Dodaj do ulubionych

czy mezczyzni wole duze czy tez male????

IP: *.server.ntl.com 11.10.01, 18:58
Hey Panowie czy biust kobiety powinien byc duzy?????
Obserwuj wątek
    • Gość: pivson Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 63.94.3.* 11.10.01, 19:19
      biust? wg mnie po prostu powinien byc
      • Gość: Anna26 Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.loc.gov 11.10.01, 20:43
        Pivson. Wygral pan nagrode,
        Jeszcze nie spotkalam faceta, ktory nie lubilby biustu swojej ukochanej.
        Reszta jest teoria, a liczy sie praktyka.
        • Gość: pivson Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 63.94.3.* 11.10.01, 20:57
          Dziekuje pani Anno26 za nagrode:)
    • hollow Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 12.10.01, 00:31
      > Hey Panowie czy biust kobiety powinien byc duzy?????

najlepiej, gdy idealnie miesci sie w meskiej dloni - ot, nie za duzo, nie za
      malo :)

pozdrawiam, hollow
      • Gość: Anna26 Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.244.227.133.Dial1.Washington1.Level3.net 12.10.01, 00:34
        Kryterium dloni nie jest obiektywne. Co innego mieci sie w dloni Arnoldzika
        Schwarzeneggera, a co innego w dloni prezentera Kraski z Jedynki. Ja bym juz
        wolala teutonska dlon Arnolda.
        • hollow Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 12.10.01, 00:52
          Gość portalu: Anna26 napisał(a):

> Kryterium dloni nie jest obiektywne. Co innego mieci sie w dloni Arnoldzika
          > Schwarzeneggera, a co innego w dloni prezentera Kraski z Jedynki. Ja bym juz
          > wolala teutonska dlon Arnolda.

hmmm... jesli ktos nie ma "w co" ujac, to rzeczywiscie nie jest obiektywne;
          zreszta i tak biust kochanej kobiety zazwyczaj mezczyznie odpowiada, niezaleznie
          od wielkosci.

pozdrawiam, hollow
      • Gość: zja Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 157.25.164.* 25.10.01, 14:37
        a jak duze są twoje dłonie?
    • Gość: SEX Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.244.66.122.Dial1.Chicago1.Level3.net 12.10.01, 08:55
      DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZE
      • Gość: berg Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.zamoyski.edu.pl 12.10.01, 09:02
        Piersiątka powinny być nieduże. Najlepiej rozmiar stanika B.
        • Gość: Helena Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.waw.cdp.pl 12.10.01, 10:08
          Gość portalu: berg napisał(a):

> Piersiątka powinny być nieduże. Najlepiej rozmiar stanika B.

Na przyklad 90B ?????? :-))))))))))
          Pozdrawiam

• Gość: Kitty Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.bigvent.pl 16.10.01, 13:28
          Gość portalu: berg napisał(a):

> Piersiątka powinny być nieduże. Najlepiej rozmiar stanika B.

A co ja mam zrobić skoro mam 75 D? Czy jestem nie pełnowartościową kobietą ?
          bo mam za duży biust ???????
          • Gość: kkk Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 172.30.22.* 03.11.01, 12:30
            Nie musisz nic robić. Masz wspaniały biust! Gratuluję Twojemu partnerowi.
            Chciałbym, żeby moja kobieta taki miała. Trzymaj się.
    • Gość: Raoul Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 194.23.88.* 12.10.01, 10:46
      Mały biust, zdecydowanie mały
      • Gość: królik Re: kolejny mit upada !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 11:13
        no a niektóre kobiety powiększają sobie biust, a tu proszę większość panów nie
        lubi za dużych :))
      • Gość: :-) Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.pl 12.10.01, 11:18
        wiecie co chopy...
        zszokowaliscie mnie!!!!:)
        • frisky2 Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 12.10.01, 11:41
          to wyscie nie wiedzialy ze faceci wola maly biust, a w kazdym razie niezbyt
          duzy???!!!;)
          • Gość: (-: Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.pl 12.10.01, 11:48
            hmm... to mam w zwiazku z tym pytanko.

dlazcego jednak nie duze? dlazcego wolicie srednie piersiatka?
          • Gość: Maggie Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.*.*.* 12.10.01, 11:50
            frisky2 napisał(a):

> to wyscie nie wiedzialy ze faceci wola maly biust, a w kazdym razie niezbyt
            > duzy???!!!;)

Nie wiedziałam. :-( Pozbawiliście mnie złudzeń. Zawsze miałam nadzieję, że jakiś
            facet "poleci" na mój duży biust. A teraz się obawiam, że już do końca życia będę
            samotna... ;-)
            • frisky2 Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 12.10.01, 11:58
              Maggie, nie przejmuj sie. Co prawda nie zycze ci zwiazku z facetem, ktorego bys
              poderwala tylko na biust, ale tak ogolnie, to facetom sie kazdy biust podoba.
              Przynajmniej mnie. To, ze wole maly nie oznacza ze nie lubie duzego;)
              • Gość: pizmak Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 62.233.138.* 12.10.01, 12:02
                Jakbyscie, chlopy, wiedzialy, jak trudno jest dostac fajny seksowny stanik na
                rozmiar C, a nawet w porywach D, to byscie od razu nabraly szacunku do babeczek
                z duzym biustem, do ktorych ja, pizmak, zaliczam sie.
                • frisky2 Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 12.10.01, 12:06
                  Alez my mamy duzy szacunek pizmak do takich kobiet. Wiadomo, duzy biust - duza
                  odpowiedzialnosc;)
                • Gość: Sol Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 12:08
                  Pizmak - popieram Cie calym sercem...A wiesz jak trudno dostac ladny stanik na D w porywach do E
                  ??? : ((((( Dlaczego kobiety z duzym biustem wg producentow bielizny musza nosic jakies
                  paskudztwa??? No pytam sie - dlaczego????
                • Gość: Baby Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 212.244.106.* 12.10.01, 12:10
                  Pizmaku , bardzo sexowne staniki , nawet 70DD (tak!) dostaniesz w Niemczech.
                  Cuda produkuje tez Luva i Fellina, drozsze trochę niz Triumph ale zdecydowanie
                  lepsze. I nawet jesli wiekszośc facetów rzeczywiście lubi mały biust to ja i
                  tak jestem ze swojego baardzo dumna.
                  • Gość: Maggie Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.*.*.* 12.10.01, 12:17
                    Ja noszę 80DD. A w Niemczech byłam raz w życiu i to dawno...
                    Czy w ogóle widziałyście kiedykolwiek bardotkę w rozmiarze 80D??? Bo ja nie. A
                    tak bardzo, bardzo chciałam ją kiedyś kupić...
                • Gość: mira Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 192.168.1.* / 195.117.144.* 12.10.01, 12:21
                  Gość portalu: pizmak napisał(a):

> Jakbyscie, chlopy, wiedzialy, jak trudno jest dostac fajny seksowny stanik na
                  > rozmiar C, a nawet w porywach D, to byscie od razu nabraly szacunku do babeczek
                  >
                  Święta prawda, od miesiąca poluję na stanik w kolorze czerwonym lub bordo z
                  miseczką E (czasami oznaczają to jako 2xD) i nic. Sprzedawcy patrza na mnie z
                  takim zdziwieniem jakbym chciała nabyć wózek dla pięcioraczków i z uśmiechem
                  mówią że w takim rozmiarze to nie mają. I przyznam szczerze że patrząc jakie
                  bieliźniane cacka szyją w rozmiarze B, zazdroszcze kobietom, które mają mniejszy
                  biust. One pewnie też nie słyszą zgryźliwych uwag ...ale donice i unikają
                  śliniących się facetów kiedy zakładają bardziej kusą bluzkę. Dobrze że mój facet
                  je uwialbia nawet w mało sexownym staniku :-))

• frisky2 Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 12.10.01, 12:32
                    Tak na powaznie, to mysle ze "uroda" stanika gra wieksza role dla samych kobiet
                    niz dla mezczyzn. Pamietajcie o tym i nie zamartwiajcie sie brakiem
                    "seksownych" stanikow. To naprawde nie ma wiekszego znaczenia dla facetow -
                    chyba ze dla waszej wygody i poprawy waszego samopoczucia.
                    • Gość: pizmak Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 62.233.138.* 12.10.01, 12:42
                      Niestety, o kolorowych stanikach w rozmiarach 75D albo 80D, mozna zapomniec. A
                      co powiecie o slicznych bluzeczkach rozpinanych, ktore sie nie dopinaja nijak,
                      bo wiekszosc producentow nie moze przejsc powyzej magicznej cyfry 40, a czasami
                      strasznie przydaloby sie 42. Jakos nikt oprocz chyba Andre Renard nie umie
                      takich bluzeczek wykonac. Reszta - wykonuje dla B-dziewczat albo A-dziewczat. I
                      jeszcze zwroccie uwage na stoiska z bielizna : 3/4 to dumne A i B wypieszczone
                      i wyeksponowane oraz 1/4 C i D wstydliwie schowane z boku. Przynajmniej tak
                      jest w wiekszosci sklepow z bileizna. No i wracajac do watku ulubionych pan
                      ekspedientek, ktore taksuja biust i porownuja z wlasna zapadnieta klata, mowia
                      z nieodgadnionym usmiechem: Nie ma Pani rozmiaru. Buuuuzi dla wszystkich A, B,
                      C, D, E , F ..... Y, Z
                      • frisky2 Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 12.10.01, 12:47
                        Dla Ź i Ż tez buzi
                • Gość: monikaM Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 12:34
                  Nie jestem facetem, ale myślę, że jeszcze większe znaczenie niż rozmiar, ma
                  jędrność biustu. Żeby poprawić stan takiego biustu, trzeba się wysilić
                  finansowo, a np. rozstępy i tak pozostaną.
            • motor Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 12.10.01, 13:02
              Przepraszam, ale ja popsuję nieco statystykę u ważam, że znacznie lepiej mieć
              kobietę z za dużym biustem, niż deskę z wypryskami - dziękuję za uwagę.
              • Gość: Janek Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.ipartners.pl 12.10.01, 13:30
                Uwielbiam duże, cóż.... każdy ma swoje słabości.
                C, D, E itd.
                Można się rozmarzyć....

Pozdrowienia
              • Gość: Baby Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 212.244.106.* 12.10.01, 13:34
                Czy ja mam jakies wyjatkowe szczęscie czy co? Zaczełam sie zastanawiać
                kiedy ostatnio miałam problem z zakupem stanika. Oswiadczam uroczyscie że :
                istnieja bardotki w rozmiarze D, są równiez w tym rozmiarze rozmaite kolorki-
                burgund , fiolet, srebrny,także hybrydy - z zapięciem ramięczek na szyji lub w
                talii.Kto powiedział że duz biust ma byc opakowany w cos bez koloru i
                kształtu? Wystarczy poszukać.Pomijając Berlin na Puławskiej są dwa niezłe
                sklepy z bielizną( także komplety gdzie stanikowi w rozmiarze D nie towarzyszą
                gacie tylko zgrabniutkie tanga lub stringi)

I motor - dzięki!!
                • Gość: pizmak Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 62.233.138.* 12.10.01, 13:39
                  Motor - fajny jestes naprawde!!! Juz Cie lubie. Baby, gdzie sa te sklepy, mow
                  natychmiast! Pozdrowienia
                  • motor Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 12.10.01, 15:48
                    Niech żyją duże biusty i te niewielkie !!!
                    Niech żyją kobiety, te które chcą seksownie wyglądać!!!
                    Producenci rozwijajcie asortyment seksownej bielizny w każdym rozmiarze!!!!
                    Pozdrawiam
                • Gość: Sol Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male????: do Baby IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 13:39
                  wiesz, Ty masz chyba naprawde szczescie : )))) przybliz te magiczne miejsca, jesli oczywiscie nie
                  zamierzasz ich chowac w tajemnicy : ))))
                  • Gość: Baby Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male????: do Baby IP: 212.244.106.* 12.10.01, 13:51
                    Uwaga ! Uwaga!
                    1.Sklep pod tytułem ,,Duet" ul.Puławska
                    2.,,Bielizna" - ul.Puławska vis a vis Silver Screen
                    3.salon Triumpha ul.Krucza + drugi salon na tzw. Starówce Ursynowa.

Ponadto ładne ale krajowej produkcji staniki sa na ul.Czerniakowskiej w sklepie
                    o idiotycznej nazwie ,,Milanez" ( czerniakowska przy samym rogu z
                    Bonifacego),dodatkowy plus że pani jest tam bardzo miła , cierpliwa i niczemu
                    sie nie dziwi.

Powodzenia!
                    • Gość: pizmak Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male????: do Baby IP: 62.233.138.* 12.10.01, 14:02
                      Dzieki, Baby.
                      • Gość: Sol Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male????: do Baby IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.10.01, 18:50
                        Baby, przynosisz mi chyba szczescie : ))) Dzis przypadkiem w centrum wwy
                        nabylam cudo DD w kolorze bordo. Wchodze do sklepu gdzie nigdy nic nie bylo a
                        dzis JEST. Moze jutro juz z powrotem nie bedzie ale jak narazie moja radosc
                        jest niepomierna. I thx dla wszystkich ktorzy lubia DD i wieksze : ))
                    • Gość: mira Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male????: do Baby IP: 192.168.1.* / 195.117.144.* 12.10.01, 14:11
                      Gość portalu: Baby napisał(a):

> Uwaga ! Uwaga!
                      > 1.Sklep pod tytułem ,,Duet" ul.Puławska
                      > 2.,,Bielizna" - ul.Puławska vis a vis Silver Screen
                      > 3.salon Triumpha ul.Krucza + drugi salon na tzw. Starówce Ursynowa.
                      >

A DD tez tam maja? Bo rozmiar 75D to jest w większości sklepów ale mały oj mały
                      • Gość: Baby Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male????: do Baby IP: 212.244.106.* 12.10.01, 14:30
                        Sama mam DD więc wiem co to znaczy. Chociaz nie kazde D jest za płytkie-
                        jest taki biustonosz Triumpha, miseczki bezszwowe , modelowane termicznie,
                        ślicznie wykrojony,zblizający ładnie piersi i az szkoda że tylko bezowy - i D
                        to takie duże D.
                        Kupowałam na Ursynowie w Triumphie.
                • ja_nek Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 12.10.01, 13:47
                  O kobiecie nie świadczy rozmiar biustu, ale jak miło kiedy Ona go ma.... A
                  jeśli do tego inteligentna, to kto się Jej oprze?
                  Są jeszcze fani tych obfitości. No nie kolego SEX z U.S.?

Pozdrowienia
                  Janek
          • Gość: toska Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.10.01, 11:48
            Podobno mężczyźni, którzy wolą kobiety z mniejszym biustem preferują też
            partnerskie związki, i odwrotnie - amatorzy balonów zwykle realizują stereotyp:
            pan i władca i niewolnica.
            Pozdrawiam
            Właścicielka 75B
            • Gość: kobita Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.iimcb.gov.pl 16.10.01, 20:04
              Co ty powiesz? Pan i niewolnica z balonami. Tylko sie nie odchudzaj...
      • !kuba Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 25.10.01, 12:29
        Gość portalu: Raoul napisał(a):

> Mały biust, zdecydowanie mały

Racja - najlepiej male B
        Zaraz ktos pewie, ze jestem zboczony, ale najlepszy taki, ktory jak to okreslaja
        lekarze jest "thelarche 4". :-)))
        Kubek
    • Gość: Kasia Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 10.144.73.* / 195.145.215.* 12.10.01, 14:32
      A ja mam 70B i wszyscy faceci, ktorzy widzieli, co mam pod bielizna strasznie
      sie zachwycali, ale po przeczytaniu tego, co powyzej mysle, ze byloby im
      obojetne, czy to 70B czy 85DD... Po prostu maja byc i kropka.

Pozdrawiam:)))
      • Gość: YAGNA Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 14:39
        A ja mam male piersi i to stanowilo kiedys dla mnie straaaaszny kompleks.
        Jestem ladna i ineligentna ale spotykalam sie na ulicy z uwagami dzieciakow
        (15lat) "jaka deska". I rowniez mam problem dostania sexy stanika o rozmiarze
        75a, widuje natomiat mnostwo slicznych B i C. Chcialabym jeszcze podziekowac
        Panom Frisky2 i Hollow za podniesienie na duchu:))). I jaka to ulga zobaczyc
        kulturalne a nie wulgarne wypowiedzi na tym forum, DZIEKI I POZDRAWIAM!!!!
    • Gość: monikaM Do właścicielek miseczek A IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 14:45
      Ja też mam taką (chyba że przytyję, to B). Co sądzicie o biustonoszach
      powiększających piersi, np. z poduszeczkami, silikonem, czytałam też o
      poduszeczkach z helem?
      • Gość: :-)))))) Re: Do właścicielek miseczek A IP: *.pl 12.10.01, 15:18
        mam piersi sredniego rozmiaru, tzn B lubC, ale bardzo lubie staniki z
        silikonem. swietnie wygladaja w nich piersi, szczegolnie pod obcislymi
        bluzeczkami.
        jedyna ich wada jest to,ze nie mozna dostac ich w sexownychh wersjach
      • Gość: Iza Re: Do właścicielek miseczek A IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 13:11
        Noście dumnie swoje deski i nie wypychajcie sobie, jak wam natura nie dała
        • Gość: Iza Re: Do właścicielek miseczek A IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 13:13
          Sorry, to było do moniki M
    • Gość: sex Re: Do janka i dziiewczyn z duzym biustem IP: *.208.70.126.Dial1.Chicago1.Level3.net 12.10.01, 15:28
      Czesc Janek z W-wy i wszystkie dziewczyny.Tak myslalem ze was tu spotkam.Sa
      fani prawdziwych kobiet tu w USA w kazdym razie na mnie mozecie dziewczyny
      zawsze liczyc.Wiecie co cholera zauwazylem ze to faceci ktorzy lubia duze
      biusty maja kompleksy.
      • Gość: Janek Do............... IP: *.ipartners.pl 12.10.01, 15:46
        Czuję tu woń perfum Salvador Dali. Pachniesz nieziemsko......
        Wracam z nieba na ziemię.
        Wszystkie tak pociągające i wszystkie zajęte. Tobie SEX pewnie się lepiej
        poszczęści.

Pozdrowienia
        Janek
        • Gość: Kassia1 Re: anegdotka IP: 203.88.249.* 13.10.01, 07:57
          Widze ze inna Kasia zabrala mi nicka .. nie szkodzi :)
          Mala anegdotka : Wybralam sie na zakupy z kolezanka , ktora jest nieziemska
          laska o rozmiarze biustu 75C , a ja 75D i szukalysmy bluzeczek. W kazdym
          sklepie rozmiary dla A i B . Ona w pewnym momencie podchodzi do ekspedientki "
          przepraszam czy to sklep dla dzieci?"
          Zdecydowanie jest wiecej lasek z duzym biustem w Polsce ale niestety tam trzeba
          sie niezle napocic zeby kupic bluzke ktora sie nie marszczy pod pachami . Tutaj
          nie ma problemu . Super bielizna dla wiekszego biustu z Perele:)

Ps. Zwracam honor panom ,ktorzy nosza spodnie na szelkach :)
          • Gość: sex Re: anegdotka IP: 207.220.191.* 13.10.01, 08:41
            Gość portalu: Kassia1 napisał(a):

> Widze ze inna Kasia zabrala mi nicka .. nie szkodzi :)
            > Mala anegdotka : Wybralam sie na zakupy z kolezanka , ktora jest nieziemska
            > laska o rozmiarze biustu 75C , a ja 75D i szukalysmy bluzeczek. W kazdym
            > sklepie rozmiary dla A i B . Ona w pewnym momencie podchodzi do ekspedientki "
            > przepraszam czy to sklep dla dzieci?"
            > Zdecydowanie jest wiecej lasek z duzym biustem w Polsce ale niestety tam trzeba
            >
            > sie niezle napocic zeby kupic bluzke ktora sie nie marszczy pod pachami . Tutaj
            >
            > nie ma problemu . Super bielizna dla wiekszego biustu z Perele:)
            >
            > Ps. Zwracam honor panom ,ktorzy nosza spodnie na szelkach :)

Jak zdazylem zauwazyc i nie tylko, sa powazne braki na rynku
            biustonoszowym.Widzialem piekny biust kiedy kobieta ubrala te przepraszam cyckowe
            wygody(po czesku)to to zaczelo uragac memu pojeciu estetyki.Chyba zabiore sie do
            projektowania sam tej czesci bielizny bo widze ze naprawde widze niema
            projektanta ktoryby "czul"jak powinien wygladac biust.Problem jest w tym ze oni
            nie projektuja biustu lecz biustonosze.Biust z ktorym kobieta nie czuje sie
            szczesliwie moze byc uformowany wlasnie biustonoszem.Juz to mowilem wielu
            kobietom i przyznaly mi racje.Widze tez ze mialbym juz wiele klientek a ja
            laczylbym swoje przyjemne z waszym przyjemnym i pozytecznym.Pozdrawiam wszystkie
            kobitki a zwlaszcza te ktore maja klopoty z nosnikami ich pieknych DDDDDDuzych
            biustow.Wasz niezawodny wielbiciel sex.
    • Gość: Janusz Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.tvk.tpsa.pl 13.10.01, 11:52
      Duże, czy małe... ??? Każde są wspaniałe :-)))
      • motor Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 15.10.01, 14:03
        Niech żyją duże biusty i te niewielkie !!!
        Niech żyją kobiety, te które chcą seksownie wyglądać!!!
        Producenci rozwijajcie asortyment seksownej bielizny w każdym rozmiarze!!!!
        Pozdrawiam
        • Gość: Janek Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.ipartners.pl 15.10.01, 14:18
          Każdy mężczyzna to wielbiciel damskich zaokrągleń. Niektórzy lubią takie, inni
          przepadają za Tym, co nieco obfitsze.
          Ale i tak uwielbiamy je wszystkie. Tylko dajcie nam szanse.

Pozdrowienia od A do Z
          P.S. Dla wielbicieli damskich obfitości dobra wiadomość, statystycznie rzecz
          ujmując ostatnie dziesięciolecia przyniosły powiększenie się średniego biustu z
          B do C. Dokładniejszych danych brak. Ale przysięgam, że dane są wiarygodne.
          • motor Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 16.10.01, 10:20
            Pewien mlody czlowiek spotykal sie z trzema dziewczetami i nie mógl
            > zdecydowac sie, z którą z nich sie ozenic. Postanowil wiec poddac je
            > próbie.
            > Kazdej wreczyl po 5 tysiecy zlotych i poprosil, by zrobily z tymi
            > pieniedzmi
            > to, na co mają ochote. Pierwsza z nich kupila sobie
            > najlepsze ciuchy, poszla do kosmetyczki i do fryzjera, a kiedy wrócila,
            > powiedziala:
            > - Zrobilam to wszystko, bo chce byc dla ciebie najpiekniejsza. Tak bardzo
            > cie kocham.
            > Druga wrócila z garścią biletów na mecze ligowe, rocznym karnetem do
            > wypozyczalni wideo i trzymiesiecznym zapasem piwa.
            > - Kupilam to wszystko, by pokazac ci, jak bardzo cie kocham ? wyznala.
            > Trzecia zainwestowala calą sume na gieldzie, a ze troche sie na tym
            znala,
            > szybko zarobila sporo pieniedzy. Te równiez zainwestowala i zarobila
            > jeszcze
            > wiecej. W koncu wrócila do niego z czekiem opiewającym na bardzo powazną
            > sume.
            > - Zarobilam to wszystko, by zapewnic nam bezpieczną przyszlość. Tak
            > bardzo
            > cie kocham - powiedziala.
            > Mlody czlowiek byl bardzo ujety ich milością i poświeceniem. Dlugo
            > zastanawial sie, którą wybrac, rozwazal wszystkie za i przeciw, az w
            koncu
            > wziąl za zone te z najwiekszym biustem.
    • Gość: Zielony Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.*.*.* 25.10.01, 12:43
      > Hey Panowie czy biust kobiety powinien byc duzy?????

W zasadzie wszystko zostało już powiedziane ... ale ja również chciałbym zabrać
      głos :)
      Kiedyś wydawało mi się, że podoba mi się większy biust. W tej chwili bardzo
      podoba mi się mały biust ....
      Dlaczego.... ? Kiedyś kochałem dziewczynę z "większym biustem" a teraz "z małym".
      To wszystko wyjaśnia ....

Pozdrawiam wszystkich zakochanych :)

• zaholec Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 26.10.01, 20:53
      czytam Was, czytam i .....
      ale cudujecie !!!!!
      duży, mały, DD, A
      jakie to ma znaczenie???????
      Ma być !!!
      • Gość: ZdroYY Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.stacje.agora.pl 27.10.01, 01:02
        Witam
        kolega zaholec napisał(a):

> ale cudujecie !!!!!
        > duży, mały, DD, A
        > jakie to ma znaczenie???????
        > Ma być !!!

Myślę że ujął sedno sprawy. Nie ważne jaki jest. Jeśli kobieta jest seksowna
        i kobieca w pełnym tego słowa znaczeniu wobec swojego faceta, to naprawdę
        nie ma znaczenia wielkość jej biustu, ponieważ dla niego on zawsze będzie
        wspaniały ...... liczy się jakość przekazywanych uczuć a nie ilość tkanki ...

Kiedyś zdziwiony katowaniami [odchudzanie] jakie odstawiają znajome koleżanki
        zacząłem serie rozpytywania "przy piwie" większości moich znajomych. I co sie
        okazało ??? Że tak naprawdę to zgrabna laska jest Ok, ale prawdę mówiąc my
        faceci kochamy u naszych dziewczyn ten mniejszy lub większy "brzuszek"
        na którym i można położyć ręce i czasem się przytulić i że jest to coś naprawdę
        bardzo seksownego .... W całej tej nieoficjalnej ankiecie tylko dwoch kumpli
        na chyba 25 stwierdzilo ze woli laski płaskie na brzuchu jak "słomki".
        Tak się tylko zastanawiam skąd w takim razie te zatrzęsienie artykułow w pismach
        dla kobiet o tym jak to męzczyźni preferują tylko super chude i płaskie i w ogóle
        jedna herezja .... ;))))

Tymczasem pozdrawiam / Best regards

grzesiek
        //red GL1500/6'99 1:10 w domu i Vmaax w sercu ;)))))
    • evag Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 27.10.01, 06:15
      a ja mam 75E i kobiety patrza na mnie z pogarda a meszczyzni z dziwnym
      usmieszkiem. Do tego ci ostatni zakladaja ze musze byc latwa!(a to
      nieprawda). Ide na operacje plastyczna!!!
      • Gość: sex Re: Do evag IP: 207.220.190.* 27.10.01, 09:56
        evag napisał(a):

> a ja mam 75E i kobiety patrza na mnie z pogarda a meszczyzni z dziwnym
        > usmieszkiem. Do tego ci ostatni zakladaja ze musze byc latwa!(a to
        > nieprawda). Ide na operacje plastyczna!!!

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!.
      • Gość: kasiaisa Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.rivernet.com.au 27.10.01, 13:15
        evag napisał(a):

> a ja mam 75E i kobiety patrza na mnie z pogarda a meszczyzni z dziwnym
        > usmieszkiem. Do tego ci ostatni zakladaja ze musze byc latwa!(a to
        > nieprawda). Ide na operacje plastyczna!!!

evag , jestes przewrazliwiona.
        Pozwol ze przytocze pewna sytuacje .Wieksza impreza . Niektorzy pijani itd.
        Weszlam do WC a tam moja kolezanka z malym biustem - tzn wiekszym - wypchanym z
        gabkami, siedzi sobie na nie pierwszej czystosci podlodze i placze : Kaska ja
        chce miec piersi, zejdz mi z oczu !
        Moze Ty sobie czasem pozwolisz na usmieszek pod nosem jak jakis pacan sie zagapi.
    • watka Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 27.10.01, 08:16
      A ja mialam operacje plastyczna. Mam teraz bardzo duze. Mezczyznom w moim
      zyciu + mojemu lekarzowi one sie bardzo podobaja. Ale po tym forum mysle ze
      moze oni klamia! Po tym forum zaczelam sie wstydzic swojego biustu i nabawilam
      sie kompleksow. i Powaznie rozwazam operacje na "z powrotem". Jestem w
      strasznym dolku!!! Co ja mam teraz zrobic? Myslalam ze mezczyzni tez lubia te
      zrobione!
      • Gość: marek3 Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 07:53
        Ojejku, to juz teraz rozumiem Twoje pytanie (A czy D) ? :))
    • evag Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 27.10.01, 10:31
      Do Pana Sex. Przepraszam, nie zrozumialam: do ktorego zagadnienia w mojej
      wypowiedzi odnosi sie to Nieeeeeeeeeeeeeee ????
      • ja_nek Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 27.10.01, 21:07
        Koledze SEX-owi chodziło, zebyś nie chodziłą na żadną operację. Popieram go w
        tym zresztą. Ci co patrzą na Ciebie z uśmieszkiem to palanci, o wartości
        kobiety nie decyduje Jej ciało. A to że niby załatwiasz różne sprawy przez
        seks, jej jakie to stereotypowe i głupie...
        Jesteś moze wolna? Pytam przed kolegą SEX-em. Bo on zaraz tu zawita.

Pozdrowienia
        janek
        • Gość: sex Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.56.130.253.Dial1.Chicago1.Level3.net 28.10.01, 06:14
          ja_nek napisał(a):

> Koledze SEX-owi chodziło, zebyś nie chodziłą na żadną operację. Popieram go w
          > tym zresztą. Ci co patrzą na Ciebie z uśmieszkiem to palanci, o wartości
          > kobiety nie decyduje Jej ciało. A to że niby załatwiasz różne sprawy przez
          > seks, jej jakie to stereotypowe i głupie...
          > Jesteś moze wolna? Pytam przed kolegą SEX-em. Bo on zaraz tu zawita.
          >
          > Pozdrowienia
          > janek

Czesc Janek sie masz,ale te dziewuchy maja problem,wiesz one czasem z braku
          zajecia potrafia sobie to cos przyprawic to znowu cos odciac,a to wszystko po to
          zeby nam skaplikowac zywot.Jakbys Janek zareagowal gdybys poznal ladniutka
          dziewczyne ale ten biuscik moglby byc wiekszy a ona ci pokazuje zdjecie przed
          operacja biustu E,plakac sie chce-nieprawda?.
      • Gość: sex Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.56.130.253.Dial1.Chicago1.Level3.net 28.10.01, 06:05
        evag napisał(a):

> Do Pana Sex. Przepraszam, nie zrozumialam: do ktorego zagadnienia w mojej
        > wypowiedzi odnosi sie to Nieeeeeeeeeeeeeee ????

Nie rob redukcji,moze sie kiedy spotkamy i jaka szkoda by byla ze taka ladna
        dziewczyna a za maly biust.
        • ja_nek Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 28.10.01, 12:05
          Witam, witam kolegę.

"...ale te dziewuchy maja problem,wiesz one czasem z braku zajecia potrafia
          sobie to cos przyprawic to znowu cos odciac"
          No właśnie, ja też tego nie rozumiem. Po co? Jak facet kocha, to niewazne jaki
          jego dziewczyna ma rozmiar. A jak nalega by sobie powiększyła biust, to już z
          nim jest problem.

"Jakbys Janek zareagowal gdybys poznal ladniutka dziewczyne ale ten biuscik
          moglby byc wiekszy a ona ci pokazuje zdjecie przed operacja biustu E,plakac sie
          chce"
          No właśnie, żałość bierze. No chyba, że ona to zrobiła ze względów zdrowotnych,
          np.: kręgosłup. To wtedy jest zrozumiałe.
          Ale kiedy ona to zrobiła, bo jakiś kretyn robi jej przykrości?
          Przecież tylu mężczyzn to lubi, a wielu z nich jeszcze jest wolnych.

Pozdrowienia
          Janek
    • Gość: Monika Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 204.186.88.* 30.10.01, 00:06

A ja mysle o zrobieniu operacji pomniejszenia biustu. Moj narzyczony cieszyc
      sie bedzie z jakiegokolwiek rozmiaru ale ja z moim 75 D nie czuje sie dobrze.
      Kobiety z bardzo duzym biustem , ktore nie chca wygladac jak demon seksu musza
      uwazac na to co ubieraja. Obcisla czerwona sukienka wyglada seksownie u kobiety
      z numerem B ale posiadaczka biustu D jak ja bedzie wygladac w takiej sukience
      jak panienka z ulicy.
      Nie mowiac juz o niektorych sportach. Panowie wiecie jak trudno biega sie z
      takim biustem DD.
      • Gość: men Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 00:10
        A wiesz jak to bieganie uroczo wygląda ?
        Apropo tej operacji, to nie psuj tego co stworzyła Matka Natura.
        • evag Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 30.10.01, 00:34
          Gość portalu: men napisał(a):

> A wiesz jak to bieganie uroczo wygląda ?
          > Apropo tej operacji, to nie psuj tego co stworzyła Matka Natura.

No wlasnie Moniko...I tak wyglada ze te z duzym biuste nie moga byc kochane,
          tylko pozadane. A ja wole to pierwsze.
          • Gość: men do Evag IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 00:41
            A nie wolisz być jednocześnie pożądana i kochana (czy lubisz miłość
            platoniczną).

Zazdrośćisz Monice wstręciucho :))) abys Ty nie "Tereska - dokończyć ?
            • ja_nek Re: do Evag 30.10.01, 01:23
              "I tak wyglada ze te z duzym biuste nie moga byc kochane, tylko pozadane. A ja
              wole to pierwsze."

Niektórzy wolą kochać niż tylko pożądać. Coś takiego jest Wam dziewczyny
              nieznane?

Pozdrowienia
              Janek
              • Gość: men do ja_nek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 01:25
                Ty chłopie, z Księżyca jestes ?????????/
      • Gość: men Do Moniczki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 01:31
        A tak na powaznie nie rób Kotku tego, że akurat my prawdziwi w spodniach na nie
        zwracamy uwagę, to robimy juz od wieków, takie nam sie podobacie, czy z 2-kączy
        z 5-ką. Wyssalismy do z mlekiem matki, nie zmienisz nas, nawet tego jedynego.
        Papa, jutro, a raczej dzisiaj za kilka godzin zajrzę.
        • evag Do Men 30.10.01, 04:00
          Gość portalu: men napisał(a):

No jak ja moge jej zazdroscic! Wspolczuje jej. Jak przeyczytasz duzo powyzej w
          tym watku, to zobaczysz ze ja mam 75E. Tylko dziwie sie Monice ze rozpacza, bo
          kocha ja ktos cala!
          • ja_nek Do Men 30.10.01, 10:04
            Dlaczego tak uważasz?

Pozdrowienia
            Janek
            • evag Re: Do Men 30.10.01, 11:04
              Janeczku, Motorkowi chodzilo o to ze mezczyzni (i ja tu mialam racje) wola
              tylko zaspokoic swoje pozadanie! I ze rzeczywiscie mnie, czyli 75E nie mozna
              kochac, tylko wiesz....
              • evag Re: Do Men 30.10.01, 11:06
                evag napisał(a):
                I moze on sie kwalifikuje na chat sponsorowany "sex a serce" o 12.00 w nocy?

• Gość: men Re: Do Jan_ek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 14:31
              Bez urazy, ale jak kochac , a nie pożądać - to w kwestii tego księzyca
      • Gość: kaha Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: 194.175.243.* 30.10.01, 12:25
        Gość portalu: Monika napisał(a):

>
        > A ja mysle o zrobieniu operacji pomniejszenia biustu. Moj narzyczony cieszyc
        > sie bedzie z jakiegokolwiek rozmiaru ale ja z moim 75 D nie czuje sie dobrze.
        > Kobiety z bardzo duzym biustem , ktore nie chca wygladac jak demon seksu musza
        > uwazac na to co ubieraja. Obcisla czerwona sukienka wyglada seksownie u kobiety
        >
        > z numerem B ale posiadaczka biustu D jak ja bedzie wygladac w takiej sukience
        > jak panienka z ulicy.
        > Nie mowiac juz o niektorych sportach. Panowie wiecie jak trudno biega sie z
        > takim biustem DD.

Całkowicie się z Tobą zgadzam - mam podobny problem. Mój facet mówi - "Dlaczego
        kupujesz sobie sweterki i bluzki w większych niż powinnaś rozmiarach?!?" A ja mu
        odpowiadam - "Bo w tym będę chodzić do pracy a nie mam ochoty oglądać tych
        oślinionych dziadów, którzy gapią się na mój biust!"
        I taka jest prawda - wszystko ma swoje dobre i złe strony. Fajnie jest mieć duży
        biust, ale czasem lepiej go ciut zatuszować. No i to bieganie - koszmar. Czasem
        aż boli...
        Buziaki dla wszystkich!

• Gość: men do Kaha IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 14:35
          Buźka Kaha, tak trzymać, nie można nam pokazac odrazu za dużo, bo głupiejemy.
          pa
          • ja_nek Do Mena 30.10.01, 16:22
            Źle mnie zrozumiałeś, ja nigdy nie wykluczam seksu z boginią z rozmiarem .....
            (pole do wyobraźni).
            Jak wszystko jest OK, to czemu nie łączyć uczuć z seksem?
            Przecież też jestem człowiekiem!

Pozdrowienia
            Janek
            • ja_nek Do Evag 30.10.01, 16:28
              "Janeczku, Motorkowi chodzilo o to ze mezczyzni (i ja tu mialam racje) wola
              tylko zaspokoic swoje pozadanie! I ze rzeczywiscie mnie, czyli 75E nie mozna
              kochac, tylko wiesz...."
              Wiem, przecież jestem facetem. Facet, który widzi Cie w czymś obcisłym
              automatycznie myśli o jednym.
              Ale cały urok tkwi w tych mężczyznach, którzy widzą coś więcej. Nieprawdaż?

Pozdrowienia
              Janek

• Gość: nic Re: Do Mena IP: 62.233.138.* 30.10.01, 16:28
              tez male. i duze tez
              • Gość: men Do Nic IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 17:09
                Ty Nic, ja nic nie łapię, chyba, że twierdzisz, że małe też są piekne ...

Jesteś Nic-Kobieta - nic z przodu :)))))
                czy nic-chlopczyk nic nie rozumie
            • Gość: men Re: DO ja_nek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 17:10
              Ty nie wykluczaj bogini, tylko z nia To rób.

Zobaczysz - szm miód, malina :)))))))

cześć
              • frisky2 Re: DO ja_nek 30.10.01, 17:14
                Nic to ja, - nie chcialo mi sie wpisywac nicka.
                Odpowiadalem na pytanie - czy faceci wola duze czy tez male? tez male! I duze
                oczywiscie tez
    • oyama Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 30.10.01, 17:16
      Muszą być czułe. Wielkość nie gra roli
      • Gość: mcgyver Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.ita.pwr.wroc.pl 03.11.01, 11:47
        A ja mam 75F i chyba nadal rośnie (a piekła gorące!!!). Niestety z takim
        biustem jestem "narażona" na chuśtawkę nastrojów - raz jest super, raz jest
        dół. I nikt (niezależnie od płci) nie wie jak to jest, kiedy próbujesz sobie
        pobiegać albo pograć w siatkówkę na plaży, a biust ci tak lata, lata, lata ...
        I chociaż któryś z Panów bardzo się zachwycał wcześniej takim widokiem, to jest
        jeszcze druga strona medalu - jak się tak trochę poskacze, to później piersi po
        prostu bolą i nawet najczulsze pieszczoty nie sprawiają żadnej frajdy. A co do
        tego czy Panowie wolą duży czy mały biust, zrobiłam ankietę wśród moich kolegów
        (firma praktycznie w 100% męska - na 10 pięter jest 5 babeczek) i wyszło tak,
        jak należało się spodziewać: degustibus non est disputantum ... nieważne jaki
        rozmiar, bule poparty wdziękiem, intelektem i innymi (blizej nieokreślone)
        cechami. Wieć Duże i Małe! Głowa do góry, pierś do przodu, a w nosie tych
        wszystkich, którzy niedoceniają!
        Dorzucam się do listy sklepów (tym razem Wrocław):
        "Triumpf" ul. Szczytnicka
        "Triumpf" ul. Odrzańska
        - w obu sklepach jest cudowny personel. Babeczki mają wyczucie, że
        dwudziestoparoletnia dziewczyna z dużym biustem nie ma ochoty na pancerne
        konstrukcje, a z drugiej strony cieniutkie szeleczki a la spagetti to też nie
        to ... .
        salon z bielizną + pracownia gorseciarska na ul. Sokolnoczej koło placu 1-go
        Maja.
        - pracownia jest bardzo dobra. Kiedy do Polski nie docierały jeszcze rozmiary
        DD i wyżej, to tylko tam dawało się coś zrobić.
        Wszystkich pozdrawiam
        • evag Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 04.11.01, 00:59
          Dziekuje za Twoj list (75EE)
          • oon Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 25.12.01, 02:09
            Do Evag: zapraszam na lody
    • Gość: kobieta Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.12.01, 12:23
      Powinien byc jaki jest.
    • evag Re: czy mezczyzni wole duze czy tez male???? 23.12.01, 13:30
      Tego nie mozna przeciez uogolniac. Sa mezczyzni, ktorzy lubia male i sa tez Ci
      ktorzy lubia duze. Ale chodzi naprawde o caloksztalt kobiety. Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka