snoww 24.02.06, 12:06 Niezwykle podniecające jest dla mnie fantazjowanie o tym,że mój chłopak kocha się z inną kobietą.Dlaczego tak jest?To chyba niezbyt zdrowy objaw...Czy jestem jednyna? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.s.j Objaw może niezbyt zdrowy... 24.02.06, 12:36 ...ale jaki fajny :) Jezeli to choroba, to mam nadzieję, że będzie się rozprzestrzeniać niczym ptasia grypa Odpowiedz Link Zgłoś
abanek Re: Chore fantazje?? 23.05.06, 22:47 wiecie moze co sie stalo z ta strona?? www.rogacz.69.pl ....... Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias25 Re: Chore fantazje?? 24.02.06, 14:01 a ja spełniłam taka fantazję :) było suuuper, tak moze wydawać sie to dziwne, ale naprawde jeśłi ktoś tego chce to warto spróbować :) polecam, ale tylko dla zdecydowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota751 ja też namawiam swojego męża... 24.02.06, 14:05 ... żeby: "jakiegoś lachona sobie przygruchał" to się trochę z nim zabawimy - kiedyś to robiłam ale z innym partnerem - ale on może by chciał, może nie chce, może się poprostu wstydzi? Trudno powiedzieć. W każdym bądź razie, nawet jeśli nie jest to jakaś podniecająca dla mnie fantazja, to myślę że to może być ciekawe urozmaicenie. O drugiej parze on nawet nie chce słuchać. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
abanek Re: Chore fantazje?? 23.05.06, 22:48 ja ostatnio fantazjuje w druga strone:) ze ona sie kocha z innym a ja sie im przygladam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Chore fantazje?? 23.05.06, 22:58 a ja robie sie zielona na sama mysl o tym, ze mogłby z inna:/ albo z innym:/ Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: Chore fantazje?? 24.05.06, 09:31 fantazje maja to do siebie ze są indywidualne :) sa tylko twoje wiec nie nam to oceniac czy to jest chore czy nie. Ale z przenoszeniem fantazji trzeba raczej uwazac bo w naszym myslach jest zawsze po "naszemu" czasem miesza sie kilka rzeczy na raz, mamy nad tym kontrole i jest fajnie. W rzeczywistosci jednak roznie bywa. Dlatego lepiej uwazac jakie marzenia i fantazje sie spełnia.. Odpowiedz Link Zgłoś