Dodaj do ulubionych

ADAM SZTABA-bóstwo!

IP: *.devs.futuro.pl 27.11.02, 17:52
normalnie to malo ktory facet na mnie dziala ( ach te moje okropne
wymagania),ale jak widze Sztabusia w TV to wymiekam, jaki ona ma sliczny
pyszczek...mniam,mnniam.
pewnie zaraz przyleci tu zawistny KR$ i Paw-dady...

oni by woleli zeby do nich wolac -bóstwo...
Obserwuj wątek
    • luczija Re: ADAM SZTABA-bóstwo! 27.11.02, 18:53
      Mama mojej koleżanki powiedziała, że on ma mamucią twarz. Moim zdanie jest
      bardziej niż ok, ale z tym mamutem to coś jest!!! pzdr.
      • Gość: ofiaraKR$-ara Re: ADAM SZTABA-bóstwo! IP: *.devs.futuro.pl 27.11.02, 19:08
        a czy moglabys zapytac mamusi kto nie ma mamuciej twarzy i jest wg. niej okazem
        piekna,... z TV-zebym wiedziala jaki typ urody ???
        • luczija Re: ADAM SZTABA-bóstwo! 29.11.02, 14:06
          Nie mam takiej możliwości, żeby zapytać tą panią osobiście... Ale moim zdaniem
          podobało by sie jej pewnie połączenie najlepszych cech wszystkich jurorów plus
          p. Sztaba ;) pzdr i życzę miłego oglądania w niedzielę.
    • capa_negra Re: ADAM SZTABA-bóstwo! 28.11.02, 07:44
      i znów futuro i znów w innym futerku
      • agick Re: ADAM SZTABA-bóstwo! 28.11.02, 09:08
        ktoś z futuro dziś bardzo rozmarzony...
        dla mnie sztaba za bardzo najeżony i za bardzo ślicznościowy - kompletnie nie
        mój typ...

ps. a w ogóle zauważyliście taką małą tendencję w telewizorni - wszyscy panowie
        (a przynajmniej więkzość) występuję z jeżem na głowie - włos nażelowany,
        panowie na luziku, sypią krotochwilnym żartem z rękawa......

sztampa... a nie sztaba.
        • agniecha27 Może i bóstwo... 28.11.02, 09:30
          ... ale za to jak on gra... uważam go naprawdę za wirtuoza i fachowca w swojej
          dziedzinie... Jak słucham jego gry, to mogę nawet na niego nie patrzeć, czyli
          może sobie być szkaradny...
    • pajdeczka Lepszy Wojewódzki 28.11.02, 08:46
      Ja tam jestem wierna Kubusiowi.
      • agniecha27 Re: Lepszy Wojewódzki 28.11.02, 09:31
        Kubuś też taki nastroszony (chodzi mi o włosy), a z tyłu jak tak kamera
        zajedzie, to mu prześwity takie dyskretne widać...
        • pajdeczka Re: Lepszy Wojewódzki 28.11.02, 09:36
          agniecha27 napisała:

> Kubuś też taki nastroszony (chodzi mi o włosy), a z tyłu jak tak kamera
          > zajedzie, to mu prześwity takie dyskretne widać...
          >

A co ma mieć na głowie facet, któremu zaraz stuknie 40tka? I tak uważam, ze
          dobrze się trzyma. A Sztaba jest dużo młodszy.
          • agniecha27 Re: Lepszy Wojewódzki 28.11.02, 09:45
            Poza tym ta jego niewyparzona mordka... ale czasem całkowicie się zgadzam z
            jego komentarzami...
          • Gość: Mike Re: Lepszy Wojewódzki IP: proxy / 217.153.35.* 28.11.02, 12:33
            pajdeczka napisał:

> agniecha27 napisała:
            >
            > > Kubuś też taki nastroszony (chodzi mi o włosy), a z tyłu jak tak kamera
            > > zajedzie, to mu prześwity takie dyskretne widać...
            > >
            >
            >
            > A co ma mieć na głowie facet, któremu zaraz stuknie 40tka? I tak uważam, ze
            > dobrze się trzyma. A Sztaba jest dużo młodszy.

Stąd taki fryz, żeby zamaskować łysinę. Dobrze, że janie mam takich problemów.
            Moja łysina na czubku głowy rajcuje moją żonę, kochankę i przyjaciółkę z
            pracy...
            • pajdeczka Re: Lepszy Wojewódzki 29.11.02, 14:08
              Gość portalu: Mike napisał(a):

> pajdeczka napisał:
              >
              > > agniecha27 napisała:
              > >
              > > > Kubuś też taki nastroszony (chodzi mi o włosy), a z tyłu jak tak kame
              > ra
              > > > zajedzie, to mu prześwity takie dyskretne widać...
              > > >
              > >
              > >
              > > A co ma mieć na głowie facet, któremu zaraz stuknie 40tka? I tak uważam, z
              > e
              > > dobrze się trzyma. A Sztaba jest dużo młodszy.
              >
              > Stąd taki fryz, żeby zamaskować łysinę. Dobrze, że janie mam takich
              problemów.
              > Moja łysina na czubku głowy rajcuje moją żonę, kochankę i przyjaciółkę z
              > pracy...

A co Ty chciałbyś mieć na głowie, kiedy musisz trzy kobiety zadowolić?
              • Gość: Mike Re: Lepszy Wojewódzki IP: proxy / 217.153.35.* 29.11.02, 14:11
                pajdeczka napisał:

> Gość portalu: Mike napisał(a):
                >

> >
                > > Stąd taki fryz, żeby zamaskować łysinę. Dobrze, że janie mam takich
                > problemów.
                > > Moja łysina na czubku głowy rajcuje moją żonę, kochankę i przyjaciółkę z
                > > pracy...
                >
                >
                > A co Ty chciałbyś mieć na głowie, kiedy musisz trzy kobiety zadowolić?

Nie zakładam nic. Wszystkie trzy biorą pigułki (mam nadzieję, że mnie nie
                oszukują... dużo alimentów by było). Wymyśl lepiej jak je przekonać, żeby
                chciały wszystkie trzy równocześnie.

• pajdeczka Re: Lepszy Wojewódzki 29.11.02, 14:16
                  Gość portalu: Mike napisał(a):

> pajdeczka napisał:
                  >
                  > > Gość portalu: Mike napisał(a):
                  > >
                  >
                  > > >
                  > > > Stąd taki fryz, żeby zamaskować łysinę. Dobrze, że janie mam takich
                  > > problemów.
                  > > > Moja łysina na czubku głowy rajcuje moją żonę, kochankę i przyjaciółk
                  > ę z
                  > > > pracy...
                  > >
                  > >
                  > > A co Ty chciałbyś mieć na głowie, kiedy musisz trzy kobiety zadowolić?
                  >
                  > Nie zakładam nic. Wszystkie trzy biorą pigułki (mam nadzieję, że mnie nie
                  > oszukują... dużo alimentów by było). Wymyśl lepiej jak je przekonać, żeby
                  > chciały wszystkie trzy równocześnie.
                  >

Z ich moralnością nie będzie problemu żeby zorganizować jakiś grupen-sex.
                  Raczej martw się czy Tobie stanie sił.
                  • Gość: Mike Re: Lepszy Wojewódzki IP: proxy / 217.153.35.* 29.11.02, 14:19
                    pajdeczka napisał:

> Z ich moralnością nie będzie problemu żeby zorganizować jakiś grupen-sex.
                    > Raczej martw się czy Tobie stanie sił.

Z ich moralnością nie ma problemu, nie wiedzą o sobie, chociaż dwie z nich się
                    znają (kochanka to była koleżanka z pracy). A siły prędziej starczy na grupen-
                    sekxik, niż sex codziennie z inną. A najgorzej jak wracam od kochanki i żonie
                    się zachce. 6 razy w ciągu jednego dnia może dobić. A potem szef dziwi się, że
                    marnie wyglądam...
            • luczija Re: Lepszy Wojewódzki 29.11.02, 14:08
              A widzieliście może jak on wystąpił w którymś z pierwszych swoich
              niewydarzonych talk show? Miał coś tak koszmarnego na głowie, że aż mnie wbiło
              w fotel. Moim zdanie najlepszą fryzurę ma R. Leszczyński. I w ogóle najlepiek
              wygląda, pod warunkiem, że jest ogolony... pzdr.
              • pajdeczka Re: Lepszy Wojewódzki 29.11.02, 14:18
                luczija napisała:

> A widzieliście może jak on wystąpił w którymś z pierwszych swoich
                > niewydarzonych talk show? Miał coś tak koszmarnego na głowie, że aż mnie
                wbiło
                > w fotel. Moim zdanie najlepszą fryzurę ma R. Leszczyński. I w ogóle najlepiek
                > wygląda, pod warunkiem, że jest ogolony... pzdr.

Miał , ale już nie ma. To był jego pierwszy talk (nie mylić z tym pod pachy) i
                sam zobaczył w TV , że głupio wyglądał. Teraz jest spoko. A Leszczyński ma
                głupią fryzurę. To jest fryzura dla czarnego, nie białego.
        • agick kamel.. 28.11.02, 09:47
          też się stroszy... i ten kartofel...szwedes z tvn (tylko miłość albo jakoś tak
          ten teleturniej się nazywa - żenujący swoją drogą...)
          wiecie co.. ja w ogóle mam wrażenie, że poziom tv poleciał na pysk dawno temu -
          karmią nas tymi wątpliwymy programami typu wielki brat, ruletka, pierwsz,
          ostatnia szansa, cuda wianki...
          czasem czuję się jak szympans, na którym przeprowadzają eksperyment....

ale więcej czytam - bo tv to strata czasu.
    • bukowski27 kto to jest adam sztaba? 28.11.02, 11:07

• Gość: KR$ wlasnie IP: *.riz.pl 28.11.02, 12:30
        Nie ogladam praktycznie TV w polskiej wersji bo jej produkcja jest zenujaca.
        Ale z checia zobacze kto zacz - z drugiej strony gdy slysze, ze komus moze sie
        podobac Kuba Wojewodzki (widzialem go pare razy podczas przelaczania kanalow
        jak komentowal wystepy w Idolu) ze swoimi prostackimi komentarzami pozbawionymi
        jakiegokolwiek szacunku do osoby z ktora ostatecznie stoi twarza w twarz to
        dochodze do wniosku, ze swiat zchodzi na psy. To chyba skutek coraz wiekszej
        bezkarnosci - czasami zastanawiam sie czy nie zglosic sie do Idola specjalnie
        po to by dac mu w pape - bo recze, ze tak by sie stalo. I pomyslec, ze to ja
        jestem na tych stronach czasami oskarzany o chamstwo.
        • luczija Re: wlasnie 29.11.02, 14:12
          Spotkałam się z taką samą opinią kogoś kto nie oglądał w ogóle programu i nie
          widział ludzi którzy się tam pchają z nadzieją na zrobienie kariery, a tak
          naprawdę nie mają na to szans. Gdybyś miał przesłuchać kilka tysięcy ludzi w
          ciągu jednego dnia, z czego 95% śpiewa jak pod prysaznicem to też byś pewnie
          trochę zchamiał. Fakt, że przesadza, ale moim zdaniem jest to usprawiedliwione.
          Poza tym fajnie się tego słucha, o ile oczywiście nie dotyczy Ciebie. Czasem
          naprawdę trafia w sedno... pzdr.
        • luczija Nie do końca masz rację 29.11.02, 14:13
        • luczija Nie do końca masz rację 29.11.02, 14:13
          • luczija Przepraszam 29.11.02, 14:14
            Coś mi się namotało...:(
    • Gość: oooo Re: ADAM SZTABA-bóstwo! IP: *.devs.futuro.pl 29.11.02, 16:00
      sztabus ma paluszki palce lizac..takie to by mnie mogly podotykac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka