06, 13:41
      polecam: www.rogacz.69.pl
      • abanek Re: Chore fantazje?? 23.05.06, 22:47
        wiecie moze co sie stalo z ta strona?? www.rogacz.69.pl .......
    • kamcias25 Re: Chore fantazje?? 24.02.06, 14:01
      a ja spełniłam taka fantazję :) było suuuper, tak moze wydawać sie to dziwne,
      ale naprawde jeśłi ktoś tego chce to warto spróbować :) polecam, ale tylko dla
      zdecydowanych.
      • dorota751 ja też namawiam swojego męża... 24.02.06, 14:05
        ... żeby: "jakiegoś lachona sobie przygruchał" to się trochę z nim zabawimy -
        kiedyś to robiłam ale z innym partnerem - ale on może by chciał, może nie chce,
        może się poprostu wstydzi? Trudno powiedzieć. W każdym bądź razie, nawet jeśli
        nie jest to jakaś podniecająca dla mnie fantazja, to myślę że to może być
        ciekawe urozmaicenie. O drugiej parze on nawet nie chce słuchać.
        Dorota
    • abanek Re: Chore fantazje?? 23.05.06, 22:48
      ja ostatnio fantazjuje w druga strone:) ze ona sie kocha z innym a ja sie im
      przygladam:)
      • cala_w_kwiatkach Re: Chore fantazje?? 23.05.06, 22:58
        a ja robie sie zielona na sama mysl o tym, ze mogłby z inna:/ albo z innym:/
    • toitoi Re: Chore fantazje?? 24.05.06, 01:11
      chore :////
    • aserath Re: Chore fantazje?? 24.05.06, 09:31
      fantazje maja to do siebie ze są indywidualne :) sa tylko twoje wiec nie nam to
      oceniac czy to jest chore czy nie.
      Ale z przenoszeniem fantazji trzeba raczej uwazac bo w naszym myslach jest
      zawsze po "naszemu" czasem miesza sie kilka rzeczy na raz, mamy nad tym kontrole
      i jest fajnie. W rzeczywistosci jednak roznie bywa. Dlatego lepiej uwazac jakie
      marzenia i fantazje sie spełnia..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka