pytanko_1 25.02.06, 21:45 Trzeci dzien okresu. Wieczor, w ogole nie ma krwawienia, chociaz jutro rano jeszcze bedzie plamienie. Podczas wspolzycia pekla gumka. Jak sadzicie, moge zajsc w ciaze, czy udac sie do gina po Postinor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta-wolanda Re: Zajscie. 25.02.06, 21:47 no to wszystko zalezy kiedy, sie to stalo tzn w jakim dniu cyklu...bo o tym nic nie piszesz, chyba ze cos zle zrozumialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Zajscie. 25.02.06, 21:51 Napisała,że 3 dzień cyklu ;) niby podczas okresu jest bezpłodność bezwzględna,ale okres nie działa antykoncepcyjnie ;) Sama zdecyduj-jeśli było już po wytrysku i sperma dostała się do pochwy to zawsze prawdopodobieństwo jest..mimo okresu. A ile zawsze trwa u Ciebie okres? Zawsze 3 dnia masz plamienia? Odpowiedz Link Zgłoś
pytanko_1 Re: Zajscie. 25.02.06, 21:53 Okres u mnie trwa 4 dni. Przewaznie. Dlatego jutro spodziewam sie jeszcze malego plamienia. Pekla gumka i sperma dostala sie do pochwy :( Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Zajscie. 25.02.06, 21:54 No to nie fajnie. Zadzwoń do swojeo lekarza-niech Ci powie co masz robić. Sama zdecyduj czy chcesz ryzykować..bo ryzyko jest-tyle,że nie takie jak przy dniach płodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pytanko_1 Re: Zajscie. 25.02.06, 21:59 Nie mam swojego lekarza. Jutro niedziela, nie mam pojecia, co zrobic. (U gina bylam tylko raz. Kobieta. Potraktowala mnie jak rasowa krowe .. Tragedia.) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Zajscie. 25.02.06, 22:07 Mojemu przyjacielowi też pękła gumka,a jego dziewczyna nie była nigdy u ginekologa....ba! Nie chciała iść po postinor! Powiedział,że jak nie pójdzie z nim to idzie sam i dał jej 2 minuty na ubranie. poszli do przychodni-ona powiedziała,że do ginekologa nie pójdzie..z resztą...ginekolog już nie przyjmował. Zarejestrowali się do pediatry i poprosili o receptę,bo to pilna sprawa-lekarz przepisał tabletki. Spróbuj więc. Jutro niedziela,ale w każdym mieście jest otwarta przychodnia w taki dzień,bo przecież różne rzeczy się dzieją-jeśli nie to idź na pogotowie. Albo zaryzykuj....wskaźnik Pearl'a dla metod naturalnych wynosi okolo 21-27 zapłodnień na 100. Odpowiedz Link Zgłoś
pytanko_1 Re: Zajscie. 25.02.06, 22:15 Wydaje mi sie, ze mozliwosc jest, ale .... bardzo niewielka. Dlatego chyba zostawie to tak jak jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-wolanda Re: Zajscie. 25.02.06, 21:56 no w sumie, malo kumata jakos dzisiaj jestem;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Zajscie. 25.02.06, 21:50 prawdopodobieństwo jest barzdo małe ale zawsze jest "ale"- w jakim dniu cyklu zwykle dochodzi u Ciebie do owulacji, jak jest żywotność plemników... niby teoretycznie jest to mało możliwe, ale..... Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: Zajscie. 25.02.06, 22:33 Jak rany dziewczyno, a może byś napisała jak długie masz cykle, co? Bo inaczej to my tu tylko wróżyć możemy. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Zajscie. 25.02.06, 22:34 Co to za różnica? Napisała,że jest w 3 dniu,a okres trwa 4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Zajscie. 25.02.06, 22:50 No masz, następna mądra ;P Z fusów jej to wywróżyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: Zajscie. 25.02.06, 22:56 Nie, chodzilam na biologie. Jesli ma cykle 27 dniowe to w 3 dniu nie zajdzie w ciaze chocby dala na msze. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Zajscie. 25.02.06, 22:57 Hehe..ja też chodziłam-tyle,że napisałam,ż nie ważne,bo skoro jest w 3 dniu,a ma 4 dniowe miesiaczki to i tak i tak ma okres właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: Zajscie. 25.02.06, 23:03 ...... Ty mówisz poważnie? A gdyby miała cykle 22 dni a miesiączki 8 dniowe to i 8 dnia by była bezpieczna? Krwawienie nie zabezpiecznia przed ciążą!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Zajscie. 25.02.06, 23:08 To właśnie jej napisałam :) Przepraszam,ale jestem na tyle zmęczona,że nie oblicze tego co napisałaś-choć wynika z tego,że nie ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marripossa Re: Zajscie. 25.02.06, 22:59 Jesli masz regularne miesiączki, czyli mniej więcej co tyle samo dni, to w ciąży nie jesteś. Ja bym nie schizowala. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_dangmy Re: Boże!!! Dziewczyny! 26.02.06, 14:24 To jest przerażające! NIEBYWAŁA IGNORANCJA! Wy w ogóle nie znacie swojego ciała, swojej fizjologii. Poczytajcie troche zanim zaczniecie sie ciupciać, bo po tym co tu czytam myślę, że wy wierzycie jeszcze w to, że dzieci przynoszą bociany, albo znajduje się je w kapuście. Nie przeszkadza wam to jednak w bzykaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pytanko_1 Re: Boże!!! Dziewczyny! 26.02.06, 17:38 No to skoro Ty juz jestes taka dobra w te klocki i wiesz, ze z tym bocianem to tylko glupie opowiesci, zupelnie nieprawdziwe, to sie bzykaj ile wlezeie. Mam nadzieje, ze partner zadowolony i z ciupciania i z twojej wiedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
lentylka Re: Boże!!! Dziewczyny! 26.02.06, 19:16 a jakiej prezerwatywy uzyliscie? jesli rozowej to spox. ja bym nie panikowala... Odpowiedz Link Zgłoś