melinek 10.12.02, 17:40 ...wlaczylam komputer i otworzylam okno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurydyka2001 Re: Zeby sie przewietrzyc... 10.12.02, 17:43 Jeśli Ty, Twój komputer i okno są w tym samym kraju, co ja, to opamiętaj się, bo ZAMARZNIESZ!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Zeby sie przewietrzyc... 10.12.02, 17:59 Dzieki za troskliwosc, trzymam sie cieplo. Chyba z tego samego, bo u mnie mocno ponizej zera. Chcialam sie przewietrzyc, i otworzyc nowe okno windowsow, bo duszno sie zrobilo od tych watkow o zdradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
eurydyka2001 Re: Zeby sie przewietrzyc... 10.12.02, 18:09 Ech... ja już chyba wolę taką duszność niż ten syberyjski klimat, co mi włazi przez nieszczelne okno balkonowe... No ale wietrz, wietrz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Zeby sie przewietrzyc... 10.12.02, 18:38 Balkonowe tez mam nieszczelne, wiec troche tego syberyjskiego klimatu czuje w mieszkaniu. Ale jak jest tak zimno, to ochota na zdradzanie powinna malec, a tu gadanie o niej rosnie. Czy dziala wiec zasada naczyn polaczonych? Oj, niechcacy sama sie zadusze tematem, ktorego chcialam uniknac. Wietrze dalej. Czy doszlismy juz do takiego mrozu, ze gdy sie wylewa wode z naczynia to ona zamarza w powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Zeby sie przewietrzyc... 10.12.02, 19:03 witam :)) juz jest na tyle zimno, ze rano, w drodze do pracy oddycham.. dwoma korkami w nosie ;))) byle do swiat!.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Zeby sie przewietrzyc... 10.12.02, 19:09 Ulalka, z tojej sygnaturki wynika, ze w nocy nie odpoczywasz, czy na noc kladziesz sie do trumineki? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Zeby sie przewietrzyc... 10.12.02, 19:24 to pozory Melinek :)) ja po prostu nie mam czasu na nic w tygodniu, a w weekendy z rzadka.. czasem jak tak gnam swiatem, to zdarza mi sie westchnac to zdanko.. bedace moim mottem ;))) ale spac uwiellllbiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Zeby sie przewietrzyc... 10.12.02, 21:25 ulalka napisała: > to pozory Melinek :)) ja po prostu nie mam czasu na nic w tygodniu, a w > weekendy z rzadka.. czasem jak tak gnam swiatem, to zdarza mi sie westchnac to > zdanko.. bedace moim mottem ;))) > ale spac uwiellllbiam :)) Sadzilam, ze nalezysz do tych ugryzionych i zarazonych wampiryzmem. Gnasz na piechote czy w jakims wehikule? Dawno nie bylo tu osoby, ktora by sie tak ladnie i czesto usmiechala jak Ty :)) Bardzo mi sie to podoba. Pozwolisz, ze pojde w twoje slady ;))) Na tym mrozie zdazylam juz przemrozic rece. On tak szybko przemraza, ze nawet nie zdaze zalozyc rekawiczek. Co roku mi sie to zdarza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Zeby sie przewietrzyc... 10.12.02, 23:06 a nie.. ja nie wampior ;)) choc bywam czarownica ;)) ale budzi sie ona we mnie glownie, jak sie komus krzywda dzieje... no tak.. taka jestem, usmiechajaca sie wlasnie :)) a rece to mi pierzchna nawet w rekawiczkach :(( pozdroovki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Zeby sie przewietrzyc... 10.12.02, 23:27 Czarownico, to lepiej z toba nie zadzierac. A choc nos mozna przy tobie zadrzec ;)) He, he i tak mam zadarty, dlatego nie musze sie pytac o pozwolenie ;)) To na forum towarzyskim stajesz w obronie pokrzywdzonych? Myslalam, że tam tylko dobre towarzystwo bywa. Spierzchniete rece to klopot, ciagle je lecze basamem Szostakowskiego. Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Zeby sie przewietrzyc... 14.12.02, 16:16 melinek napisał: > Czarownico, to lepiej z toba nie zadzierac. A choc nos mozna przy tobie > zadrzec ;)) > He, he i tak mam zadarty, dlatego nie musze sie pytac o pozwolenie ;)) > > To na forum towarzyskim stajesz w obronie pokrzywdzonych? > Myslalam, że tam tylko dobre towarzystwo bywa. > > Spierzchniete rece to klopot, ciagle je lecze basamem Szostakowskiego. > > Pozdrowionka :))) witaj :)) spokojnie mozesz nosa zadzierac.. ja to tez czasem robie ;))) heh.. a co juz i na "kobiecie" wiadomo o moich probach mediacyjnych nieudanych?? :(( nio tak.. juz nie bede probwac w necie.. to mi sie najwyrazniej udaje tylko w realu, a i to nie zawszse... co do towarzystwa, to i tak sie bywa tylko w takim, jakie sie samemu wybiera, tak? :)))) sprobuje tego balsamu :)) pozdrooveczki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Czes Ulalka. 14.12.02, 19:44 Milo, ze wpadas. Pamietam Twoj niczek z towarzyskiego, bo zapadl mi w pamiec i czasem lubie sobie towarzyskie poczytac :)) Role mediatora odradzam, bo przewaznie laduje sie miedzy mlotem a kowadlem, a po co brac w lep za kogos, chyba, ze checesz schudnac i talie sobie wyrobic ;)) Co Cie do nas sprowadza na forum Kobieta? Balsam kupisz w aptekach, niestety nie we wszystkich sa, troche sie za nim nachodzilam. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Czes Melinek :)) 16.12.02, 18:39 tez sobie czasem poczytuje inne fora.. ale tu sa takie tematy, ze i ja moge sie dopisac tez :)) mam nadzieje, ze nie przeszkadzam.. :))) schudnac juz nie mam zamiaru.. ruchliwe zycie jakie prowadze, robi to za mnie ;)) tylko guza mozna nabyc, fakt.. za balsamem polaze pewnie dopiero w weekend, bo znow mam latanie.. wiec zmykam tym czasem :)) zajrze jeszcze potem.. :)) pozdrooveczki serdeczne :)) melinek napisał: > Milo, ze wpadas. Pamietam Twoj niczek z towarzyskiego, bo zapadl mi w pamiec > i czasem lubie sobie towarzyskie poczytac :)) > > Role mediatora odradzam, bo przewaznie laduje sie miedzy mlotem a kowadlem, a > po co brac w lep za kogos, chyba, ze checesz schudnac i talie sobie wyrobic ;)) > > Co Cie do nas sprowadza na forum Kobieta? > > Balsam kupisz w aptekach, niestety nie we wszystkich sa, troche sie za nim > nachodzilam. > > Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Czes Melinek :)) 16.12.02, 19:20 Ulalka, wpadaj czesciej. Chyba nie jestes goncem, ze tak latasz? Zagonisz sie kiedys w kozi rog, co koliwiek to znaczy wyglada raczej na zly koniec ;)) Na forum kobieta nie znajdziesz takich rozmow, jak na towarzyskim. Coz, kazde forum ma swoja specyfike. Mrozy maja zelzec. Miejmy nadzieje, ze te nie byly ostatnie w tym roku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Czes Melinek :)) 16.12.02, 21:22 :)))) wiesz.. goncem nie jestem, ale mam czasem wrazenie, ze zycie to jedna wielka karuzela ;)) heh.. pewnie za duzo tym razem na siebie wzielam :(( no ale popracuje nad tym :)) a co do forum.. mhmm.. dyc nie mozna nie zmieniac pogladow, bo sie zmienimy w krowy.. ;)) melinek napisał: > Ulalka, wpadaj czesciej. > > Chyba nie jestes goncem, ze tak latasz? Zagonisz sie kiedys w kozi rog, > co koliwiek to znaczy wyglada raczej na zly koniec ;)) > > Na forum kobieta nie znajdziesz takich rozmow, jak na towarzyskim. > Coz, kazde forum ma swoja specyfike. > > Mrozy maja zelzec. Miejmy nadzieje, ze te nie byly ostatnie w tym roku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Czes Melinek :)) 16.12.02, 23:40 ulalka napisała: > a co do forum.. mhmm.. dyc nie mozna nie zmieniac pogladow, bo sie zmienimy w > krowy.. ;)) Przeca poglady nie sa zwiazane z forum, ino z clekiem, wiec na roznych forach mozna miec te same poglady. Ale te krowy......... hmmmm oprocz mleka daja do myslenia. Lojejku, lojejku ja tylko nie chce byc laciata ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Czes Melinek :)) 17.12.02, 00:00 melinek napisał: > ulalka napisała: > > > a co do forum.. mhmm.. dyc nie mozna nie zmieniac pogladow, bo sie zmienim > y w > > krowy.. ;)) > Przeca poglady nie sa zwiazane z forum, ino z clekiem, wiec na roznych forach > mozna miec te same poglady. Ale te krowy......... hmmmm oprocz mleka daja do > myslenia. Lojejku, lojejku ja tylko nie chce byc laciata ;)) no ba!... a ja tam lubie wszystko co u(c)hate ;)) piesy, koty i... mleko ;)) dobrej nocki zyczem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Czes Melinek :)) 17.12.02, 21:39 Ludzie tez sa uchaci a niektorzy nawet rogaci. Ludzka menazeria upodabnia sie go wielu gatunkow do kozy, gada, zmiji, malpy, swini, myszy, psa, lisa i wymieniac by jeszcze dlugo. Pytanie jest takie, czy bardziej lubimy czlowieka-psa czy psa jako takiego? Odpowiedz jest prosta: bardziej lubimy psa jako takiego, bo nie ma on tych cech ludzkich, ktorymi obciazony jest nasz gatunek. Czlowiek czlowiekowi wilkiem. Z powyzszego toku myslenia wynika, ze wilk wilkowi czlowiekiem. W koncu czlowiek to brzmi dumnie a nie wilk....., zreszta nie wiadomo jak to brzmi dla wilka. Koncze na dzisiaj, bo nie wiem, gdzie dalej takie myslenie mnie zaprowadzi. To moze byc niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lallako Re: Zeby sie przewietrzyc... IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 14.12.02, 19:25 Ty melinek , sam sobie odpowiadasz na pytania. Zmień to "a co nażartach się nie znasz" -to głupppppie jest~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Zeby sie przewietrzyc... 14.12.02, 20:15 Gość portalu: lallako napisał(a): > Ty melinek , sam sobie odpowiadasz na pytania. Zmień to "a co nażartach się nie > > znasz" -to głupppppie jest~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > ! Po pierwsze nie jestesmy na ty. Po drugie, jesli jestes tu po raz pierwszy, to twoje wnioski sa pochopne i nieprzemyslane. W tym watku biora udzial trzy osoby o trzech roznych nickach, nie liczac ciebie. Po trzecie moja sygnaturke zostaw w spokoju, jesli ci brak pomyslu na wlasna. Po czwarte naucz sie lepiej cytowac. Po piate pozdrowien nie bedzie, naklad sie wyczerpal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Zeby sie przewietrzyc... IP: *.35.11.vie.surfer.at 14.12.02, 20:23 melinek napisał: > Gość portalu: lallako napisał(a): > > > Ty melinek , sam sobie odpowiadasz na pytania. Zmień to "a co nażartach si > ę > nie > > > > znasz" -to głupppppie > jest~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > ! > > Po pierwsze nie jestesmy na ty. > > Po drugie, jesli jestes tu po raz pierwszy, to twoje wnioski sa pochopne > i nieprzemyslane. W tym watku biora udzial trzy osoby o trzech roznych nickach, > > nie liczac ciebie. > > Po trzecie moja sygnaturke zostaw w spokoju, jesli ci brak pomyslu na wlasna. > > Po czwarte naucz sie lepiej cytowac. > > Po piate pozdrowien nie bedzie, naklad sie wyczerpal. biore w obrone poprzednika, rzeczywiscie glupi masz ten dopisek, mnie rowniez idzie na nerwy a na ekranie jest formy TY obowiazujaca "jasniepanie" wiec nie unos sie i przyjmij ze skoro wchodzisz na "widownie" dostepna dla wszystkich to musisz akceptowac inne poglady tez i "tykanie" tez Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Do Lali. 14.12.02, 21:31 Jesli moja sygnaturka jest wam sola w oku i chocby nie wiem jak glupia sie wam wydawala, to jej nie zmienie. Forma "ty" nie ma nic wspolnego z "jasnie panie", chyba ze ci sie pomylilo z angielskim. Nie unosze sie a wykrzyknikow uzywa tu kto inny. Nie musze akceptowac cudzych pogladow. Po to jest to forum, by poglady konfrontowac. Nie musze takze akceptowac "tykania", co niniejszym czynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Do Lali. IP: *.35.11.vie.surfer.at 14.12.02, 22:41 melinek napisał: > Jesli moja sygnaturka jest wam sola w oku i chocby nie wiem jak glupia sie wam > wydawala, to jej nie zmienie. Forma "ty" nie ma nic wspolnego z "jasnie panie", > > chyba ze ci sie pomylilo z angielskim. > Nie unosze sie a wykrzyknikow uzywa tu kto inny. > Nie musze akceptowac cudzych pogladow. Po to jest to forum, by poglady > konfrontowac. Nie musze takze akceptowac "tykania", co niniejszym czynie. > i NIE MUSISZ sie tez na forum ojawiac....... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Do Lali. 14.12.02, 23:13 Gość portalu: lala napisał(a): > i NIE MUSISZ sie tez na forum ojawiac....... "Ojawiac" sie nie musze i nie zamierzam ;> Ale pisac sobie bede. Odpowiedz Link Zgłoś